A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Ez jól hangzik Márti! :lol:

Helló Kitty!

Kép
flóra 11

Kitty,látod? Laptetőn köszöntelek. :D

Kép
flóra 11

KITTI VIVI

KépKép
benó

Megyek haza és majd onnan jövök.
Itt a Kittike nem hagy. :lol: :lol: :lol: :lol:
Puszi

KépKép
benó

Kittike nagyon örül, hogy köszöntöttétek.
Szeretett volna egy fényképet küldeni magáról, de túl nagy a mérete.
Majd a keresztanyja küld. :D

KépKép
benó

Kép

Kép
martik77

Szép Helló Kittyt találtál. :D

Kép
flóra 11

Köszi. :D :D :D

Gondoltam stílszerű leszek. :wink:

Kép
martik77

Megyek lefekszem.Valahogy gyatra vagyok.

Puszi!Jó Éjt Nektek!!! :D :D :D

Kép
martik77

Jó éjt nektek.

Én majd még benézek,ha lesz valaki.

Kép
flóra 11

Ó, fél órája szenvedek, mire ide tudtam jutni, internet kidug-bedug stb. :?
Fél órát leszek, aztán CSI.
Ha addig nem vagytok, visszaolvasok.
Tök jót tett, hogy egész délután ragasztgattunk (15 maci született is + a Vivikééknek néhány :lol:), tesóm honlapjával bajlódtunk, Gy. anyukájánál voltunk (Gy. haját levágatni), sétáltunk a kislányokkal, mert mikor jöttünk haza, jöttem rá, hogy mikor többet tevékenykedtem, nem is fájt a hátam. :shock: :D :D

KépKép
benó

Kösz a Helló Kittis képet, majd felírom az oldalszámot és legközelebb megmutatom neki. :D

KépKép
benó

Akkor gyorsan visszaolvasok, utána meg ideengedem a Gy.-t.

KépKép
benó

Bocs, most nem olvasok vissza, mert akkor a Gy. megint nem tud idejönni, és kb. 2 hete nem engedtem ide. :roll:
Jó éjt, csajok :D :D :D :D :D :D , Sanyinak pedig jobbulást!!!!!! :idea: :idea: :idea:
Holnap tali (nincs sulim). Puszi :D

KépKép
benó

Sziasztok...

Este vendégeink voltak,aztán hulla voltam már irni....
Most ismét szemészet,ezért vagyok hulla...:(

Remélem ma lesz az utolsó...

majd jelentkezem...cuppp...

Kép

Kép[/
tancsu

Sok sikert, Tancsu!
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: Éjszaka milyen volt? :wink:

KépKép
benó

BOLDOG 30. HETET, MÁRTI ÉS KIS VUK!!!!

KépKép
benó

Visszaolvastam:
Timi, tényleg borzasztó, ami történt veletek, remélem, Sanyi jobban van már. :idea: :idea: :idea: És a kocsi meg totálkáros? :shock: :shock: Jaj, jaj.
Gyönyörű a Törpe, megnéztem a képeket. :D

Ildó: Jobbulást neked. :idea: Mikor kell menni suliba? :? Flórián hegesztő tanfolyama remélem, jó lesz. :wink:

Márti: én is utálom a tudományos műsorokat, a Gy. is szereti :?

Zsuzsi: nagyon szép a sütid :D

Szilzi: 25 dkg túrót tettem a sütibe, kanállal pakoltam rá, de szerintem többet is elviselt volna, mert így "nyomokban túrót tartalmazott", mert lesüllyedt a túró. Simán felszeleteltem, mintha nem lenne benne semmi. Nem volt puha, mert nem a tetején maradt a túró.
Anyóssal kapcsolatban ügyes vagy, fogalmam sincs, mit főzz. :roll:
Apósról eddig nem is hallottunk. Mindannyian anyukádéknál fognak vendégeskedni? :shock: :shock:
Az oldalt fekvés: ügyes vagy, megpróbálom én is megtanulni, a feliratokat olvasni nem :lol: :lol:

KépKép
benó

Megyek pakolászni, majd jövök.

