A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Baba, én a mellé kaptam még 3x2 utro-t. Minden tiszteletem a doktornőnek, de szerintem jobb lenne utro-val. Hűűű már csak fél óra! :lol: Érzem a gyomromban a feszültséget. Jó, mi? Helyetted is izgulok. :D :oops:

skrisz72

Mivel neked szólt a hozzászólásom, tiéd a laptető. :wink:

skrisz72

Hali!

Most csak ezt az oldalt olvastam...majd visszanézek...

20.cn, holnap uh, vv.
Kis nátha torokfájás van vagy egy hete...de harcolok ellene...a stimu idejére már nem hiányzik. :?

Rana
Reggel megyek én is vv-re...de sztem csak fél 9-re kb...így is korán kell majd kelni.Utána 10.30 vagy 11.30-ra vagyok beírva ..már nem emlékszem.Szóval a talihoz adottak a körülmények. :lol: Miről ismerlek fel? :roll: :D

Till
Mennek a drukkok!!! :D

Hanna
Micsoda művészi fotók!!! :D Nagyon szép!!!

Baba
Gratula a sok petikéhez!!!Biztos ettől más a punkció.
vizkriszisback

Halihó!

Babim: nagyon szép eredmények, úgy drukkolok!!! :lol: és várom a 11 órát, nagyon 8)

Till, szerintem is ott a bébi (vagy bébik) :lol:

Hanna: annyira gyönyörű!!!!!!!!! :lol:

Puszi: hajrá Párizs!!! de jó lesz Nektek!!! Én írtam privit neked, de péntek reggel. Azt megkaptad?

Egerecske, Mackónak jobbulást!!

Ditke: mi újság Veled?

Alle: holnapután kezdesz, de jó!!! :-D

Én ma széttakarítottam az agyam :lol: és most aludni tudnék :-) pedig 10 órát aludtam az éjjel. Igaz, 3 részletben :roll:

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Till,sikerülnie kell,ez a zebracsorda járt Kisbutánál is meg nálam is :wink: ...meg valószínű a többieknél is :D
Baba,rettenetesen drukkolok!!!
Hanna,nagyon jók a képek :D :D :D
Vkrisz,nehéz volt végigolvasnod ezt az oldalt? :lol: :lol: :lol:
Drukkok lassan mennek neked is,most gyógyulj meg drukk megy!
Szezsó,akkor hess aludni :wink: Én érdekes,még nem vagyok aluszékonyabb...megyek főzők tovább.
Vendég

Nyulasz: pedig neked 3 gyereked van :lol: akkor ez nem ettől függ, úgy látszik :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Én sem vagyok aluszékony.

skrisz72

Baba!
Hát szerintem ez tuti túlstimu, de az nagon jóóó, emlékezz nekem is volt és most itt vannak a Babákok! Szóval én nagyon örülök a túlstimudnak, de tessék nyomatni a vizet és a fehérjét ezerrel!!!
És gratula a 14 petéhez!!! :lol:

Hanna!
gyönyörű képek!!!! És Olivér is olyan szép!!! :wink:

Skrisz! Nyulasz!
Ti nem vagytok aluszékonyak???? :shock: Én minden délután alszom 1-2 órát, este 9-kor kidőlök és reggel 8-9-ig nyomom, igaz közben 2-3 pisi is van. :lol: Bár mostanában már láttam egy-két esti filmet. :wink:

Till!
Szerintem is babás vagy!!!

Puszi!
Párizs irígy! :wink: :lol:

Mabe!
Vuk? Csak mert tőlem elköltözött. Igaz reggel ittam egy kv-t, mert fájt a fejem, az el is múlt, de a Babákok nem kértek kv-t, kijött. :lol:

KépKép
zsófikukac

Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára skrisz72 2009.01.25 12:03-kor.

skrisz72

tényleg nem a babák számán múlik :lol: ...jó este nem bírom túl sokáig általában,de ez nem újdonság.
Skrisz,én látom a táblát,de nem látom mi van benne :shock:
Vendég

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket, olvadozunk a sok kedves szótól ám! Julcsi egészen belepirult :oops: .

