Katka, sajnálom Ágica elhúzódó betegségét és a mai rohanós napodat. Lehet ám, h ugyanaz a vírus okozta a lázat, náthát és most a hasmenést, vannak ilyen kis agresszív vírusok... Még sok ilyen lesz, amikor neked kell az ügyfélhez menned?
És legfeljebb a mai különóra kimarad a nagylánynak, azért az pótolható, de beteg gyerköccel nem jó mászkálni...
Tehuti, én sem tudom a kérdésedre a választ. De úgy gondolom, hogy nem nagyon van összefüggés. Plusz szerintem elég különbözőképp észleljük azt is, hogy mennyire mozog sokat vagy épp keveset a baba. Valaki ugyanazt már lehet, hogy soknak érezné, amit én kevésnek gondolok
A nyugodt baba szülői szemmel egyébként azt jelenti, hogy keveset sír, és már hamar átalussza az éjjeleket, de ez meg sok mindentől függ, ami csak a megszületése után dől el.
Pl. most lehet, h sokat mocorog, de a születése után egy szemlélődő, keveset síró és sokat alvó babóca lesz
Pulcsi, a koraszülöttséget nem tudom én sem pontosan, nekem is a 36. hét rémlik vízválasztóként.
Vica, vigyázz magadra, még néhány hetet maradjon bent a babó!
Tényleg sokan eltüntek, Tessza nagyon régen nem jelentkezett, Masut és Mamacsibe sem, Tencsi is csak picit, remélem, nem betegek megint.
Vissza a melóhoz.
RÉ

12 órásan
4 hónaposan
8 és fél hónaposan
1 évesen (a másik kisfiú 3 hónappal idősebb
Másfélévesen
2 évesen
napokban készült