A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Dodi! A férjed nem ismeri a Benya Tomiékat? A párom mintha felismerte volna, van valami társaság, ahol szoktak találkozni. A társaság egyik "lelke" a Benya Tomi.

Kép
katy76

Katy!

De igen, ismerjük :D ! És jóban is vannak :D ! Péntekenként járnak kocsizni, meg autóversenyekre szoktak/tunk együtt járni! ezek szerint a párod is kijár péntekenként? Őt hogy hívják? Lehet, hogy őt is ismeri! Az én féjem Ricsi amúgy!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi! Így névről nem biztos, hogy ismeri, de majd legközelebb ha találkoznak, akkor megbeszélik, hogy ismerik egymást. Bár már ritkábban jár ki, évekkel ezelőtt sokkal többet járt ő is versenyezni, stb. Ma már csak a társaság kedvéért néz le néha.
A Renit is ismered? Tomi barátnője? Mi jóban vagyunk, bár elég keveset találkozunk.
Nahát, milyen kicsi a világ!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katy76 2010.01.31 12:07-kor.

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:09-kor.

KépKép

KépKép
boo

...

KépKép

KépKép
boo

...

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

Na lehet megpróbálom a megnövesztést. Most megyek egyébként fodrászhoz, de majd akkor megmondom neki hogy ne vágjon, max igazítson rajta.

Na apa eldöntötte a nevet. Kitudja meddig. Liegl Boglárka Eszter. Szerintetek?

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Katy!

Tényleg kicsi a világ! Épp most mondtam a páromnak, hogy kispapaklubot nyithanának a "kocsizós" brigáddal, mert a saxoo-s Petinek a bnője, Zsuzska is 18 hetes terhes :lol: :lol: :lol: !

Boo!

Nyilván a csoroszják nem voltak pályakezdők :lol: :lol: :lol: ! Bezzeg a 20 körüli lelkes kis divatdiktátorok engem belediktáltak olyan rucikba, hogy a mamám sírva könyörgött volna a szabásmintért 1935-ben :roll: :lol: :lol: !

Ja, amúgy tényleg széles a csípőm, de abroncsos ruciban persze, hogy nem látszik :wink: ! Amolyan gitár-alkatom van: cicis-popsis vagyok, csak nincsenek húrok a melleim között :lol: :wink: ! De amúgy tényleg nem horror-széles, szóval nem panaszképpen írtam! De azért volt már, aki megkérdezte, hogy :- És kiskorodban sokat lovagoltál? :lol: :lol: :lol: És nem az ólábamra gondolt :lol: :lol: :lol: :lol: !
Na jó, csak viccelek!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo:De jo latni Teged!Mar annyit gondolkodtam rajtad...
De nagyon csini csaj vagy :wink: !Nagyjabol igy kepzeltelek...

Ja sotetbarna haju vagyok erdetileg,kicsinek is az voltam,es tiszta gondor,mikrofonfej!D e szeme az vilagit rendesen...
Vizonto mi? :wink: !Szeretek lazadni,ez is arrol szolt..az ismerosok is azt mondtak,ennel jobbat nem is tudtak volna elkepzelni...Aposnak nagyon tetszett!!!
Es tenyleg nem tudtam volna feher habos-babosban ferjhezmenni...ezt varrattam direkt erre az alkalomra,es hat ja.Elegge Leilas lett! :wink: Nem vagyok rajongo,de a stilus az bejon!
Ja majdnem ket kontyom lett ket oldalon,de sok a hajam,es ez is eleg nehez eset volt...a frufrut igy hordom sokszor,ivesen vagva.Most sem lett egyenes,kicsit behuz kozepre....szeretem :lol: !

Tied apa sem kicsi akkor...a kemeny csajok a zsirafokat kedvelik?