A mi listánkat megpróbálom idevarázsolni. Az fontos, hogy minden kórházba mást kell bevinni, ez az, amit a Jánosban kértek. Nagyon hosszú, szerintem nincs még egy hely, ahová ennyi minden saját kell. Gyakorlatilag csak a ruhát és a cukros vizet adták.

Szezsó, sajnos nem olyanok az emberek. A terhességem alatt 4x adták át a helyet a BKV-n, ebből 3 nő volt egyébként. Saját korábbi tapasztalat pedig, hogy ha egy megállóban áll egy kismama babakocsival, akkor a pasik a lehető legmesszebb lévő ajtóhoz állnak, hogy nehogy megkérjék őket. Ezért aztán én szoktam segíteni, és ezt persze szemrebbenés nélkül végignézik :cry: . Persze ne legyen igazam.

Kisbuta, sajnos nagyon szűk lépcsőházunk van, nem tudnám hol hagyni. Nem baj, már növesztem a bicepszeimet Julcsi emelgetésével, hozzáedzem magam a feladathoz, mire oda jutunk :wink: .
Tegnap egyébként apukám szülinapja volt. Vidékiek a szüleim, és ebéd után gondoltunk egyet, és útra keltünk Julcsival. Volt nagy meglepetés, és a kiscsaj is tökjól bírta az utazást.

Baba, gratula a 14 kis tüszőcskédhez! Drukk, hogy jó sokan találkozzanak Apával.
Jobbulást, kitartást! Elég szép teljesítmény ez a szervezetedtől, ezért fájogatsz. Igyál sokat, és nyomasd a fehérjét.

Hanna, micsoda képek! Csodálatos Olivér!!!!

Till, jó jelek.

Többieknek is drukkolok, kismamiknak pedig simi a pocira :wink: !

Kép
petne

Már nem engedi kicsinyíteni 600 pixelre... :roll: Úgy látszik külön kell választanom a két táblát.

skrisz72

jaaaaaaaa,Baba?????
Vendég

Nem tudom felrakni az excel táblát. Tudtok segíteni?

Kép
petne

Petne, start menü/programok/kellékek/paint
Ebbe kell bemásolni az excel táblát és utána képként elmenteni.

skrisz72

Babaaaa, ?????????????????
gyere már, ne csigázz! (Miattad hagytam félbe az ebédfőzést!!! :lol: )

Vkrisz,
nyomasd a vitamint, gyümit, muszáj most már meggyógyulnod!!! :D

Szezso,
de jó, hogy így tudsz aludni!!! (én pár napja alig 5 órát alszom! :shock: Ma is Manó 5.54-kor ébredt (szerencsére meggyőztem, hogy bújjon még vissza, és aludta fél 8-ig, csak én nem tudtam visszaaludni)

Lányok,
bárhogy is lesz, annyira jól esik, hogy így drukkoltok!!! :roll: :D
Mára teljesen megnyugodtam, már úgyis minden eldőlt :roll: :P
még 3-at kell aludni :lol:

tillidian

Bocsánat, csak most tudok írni.
A tegnapi nap úgy látszik, nem jó db-számot mondtak, mert nem 14 petesejtem lett, hanem

15!!
és ebből 13 embrike van!!!Hurrá!

Holnap délben kell újra telefonálni.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, te ősanya! Drukkolok a kicsiknek, hogy szépen osztódjanak!

skrisz72

Babim :lol: :lol: :lol: Nekem októberben pont ugyanezek voltak a számaim :lol: :lol: :lol: szuper vagy!!!!!

