A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Oké, bár a Nyugati jó messze van tőlem, de most néztem, nem vészes, sétálni alig kell:)
Úgyhogy jó a Nyugati, kik jönnek? :lol:

Pici, a párommal még mindig vannak nagy meccseink, sajnos most szembesülök vele, hogy nem olyan, amilyennek hittem (mindig azt hittem, hogy isteni férj lesz belőle, és ha egyszer terhes leszek, a tenyerén fog hordozni... hát nem :cry: ), félek, hogy apának sem olyan lesz, mint gondoltam, de hátha tévedek :wink:
De most éppen (ezek perces intervallumok) béke van. A konyhaszekrényszerelés alatt már volt jó pár vihar is...

Csucsu, én szeretem az új lakást, szépül, ha kész lesz a konyhaszekrény, és a tárolóban a zárcsere, minden lom eltűnik (egyedül a könyveim vannak eldugva a sarokülő mögé, pokróccal letakarva, azoknak még egy jódarabig sajna nem lesz hely... :cry:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

A férfiak egy része nem tud mit kezdeni a terhességgel, de amint megszületik a kicsi, csodálatos apává válnak.
Szerintem nálatok is ez lesz a helyzet!

Csütörötkön én ott leszek, most már Te is.

Többiek?
Ki jön még?
Vendég

cat:akkor süss magadnak állítólag nem nehéz :):):) én mondjuk nem tudok csinálni de anyósé nagyon finom nem olyan tocsogós mintz a piaxci

Nemlajos nyugi egy gyerek minden pasit megváltoztat legalábbis a 98%-át :):):):))) nemlesz gond majd tegyél képet ha kész lesz akonyha :)

nika70
Salgótarján

Nemlajos:Meglátod minden más lesz ha a baba már megszületett. Most még a párod nem érzi át mi is lesz pár hét múlva. na meg lehet izgul is és a költözés is sok feszültséggel jár ám.
Meglátod olyan apa lesz a párodból amilyet szerettél volna.
:)

Kép
csucsu05

No, képek :lol:

Áldassék csucsu neve!
Kép

nappali elpakolva, sütivel (ezt ne vegyétek észre!!!, csak a parketta miatt mutatom):
Kép

konyhaszekrény készen:
Kép

és két kép a bedagadt lábaimról, 3 napja:
Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Nagyon jó lett a konyhabútor!
És a függöny is szépen mutat.
De a lábaid... Vigyázz magadra! Ne erőltesd meg magad!

Nika!

Nem nehéz lángost sütni, csak macerás. Én dolgoztam a Balatonnál büfében, tudom, mert csináltuk. Éppen ezért jobban szeretem azt, amit más süt.
Egyébként a lángosba, fánkba és minden egyébbe, amit olajban kell sütni, kell tenni egy kis szódabikarbónát, és nem szívja fel annyira az olajat.

Asiye jól van, élvezi a babázást, csak gondok vannak a nettel, ezért nem tud jönni. Reméli, hogy mindenkivel minden rendben van.

Pici szintén jól van, de neki sem volt net ma, így holnap reggel jön.
Vendég

Most volt a tvben hogy a t-comosoknak nemvolt net :)

Nemlajos szép a függöny a konyhádat meg irigylem most :):):) nagyon szép:)a lábadra vigyázz ez nem vérnyomás problémátmutat?

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Én is tudok menni csütörtökön apa el tudta cserélni a aműszakját ,sajna utána 4 napig dolgozni fog. :(

Cat.lángost lehet enni?? Nálunk a Flóriánnál isteni lángos van annyira finom, nyam-nyam. Ha igen akkor egyik nap azt fogok ebédelni :) :)

Nemlajos:nagyon szép a lakásotok. A lábad mitől dagad ennyire???

Mi ma apuéknál voltunk ill. bementünk az öcsémhez a kórházba.Szegény még ma sem kelhetett fel és szerda óta nem is evett semmit.Remélem holnap már változik a ahelyzet.