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok! :)

ancsurti!
Hát megkerültél! :D Ezek szerint jól sikerült az első, idegenben töltött szülinapod. :P :wink: Ajándék, Apa általi szülinapi torta, minden volt? :wink:

Hát, extravagáns egy szerelésed volt, az biztos! :o :o :o Ez az a stílus, ami nekem soha nem állna jól (még belebújni sem mernék :roll: :oops: ), de hozzád nagyon illik. Látszik, hogy bevállalós vagy! :wink: :D

gabi1!
Hogy te milyen pici vagy!? :shock: :D :D :D Ez eddig nekem nem derült a többi képből, de ezeken tök jól látszik. :D (És még csak nem is feltétlenül a férjed magassága miatt) Nagyon jól áll neked a hosszú haj. (Megértem, ha már nem bírod megnöveszteni. Nekem is 10 éve csak rövidül, mert egyre inkább zavar nyáron :? :? :? :? )

kicsidodi!
Nem vagy te olyan pici! :D Többnek látszol ezeken a képeken. Egyrészt a ruha is "csal" gondolom, másrészt pedig jó magas sarkú cipedlire gyanakszom. :wink: Szép voltál te is nagyon! :wink:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

kkk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2009.01.29 12:16-kor.

KépKép

KépKép
boo

Már szinte mindenki felfedte a kilétét, úgyhogy gondoltam, csatlakozom.
Boo! Tényleg nagyon találó, hasonlít rád! :) :)

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Tényleg egy az egyben Boo vagy, mintha rólad mintázták volna :shock: :lol: ! Ugyanazok a hatalmas szemek, pici nózi, telt ajkak! Babapofi :D ! A helyedben örülnék, hogy latagadhatod a korodat, ez idővel egyre nagyobb erény lesz :wink: :D !

De amúgy megértelek, mert én tényleg csitri vagyok egy babához képest manapság (21), és én azért szerettem volna lagzit, hogy asszonyként szüljek babát, és ne rólam pusmogjanak a kórházban, hogy: Na, ez is ígymaradt! :roll: ! Amúgy a lagzinál még szóba se jött a bébi, mert az májusban volt...
21 hetesen lagzi, nem semmi, én ezerrel pörögtem a sajátomon, babóval viszont nem mernék olyan nagy ereszd ele a hajamat nyomni... :roll: !

007!

Tényleg nem volt kicsi a sarkam, kb. 8 cm, de nem akartam kicsinek látszani... :roll: ! Ezek szerint sikerült! Én amúgy szeretem, hogy kicsi vagyok!!!Tök jó nőies! :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nahát Boo, ebben is együtt járunk! Még nekem sincs kiskönyvem :shock: ! kb. 3 hete próbálom elérni a védőnőt, (a mobilján, nem egy fülkét hivogatok, bár lehet annál előbb választ kapnék :? ), szóval holnap kénytelen leszek, a gyerekorvost felkeresni és elnyöszörögni, hogy a védőnénije egy gonosz, megbízhatatlan boszi, mert ha tejem apadna, és nem érném el bizony nagyon haragos lennék! :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, és ruhád alapból is gyönyörű, de ez a lány egy kb. 30 centi magas "kissámlin" áll, ha nézed hol a térde....Vagy ha ilyenek az arányai, nem irigylem, mert kislánykorában mindig leért a lába a hintáról... :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

Na, még egy utolsó üdvözlégy mára! :lol:

boo!
Azon ritka szerencsések közé sorolhatod magad, akinek olyan arcberendezése van, hogy még 80 évesen is látszani fog rajta, hogy milyen szép volt fiatalnak. Kivételes adottságod van, úgyhogy semmi baj nincs azzal a 17 évvel. :wink:

Nem nézted meg azt a linket, amit korábban írtam? Ott láthatsz egy "Kismamák divatja" újságot, abban van egy gyönyörű fehér csipkés felső. Nekem nagyon bejön. :roll: :wink: Szerintem nagyon szép rucikat csinálnak, árban is jók és ha valaki, akkor egy varrónő tényleg teljes mértékben rád tudja igazítani a cugehört.
Ez a modell a fényképemen max. gondterhes, szerintem. :twisted: Alkat kérdése, hogy ki, hogyan változik a terhessége alatt, de ne feledd, hogy addigra már kb. a 6. hónapban leszel és aligha lesz ilyen a hasad. :roll:
Én nem tartom cikinek a fehér menyasszonyi ruhát többedik házasságnál és/vagy látványosan terhesen sem. De egy kosztüm is jól állna neked, ha magadénak érzed ezt a stílust. (Lenne templomi is vagy csak polgári? :roll: )

kicsidodi!
Ami azt illeti, én is pörögtem a lagzin, mint a bugócsiga. :roll: 8) Éjfél körül kezdte el nyomni a cipő a lábamat, addig semmi bajom nem volt. Úgy éreztem, hogy még soha nem voltam ennyire boldog, egyfolytában táncoltam. (Na jó, ha a templomi szertartás tovább tart még 10 percig, akkor lehet, hogy elájulok, de végig olyan peckesen álltam, mint a cövek. :roll: :oops: ) Hiába voltam már az ötödik hónapban, meg se kottyant a nagy vihánc. :shock: :roll: 8) 8) :lol: :lol: :lol: Azt hittem, hogy Manó majd reklamál néha (ha másért nem, hát a zene miatt :P ), de meg se moccant, pedig akkoriban már hetek óta éreztem, hogy mocorog. Hajnal 4 felé lett vége, de én még bírtam volna folytatni. 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol

