Örülök, hogy mindenki jobban van piriügyileg! Én ha tényleg felment a hőm és a számításaim szerint jön meg, akkor ebbena hónapban megint 33 napos lesz.... Az jó, nem? Ha két egymástkövető hónapban ugyanúgy jön meg, nem baj ha 33 napos?
1,elromlott a hütönk
2, defektett kaptunk az egyik gumira, le cseréltettük komlett szada új téli gumira /kicsi végett/ ami 200 eurónkba került
3, sz@r a forint, rossz a váltás
de a mai a legnagyobb katasztrófa, ami érhetett bennünket
itt voltam veletek a neten, Sanyimat hivtam, hogy mikor jön haza, mondta, hogy csak 1 óra múlva, mert kitörött az 5. ajtó üveg, ki kell cserélni /még most se tudom mitöl/
bocs, lassú vagyok 1kezezek
midjárt folytatom, csak büfiztetni fogok
fél 2 környékén mondta a Sanyim, hogy legarambolozott, összetörte a kocsit.
gyorsan Törpét lerántottam a ciciröl, felöltözködtünk, hivtam söfört és oda mentünk, itt a faluban a fö úton történt.
durr defektet kapott a tiszta új /márkás/ gumi, nem tudta egyesbe hozni a kocsit, a kát rossz oldal közül a kevésbé roszra irányitotta, igy kivitt egy "csibe" keritést, 2 beton duccot /remélem, hogy ti is értitek mi ez/, a másik oldalon milliomos lakik, 2 drága kocsi kint, tiszta beton kerités
kocsink totál káros lett, menthetetlen
Sanyinak fején van púp,bordáit, kezét fájlalja, tuti eltörött, meg szerintem agyrázkódást is kapott.
holnap megy dokihoz + röntgenre. most alszik
én tiszta ideg voltam, ezt késöbb Törpe is megérezte, szopizást félbe hagyta, teli torokból visitott, alig birtuk lenyugtatni. mostmár kezd rajta is átmenni.
a helyszinen nem sok kellett, hogy ne gyújtsak rá, úgy elkapott, de kezembe volt Törpe, aki akkor még vigyorgott, és miatta nem tettem.
Senki sem fogja elismerni a reklamációt. Nem Amerikában élünk. Ott mindent lehet reklamálni és perelni. Tavaly nekünk is defekt miatt történt a balesetünk. Senkit sem érdekelt.
igaza van Ildikónak, itt hiába perelsz, nincs értelme.
cascónk nincs, csak kötelezönk, az meg nem fizet.
most nem tudom milyen pózban alszik, mert a másik szobában éppen Törpét szoptatom, aki pár percre bealszik szopi utánn, de sirva fel is riad
Órákon át országszerte akadozott, leállt az internetszogáltatás, miután vasárnap késő délelőtt egy kábelt átvágtak Baranya megyében - tudták meg internetes hírportálok a Magyar Telekom illetékeseitől.
A fél magyarországi internet leállt vasárnap kora délután. A példátlan rendszerzavart egy T-Com kábel szakadása, majd azt követően egy hálózati eszköz túlterhelődése és meghibásodása okozta. Délután 4-re a szolgáltatások többsége már működött - írta az Index. A Népszabadság Online szerint az átvágott gerincvezeték miatt az ország internetforgalmának nagy része a fővárosi központon keresztül ment, egészen addig, míg a rendszer bírta kapacitással. Azonban hamar torlódás alakult ki - ekkor az adatok egy része tárolódik és késleltetve megy tovább. Ha a torlódást okozó nagy forgalom nem szűnik meg - ahogy most történt - akkor rendszerint adatvesztés is bekövetkezik, például olyan, hogy egy e-mail soha nem ér célba, vagy egy internetes kérésre nem jön válasz, ilyenkor érzékeli a felhasználó, hogy nem megy az internet. A helyzetet tovább nehezítette, hogy az említett, csúcsra járatott budapesti központ berendezéseinek egyikében hardverhiba is keletkezett, azaz meghibásodott egy, a forgalmat vezérlő készülék vagy számítógép.
Méj jó hogy ne püföltem halálra a gépet itthon!!!!!!!!
Timi!De akkor holnapig már csak feküdjön és semmit se emeljen!!!!
És ha rosszul lenne (ne legyen)hányinger,hányás ilyenek azonnal menjetek kórházba!!!!!
A kötelező tényleg nem fizet... Valahogy majd csak megoldódik... Nehogy elmenjen a tejed az idegeskedés miatt! Próbálj meg nyugodt maradni a Törpe miatt!
Sajnos tapasztalatból tudom, hogy nem érdemes perelni. Tavaly még mi fizettünk büntetést, nemhogy nekünk fizetett volna valaki kártérítést. Engem is rá akartak beszélni, hogy az utászokat pereljem,amiért nem volt azon a helyen korlát. Mert ott indokolt lenne. Egyébként rövidesen a balesetünk után szereltek fel oda korlátot.
Igen Timi,fontos, hogy megnyugodj. Azt tartsd szem előtt, hogy legalább Sanyinak nem lett nagyobb baja, mert lehetett volna rosszabb is. Holnap pedig menj vele dokihoz. Ne hagyd magára.
Helló!
Anyuéktól gyorsan bejelentkeztem.
Gyorsan átfutottam, mi történt. Nagyon sajnálom, Timi, de tényleg igazuk van a többieknek, a lényeg, hogy ti jól vagytok!!!!!!!!