Ma anuéknál hagytuk Márk párnáját,hát az elalvás nem volt egyszerű.Igy ha holnap nem fog esni akkor megyünk be apu mh-re. Addig a bnőmtől kaptunk egy ugyanolyan anyagú párnát.De mire apa hazaért vele elaludt a Picurim.
Vendég

sissi, vizesedés...
nika, nem, a vérnyomásom mérem szépen, az rendben:)
köszönöm a konyhám nevében a dicséreteket, most már kezdem magam tényleg jól érezni itt (aztán majd holnap jön a védőnő, és jól beszól :roll: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Hú de jó lett a konyhabútor:) És szépen mutat a függöny is. Le kellet belőle vágni??
A másik pasztell sárga jó lesz váltásnak nem??
Na és Döme szobája??
A lábad szépen bedagadt. Tessék mostmár pihenni is.
Tudom túl szeretnél már lenni rajta , hogy minden a helyén legyen de pihenni is kell.

Kép
csucsu05

A függönyből az egyszínű hosszú lett, olyan 25cm-t levágtam irl (már felrakva aláültem, és méregettem, aztán egyenesítettem), majd alátoltam a gurulós fotellel a varrógépet, és felszegtem az alját 8)
A mintás tökéletes.
A sárga lesz a váltás, viszont a kékek a nagyszobára kerültek (oda kellett a sötétítő).
Dömének majd turizok valamilyet :wink:
És hát mindig Rád gondolok, ha a függönyökre nézek :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok jó reggelt :lol: :lol: :lol:

Nemlajos :lol: :lol:

Nagyon szép a lakás és a konyhabútor :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Nika!
Nagyon jók a képek és a torta is szupi lett, habár én nem szeretem a csoki tortát :cry: (nálunk senki sem szeretni) :wink:

Kép
Kép
minimano74

Nálunk semmi különös nem volt hétvégén, ja majd el felejtettem a lányom félévi bizije kitűnő lett :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Gabi ez szuper, gratulálok! :lol:

És bakker, már Te is a 17. héten vagy? :shock: :shock: :shock:
Érdekes, tényleg mennyire telik az idő :o

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

No, így a célegyenesben csináltam egy újabb vonalzót, amin a neve is szerepel a kölöknek :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Gabi!

Gratulálok a lányodnak! Nagyon ügyes!

Nika!

Én szeretem/szeretném a csokitortát...

Sissi!

Lángos... Nm biztos, hogy szabad, de néha az ember nem bírja ki. Ebédre egy darab biztosan nem sok. Egyél előtte levest!

Nemlajos!

Pihengess sokat pakolás közben. Nem jó ez a vizesedés. És igyál naponta minimum 4 l vizet!
Vendég

nemlajos jó az új vonalzód :):):)

GAbi te a második trimeszterbe vagy meg pici is :):):) annyira jó
lassan megint nézhetünk babás képeket Cat,nemlajos,

És bízom benne hogy lesz következő kismami mertmár sziszi is túl van a 12. héten :):):):) de jó annyi kismamink van :)

nika70
Salgótarján

Jó reggelt Mindenkinek!
Most ébredtem.
Első napom, kismamaságom óta, hogy végre eddig aludtam.
Apa reggel elment, előtte hozott nekem friss forró citromos teát, bevágtam, és aludtam tovább.

Cat!
Lángos.. Én is imádom, de én ami a Mátrában van az a kedvencem.
Ha olvastalak volna, biztos írtam volna, ha ven kedvetek kiránduéjatok arra egy picit.
Hidd el megérte volna.

Gabi!
Gratulálok a kislányodnak.

Nemlajos!
Nagyon szép lett a lakás, tetszik bútor, a függöny, és a parketta is.
De a lábad.. valóban veszélyes.
Nem kellene orvoshoz menned?
Szép az új vonalzód is. :D

Csucsu! Zsuzska!
Én valamiért azt érzem, ti most fogtok következni.
És hozzátok hamarosan a szép zebrás tesztet!!!

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Nika Drága!
Biztosan neked is hamarosan bekopoktat a kicsi baba.
Annyira szeretném, hisz megérdemled.

Képzeljétek, álmomban már én is a baba szobát csináltam.
Jó lenne már nagyon.

