A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

az udvarra sem tudtok lemenni ilyenkor?

Szép napot!
Vica
wicca

A párom megcsinálta...de azért ezek nem voltak nyugodt percek nekem :oops: :oops:

Ha közelebb laknátok még vinnék is kaját neked :D dehát ..... Túúl messze vagy..

nory szép neveket választottatok. Nekem a Levente az egyik kedvenc fiú nevem a páromnak viszont nem tetszik ugyhogy ha lesz is fiunk nem hívhatom úgy :( :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

nálunk Levi lett volna, ha öcsémék nem azt adják a nagyfiúnak :), de "elhappolták", ezért Bálint lesz :).
Nálunk is két név lesz egyébként Bálint Attila! naon teccik a kettő együtt!
Moncsi: szuper, h a párod ilyen ügyes volt!! :)ne tessék mindenen idegeskedni!!

Szép napot!
Vica
wicca

Sziasztok :)

Rszg
Igen, laptop+ t-mobile vezetéknélküli net. :P Meg is bolondulnék, ha nem lenne valami külvilág. :shock:
A babakocsit pedig hordozóval együtt újszülöttkortól is lehet használni.

Vica
Én sem tudtam, hogy lehet Dorotit anyakönyvezni, de itt bent megkérdeztem és lehet. :) Február 6. a névnap. A Norina pedig abból jött, hogy én Nóra vagyok, e nem akartam, hogy pont ugyanaz legyen a neve, és így megtaláltam ezt és tetszik. :)
Nekem kizárólag csak wcre és zuhanyozni szabad fölkelnem. :twisted: Megkérdeztük Krisztivel, hogy nem-e lehetne lemenni egy kicsit felügyelettel, de azt mondták, hogy szó se lehet róla, és hogy nyissuk ki az ablakot. :x
A Bálint Attila télleg nagyon jó együtt. Olyan vagány férfias. :D

Moncsi
Jó, hogy megoldódott a mosógép probléma. Én is imádom a Levente nevet. :P

puszi,
Nóri
Vendég

Vica tényleg szép név a kettő együtt :) én a Líviának szerettem volna második nevet. Tök tetszik hogy Lívia Dóra.. de a páromnak meg nem tetszik mert hogy nem akar két nevet a gyerekének... mert minek olyan hosszú név :(

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok,

Moncsi: nekem a héten csak a kazánszerelés volt 70 ezer forint és még örülhetek, hogy nem az egész kazánt kellett kicserélni.... Szóval nem érdemes ilyeneken idekeskedni... Ilyesmi mindig történik a technikai kütyükkel... Szerencse, hogy ügyes a párod.

Nemlajos: Már hiányoztál. Remélem lesz neted és akkor leszel megint sűrűbben. Nálunk itt a szomszédban nem volt konyha 2 évig 3 gyerekkel. De hihetetlen talpraesett anyuka mikróban főzőtt rengeteg mindent.... Ami nekem eszembe sem jutott... Én valószínűleg 1 hónap alatt behisztiztem volna magam.

Nory: Ez a folyamatos fekvés nagyon nehéz lehet. Sok kitartást hozzá... Egyébként a programozott császárnak az az előnye megvan, hogy legalább tudod az időpontot. Én mindkét nagylányt túlhordtam 2 héttel és meg kell, hogy mondjam a 10. hónap maga a pokol...

RSZG: Nagyon sok nőnek nincs ennyi esze, mint Neked. Csak ezért írtam. Bölcs vagy. ;)

Ágicám úgy néz ki, hogy jobban van. Most már lázcsillapító nélkül sincs láza. Persze este még lehet, hogy lesz egy kis gond, de már az egész délutánt átjátsztotta. Nem lehet lelassítani.... :) :) :)
Koncerten voltak Petiapuék. Élvezték a gyerekek... :D