Kissámli: :lol: :lol: :lol: Hát, ha az nem is, de jópár centi magassarok biztos befigyel.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy bepofátlankodok, de hátha szükségetek van ilyesmire.

Van egy chicco go kengurunk amit kb. 3X használtunk.
Nekünk feleslegessé vált.
Itt van még 1 db baldahin tartó vas is.

Várok jó kis csere dolgokat.

Írj bátran biztos megegyezzünk. benkodiana@gmail.com

http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... cts_id=763
minni

Norka, köszönöm a linket.:)

Ez pedig én voltam 2007 augusztusban. Kép Kép Kép

bertina

Jaj lányok! Úgy jöttem volna tegnap, de nálunk betett az, hogy elvágták az internetkábeleket. :twisted:

De jó, hogy ennyien tettetek fel képet az esküvőről!

Boo! Köszi, hogy megismerhettünk! Nem akarom ismételni a többieket, igazuk van: Hasonlítasz Boo-ra! :lol:
Varrónőm biztos meg tudja varrni ezt a ruhát is, mert nagyon ügyi, és ráadásul menyasszonyi ruhaszalonban dolgozik.

Ancsurti! Nagyon szuper volt a ruhád!!! Nagyon tetszik! Én is szeretem az ilyen dolgokat! Nálunk a tortától volt mindenki elájulva, hogy milyen színe van, de NEM érdekelt mert nekünk nagyon tetszett, és nem volt az a hagyományos. Ja! és az íze fantasztikus volt, Bailys, csoki, puncs, citrom emeletenként más és más, és a kistortáknak sikere volt.

200907?! Lila: Igen valahogy tavaly óta a lila ( de inkább a levendulás pasztel lila) benne van a kedvenc színeim között. Utólag is azt mondom jó választás volt a dekornak, és most is így döntenénk. Tavaly még a dekoros csaj le akart beszélni, mert szerinte nem esküvőis szín, és majdnemhogy lefikázta az ötletünket. Erre megmondtam neki, hogy nézze majd meg a 2009-es divatszíneket, és utánna alkosson vélleményt. Nem is vettem nála semmit :evil: !!! Nemrég elmentem a kirakata előtt, és szerintetetk milyen színű dekoráció volt kitéve??? Na?? Hát persze, hogy lila-fehér.

Gabi, Dodi, Bertina! Ti is nagyon szép menyasszonyok voltatok!
Dodi! Én a ti képeiteket ár az iwiw-en is megnéztem! Nagyon illetek egymáshoz!!!

Mi ma este a meló után elmegyünk 3 napra pihizni. Irány Kehida!!! Már nagyon jó lesz kikapcsolódni, pihenni és kicsit egymással foglalkozni! Ti vigyázzatok magatokra, és írjatok jó sokat, hogy a hétvégén legyen mit visszaolvasni! :lol:

Moncsy! Megy a PÜ.!
Vendég

Sziasztok!

Nem semmi, mit termeltetek a hétvégén! Alig bírtam végigolvasni, de jó volt a hangulat, nagyon és ez a lényeg :o

Csinosak voltatok az esküvőtökön, mindjárt megpróbálok én is 1-2 képet lekicsinyíteni és feltenni, bár az iwiwen már láthatta, aki fent van.

Sok sikert a védőnőkergetéshez! :)

Kép
gumilany

Tudom már írtátok, de hogyan is kell lekicsinyíteni a képeket, van valami ilyesmi netes progi, ha jól emlékszem

Kép
gumilany

Sziasztok!

Mindenki nagyon szép volt az esküvöjén!
Azért rengeteget változott a menyaszonyi ruha divat!
A miénk 11 éve volt,majd én is rakok fel képeket!