Ma megyek a genetikus dokihoz, Egerbe, aki ott volt múlt kedden.
Mondta menjek el és beszélgetünk, és megírja rendesen a beutalómat.

picimami

Cat!
Szerintem nagyon szép vagy! Én nem láttam rajtad fölsöleget, amit itt írtál eddig nekünk.
Nagyon édes a pocakod is.
S milyen jó magas vagy!

Én meg mellettek, mint egy kislány :lol: :oops: :oops:

picimami

Nemlajos: Végülis Dömének van zsalugáter.
Nagyon ügyes vagy,hogy igy feltaláltad magad. Alátoltad a varrógépet ?? Hát ez nagyon ötletes:)
Oké, hogy ha rá nézel rám gondolsz de majd ha a nagy függönyöket vasalod akkor nem lesznek olyan jó gondolatok a fejedben rólam:)
Én utáltam vasalni őket mert nagyon nagyok.
Azt elfelejtettem megkérdezni az a tároló kint van valahol?? Már hogy zárat akarsz cserélni??

Gabi: Gratulálok a lányodnak. Nagyon ügyes és jó kislány.

Kép
csucsu05

Pici!

Köszi! :oops: De van rajtam fölösleg bőven. És megint híztam fél kilót hétvégén. :evil: Nem lesz ez így jó. Még két hónapot ki kellene bírni.
Bár már most is azon gondolkodom, hogyan csináljam meg a Mascarpone másik felét, mert édességre vágyom. Beninél is a harmadik trimeszterben kezdtem el az édességeket enni.

Egyébként én is úgy érzem, hogy most majd Zsu és Csucsu fog előrukkolni egy-egy pozitív teszttel.
Aztán pedig Andy és Nika, de ők még 1-2 hónap múlva.

Afra is jön szerintem hamarosan, amint elérkezettnek látják az időt.

Olyan jó annak aki sokáig tud aludni. Én is úgy megtenném, de a reggeli miatt fel kell kelnem. És Benit is vittük ma bölcsibe. Így délutánig ráérnék, ha nem lenne ennyi dolgom.
Pakolni kéne a gyerekruhákat,egy csomót mosni... Inkább nem is gondolok bele.

Csucsu!

Én soha nem vasalok függönyt. Kimosom és rögtön felakasztom. Mindig szép sima lesz, hiszen úgy szárad meg, ahogy neki a legjobb.
Vendég

Cat: Én betegesen vasaló mániás vagyok. Az igazság, hoyg én is tettem már fel föggönyt kimosva kicsit vizesen hadd lógja ki magát de aztán a fránya természetem le vette és kivasalta. Hiába és márleg vagyok és az apró részletekre is ügyelek. De nálam ez már beteges tudom. Az ismerőseim közül senki nem vasal függönyt csak én.

Amúgy meg a fél kiló nem sok Cat. Hisz eddig is olyan szépen tartottad a súlyod.
Azért a babának is van már súlya.
Szóval csináld meg azt a mascarponét és módjával egyél szerintem belőle.

Kép
csucsu05

Nézd csak. Találtam szép pizsamát.
És fillérekért van, a brendonhoz képest.
És nem macikás :lol:
Kép Kép

Nagyon tetszenek. Meg is rendelem őkat.

Én már most sokat híztam, ahhoz képest amilyen voltam.
De nem tehetek ellene.
Nem is akarok most.

picimami

Szerintem is tessék enni, egy kis édességet!
Marcinak is jót tesz.
Kiegyensúlyozottabb és boldogabb lesz tőle.

Csucsu!
Én is vasalás mániás vagyok.
Anyósom ki is van akadva. Mert farmert, és melegítőt is vasalok :D

picimami

Cat!
Most van a Gasztonyi, az RTL-en. :shock:

picimami

Pici!

Neked híznod is kell! Most is nagyon vékony vagy!

A pizsamák nagyon jók! Hol találtad? És mennyibe kerül?

Csucsu!

Ide is jöhetnél egy kicsit takarítani akkor és függönyt mosni. Már nagyon ráfér. :) :oops:
Vendég

Cat: Oké:)Bár bevallom nekem sem mindig van kedvem. Na de majd most jön a tavasz megint lehet csinosítani a lakást. Jöhet az ablakpucolás és függöny mosás.Tényleg találtál már takarítónőt??