Till: néha én sem tudok ám visszaaludni. Most is keltem fél 4-kor WC-re, majd negyed 6-kor az Utro miatt, és végül fél 8-kor :-D

Petne: azért remélem lesz valaki, aki felsegít meg lesegít Julcsistul, babakocsistul. Itt szerencsére nincsenek olyan távolságok, hogy tömegközlekednem kellene majd...

Skrisz: február 16-án UH is lesz?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hanna! Olivér gyönyörű kis poronty! :D És a képek is! Profi fotós csinálta őket????? :shock:

Vkrisz, írok privit, csak ebédelünk gyorsan, mert éhik vagyunk!

Baba, 15-ből 13, aztaaaaa! Hány gyereket szeretnétek? 10-et? :lol: Túlstimu tényleg jó, de azért vigyázz magadra.

Till, sztem is babás vagy. :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana 14-ből 11 volt az 1.nél és 2 beültetve, fagyi nem lett.
2.lombikom 12 sejt, 11 embri, 2 beült., 2 fagyis.
Tehát hoztam az átlagomat, de most remélem, velem ismarad pár.
2 babát szeretnénk egyébként.

babaimádó
Kép
babaimado

Ejha,Babácska :D :D :D És ragaszkodtok a blasztóhoz?Mert ott romlanak le a számok.Mindenesetre nagyon gratulálok!!!

Szezsó,te negyed 6-kor utrózol? :shock: Én 9-kor...vagy dolgozol,és azért?
Vendég

Nyulasz: inkább azért, mert próbálom 8 óránként adagolni (5:15 - 13:15 - 21:15) :lol: de azért jut egy adag a munkahelyre is :)

Mabe: Te holnap mész Uh-ra, ugye?

Rana: neked is drukk holnapra!

Vkrisz: Neked is!

Zsófi: szerintem ha kijött a kávé, akkor Vuk ott ólálkodik még valahol :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Baba!
De jóóó, remélem most jó sokan maradnak!!! Nagyon drukkolok! :lol:

KépKép
zsófikukac

Szezso!
Ja tényleg! Na de ha egy hétig nincs az szupi! :lol: Most viszont olyan sok a savam, hogy attól szenvedek. Lehet valamit bevenni? Ittam egy kort jägert. :oops: :lol:
Én az utrót amíg 3x3 kellett 8-16-24 órakor használtam, de az éjféli miatt a férjemnek kellett kelteni. Így 2x azért könnyebb.

KépKép
zsófikukac

Zsófi: Rennie-t lehet :-) És a Jager nem jött ki? Babákok csípik, mi? :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, igen lesz UH is. A dokim alapos fickó. Azt mondta mindig lesz hüvelyi vizsgálat is, mert mindig megnézi, hogy áll a méhszáj.

Lányok, én nem is tartottam 8 órás szüneteket az utro-k között... :oops: ahogy jött, úgy jött...

Ma órákon keresztül nem volt netünk... :?

skrisz72

Szezso!
Ja kis alkesz banda! :lol: És segített, abbahagytam a folyamatos böfizést és már a gyomrom sem fáj! Remélem egy korty nem ártott nekik. :roll:

Skrisz!
Utrót elvileg azonos idősuakonént kell, de annyira pontosan én sem tartom. És Te kaptál progiszuirt is!

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Baba, tényleg ősanya vagy! Drukk annak a 13-nak, szépen fejlődjenek!

Till, +++++++++++++

Skrisz, nekünk sem volt kora délután :oops:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Baba
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Till
Beléd beszéljük a gyereket :lol: :wink:

Hanna
Művésziek a fotók :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Engem elkaptak az álommanók... nem bírom nyitva tartani a szemem...
Vendég

Sziasztok! :D

(Nálunk sem jött be a babanet órákig...)

Baba,
csodás számok!!!! :D Baba-picikék, tessék növekedni!!! :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(tényleg, miért nem lett fagyi az elsőnél? :roll: )

Alle,
szurik csőre töltve? :wink:

tillidian

Baba, ez nem semmi! Gratulálok!

