2004.03.10 20:38
2004.03.10 21:07

2004.03.10 21:44
Anita, külön köszönet a szép virágért
Viszont mindent (!) kivasaltam, megírtam egy csomó levelet és olvasgattam az internetet, nagyon jó volt egy kis csönd és nyugalom.
Lehet, hogy ő is a fogacska miatt nyűgös? 

2004.03.10 22:36
. Sajna' egyre kevesebb a tejem, ezért is szenvedünk szerintem
. Ma szükségből már kapott főtt krumplit is a lelkem, almával ízesítve, de nem tudtam átverni, így is fintorgott, nem sok csúszott le, majd holnap.
2004.03.10 22:53

2004.03.11 09:55
-ot mindenkinek! 

2004.03.11 10:53

2004.03.11 11:38
Cékla.. hát nem tudom, én csak savanyúságnak szoktam enni, de vmiért kiskoromban azt se szerettem. Az tuti, h pl. spanótot nem fogok neki főzni, mert képtelen vagyok megenni.... Kiskoromban is az összeset az anyukámra köptem, aki egy pár próbálkozás után feladta, hogy tiszta spenót mindene - és ő is utálja 

Utána már totál jól volt és a szokásos rend szerint ment minden, az éjszaka is = aludt és reggel már mosolygósan ébredt. Még hőemelkedése sem volt, de azért ment a kúp éjszakára. Most meg már nem is fájlalja a lábát. Továbbra sem tudom, h így viseli az oltást, vagy a homeocucc segített, tökmind1, jól vagyunk és már csak 1 duplaszuri van hátra!!! 2004.03.11 12:35
2004.03.11 15:43
2004.03.11 16:16
2004.03.11 18:49
majd jövök és teszek fel képeket is, csak most nagyon vacakul vagyok
2004.03.11 19:36
. Lehet, hogy hamarosan ő is beindul. Tényleg nem érdemes aggódi ilyen dolgokon, mindennek eljön az ideje
.
.Kép nincs elfelejtve, de most nincs időm rá. Még fel kéne gépre tölteni. Remélem azért már jobb a hangulatod
. Mostanában ő is sokkal kevesebbet alszik.
.Sokat nőtt nagyon.
Na jó cserében vállalok mást, pl: főzés?
.
.
. 2004.03.11 20:26
, bár a babáknak az sem baj ha hosszútávon akár csak kétfélét esznek.
), ugyanis enyhe szívzörejt hallott nála a doki, így nekünk is át kell esnünk azon a tortúrán amin Esztiék Ákosának
EKG-ra és szívUH-ra kell mennünk
A doki szerint tuti nincs baja, csak jó azt tudni ha egy esetleges kis szívzöreje van, ami nem káros. Remélem Bencikét nem fogja megviselni a dolog!!!
2004.03.11 20:35
Zsoltika ma banánt kapott, és úgy láttam, nagyon ízlett neki
Nem sokat evett egyenlőre, de nem baj, majd eszik többet ha éhes lesz. De jó neked, hogy be tudtál menni a munkahelyre! Az enyém nagyon messze van, csak kocsival érdemes megpróbálni eljutni oda innen a XIII. ker-ből a BAH-csomóponthoz. Pedig olyan szívesen mennék! Majd egyszer Apával, de most ő is nagyon sokat dolgozik.
A ráják nekem is nagyon tetszettek a Tropicariumban. Jobbulást neked! Én épp most lábaltam ki a náthámból.
Eddig almát és banánt próbáltunk. De mi még nagyon kezdők vagyunk
Szerintem az még távoli cél, hogy egy szopit kiváltson valami más kaja, én legalábbis úgy látom
Mi is járunk tanácsadásra még, holnap megyünk megint, igaz 2 hete voltunk. De elfogyott a fürdetőkrém, és van 1-2 kérdésem, plusz méredzkedünk is, ha már ott vagyunk.
Nekünk ugyanilyen kék pónis rugink van, nagyon szeretem. Sajnos én is allergiás vagyok, remélem Zsoltika nem lesz az
Beninek pedig mielőbbi gyógyulást kívánok!
Eddig lusta voltam utánanézni, de lassan aktuális lesz.
Zsoltika úgy sírt, mintha nyúznám. Valahogy mérgesen sírt
Majdcsak vége lesz már ennek a rossz időnek, remélem akkor majd jobban bírjuk a sétát meg a babakocsit. 

2004.03.11 21:05
Ne aggódj a szívzörej miatt. A férjemnek is van, őt is kivzsgálták kiskorában, és azóta sincs semmi baja. Remélem Bence jól viseli majd a vizsgálatokat. 