Pici:a pizsi nagyon jól néz ki.
Én is vasalom a farmert és a melegitőt is.:)
Akkor megnyugszok nem csak én vagyok ilyen.
De a férjem szerint én nagyon durván nyomom. NA jó az alsó gyatyáit is vasalom a férjemnek. :)

Kép
csucsu05

Bonprix-en találtam. És 3000 Ft/ db.
Nekem megfelelő nagyon.
Egy már van tőlük, ahy szép bordós. Anyu rendeltem nekem.
De imádom.
Pedig soha nem szoktam ilyen helyetkről rendelni

Igen Csucsu!!
Hozzám is jöhetnél- Függöny mosás, ablak pucolás..
Én el vagyok tiltva

picimami

Pici:
Én is jobban örülnék ha el lennék tiltva ilyen munkáktól.
És aki várandós annak nem is kell ilyenekkel foglalkozni hisz a baba van előtérben.
És ez igy is van rendjén. Senki nem fogja a szemetekre vetni ha nincs megpucolva az ablak.

Kép
csucsu05

Puszi lányok. Én elidnultam a városba.
Keresem a labor eredményem, és beszélek a dokival.Szorítsatok.
De tudom, a pici egészséges!!!

picimami

Nekem decemberben a takarítónő megmosta az ablakokat.
Remélem hamarosan visszajön, és akkor megteheti újra.
Egyelőre még senkit nem találtam helyette.

Pici!

Mit mondott Gasztonyi?
Mire felfogtam mit írtál, már késő lett volna bekapcsolni.
És különben is Mascarpone krémmel voltam elfoglalva.
Kész lett. Most eperrel csináltam, azt hiszem így finomabb lesz. Még fél órát pihen a hűtőben, aztán jöhet egy része a pocakomba. Marci már nagyon várja, itt bugizik. :D

Csucsu!

Hamarosan Te sem mosthatsz ablakot, úgyhogy szerintem most munkára fel, ha zavar, hogy koszos!

Én azt várom, hogy befejezzék mellettünk az építkezést, és akkor már nem fog ilyen gyorsan koszolódni. Legalábbis remélem.
Vendég

Picike!

Csak jó híreket fogsz kapni! Nyugi!
És szorítunk is Neked.
Vendég

Lányok!

Én tegnap azon gondolkodtam, hogy két hónap múlva már babázni szeretnék.
Most azon gondolkodom melyik nap lenne a legalkalmasabb a szülésre.
Vendég

Március 26, csütörtök?
Akkor még az én naptár módszerem szerint is betölti a 37. hetet, a mensi szerint pedi már 37+6 lesz Marcika.
De lehet, hogy már akkor is nayon nagy lesz.
A csütörtök viszont jó lenne, mert akkor Apának csak 1 nap esne ki a munkából, vagy valamelyik nagymama is eljöhetne Benire vigyázni.
Ráadásul akkor majdnem 1 hónap lenne a két fiú születésnapja között, és simán megszervezhetjük már Beni szülinapi partiját, és elmehetünk az Állatkerbe is.
De ha a mensit nézzük, akkor március 20. kezdve bármikor jöhetne Marci. (akkor visztont jó lenne egy szteroid injekció, hogy a tüdő biztosan teljesn jól kifejlődjön...
Nem tudok dönteni.
Pedig én akarom eldönteni, mert szerintem sokminden fejben dől el. És ha én azt akarom, akkor a méhlepény is tökéletesen fog működni adig és a vesémmel is midnen rendben lesz. Csakhogy minden egyéb kockázati tényezőt kizárjak.
Viszont az biztos, hogy még márciusban meg akarok szülni.
Vendég

Sziasztok csajszikák!!

Megjöttem az orvostól!!

1870 gramm a becsült súlya AC:264 mm,FL 6 mm,OFD:100 mm,BPD:83 mm

Köldökzsinórban három ér,átl.magzatviz,ép koponyacsontok,ép gerinc,négy üregű sziv,jó szivműködés,zárt has és mellkas,telt gyomor,telt hólyag,vesék mindkét oldalon ábrázolódnak,anomália jele nem látható!