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Helló!
Nory üdv a csapatban. Gratula a cseppekhez, és nagyon sajnálom a legkisebbet. Sok erőd van, ez sugárzik. Nagyszerű anyuka leszel! Kitartás a kh-i napokhoz, biztos nem eccerű, de szupi, hogy ennyire jó helyen vagy. A kocsi pedig hordozóval szuper választás!
Katka köszi, kezdek rájönni, Boti attól verekszik, hogy az utóbbi időben többet találkozott egy szomszéd lánnyal, aki kicsit szabad nevelést kap, tör zúz, következmények nélkül (pár játékunk már bánta). Puszit meg pont azért kap, mert elmondjuk, hogy fáj. Szval most egy időre a talik csak sétára korlátozódnak. Ágica jobbulásának örülök! Te hogy vagy? Én is egyre nehezebben bírom a dolgokat. Néha tök fitt vagyok, néha pedig mint egy 80 éves.
Holnap 1-re megyek a nagy ingyen uhu-ra. Annyira várom. Remélem Kata befordult. Úgy érzem, de azért kop-kop….. Na meg utána nézetek annak a tágulásnak azért, amit a múltkor jeleztek.
Koncert milyen volt csajok? Nekünk a mai progink, amiért nem is vettünk jegyet, lemondta bnőm az utccsó pillanatban, de nem baj, elmentünk a Kopaszi gátra „motorozni”.
Papillon örülök, hogy nyugisabb vagy, és a vérnyomásod is „alacsony”. Pihizz sokat, és élvezzed anyud kényeztetését.
Adryn apának jobbulást! Vigyázz magatokra! Én szerencsére még megúsztam mindent magneb nélkül. Annyira nem keményedek, sztem összesen ha 5 volt a 7 hó alatt.
Na megyek, mert jönnek a srácok a kádból. Bocsi, de ennyire volt időm.
Szép estét!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

kukli, nekem nem válaszoltál ám!!!

Mikróban főzésről én is hallottam már, csak nekikezdeni nem merek, zöldséget (fagyasztott) pároltam már.

No, képek :lol:

Babanetes topictárstól kapott függönyök!
Kép

nappali elpakolva, sütivel (ezt ne vegyétek észre!!!, csak a parketta miatt mutatom):
Kép

konyhaszekrény készen:
Kép

és két kép a bedagadt lábaimról, 3 napja:
Kép Kép

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok :)

Brrr... ez a kórházi kaja...ennyi pénzért azért elvárna az ember egy kicsivel jobb kosztot...

Moncsi
Pedig a Lívia Dóra gyönyörű együtt. :wink: :roll:

Katka
Örülök, hogy jobban van Ágica. :)

Kukli
Jól láttam, hogy te vezeted a táblázatot? Ha ráérsz és nem gond mi is felkerülhetünk rá? :oops:

Nemlajos
Nagyon szép a konyhátok, a pakettának is tök jó a színe. :wink:

puszi,
Nóri
Vendég

hűű deszép konyhád van :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

SÜTIT észre sem vettem volna ha nem írod :D:D el akartad sumákolni :D???

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

nory én is utálom a kórházi kaját ..vagyis hát már elég régen volt de én is voltam kórházba fertőző májgyulladással egy kicsit régebben.... :S ott is elég "'guszti " kaját adtak :s
azért kitartást !!! :):)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Nemlajos: Aztaaaaaa, de jól néztek ki! qrva jó a konyha!!! :)
Nóri: hát az nem annyira jó, h nem mehettek le :(, de ha már meglesznek a babóid, sokat fogtok csavarogni :)!! szobatársad jobban van?
Katka: szupi, h jobban van Ágica :)!!

Szép napot!
Vica
wicca

Sziasztok!

Nory sajnálom a rossz éjszakát, és az sem semmi, h ennyire szigorú ágynyugalom van előírva - de persze az a fontos, h minden rendben legyen veletek.
Szépek a második nevek is nagyon, nekem tetszenek!
Nálunk még mindig nincs neve a babánknak, valahogy nem találjuk az igazit... :oops: Kislány lesz, és Kiscsaj-Kicsicsaj a "munkaneve". Meg Tesóbaba. Meg ami épp eszünkbe jut.

Wicca, jó a Bálint Attila :) Tényleg jól hangzik.

Katka, nem vagyok én annyira energiabomba, vannak nagyon leszedált napjaim is, pl a mai az leginkább így jellemezhető. Délelőtt megfőztem az ebédet (fiúk addig elmentek császkálni), aztán egész nap azt pihentem ki :) Délután el akartam menni úszni, de nagyon fáradt voltam, nem tudtam rávenni magamat. Vannak szerencsére jobb napok, de azért estére mindig leeresztek rendesen.
Örülök, hogy Ágicád jobban van, remélhetőleg ezzel túl is van a dolgon. Megvarázsoltad? :D

Kukli, mi is szeretjük a Kopaszi gátat, szoktunk arra mászkálni (játszótér, motorozás, kavicsdobálás...), bár legutóbb ősszel voltunk. A közelében laktok? Holnapi UH után majd gyere a beszámolóval!