KépKép
benó

Picit olvasok, aztán pakolászom. :roll:

KépKép
benó

A terhesség 30. hete

A baba egyre jobban növekedik, 1400 grammot nyom. Van már haja és érzékszervei egyre jobban fejlődnek. Légzési technikája is fejlődik és az anyagcsere folyamatok is jól működnek.

Egyre jobban nyomja a húgyhólyagot a növekvő méh ezért fontos, hogy gyakran üríts vizeletet. Ha nem tudod tartani, és cseppecskéket észlelsz nevetésre, köhögésre, akkor ideje, hogy végezz gátizom gyakorlatokat, amit egy 10 alkalmas torna kurzussal könnyedén megtanulhatsz, - bár már ezidáig is illő ezekkel a gyakorlatokkal dolgoznod.

Nem csak a kellemetlenséget szüntetheted meg így, hanem egyrészt a húgyúti fertőzéseket is megelőzheted, melyre a várandós állapot hajlamosabbá teheti a női testet, másrészt a szüléshez pont a gátizmok elasztikus képessége szükségeltetik, hogy nem kelljen gátmetszést végezni, és ne repedjenek be a szövetek.

A nagy súly miatt többször érezheted magad fáradtnak, álmatagnak és a duzzadt lábak, kezek is zavaróak lehetnek. Pihenj, ha úgy érzed, hogy arra vágysz, viszont ha elég erősnek érzed magad, mozogj, mivel a torna jót tesz a közérzetednek és csökkenti a hátfájást is.

KépKép
benó

Olvasok egy kicsit, aztán jövök.

KépKép
benó

Na megjöttünk....

Szerencsére ma már nem fújta át,csak kenőcsött tett a szemébe,1 hét múlva co,de szerinte már nem lesz gond vele...:)

Csak nagyjából tudtam visszaolvasni.....

Márti és Kisvuk 30 hetes,gratula....
enó:akkor elvileg nektek is hétforduló van ugye???

Timi:nagyon sajnálom ami történt,remélem Sanyi már joban van!!!!
Tudom hogy car hogy totálkáros a kocsi,de a lényeg hogy a párodnak nem lett nagyobb baja....
Törpe tényleg sokat nött....tündéri.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Na kb ennyit tudok,a többiben majd kérek egy kis segitséget ismét....

Ja...éjszaka......"csak" 3x kelt,ez nem rossz arány mi???.... :wink: :wink: :wink:

Most éppen alszik,én meg átöltözöm,berakok egy adag mosást,megreggelizem,aztán 10-re jön Gergő keresztanyja,akkor őt is kajáltatom,aztán séta....stb...
Szóval ma sem fogok unatkozni...:D

Délután benézek...szép napot...sziasztok...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Helló! Örülök, hogy nem kellett átfújni. :D :D :D :D Szuper.
Nekünk holnap lesz hétfordulónk. :D :D
Én itt fölötted néhánnyal reagáltam a többiekre, szerintem ez a lényeg.... :roll:

KépKép
benó

Megyek ruhákat pakolni, majd jövök.

KépKép
benó

Max. 10-ig pakolok. :wink:

KépKép
benó

:D :D :D :D

Kép
martik77

Helló! :D :D :D
Megmentesz? :lol: :lol:

KépKép
benó

Aha!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Csak kicsit lassú az oldal,meg visszaolvastam.

Tancsu:Na végre egy jó hír!!!Örülök,hogy már jobb a szeme Gergőnek!!!!Csak vigyázz a sétánál is!!!! :wink:

Kép
martik77

Na látod a vonalzómat,meg a tiédet??Neked ez a hatodik nap és holnap a nulladik nem pedig a hetedik nap fog jönni.