És közölte,hogy befejezhetném már a melót... :lol:
MÉg jövőhéten jövök és befejezetem :wink:
Ja..és nem híztam ebben a hónapban....meg is dicsért :wink:

Nemlajos szép lett a lakás nagyon :lol:
A lábad már nem annyira...nem mondott rá az orvos semmit???
Én megijedek ha ennyire bedagad,mert az bajt is jelenthet...de nekem csak meló után ekkora,mert egész nap ülök.Ha otthon vagyok semmi gond nincs vele :?

Én nem vagyok "vasalós"viszont állandóan az ablakot pucolom meg a függönyt mosom..havonta legalább 1* :oops:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat!

Te aztán mindent jól eltervezel előre :lol: :lol: :lol:

Nekem is most azt mondta az orvos,hogy 16-án menjek megint és utána már a finishbe leszünk.(nem tudom mit látott még) :shock: utána már hetente kell mennem...igy most én is szurkolok,hogy 1 -2 héttel elöbb jön a kisasszony :wink:

Pici szurkolok,tuti nincs semmi gáz a babyvel :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Lili szép mérettekel rendelkezik. :D De azért még hízzon és nőljön mielőtt kibújik.

Te pedig ne dolgozz sokat!

Nem eltervezem, csak olyan jó, ha tudom, hogy mihez viszonyíthatok. Hogy mikorra kell mindennel készen lenni.

És még azt is ki kell találnom, hogy mi legyen Benive amíg mi a kórházban leszünk.
Mostanában olyan anyás lett.

Amikor pénteken mentünk Egerbe, akkor a kocsiban egyszer azt mondtam, hogy Marci arrébb mehetne egy kicsit, mert kényelmetlken ahogy fekszik. Ő pedig hátulról azonnal szólt, hogy "Anya, hozzád akkarok bújni!". Olyan édes. :D Puszit nem nagyon ad, de bújik.

Bár mostanába rászokott, hogy reggel a bölcsiben először Apa kap puszit, aztán Marci végül én. És csak utána megy be a többiekhez.
Vendég

Hát hizzon is még :wink:

Az biztos,hogy nem lesz neked egyszerű..én is agyalok,hogy kivel lesz a gyerkőcöm pedig ő már nagy fiú,és apja is biztos vigyázna rá,de nem akarok neki a suliba bezavarni :wink:
Anyukám is feljön majd és akkor úgyis nálunk lesz,majd ellesznek kettecskén amig én bent vagyok.
:lol:

Szombaton jártuk az üzleteket kocsi és kiságy miatt...de nem vettük meg őket.még nézegetünk és megbeszéltük ha már otthon leszek,akkor elmegyünk és bevásárolunk ami még kell.
Egy kiskádat vettünk,de reggel apa közölte ahogy rásütött a nap a szobába,hogy "ez olyan vékony,hogy kiesik belőle a gyerek" :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Azért volt olyan babakocsi és kiságy ami tetszett?
Apa érdekesen gondolkodik a kádról. :D

Én pont azon gondolkodtam tegnap, és nagyon büszke voltam magamra, hogy közel 10 ezer forintot spóroltam, hogy egy tavalyi színt válaszottam a gyerekülésből, és a mérleget is akciósan vettem és a pontjaimat is beszámítottam. És ha belegondolok, hogy a bébiőr is akciós volt...
Ráadásul a hordozóból ez a szín tetszett a legjobban. :D
Vendég

Sziasztok!

Próbálok képben lenni, visszaolvasniu, de nagyon nehéz a kórház után, meg hogy ritkán jutok gép elé. Bocsi ezért!
De azért nem szeretnék kiesni a topicból, mert sokat gondolok rátok és érdekel mi van veletek. tegnap a net is rosszalkodott, de Cat küldött híreket sms-ben, ezért ezer köszönet neki!

Cat!

Csak most látom a vonalzód mellett Marci képét! :lol: :lol: :lol: :lol: Jaj de édes!!
Ő is jóképű kis hapsi lesz mint a tesója! :lol:
Hát két hónap múlva már te is babázól! :roll: :roll: :roll:
Hihetetlen hogy megy az idő! :D

Pici!