Nemlajos, nagyon-nagyon szép a lakás a fotók alapján. Függönyök is, konyha is jól néz ki. Tűzhely meg csak lesz előbb-utóbb.
Bedagadt lábakat sajnálom, néhány napja nekem is elkezdett kicsit vizesedni estére, pláne ha épp pörgős napom van...

Ma nagyon jó kis reggelünk volt. Én keltem először: 9.30-kor. :shock: Azt hittem, h nem jól jár az óra. Le is ellenőriztem a lakásban található összes órát, de jó időpontot mutatott. Aztán 10-kor kelt Samu, apa pedig 10.30-kor. Ilyen még nem fordult elő, mióta gyerköcünk van, és annyira jó volt! :) Régi szép idők, amikor végiglustiztuk a délelőttöt... :) Néhány évig megint nem lesz ilyen...
És Samu ugyan felkelt egyszer éjjel (3-kor), de most tényleg folyt a nózija, és hamar vissza is aludt. Szóval nem ez magyarázza a dolgot. Persze ma délután nem aludt, nyilván esélytelen volt a dolog ilyen késői ébredéssel.
Lépek, vár rám még egy csomó javítanivaló ZH...

erpé

Erpé
Samu tényleg nagyon nagyfiús már! :D jó kis program lehetett!

Nemlajos
nagyon szépek vagytok!!! bokádat sajnálom, tényleg jól bedagadt! :shock:

Moncsi
jó, hogy sikerült megjavítani a mosógépet!

Nóry
ez a fekvés nem lehet könnyű... :? nekem csak éjjel kell, de úgy fáj a jobb oldalon a fenekem, gondolom, azon többet fekszem, és nyomja a súly... :roll:
szépek a nevek!

Katka
jó, hogy Ágica jobban van!

koncert nekünk is jó volt, bár mivel mi nem ismertük a Maszkabált, ezért nem kötötte annyira le Fannit, mint az eddigi koncertek. de így is azt mondta, hogy tetszett neki. jövő hét kedden Kolomposra megyünk, ugyanide! azon nincsenek ennyien, mert hétköznap!!!

du. meg vendégségben voltunk, egy 3,5 hónapos kisfiút néztünk meg. nagyon aranyos volt, de óriásbébi lett!!! szeret enni! 8)

van egy kis kukiparám, úgyhogy fiús anyukák, majd kérdezhetek, ugye??? :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Nemlajos nagyon szép a lakás, és az a konyha a tényleg gyönyörű! :)

Nory a kórházi kaját én is ismerem sajnos :? de gondolom téged is elhalmoznak az otthoniak finomságokkal. Az meg hogy tudsz netezni az tényleg nagyon jó, így legalább valamennyire tudsz kommunikálni a külvilággal is. Gyerkőcök nevei nagyon szépek :)

Magne B6: általában a 36. héttől kell fokozatosan abbahagyni, pont azért amit Katka is írt, hogy ne nyomja el a keményedéseket.

Papillon csak vigyázz magadra. Gyógyszert kell szedned, vagy valami nyugtatót? :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

ó, én pedig szeretem a kórházi/menza kaját, most meg, hogy ugyebár nincs tűzhelyünk...:D:D:D

konyhám köszöni a dicséreteket, megérte a több hónapos kutatómunka, pedig mennyit nyígtam itt Nektek :oops: :roll:

Holnap délután megint eltűnök, míg nem jön a T-emberke.
De még remélhetőleg azt el tudom mesélni, mit szóltunk egymáshoz az új védőnővel :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Csajok nekem már most annyira útban van a hasam :? pedig még legalább egy hónap van hátra, jó esetben :) Az előző kettővel tényleg nem volt ilyen érzésem, vagy csak megszépültek az emlékek? :roll:
Nehezemre esik lehajolni felhúzni Panna csizmáján a cipzárat, ő meg persze nem hajlandó megpróbálni :evil: Néha nagyon ki tud akasztani.
Vagy csak én vagyok most türelmetlenebb?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

nem hiszem, nálam is így van...
Beverem mindenhová, hamis a testtudatom, most pl ajtótörölgetés közben állt belém a kilincs, meg is látszik a nyoma.
Döme is pucsít mindenfelé, úgyhogy sose tudom, merre hány méter vagyok.
Cipőfelvétel meg...
És az állandó gyomorégés!!! :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hát lányok.. ma nekem is apu kötötte be a cipőfűzőm :lol: :lol: 3x rugaszkodtam neki mint anno ludas matyi, de nem jött össze.. fiatalúr nagyon felnyomta magát a bordáimhoz.. de apu szó nélkül leguggolt és bekötötte.. hát nem édes? :D :D

KépKép
KépKép
adryn

én mára elköszönök .. szép jó éjszakát és nem rossz álmokat Dömeanyu!!!

Papillon-nak meg én kívánok először nagyon boldog szülinapot!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy bepofátlankodok, de hátha szükségetek van ilyesmire.

Van egy chicco go kengurunk amit kb. 3X használtunk.
Nekünk feleslegessé vált.
Itt van még 1 db baldahin tartó vas is.

Várok jó kis csere dolgokat.

Írj bátran biztos megegyezzünk. benkodiana@gmail.com

http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... cts_id=763
minni

Én meg másodszor kívánom neki, hogy sok boldog isten éltesse sokáig!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt,

Papillon: Én is BÓDOGOT KÍVÁNOK!!!!! Sok puszi!

Szép napot!
Vica
wicca

Sziasztok,

Papillon, nagyon boldog születésnapot!
Nemlajos, mielőtt elmúlik a net, azért várjuk a benyomásaidat az új védőnőről!

Samu még alszik, pedig indulnunk kellene bölcsibe. Kávén már túl vagyok, lassan ébresztem a kiscsávót.

erpé

Sziasztok,

Újabb rémes éjszaka. 1/2 5-kor sikerült elaludnom. 6-ig aludtam. Akkor éles fájásokra keltem (fürdő szerencsére elvitte).... Utána Ágica kelt, hogy nincs jól. Egyik víruson túl vagyunk, de most meg a hasa fáj és görcsöl. Pénteken volt szülinapi buliba, ahol az ünnepelt húga éppen hányás-hasmenéssel volt kórházban.... Szóval gáz. Zsófit szegényemet rásóztam egy szomszédra, hogy vigye el a suliba. Ágica nagyon rosszul van, én meg már nem tudom emelgetni....
Ráadásul mindjárt megyek ügyfélhez. 2 óra oda az út és 2 óra vissza. Addig apukája bevállalta Ágit. De délutánt nem tudja vállalni, márpedig Zsófinak különóra lesz, nekem meg szülőértekezket. Petiapu persze 60 km-re Danival lesz délután....
Azt hiszem rosszabb már nem lesz.... :(

Katka

katka22

Jó reggelt!
Papillonak Nagyon Boldog Első Nagypocakos Szülinapot Kívánunk!!!!!!!
Hú mi ma 1,5 órát fent voltunk megint, mire kiderült Boti éhes. Tápit kért, amit régóta elutasít, persze mondani még nem tudja. Hulla vagyok….. :?
Nemlajos nagyon szép a konyha, látom már be is laktad. A posta talán ma lesz feladva. Én már nem megyek postára, mert lépcsős, és Botit nem tudom kocsival felvinni,a nélkül meg a 1/2 órás sor ami itt van, horrro lenne vele. Szval ma elvileg megy pont Zsolti, így bedobja. :wink:
Nory priviben megírnád az adatokat
Kép , van ami még nincs meg, ha kompletten átküldenéd, rögtön megcsinálom, ahogy tudom. Ha a tel.sz-mod is bele rakod, küldök neked tel.szám listát is, így könnyen tudsz majd minket értesíteni, a méretekről, stb…. Kh-i kaja; nekem anno mindenben (!!!!!) volt répa. Annyira utálom, még szerencse, hogy Zsolti a kh mellett dolgozik, így volt ellátásom. Most ugye nem fog dolgozni, de azért nem félek. :roll:
Erpé igen, nagyon közel lakunk, kocsival 5 perc. Boti is nagyon szokta élvezni. A kicsit is jó lesz ott tologatni. Ki tudja egyszer lehet össze is futunk. :) Irigyellek a reggeled miatt. De rád is fér. Főleg, hogy zh-k is vannak. Azért csak lassan. Bár ahogy olvasom tudod te ezt. Uhu után jövök mindenképpen. :wink:
Csibb kérdezz majd persze, bár 1/2 -1évig semmi gondod nem lesz vele. Nem úgy mint nekem a nunival. Boti minden bnőjének peluzását dülledt szemekkel figyelem az utóbbi időben. :oops:
Na kimegyünk egy kicsit motorozni. A Bartókon vigyázat!
Boti egyre gyorsabb!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
(és egy kis lehallgatás Botka tegnapi telefonbeszélgetéséből, mert a mamával mindent meg kell vitatni - azért ha vmit akar azt már értelmesen is elmondja
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/b ... OOBqJocLYq)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kuklika 2009.01.26 09:12-kor.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Jaj Katka! Kitartáááás!!!!!!!!!!!!!
kuklika
Budapest VIII. kerület