2004.03.11 21:20
2004.03.11 22:08
2004.03.11 22:13
takonykór

nekem tecc!
Szívzörej
, de sokmindenkinek van, bizti nem lesz semmi gond. De a tortúra 

Remélem, észreveszem, ha vmi gáz lenne a fejlődésében. Védőnéni meg úgyis ránéz 1-2 havonta sztem.
Akkor mi jobban jártunk szerencsére. De kitartás: már csak 1 szuri!!! 2004.03.11 22:49
)
), szóval ö ajánlotta, hogy 1 éves korig jobb, ha a babák menetiránnyal háttal vannak az autóban. Nem törvény, vagy ilyesmi, csak ajánlás.

2004.03.12 09:30
Igazából nem izgulok, mert nagyon remélem hogy tényleg semmi baja Bencének, csak az bánt hogy már megint egy újabb vizsgálatra kell vinni. Már azt hittem hogy élhetjük a nyugis, szuri nélküli
hétköznapokat, és erre jön egy újabb vizsgálat
Ugyanis találkoztam Anitával és Robóval

És elmondhatom hogy Robó igazi gyönyörűszép baba hatalmas nagy komoly barna szemekkel
, Anita pedig egy nagyon-nagyon kedves lány az életben is, csakúgy mint itt a fórumon
Kipattantak a szemei és nagyon vigyorgott! Azóta pedig itt hancúrozik a szőnyegen
így Anita csak így láthatta.) 
Ezt anyukám mondta tegnap, valahol olvasta.
Nekünk is azt mondta az orvos hogy ez elég gyakori, és biztosan így is van hogy hol hallható hol nem, mert eddig még nem mondta soha egy vizsgálatnál sem.
Örülök hogy ízlett Zsoltikának a banán! Tegnap nálunk Benci nem ette meg, mert egy picit savanyú volt, viszont ebédre benyomott egy krumplit egy almával és utána még szopizott is
2004.03.12 11:21
-ot mindenkinek! 

2004.03.12 13:02
Annyira tetszik, ahogy szétszedi a lakást! 

Ügyi kis fickó!
2004.03.12 15:35
És szerintem az a Te kiskori fotód
Zsoltika séta közben a babakocsiban feszeng, olyan mintha ki akarna ugrani a kocsiból, közben mérgesen sír. Persze biztosan zavaraja őt is az overál. Meg a bundazsák
De hát muszáj felöltözni. Ha kiveszem, rögtön megnyugszik és nézelődik. Pedig meg van döntve a kocsi háttámlája, félig ülő helyzetben van Zsolti, hogy lásson mindent. Cumit én is szoktam neki adni, de általában szép ívben kiköpi
És van egy klassz babakocsicsörgőnk is, azt szokta püfölgetni, de hamar megunja. Hát ez van. Majdcsak jobb lesz, ha már teljesen tud ülni + az idő is melegebb lesz
Hová mentek vizsgálatokra és mikor? Benci nagyon nyugodt kissrác, biztos jól tűri majd a dokikat maga körül. 

Jövő héten vissza kell mennünk. Szerencsére a doki nem ijesztgetett, csak annyit mondott, hogy ha nem hízik, be kell vezetnünk a főzeléket. Amúgy is most hétvégén akartam először krumplit adni
A banán egyébként nagyon bejött, ma úgy ette Zsoltika, mint kacsa a nokedlit 

Szóval stagnálunk, de végülis ez nem olyan nagy baj. Legalábbis remélem. 

2004.03.12 17:16
)
Komolyan mondom már nevetek rajta, elsö nap után meg lehet szokni a hisztit is

2004.03.12 19:40
2004.03.12 19:44

2004.03.12 19:50
2004.03.12 21:16

Mondtam már, micsoda gyönyörü igézö szemei vannak ennek a lánynak??? 

2004.03.12 21:18

2004.03.12 22:31
Mindössze arra vagyok kíváncsi, hogy mi a szokás? Hányszor fürdetitek a bébiket hetente? Barbi, Batkamanó!Nálatok mi a szokás? 2004.03.12 23:37