Írta Cat, hogy sajnos rossz lett a kombinált teszted, meg olvastam is.

:cry: sajnálom! :cry: de biztos minden rendben, ne izgulj!
Ez a kicsi annyira akart maradni, most már bizos így is lesz, és nyáron egészségesen fog megszületni! :)

A kis body-t, amit kérdeztél, a miki egereset, a SPAR-ban vettem, ott mindig vannak ilyan Disney-s bébi cuccok! :)

Nika!

Gege nagyon édes, szép kisfiú, és a fotók nagyon jók. Azt hiszem én írtam is a mltkor, de ha égsem, ne haragudj, hogy nem reagáltam rá.
Gondolom csak ámulsz-és bámulsz hogy tellik az idő!
:lol:

Nemlajos!
Gratulálok, hogy végre sikerült a költzés! :lol:
Hát neked sincs már sok hátra! :) :) :)

A lábad borzasztó!!!! Nekem is ilyen volt az utolsó két hétben, és nem akarlak elkeseríteni, de ez a szülés utáni első hétban még rosszabb lesz, aztán kezd csak el javulni a helyzet.
Legalábbis nekem így volt.
Azt mondták ez normális, mert a szövetekben még inkább "szétterül"a felesleges víz, ami felhalmozódik a terhesség alatt.

A függöny nagyon szép, a konyha is! :)
Csucsu nagyon ügyes munkát végzettt! :)

Kép Kép Kép
asiye

Asiye,jó hogy jöttél :lol:

Yasmine jól viselkedik???Hogy birod a nagycsaládos anyuka szerepét???Gondolom elég fárasztó :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Gratulálok a szép uhu eredményekhez! :lol:
Akkor mostmár lassan kész a vásárlás a picinek? :wink:

Gabi!

Gratulálok a lányodnak! :) Nagyon ügyi! :)
És már tényleg a 17.hétben vagy!? :roll:
Háááááááát!
Már nincs is "kis" kismamánk! :)

Csucsu!

Szerintem is(mint Pici szerint), te leszel a következő kismami! :lol:
Valahogy én is így érzem. Te -Nika-Zsuzska-Andy-Ibici

Tényleg Ibiciről van híretek?
Szokott még jelentkezni?

Afrával beszéltem még a múltor, de sajnos nem tudtunk találkozni mikor itthon voltak, mert aznapra neki is meg nekem is közbejött valami. Annyira szerettem volna.
Látom végül is Ő hozta a hírt rólunk!
Pedig csak annyival előbb küldtem neki az sms-t amennyivel előrrébb van a neve mint Cat-é a telcsimben! :D

Sisi!

Már te is második trimeszteres vagy? Vagy ki hogy is számolja?! De az a lényeg a nehéz időn túl vagy!
Poci kép mikor lesz? :)

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Anyósodék meddig lesznek még nálatok?
Gondolom sokkkal könnyebb velük az élet.

Képeket kérünk Yaseminról!

Igen, Marci is olyan golyófejű baba lesz, mint Beni volt. :D
De én már most is imádom. :) És nem érdekel mások véleménye, mert nekem mindenfélekppen szép lesz. (Na jó, néha megpróbálom majd kívülállóként is nézni.)
Vendég

Miért mondana bárki is rosszat róla??? :shock: :shock:

Én úgy látom,hogy már most hasonlit Benire...de lehet,hogy csak nekem tűnik úgy..és Beni is gyönyörű :lol:

Asyie,igen lassan megvan minden,az ágy és a kocsi hiányzik,meg a takarójához szeretnék valami aranyos huzatot... :wink:

Ruhácskák megvannak,cumisüvegkészletet,fürdőlepedőt meg kapok itt bent a kolléganőimtől...krémek,fürdető,cumi,pelus..minden figyel már a szekrénybe :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Andy!