Till ++++++++++++++++++++

Túl hosszú a lista, nem bírja a méreteket, de ha küldtök e:mail címet privátban, elküldöm szívesen.

Kép
petne

Rana, Vizkrisz
Holnap mi is megyünk a Kaáliba :wink:
Vendég

Skrisz
Nálunk se volt net... :cry:
Vendég

Nyulasz:nem én, hanem a dokim akar blasztót.Szerinte nagyobb az esély. Most volt erről egy beszélgetésünk még a stimu elején.

Az elsőnél nem maradt fagyiba, mert a 2 beültetett blasztón kívül mind leállt!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, de most nem fognak leállni. Küldtem nekik duracell nyuszit!

skrisz72

Vkrisz, írtam emailt!!!

Baba, ne arra koncentrálj, amitől tartasz (hogy leállnak az embrikék), hanem arra, hogy sok fejlődjön és erősödjön és maradjon meg! (Most olvasom a Titok c. könyvet, Brizotól kaptam kölcsön) :wink: Erősítő sugarakat küldök az embrikéknek!!!

Mabe, és ti hány óra körül mentek???

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Halli!

Petné
Julika valóban szépséges! :D
Rana
Válaszoltam. :D

Mabe
Akkor lehet, összefutunk. :D

Mi kirándultunk délután, úgyhogy nem érintett a nethiány. :D Imét Lillafüred...gyönyörű a vízesés. :D
A páromnak meglett mind a 3 szenya vizsgája a héten :D , ezért megérte zárva lenni a boltnak...kiírtuk, hogy betegség miatt zárva.
Nem is mondtam, az anyósom bekapott a múltkor a boltban egy hamis 20000! :evil: Vigyázzatok!!!

Pusz
vizkriszisback

8-ra megyünk.... :wink:
Vendég

Sziasztok!
Nálunk sem volt net,már pont hívtam a szolgáltatót,mikor visszajött...aztán pár perc múlva újra elment.Valami volt a hiradóban is róla,elvágtak valami vezetéket,de nem hallottam jól,mert nagy volt körülöttem a gyerekcsacsogás...na nem a mieink 8)

Mabe,jó kukucskálást :D
Till,valld be,hogy ma tesztelsz :lol: látni szeretnénk!!!
Baba,osztódó drukkok mennek!!!Én dokim nem annyira híve a blasztóknak,szerinte ez olyan,mintha fojtogatnánk őket,és túl sok a veszteség,mert amelyikből baba lenne a helyén,az sem bizos,hogy kinn túléli...persze amelyik igen,ott nagyobb az esély,hogy meg is tapad.(ja,ez is csak elmélet,mert ugye kipróbálni nem lehet,hogy kinn is van ugyanaz,meg benn is van ugyanaz az embrió)Ennek ellenére,ha lett volna több embriónk,én is szerettem volna,ha elviszik őket addig,de egyszersem volt rá lehetőség.
Vkrisz,nálam is bepróbálkozott egyszer egy boltos,az árut hamissal akarta kifizetni,de tudtuk,hogy van forgalomba,és mindig megnéztem mit kapok.A kétezres papírjáravolt rányomva,és a két bácsi nem nagyon hasonlított rajta :twisted: sajnálom,hogy becsúszott,nagy méreg :twisted: Párodnak gratulálok!Lillafüred tényleg csodálatos :D Jó csapolást :wink:
Alle,várod már a böködést? :lol: Neked már nagyon rég volt az előző,ugye?Holnaptól megadrukkok!
Rana,Zsu szurkadrukkok!!!
Dezsi,kezdesz már izgulni?Mert én igen!Egyszerűen sikerülnie kell!
Vendég

Baba! Nagy voltál! :D
Alle! Már csak egy nap!!!!!
Hanna! A képej csodásak, a apa írásait nagyon élvezem és ... nem én vagyok a leglelkesebb a családban. :D
Petné!Szóval megvolt az első kiruccanás! Gratulálok!
Krisz!Gratula párodnak, ügyes volt!
Én nem tartottam ennire szigorúan az utrót. Amikor kelnem kellett, akkor volt az első, este 10 körül megyek aludni, akkor az utólsó, és naggyából a felénél megvolt a középső melóban.

