Sziasztok!
Nory, üdv közöttünk! Nagyon sajnálom, ami veletek történt, de úgy veszem ki a hozzászólásaid hangulatából, h szerencsére pozitívan állsz az egészhez és nagyon-nagyon örülsz a babáidnak.
Tényleg nagyon ritka a hármas spontán terhesség! És gyönyörűszép neveket választottatok.
Moncsi, sajnálom a fájdalmakat, pihizz sokat, többet!
Rszg, jó volt a heti összefoglalód! Párod nélküli hetet sajnálom, de szervezz jó kis csajos programokat, és hamar el fog repülni az idő.
Papillon, ha netközelbe kerülsz, majd gyere kicsit. Remélem, h monden rendben van veletek!
Katka, na ja, nem épp kellemesek Samu nemalvós éjszakái. A legutóbbinál végül betegség lett a dologból (de akkor nem is sírt, egyszerűen "csak" nem aludt néhány órán át...), a csütörtök éjszakát viszont nem tudom, hova tenni. Tegnap este megint végigaludta gond nélkül az egészet... Én is azon gondolkodtam, hogy valami bántja, de azt egyébként szokta mondani. Most épp az volt a fura, hogy vagy nem mondott semit, vagy olyat, ami nem volt igaz... Remélem, h ennyi volt. Tesóról nagyon pozitívan nyilatkozik, várja, kérdezgeti, hogy ugye most már megszületik, meg ugye vele fog aludni, persze ettől függetlenül lehet ez az ok.
Sajnálom, h te is egyre fáradékonyabb vagy. Futóbabakocsi jól hangzik. Ágicádnak jobbulást!
Csibb, mi végül úgy döntöttünk, hogy nem megyünk Gryllus Vilmos koncertre, de majd Katkával összefuthattok

Két hónapja a Halász Jutka ugye végül nem jött annyira be, illetve 30 percig bírta Samu, kicsit ettől tartok most is... Még egy kicsit várunk a hosszabb, egy helyben ülős programokkal.
Ma olyan szépen sütött a nap, h elkísértük apát modellrepülni. Estefelé pedig lementünk a Kisdunához egyet sétálni, és képzeljétek, rengeteg kacsa, szárcsa, hattyú volt ott, és megettetük őket. Szoktunk gyakran lejárni madarakat etetni, Samu imádja dobálni a kenyeret a kacsáknak, szárcsáknak, de eddig csak világosban próbálkoztunk. Most pedig éjszakai (na jó, kb 7 órai) etetést tartottunk, tök jó volt
Készítettünk fotókat, ha jók lettek, majd mutatok.
Lépek, kellene még vasalnom...
RÉ