Boo!
Csatlakozom az elöttem szólokhoz tényleg hasonlit a kép!

Gabi!
Szerintem is növeszd meg a hajad!
Látom Ti is mindig variáltok a baba nevén!
A Boglárka nekem is nagyon tetszik,de a hugomnak is ez a favorit,bár már mondta hogy nyugodtan választhatjuk mi is!
De amilyen lelkis vagyok tuti nem választanám mert ha majd neki is kislánya lesz akkor furdalna a lelkiismeret!
Szóval röviden :ez a variáció is nagyon szép!

Pagika!
Örülök hogy jelentkeztél!
A férjemnek is megmutattam a babáid képeit,teljesen odáig volt velem eggyütt!
Pihizz sokat!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20140328174041 2009.01.26 10:35-kor.
20140328174041

Sziasztok.

Igy utolag ,ancsurtinak boldog szüloinapot szeretnék kivánni.
Nagyon szépek az esküvöi fotok,én sajna nem tudok felrakni,mert már 8 éve elváltam,meg el is költöztem onnan és nem akartam magammal hozni a képeket ide a páromhoz,nem akartam benne rosz érzéseket kelteni,meg nekem sem hiányik,vele 7 éve vagyunk együtt és még nem volt esküvö,de megbeszéltük hogy nem is lesz.

Kb. 1 hete nem nagyon éreztem baba mozgást,és szombat este megkivántuk egymást a párommal,azóta olyanokat csinál a bébi,amiket még idáig nem csinált,akkor este,utána olyat csinált mintha bukfencezne,ugy meg voltam lepödve,de olyan cuki volt.Felébresztettük :oops: Azota megint rendesen mocorog. :)

Pagika:
nagyon jok az uh-os képek,aranyosak nagyon a bébik,jol láthatoak.

Én is megyek csütörtökön 18 hetes uh-ra,de nem az én dokomhoz Kecskemétre,csak az itteni korházba.De remélem most nem olyan orvost fogok ki mint multkor,nem akart adni képet.
Remélem most adnak,csak petezsákos képem van még idáig :cry:

Ja,nekem sokat keményedik a méhem,de nem a simogatástol,csak ugy magátol,a simogatástol nyugszik meg.A fiammal is sokat keményedett,csak ez a végén már gáz volt,mert beindithatja a szülést,és visszatarto gyogyszereket etettek velem,amikor meg már szülni kellett volna,nem akart magátol megindulni,41 hetesen inditották meg.

norka:jo pihenést kivánok nektek.

kicsdodi:én is 160 centis vagyok,nem nöttünk nagyra.Engem már a 10 éves fiam lassan utolér,a lábunk egyforma,jo rám a cipöje. :lol:
krissy3

Nem tudom mi van ezzel az oldallal!
Bocsi érte de nem tudom miért így rakta be!

Sikerült javítani!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20140328174041 2009.01.26 10:36-kor.
20140328174041

Norka, irígyellek, jó pihenést!

Mi is voltunk már Kehidán, nagyon szupi hely.

Én is "megkívántam" és dobok esküvői képet, meg mást is....
Nekem még be kellett húznom, mert nincs meg digitálisan 2000. július 22-én esküdtünk:
Kép Kép

de ezekre a képekre büszkébb vagyok:

Kép Kép Kép

Bocsi a sok képért!

Éva

KépKépKép
agmano

gumilány:
ezt a tippet ancsurti adta nekem ,ird a keresöbe:kepmeretezo.hu
tök egyszerü
krissy3

Ki megy a héten 4D-re? Vérvételre? 18 hetes UH-ra?
Mi kicsit késésben vagyunk méret ügyileg, úgyhogy jövő hétfőre terveztem az AFP vérvérelt.
Boo, szerinten sz...d le ki mit gondol és mit hogy illik, abban esküdj, amiben szeretnél elvégre ez most az igazi lesz, és milyen képeket fogsz mutogatni amikor a pl. 6. gyerekedet várod? :wink:

Éva

KépKépKép
agmano

Én pont most jötrem a 16. hetes vérrvételről. A kisasszony igen értette a dolgát, már most csupa kék a karom. 8)

bertina

Sziasztok!