2004.03.13 11:44
, talán a gerince is jobban bírja a terhelést. Viszont azt én is megfontolnám, amit Batkamanó írt, hogy háttal utazzon. Ezzel az üléssel nem lehet?
2004.03.13 14:11
. Tüneményes fiúcska. Robó is nagyon nézegette, de sajna mosolyt nem eresztett el, hozta a komolyfiú formáját
. Vera is nagyon szimpatikus volt számomra
. Sajnálom, hogy nagyon rövid időre sikerült összefutni. Rendesek voltak mert még gyorsan erre a kis időre is lejöttek
.
.Pár rucit vettünk még, és csillárt Robónak.
.
. Aranyosak vagytok nagyon.
.Ha még a pesti tali nem is jön össze veletek is szívesen összefutok, ha Berénybe jártok
.Persze az állatkerti séta sincs elfelejetve
?Drága a kis Bocitok, szép virágot kapott nőnapra, hát igen virágot a virágnak
.Nagyon édi a fotón, föleg az uszik kép tetszik
.Jó, hogy írtál Te is.Rengeteget változott Boti, hihetetlen.
. Még a tekintete is. Persze az autóülés is klassz
.
. Persze az ő idejükben más volt..Látom Ti ma sokszor fürödtök. Milyen volt az usziba majd mesélj
.
.Amint látom , kezd borulni
. 2004.03.13 15:43
De nem sokáig sétáltunk, Zsolti egyik lába valahogy átcsúszott a másikhoz
így a rugi egyik szárába került mindkettő. Egyszerűen nem tudom, hogy csinálta, hisz rajta volt az overál is... Mindenesetre nem tudtuk megigazítani, feljöttünk. De ha már így alakult, elmegyünk 4esben a Brendonba nézelődni 

Szerintem Zsolti is beindul hamarosan. Halad, de még lassan. Milyen az a gyerekkapu? Milyen egyéb biztonsági megoldásokat találtatok ki a nappali levédésére? Engem ez most nagyon érdekel, meg szeretnénk csinálni mielőtt Zsolti beindul
Pl. hogyan oldottátok meg a vezetékek elrejtését? Nálunk itt a nappaliban van a számítógép, egy csomó madzag van a földön. Nem tudom, ezek mennyire veszélyesek? Elvileg szigetelve vannak, de hát a gyerekek keze-mindene nyálas, mindent nyalogatnak ugye, szóval valahogy el kéne rejteni őket, de hogyan?
Nem izgulok nagyon
Ma próbáltam megint az almát, nagyon fintorgott rá Zsoltika. Viszont a banán nagyon bejön neki
Most már kb. egy negyed banánt megevett délelőtt, de olyan kisebbfajta banán volt
Mást még nem próbáltunk, valszeg holnap krumplit főzök. Kivi vagyok, hogy fogadja majd
Én is imádok vásárolni
Hízás miatt igyekszem nem aggódni. Majd meglátjuk a jövő héten, hogy mit mutat a mérleg
Az biztos, hogy Zsolti nem éhezik, hisz 3 óránként kér enni, és eszik is rendesen
Viszont rengeteget kúszik, mozog, ficánkol, szóval lemozogja a kaját

2004.03.13 17:09
de legalább az orrom nem folyik annyira
2004.03.13 17:50

2004.03.13 18:12
), tegnap és ma már annyira jól volt, hogy azért nem tudok jönni, mert kihasználja, hogy szerdáig kiírta a doki, és egész nap játszik a gépen.
Gabi meg extra nyűgös, még karban is sír, pedig ilyet nem szokott. Viszont most már nagyon jól forog mindenfelé.
Tegnap csináltam fincsi fánkot.
És voltunk a bőrgyógyásznál, mert volt egy vörös foltom a hasamon, ami szerinte allergia valamire, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy Gabit is vittük, a férjem tologatta a babakocsiban!, és két órán keresztül teljesen jól elvolt sírás nélkül. Mondjuk az idő nagy részében aludt, de úgy tűnik, hogy most már hosszabb utakra is elindulhatunk babakocsival.
Ráadásul ma vettem magamnak három pár! cipőt 10.000,- Ft-ért, szóval jól érzem magam.
És a tavasz is kopogtat!
Viszont nőtt három centit.
) Egyébként én is a napi rutin miatt akartam, hogy ne minden másnap legyen, meg fürdetés nélkül olyan hosszúnak tűnik az este is. Hátrafelé haladás.
Én azt álmodtam, hogy Gabinak egyszerre hat foga nőtt ki, aztán felébredtem, és még egy sem volt neki.
Hami nagyon szépséges, főleg a tulipánnal tetszik!
Hami tényleg inkább a fekete-fehér képre hasonlít. Remélem azért a párod nem keseredik el emiatt.
Irigykedem kicsit.
Szívzörej.
De csak nem lesz semmi baj!
2004.03.13 18:54
Az írásaitok alapján barátnők is lehetnétek!
Kár hogy messze laktok egymástól. Vera, az többiek írása alapján szerintem se aggódj a szívzörej miatt, valószínűleg semmi gond.
Egyébként te vagy a jobb oldali képen?
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|