Kép
estike66

Rana, nem gondolok a leállásukra! Erős babáink vannak és velünk fognak maradni, merténaztakarom és kész! :D
Csak valaki kérdezte, az elsőnél miért nem lett fagyis és erre válaszoltam csupán. :wink:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Till, Baba, mai drukkok indítva :)

Estike, Nyulasz: igen, nekem tavaly januárban volt az első és eddig utolsó lombikom. Január 5-én kezdtem böködni, és 23-án volt a punkció. Közben volt ugye a spontán baba, aki nem maradt velünk, és utána nem volt se lelkierőm, se kedvem ahhoz, hogy lombikozzunk. Most jött el az ideje :) Remélem, legközelebb a kistesóért megyünk majd, bár ha ikrek lennének, akkor sem lenne baj :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Jó reggelt!

Baba, várlak délben a hírekkel!!!

Till, megadrukkok++++++++++++++++++++++++++

Mabe, téged is!

Alle, már csak egyet kell aludni! :lol:

Kismamiknak pocaksimi!

skrisz72

Sziasztok!

Bocs Csajok, hogy csak néha tudok jönni. :(
Természetesen mindenkinek drukkolok.
Tudom, hogy most sikerszéria van!

Till! Muti azt a pozitív tesztet!

Estike! Apa rémbüszke magára. Ma ment dolgozni, de Olivért vinni akarta magával. :) Hihetetlen nagy a szerelem.

Baba! Nagyon drukkolok!!!!!!!

Ha nem is tudok jönni, mert hulla vagyok már, akkor is sokat gondolok rátok.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Voltam vv-en, majd 11-re megyek vissza, csak gyors bekukk.

Baba, örülök, hogy + vagy. Így a teszted is az lesz... :)

Hanna, mesélj, mi a helyzet?? Duracellnyuszi a kis Olivérka? mennyit eszik? És te mikor tudsz pihizni kicsit?

Figyeljetek már, Mnzsani miért törölte magát???? :shock: Tudtok vmit???

Annmari, Meli, Bella, Tobi, Dezsi, hová tűntetek?

Na léptem.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana! Olivér egy miniterrorista. :lol:

Tényleg sokan eltüntek.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Mindenkinek mennek a drukkok, és várom a mai JÓ híreket.

Kép
petne

Sziasztok!

ma voltam a 16.heti vizsgálaton:nagyon aranyos a kicsi,sokat ficánkolt!a hematóma eltűnt.mondtam a dokinak szokott keményedni a hasam.magne b-t kell szednem.megnézte a méhszájat,túl rövid azt mondta nem tudom mit jelent.remélem minden rendben lesz. a vérvételen megint szétszurkáltak,nem jött vér,nagyon fáj a csuklóm és a kezem.fél centis kémcsőbe kellett pisilni pohár nem volt!!!!
ez van a papíromon:
egy élő magzat.placenta a mellős falon tapad.BDP:32 mm,TAD 30 mm,FL 18mm,C:21.000
nem tudom mindenre hogy mit jelent.
amúgy nagyon ki vagyok.most tudtam meg hogy a táppénzemet a 2007-es bérem alapján számolják,mivel 2008-ban mentem el betegácsiba.most azért harcolok,hadd vehessek ki szabit,és akkor a 2008-as alapján számolnák.komoly lóvéról van szó,mivel mhelyet váltottam.nem tudom belemennek-e.
puszika mindenkinek

Kép

Sziasztok!

A hétvégénk sűrű volt, nem volt időm netezni.

Baba: húúúúúúúúúúúúúúú!!!!!!!!! Gratu és további szurok!

Till: +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pusssz Lányok!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?