Kép
martik77

Na, képzeld el, hogy 5 :!: :!: :!: polcot foglalnak el a ruháim jelenleg, vagyis most már nem, mert minden ki van dobálva a földre, a fele persze ágynemű, borzalom az egész..... A 3/4-e nem jön rám, de ugye, nem dobom ki.... :roll: ami olyan, azt megint szétválogatom a tesómnak + a Vivikének, de a többit megpróbálom visszahajtogatni legalább. Kevesebb helyre. :evil: :evil: :lol: :lol:

KépKép
benó

Azt én tudom, de a te vonalzód tegnap ugyanúgy 5. napot mutatott, mint nekem. Nekem ez az 6. nap, és holnap a 7. Neked a tegnapi az 5. volt, a mai meg a 7. Hülyeség. :roll:

KépKép
benó

A 7., vagyis a 0.

KépKép
benó

Nem jól nézted.De mindegy.Nincs hetedik nap és most nálad 6.van és tegnap nálam volt a 6.-ik.

Na de mindegy.
Én se szeretek pakolni.Hiába válogatok semmire nem jutok.

Menni kéne munkáltatóit kérni mert az ágyat részletre akarjuk és ahhoz kell,de még L.se tért teljesen magához. :?

És ma szülőire kell mennem5-re.Tuti ott ülök vagy hétig. :?

Kép
martik77

Én se jutok semmire. :wink:
A szülői miatt nem irigyellek. :?
Jövő héten jobban megsasolom a vonalzódat. :D :lol:
Munkáltatóit neked kell kérned vagy a Lacinak?

KépKép
benó

Pl. pizsamagatyám annyi van, mint állat. :shock: De szerintem egy se jó rám. De nincs szívem kidobni. :wink: Így nem lehet pakolni. Jó lenne, ha valaki itt lenne és mondaná, ez nem kell, dobd ki stb. :lol:

KépKép
benó

Az L.nek,mert most lejár egy hitele és így megújítja.Szóval folytatja tovább(majdnem olyan).
Nem is írtam meg:Két hármasa lett Dömének matek és rajz(harmadikos koráig ebből a kettőből volt a legjobb :roll: )Két négyese nyelvtan és történelem,a többi ötös!!!

Szóval ezért veszekszek vele annyit,mert tudom,hogy tudna,csak makacskodik és ha engedek vége ennek a jó eredménynek. :)

Kép
martik77

Én próbáltam egyszer így pakolni a b.nőm holmiját(albiba együtt laktunk),de hidd el ott se jutottunk előrébb.

Én pl most bizakodó vagyok,hogy majd ősz körül már rám jön egy pár dolog és azért nem dobom ki.

De azt mondják,ha van olyan amit a négy évszak alatt egyszer sem veszel fel azt dobd ki mert tuti,hogy sose fogod felvenni!!!

Kép
martik77

Nagyon jó félévije lett Dömének, ügyesek VAGYTOK. :D :D :D :D

KépKép
benó

Én nem tanulok vele,csak addig még meg nem tanul nem csinálhat mást.És eddig ez bejött.Meg muszáj mert az év végi eredménye már beleszámít a nyolcadik utáni felvételibe.

Kép
martik77

Ja, kéne jegyzetelni, melyik ruhákat hordja az ember, hogy tudjon objektíven szortírozni. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Nem kell vele tanulni, attól még te nyaggatod a tanulással, vagyis te is benne vagy a buliban. :D

KépKép
benó

Na L.magához tért!!! :lol: Hatott a kávé(nescafé). :wink:
Eszünk és megyünk.Bár én még nem vagyok éhes. :)

Kép
martik77

Oké, egyetek, menjetek, sok sikert! Én meg folyt. köv. :lol:

KépKép
benó

Nem kell sietned!!Az L.még egy menyasszonytól is lassabban készül el. :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Gy. is bír szüttyögni. :lol:

KépKép
benó

Szüttyögni????!! :lol: :lol: :lol:
Van ilyen szó??? :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Aha. :lol: :lol:

Legyetek szívesek rámszólni, ha kismamagatyán kívül valamit venni akarok, rendben???? Nem szabad!!!! :evil: :evil:

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?