Vica: vérnyomáscsökkentőt, érgörcsoldót és sok mindne mást is szedek, meg a baba kapott, rajtam keresztül tüdőérlelőt!

CSAJOK: NAGYON KÖSZÖNÖM a szülinapi jókívánságokat :oops: olyan jól esik

Nemlajos: szuper a konyhád, úgy irigylem

Katka: hát ez elég gáz, de te mindig megoldod vhogy ezeket a lehetetlen dolgokat

Nori: még nem is üdvözöltelek. Örülök, h itt vagy velünk, a kórházi létet abszolút átérzem :( a kaja nem annyira gá, ha nem sómentes, mint nekem :x . Nagyon sokáig kell bent lenned, erős vagy nagyon, én majom meg ezt a 2 hetet is végig bőgtem, bár tom, h bármikor újra bekerülhetek. Szörnyű helyzetben vagy, nagyon sajnálom :( a pici élve fog megszületni? A klinikán is volt vagy 5 hasonló helyzetű ikres kismami, nem is tudtam, h ez ilyen gyakori. Borzasztó.

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Hát én még mindig nagyon jól alszok....11kor alszok el, és 9kor alig tudok felkelni. (wc-re azért megyek éjjel :) )

Katka, alszok helyetted is, oké???? :lol:

Papillonnak BOLOG SZÜLINAPOT!!!

Szerintetek van összefüggés, hogyha a baba a pocakban nyugis, akkor kint is az lesz????

Gabi
Kép

Kép
tehuti

kukli: átírsz a Sote 1-re? Dr. Silhavy Mihályra?

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Papillon Boldog Születésnapot !!!! :):):)
Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

sziasztok, jó sokat írtatok!!
nory: szia, kemény helyzetben vagy, de tényleg jól viseled/mert muszáj, gondolom/ gratulálok a babikhoz
nemlajos: annnyira szép ez a konyhabútor, és ha jól emlékszem 100 alatt volt?
papillon: boldog szülinapot!
rszg: én amióta együtt vagyunk a férjemmel, csak 1 éjszakát töltöttünk külön, ha kiküldetésben van, de már az őrjítő volt :-)ez kb. 3 eset volt.mindig ott is aludtam vagy anyumnál, vagy bnőmnél, nem viseltem el volna az üres ágyat mellettem :)De tényleg tök jó, h elengedted, újult erővel veti bele magát majd a babázásba!
katka: sajnálom, megint nehéz szitu :(((( nem tudtam, h kalcit+magne b 6ot kis időeltéréssel kell szedni
azt tudtátok, hogy vastabit nem szabad teával meg tejjel bevenni? hatástalaitja.én most nem szedem minden nap, mert attól volt székrekedés, és attól ment lejjebb a pocikám, ezt mondta an őgyógyász.
Mostanában fogorvoshoz járok :? és aggódom, mert kapom a szurikat, plusz a nőgyógyász antibiotikumos kezelést írt fel2 fajtát szedek.. remélem, nem árt a picinek.betömtek- elkezdett tegnap fájni őrülten- ügyelet.-szuri-kiszedték atömést, gyógszerest bele-ma fogorvos, ideiglenes tömést tett bele, ha jövő 7főig fáj, gyökérkezelés :? eddig smemi bajom nem volt a fogaimmal,most hirtelen 4 is roszz lett!! menjetek el ti is!
voltam a védőnőnél szivhanghallgatás miatt, máskor is beugorhatok, azt mondta. ez jó, mert megnyugtat engem. az akár, csak hétfőnként van, mert vannak napok, amikor elég keveset mozog a szentem.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

pulcsi sajnálom a fogadat :s én nagyon utálok fogorvoshoz járni, elég rossz tapasztalataim voltak eddig..