ma voltam a 16.heti vizsgálaton:nagyon aranyos a kicsi,sokat ficánkolt!a hematóma eltűnt.mondtam a dokinak szokott keményedni a hasam.magne b-t kell szednem.megnézte a méhszájat,túl rövid azt mondta nem tudom mit jelent.remélem minden rendben lesz. a vérvételen megint szétszurkáltak,nem jött vér,nagyon fáj a csuklóm és a kezem.fél centis kémcsőbe kellett pisilni pohár nem volt!!!!
ez van a papíromon:
egy élő magzat.placenta a mellős falon tapad.BDP:32 mm,TAD 30 mm,FL 18mm,C:21.000
nem tudom mindenre hogy mit jelent.
amúgy nagyon ki vagyok.most tudtam meg hogy a táppénzemet a 2007-es bérem alapján számolják,mivel 2008-ban mentem el betegácsiba.most azért harcolok,hadd vehessek ki szabit,és akkor a 2008-as alapján számolnák.komoly lóvéról van szó,mivel mhelyet váltottam.nem tudom belemennek-e.
puszika mindenkinek

Kép

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok! :)

Most csak egy rapid lola29-nek, aztán majd még sűrűbben is jövök.

lola!

http://babaszoba.hu/topics/9month/help

Itt megnézheted, hogy mi, mit jelent. A buksiját mérték 32-nek, a pociját 30-nak és a combcsontját 18-nak.
A C:21.000 tudtommal a méhszáj nagyságát jelöli. Ha azt mondta a doki, hogy túl rövid, akkor erre a későbbiek folyamán valószínűleg oda kell figyelni.
Ugyanitt, a Várandósság alatt, nem sokkal alattunk van egy topik, ami pont erről szó, "A C:2100 érték terhesség alatt" címmel.

Kép
Kép
200907?

Köszönöm Krissy, mindjárt meg is próbálom

Kép
gumilany

Kép Kép Kép menyasszonyi tortánk Kép menyecske ruciban

Kép
gumilany

Kép Csak hogy legyen egy szemből menyecske rucis is. Ez az előbb véletlen lemaradt.

Holnap megyek AFP-re, nagyon kiváncsi vagyok már az eredményre. Olyan jó azoknak, akik már túl vannak rajta. Irigyellek titeket. persze tudom, van aki még szinte épphogy csak túl van a 12 hetesen, de az már olyan messzinek tűnik.

Kitartást a dolgozóknak! Én csak itthon lógatom a lábamat. Vagyis majdnem. Neten olvasgatok szakdogához ezt-azt. Képzeljétek, kicsit témába vág, amiről írok. Azt szeretném bebizonyítani, hogy a babaúszás jó hatással van a mozgásfejlődésre. Remélem ezt az eredményt fogom kapni, ha nem, nagyon csalódott leszek (és a konzulensemtől is azt hallgathatom majd, hogy ő megmondta...). De ez nem így lesz!

Kép
gumilany

Sziasztok!
eléggé régen voltam,de friss hírekkel jövök.nem bírtam ki és hétvégén
voltunk 4D-n.erősítjük mi is a lányok táborát :lol: :lol: :lol: .
szinte meg se lepődtem,hisz én alapból kislányank éreztem.
teszek fel pár képet és visszaolvasok.
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Gratula Csibe! Szép a picike! Amúgy az UH-ig én is kislányt éreztem :(

Gumilány! Te legalább várhatsz valmilyen eredményre, de nekem nem is lesz kockázatértékelésem. Csak egy nyaki redő, egy AFP és egy szokásos "minden rendben" 18 hetes uh, amin természetesen legfeljebb 1 mért adat szerepel. :?

Van más is, akinél nem végeznek komplett szűrést, különböző teszteket?
És ez a hírös pécsi szülészet.... sogornőmnek lombik után derült ki, hogy pajzsmirigy problémája van, még jó, hogy nem sorvadt el benne szegény gyerek, de 35 hétre 1700 g és 43 cm nem egy csúcsforma.

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok Kismamik :wink:

Jó sokat termeltetek mióta nem voltam, hát nagyon csodás az összes esküvős kép :wink: :lol: :lol: szépek vagytok (MINDENKI) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nálunk semmi különös nem történt, csak a félévi bizit hozta a lányom, hogy anya nem lett a legjobb (én tudtam hogy csak becsap :wink: ), mert persze hogy kitűnő lett a kiscsaj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok

Csibe nagyon jók a képek. És gratula a kislányhoz:)

Én majd 5.-én megyek a 18. heti uh-ra, és 9.-én kell mennem a védőnőhöz, és szintén aznap este a dokimhoz.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Csibe :lol:

Nagyon jók a képek én is majd akarok menni 4d uh-ra a magzatvizvétel után (feb. 4.) :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: addig türelmetlenül várakozok :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

200907!

köszi a segítséget!!