Remélem akkor mihamarabb összejön a kistesó a beavatkozás után!
Ha Dani is így "jött össze"! :D :D :D

Zsu!!
Akkor ter most már túl is vagy az inszemen ha jól értem!? :D :D :D
Jaj!
nagyon szorítok!
És látom egyre inkább benne lennél az ikrekben!! :roll: :D

Magunkról annyit, hogy csak hálás lehetek, mert Yasemin nagyon -nagyon jó kislány! Masallah!(és ezt talán csak Afraérti, de nekem fontos hogy leírjam miután megdícsérem :D :D ).
Bár egy kicsit félek, mert apa nagyon infu-s és bár külön szobában alszik, és nem jön a kicsi közelébe, egyre többet tüsszög, kétszer bukott olyat ami mát nem folyós volt, és rossz szagú, és köhögcsél!!
De holnap jön a doki néni.
Sokat eszik(nem sokszor csak sokat :)
Sírni még nem hallottuk, még fürdésnél sem, éjjel egyszer kel fel(
10kor leteszem, 2-3 között kel fel, aztán reggel 6-7 között ébred és még utánna is vissz alszik!). Massallah! :)
Ha fenn van (délelőtt meg kora este), csak nézelődik! :D Masallah! :D

Szóval Hála Istennek végre egy jó babám is van, a fiúk azért ilyenkor már rumliztak! :D

A műtét utáni fáradalmaimat-fájdalmaimat kipihentem, csak a szopizás fáj még, de remélem napokon belül elmúlik.

Ha tudok rakok fel képet, a hasam nagyon szépen visszament. Nem mondom hogy olyan vagyom mint Claidia Schiffer, de jobb mint vártam! :)

Anyosomék tényleg nagyon jó hogy itt vannak még mindig semmi dolgom csak babázok -pihenek-tegnap fél órát sétáltam is.
Szóval nagyon örülök nnekik.
Március 4-én mennek haza, ha minden igaz!

Kép Kép Kép
asiye

Hát akkor csak pihengess ha van segitséged,használd ki...

Örülök,hogy Yasmine ilyen jó kislány.... :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Asiye!

Örülök, hogy minden ilyen jól alkult!

Látod, az élet kiegyenlíti egymást. A teresség nem volt problémamentes, de Yasemin mindenért kárpótol. És milyen jó kislány! Remélem Marci is ilyen lesz.
Az pedig külön jó, hogy anyósodékra is így számíthatsz.

A műtét mikor lesz? Azért maradnak márciusig, hogy még beleférjen és Ők is tudjanak segíteni?

Az influenza miatt ne aggódj! Ha el is kapja Yasemin, az anyatej nagyon sok mindentől megvédi.

És amikor hálás vagy valamiért, nyugodta írd le ide is, amit ilynkor mondani szoktatok. Hiszen ez is hozzád tartozik, éls mi így szeretünk.

A hasadat néha irígylem. Bár imádom, hogy pocakos vagyok, de néha úgy tud feszülni, hogy akkor egy időre jó lenne "lecsatolni".
Persze tudom, hogy utána meg hiányozni fog, ha már nem lesz.

Épp tegnap mondtam Apának, hogyha ismét visszanyerem a hasam emberi formáját, ami esztétikus is lesz, akkor visszatetetem a köldök piercingemet. És annak ellenére, hogy Ő nem rajong érte, beleegyezett. Ha ennyit megteszek érte, akkor meg is érdemlem.
Vendég

Na szóval:
ne várjatok csodát, csak ahoz képest szép, hogy még nincs 2 hete hogy szültem. :) egyébként tipikus szülés utáni, "leeresztett has, megnyúlt bőrrel! :?
De minden képpen jobb mint amire számítottam. direkt abban a ruhában csináltam mint régen a pocakos képek többségét, de most nem nagyon találom őket, hogy össze hasonlítsam.

Íme:
Kép

esküszöm nem húzom be, az még nem is menne, még fájna.
de még se derekam se semmi, ilyen egybe fatörzs, de azért remélem lesz belőle valami
:)

és Yasemin pólyában: :)
Kép
Kép

Kép Kép Kép
asiye

Pici!

Többek közt ilyen játszószőnyegek vannak a Régióban 6-8 ezer forintért:

Kép Kép Kép Kép

Igaz, ezeken a képeken nem nagyon látszanak jól. De szerintem olcsóbbak, mint a Brendonosak.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?