sziasztok!
Mostmár itt vagyok. reggel mikor hazaértem, még bebújtam apa mellé az ágyikóba, és délig aludtunk.

de jó volt.
Aztán főztem egy jó adag tojáslevest, meg sütöttem hozzá palacsintát. Most meg itt pihegek, mert akkora adag levest ettem, hogy palacsintát már csak egyet tudtam megenni.
Zsu
jajj Zsu ez annyira izgalmas!

Nagyon szorítunk érted! Én is, meg apácska is! Mindjárt itt a hétfő.

Annyira szurkolunk.!!!!!! Jó sok petikéd van! ez jó jel!

Táppénzed vagy ugye? Meddig kell kötelezően ágyban maradni? Felkészültél az időtlen időkig tartó fekvésre? Legalább lesz időd velünk dumcsizni!

Még jó, hogy laptopod van.
Kitty
A barátnőd rendes úton szeretett volna szülni? Hát biztosan más élmény, mint a császár. De ha nincs más megoldás... Ki az orvosa?
Bridget
Na végre elmentél valahová: Rád is fért már egy kis szórakozás.

Jól sikerült? Örülök, hogy végre jobban vagy. Most képzeld, én kezdtem el köhögni. reggel már éreztem, hogy kapar a torkom.
Szegénykém! Elég szar lehetett végighallgatni, amint azok a rózsaszín köd között elmesélték, hogy hogyan volt a lánykérés. Nem lehett könnyű. De lehet, hogy ezek majd ráébresztik apácskádat arra, hogy épp ideje lenne neki is lépni.
ezek a reklámszöveg kontrák nagyon jók!
Nócika
Hú az nem jó, hogy apósoddal ilyen gond van. Kiderült már mi a baj? Én kérdeztem apácskát, hogy mi lehet, azt mondta, hogy lehet bélgyulladás, vagy polip. EL kell vele mindenképp menni dokihoz. Ne várja meg míg nagyobb lesz a baj. Jobbulást neki! volt dokinál ma?
szia Melaszka!
Rég jártál nálunk. de gondolom ezzel a drága kis fickóval megvan a feladat.

Mekkora már! Őrület, hogy már ott van veletek, és néz azzal a hatalmas szép szemeivel rátok.

Micsoda szemek!

Nagyon aranyos baba! Csuda helyes kisfickó!
a vizsga egy helyi program leoktatása után volt, gyakorlati, és elméleti résszel.
Kati
jaj de aranyos ez a kislány! Micsoda mosoly!

És látszik rajta, hogy milyen kis huncutt.

De aranyos az a kép, ahol a tesók hasalnak!

De úgy látom a karácsonyfa nem volt a kedvence:) Igencsak görbült a szája
Csucsu
De jó, hogy pont bal oldalon vannak! Akkor hajrá! apára fel!!! Most már folytatni kell a Nócika által elindított sorozatot! Milyen klassz lenne, ha mind babásak lennénk ebben az évben. Meg tudnánk osztani egyből a tapasztalatokat.