Timi!
Te jó ég, nagyon sajnálom! Remélem nem lesz komoly baja a férjednek, de sztem is azonnal irány az ügyelet! A képek egyébként nagyon aranyosak, sokat változott Sanyika.
Szöszke!
Köszi a krém tippet, majd kipróbálom. Ezeket a gyógyszertári cuccokat fel kell íratni vagy lehet simán is venni? Vagy csak olcsóbb ha feliratod?
Úgy szoktam, h a késő délutáni alvás után (kb 7kor ébresztem, vagy van h ilyenkor csak keveset alszik, és sír, ilyenkor behozom) fürcsi 7.30-8.00 körül, és utána esti szopi, majd alvás. Nem hiszem, h ez baj lenne, mert előtte mindig megtornáztatom kicsit, meg beszélgetünk, énekelünk közben a fürdőben, és ezt nagyon szereti, ilyenkor jókedvű és élénk, úh tuti a vízzel van a gond, mert addig minden ok, és ahogy beér a vízbe a feneke, elkápicsorodik az arca, biggyeszti a száját, és jön a sírás. Egyszer úsztuk meg anélkül, meg ma is csak kis nyöszörgés volt, sírás nem. Remélem lassan kinövi, mert régen imádott fürcsizni, rugdosott, nevetgélt a kiskádban. Na meg én 8évig versenyszerűen úsztam, anyukám úszóedző volt, mostmár csak oktat…úh ez a viselkedés nem járja.
Marek!
Suttogó, nem suttogó, a lényeg, h nektek is bejött! Végülis logikus rendszer, és biztos ők is szeretik a kiszámíthatóságot, biztonságot ad, h tudják mikor mi van, és kipihentek is.
Köszi a dicséretet!
Hát a kaki még nem tökéletes, de sztem határozottan javul a helyzet…jövő pénteken megyünk a dokinénihez, mert hivatalos 3hós mérést szeretnék, úh majd felhozom a témát…
LKata!
Pénteken méretszkedünk mindig, akkor 4.98kg volt.
Sztem először csak 1x adj neki vm kaját, és pár hét múlva mehet 2x is. Nemtom, h probiotikus, vagy probiotikumos, de talán az elsőre tippelnék…
A hipp-ek bio kaják, igen…nálunk organic-nak hívják.
Mi túlestünk a fülbelövésen.
Ma már csak 2-3 percig sírdogált altatásnál, és összesen kb 10perc alatt elaludt….egyre jobbak vagyunk!
Na megyek a dolgomra, tusolás, fejés, kis kajcsi, sör, és alvás…pedig már most eldőlnék, olyan hulla vagyok.

Elöször totál kiborultam de erőszakkal nem tudom megszoptatni és most már nem rágom magam rajt