Viszont a vasat én ált. teával veszem be :shock: :shock: :shock: most akkor az nem is ért semmit ??
azt tudtam hogy tejjel nem szabad de hogy teával??!! :shock: :? :x

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Tényleg nem szabad teával, tejjel bevveni. Sőt az enyémre az is rá van írva, h teljes kiőrlésű dolgok után is el kell, h teljen 2 óra. Vagy ha előtte veszem be, akkor előtte 1 órával. Kicsit bonyi..... :lol: :lol: Én hajnalban félálomban szoktam lenyelni.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

hát ez nekem nagyon nem jó hír :? :? Akkor ezekszerint semmit nem ért hogy eddig szedtem ...

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Papillon
boldog szülinapot, remélem, láttad Fanni köszöntését is!!! még pár napja raktam fel! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

sziasztok

akkor a vas amit eddig megettem a reggeli tejeskávémmal semmit sem ért? :? na jó hírre kelek..

Katka: sajnálom a nemalvást. de miért nem tudsz? gondolatok? Látom nálatok is hasmenéses víruslehetőség van. Próbálj te is széntablettával védekezni ellene.. Mi már túl is vagyunk rajta hálistennek :D

Nemlajos: tényleg szupi a lakás.. tegnap elfelejtettem megdícsérni :oops:

én ma megyek itt dokihoz, kíváncsi vagyok mit csinál. 8)

KépKép
KépKép
adryn

Papillon Boldog Születésnapot!!!

Kukli, Boti nagyon édes, és milyen bőbeszédű :D Bulcsú is szokott a telefonba magyarázni de azért ennyit nem :)

Katka ez tényleg nem könnyű eset, hát én lehet hogy kihagynám azt az ügyfelet, vagy annyira fontos :roll:
Amúgy nem gondolkoztál még bébiszitterben? Bár gondolom nem két filléres dolog :?

Pulcsi sajnálom a fogaidat. Ez sajnos előfordul, hogy a terhesség alatt gyorsabban romlanak a fogak, nekem is így szokott lenni :( Szerintem a szuri miatt ne aggódj, én is mindig kaptam ha tömtek vagy volt hogy húztak. Rákérdeztem, de nem gond, csak a röntgent nem szokták engedni. Miért kapsz antibiotikumot?

Képzeljétek voltam ma leoltáson a kórházban és a doki megnézte a méhszájat is, pedig ilyenkor nem szokta. És hát azt mondta hogy bő egy ujjnyi és hogy akkor most szépen menjek haza pihizni :? Szóval egy kicsit tovább nyíltam, azt nem mondta hogy meg is rövidültem-e, meg mintha azt beszélték volna az asszisztenssel, hogy szerinte lehetne-e tüdőérlelőt adni, gondolom úgy hogy nem fektetnek be :roll: Hát egy kicsit megijesztett, úgy hogy most tényleg pihiznem kell, még legalább 3-4 hetet ki kell húznom.
Utána meg elmentem a védőnőhöz, hogy megcsinálja az uccsó vérvételt, na hát kiderült hogy új védőnő van (3 gyerek alatt ez már a 4.), vérvétel persze szabadság miatt nincs két hétig :evil: Ez azért is érdekes, mert ugye valami ellenanyag dolgot nekem is néznek, és hát mégegyszer meg kellene nézni, de mire megjön az eredménye arra valszeg megszülök :?
Na meg kiderült hogy nincs meg a szifilisz eredményem, úgyhogy még annak is utána kell járnom.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica: nem semmi ez a tortúra amin keresztülmész.. és még pihizz emellett mikor egyik helyről kell rohangálni a másikra.... könnyen beszélnek :?