Kép

Üdv köztünk converso és szkarabeusz.remélem jól írtam a neveket.
tényleg nagyon szépek az esküvői képek és jók a pocifotók is.
Gratula minimanó a lányodnak!

Kép
Kép
csibe83

akartam írni egy csomó mindent,de mire a végére értem elfelejtettem mindent :oops:

Kép
Kép
csibe83

agmano!
én csak a kötelezőkre megyek

Kép

Agmano!
Ezek szerint én is félreérhető voltam, nekem ez csak a kötelező AFP, nekem sincs kombinált vagy integrált.

Kép
gumilany

Na, akkor...

bertina! :)
Neked is milyen szép, egyszerű ruhád volt! :D

norka81! :)
Jó, hogy nem hagytad magad lebeszélni. Ha neked ez tetszik, így éreznéd jól magad, akkor nem az a legfontosabb, hogy mi a trendi (na, engem meg ettől a kifejezéstől ráz a hideg :evil: ). Nekem kicsit hűvös szín, de ha jól van összekombinálva, akkor teljesen élvezhető. Nálatok jól volt. :wink:

Jó pihit nektek és vigyázzatok magatokra!

gumilany!
Gondolom, nem mondok újat azzal, hogy te is csini voltál. :roll: :roll: :lol: Irigyellek, hogy te felvehettél ilyen menyecske ruhát. Nekem hiába tetszik, sajna nem áll jól az ilyesmi. :( Pedig annyira tetszik, hogy pártás, fűzős meg minden. Az enyém bordó volt és inkább estélyire vagy báli ruhára hajazott.
(És milyen jó lába van valakinek ráadásul... :shock: :shock: :roll: :roll: :wink: :wink: :oops: )
Hogy-hogy ennyi és ilyen klassz grillázstorta is befigyelt? :o Gondolom, nem volt véletlen...

Mi Manóval jártunk babauszira és nagyon szerettük. :D Jól érezte magát a közösségben is és a vízben is szívesen lubickolt. És tényleg sokat számít(ott) a kapcsolatunkban, hogy ugyan a víz még bentről ismerős közeg neki, de itt kint már szüksége van egy kis "védelemre" és ezt megkapta tőlem, amikor fogtam vagy ránéztem. Jól szórakozott, de közben végig "edzett", tanult és én segítettem neki benne tudta, hogy rám számíthat, mert ott vagyok és fogom.
Lassan másfél éves lesz és még egyáltalán nem volt beteg! :shock: :D :D :D :D :D :D
Ahhoz, hogy fizikálisan mennyit használt neki nem értek, de azt ÉRZEM, hogy a kettőnk kapcsolatában nagyon ott van még most is, holott már kb. fél éve nem járunk. Úgyhogy, mihelyst lehet megyünk megint - immár 2 gyerekkel. :D :D :D

csibe83! :)
Klasszak a képek! :D

krissy3! :)
jó kis módszert választottatok az ébresztésre! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

agmano! :)
Ez a ruha sem volt semmi! :o :)
Aranyosak a srácok, nagyon nem lehet kérdéses, hogy ki a gyerekek apja. :wink: :) :) :)

boo! :)
Fel a fejjel, lesz ez még így se! :wink: :lol: :lol: :lol: Már csak egy kis időt bírj ki és aztán éééééééééévekig otthon babázhatsz. :wink:
Várjuk a kiskönyved történetét. :wink:

minimano74! :)
Ejjj, de kkis cselesss lányod van! :lol: :lol: :lol: :lol:

lola29! :)
Szívesen! :wink:

Lányok, akiknek hosszú uszályotok volt. Ti hogy bírtatok benne közlekedni? :shock: Egyrészt tök nehéz, másrészt pedig állandóan oda kell rá figyelni (ráadásul estére már koszos is :? ), nem? Nekem nagyon tetszenek az ilyen ruhák, de el nem bírtam volna képzelni, hogy azzal töltse a napom, hogy a ruhával küzdök ahelyett, hogy élvezném a Nagy Napomat. (Így, nem is lett. :roll: :roll: )

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?