KépKép
KépKép
adryn

pulcsi, bizony, 84E volt, ezért vagyok baromi büszke :lol: :lol: :lol:
A fogászatért csodállak, én nem jutottam el egyszer sem a terhességem alatt, igaz, ugyebár előtte (közben) szedettem rendbe, de hát hogy azóta mi történt a számban...
Pénzem most egyáltalán nincs rá, amit meg Mamacsibe ajánlott, a stomatológia, még nem mertem bevállalni :?
(tényleg, Vele mi van, mintha régóta nem látnám...?!)

Lesz még egy vérvétel a végén?
Nekem a 32 hetes uh-m is olyan volt, mintha sose lett volna, én nem tudok részleteket, súlyt, meg szinte semmit se, annyit mondott a dokinő, hogy tojásfejű, és fiatalember... :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hát igen, és azt nem is írtam, hogy a leoltást azt nekem kellett elvinnem a központi laborba, igaz hogy nincs messze, csak hát a harmadik emeleten, és ne tudjátok meg mennyi ember van ott :shock: alig fértem oda az ajtóhoz, ahol persze kopogni nem szabad mert majd kijönnek, de amikor kijönnek akkor mindenki odacsődül, és tolakodni kell ha akarsz valamit. Mert ugye nekem csak le kellett adnom az üvegcsét meg a papírt... Szóval jó ez a magyar egészségügy :roll:

Nemlajos, hát aki nem jár védőnőhöz :lol: vagy van már?
Amúgy az uh-n nem is kaptál papírt? Nekem azon rajta van minden érték meg súly, meg a lepény helyzete...

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

én is a körzetszerinti fogingyendokihoz járok, lehet hogy meg is járom miatta :((((
adryn: hány fétesója lesz niconak?már most is vannak kapcsolatartások, vagy ilyemi, amikor mennek hozzátok?
képzeljétek-főleg katka, szombatról vasárnapra éjjel , éjjel 3tól 7.51-ig aludtam folyamatosan 5 órát!! El se hittem!! Annyira kipihentnek érzetem magam utána!!! Hetek óta nem volt ilyen!!
mennyit számít 5 óra!! mára virradólag is egyszer aludtam 2 órát egyfolytában, utána meg 2,5-et. ez is jó volt azért. de nem olyan pihentető, mint az 5 egybe :)úgy látszik, készülök/akaratomon/ kívűl az éjjeli babázásra...bár már én is néha idegroncsnak éreztem magam emiatt, és úgy éreztem, egy szülést én igy zombiként képtelen vagyok végigcsinálni....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Néhányan nagyon eltűntek :roll:
Milky, Tessza, Tencsi és a többiek merre jártok?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

mikortól nem számít koraszülöttnek a baba? én úgy tudom/ szülésfelkészítőn mondták/ hogy hamarabbra hozták, mint eddig volt, mert ugye nagyon jók az életesélyek.
tényleg jól eltűntek egyesek, remélem, csak besokasodtak a teendőik, ezért.

pulcsi

Én úgy tudom hogy a betöltött 36. hét és minimum 2500 gramm.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Nemlajos lesz még vérvétel. Nálunk a 37-38. héten lesz.

Vica akkor tényleg pihenj a méhszáj miatt. Remélem nekem nem nyílt tovább. Dokihoz csak 2 hét múlva megyek.

akkor senki nem tudja, hogy van- e összefüggés, ha a baba a pocakban nyugis, akkor kint is az lesz???????????

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Tehuti saját tapasztalatom az hogy mindkettő gyerkőcöm mozgott elég rendesen és hát kint sem az a nyugis fajta egyik sem :D De nem emlékszem hogy ilyet olvastam volna, viszont azt igen, hogy az alvás és ébrenlét ideje már ilyenkor kialakul, tehát amikor ébren van akkor fog ébren lenni később is. Igaz ezt nem figyeltem egyiknél sem :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

vica, már van, pont ma jön, egy fél órán belül meglátogatni, ismerkedni :lol:
tehuti, én már hallottam azt is, hogy igaz, azt is, hogy nem, hogy olyan a pocakban, amilyen majd kint lesz, szóval nem tudom :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Köszi a válaszokat! Majd meglátjuk, ha kibújik....mindenesetre nekem a pocakban nagyon nyugis baba. :wink:

Nemlajos, jó ismerkedést a védőnővel. :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?