Hali!
Köszi a Liza dícséreteket!
Nem azért írtam ám le, hogy miket tud, hogy másokban rossz érzést keltsek!
Borsika és Lituka nektek külön írnám, hogy semmiről sincsenek lemaradva a babók és nem vagytok rossz mamik!!!!!!!
Emi Te se legyél elkeseredve, hogy milyen sokat foglalkozol Lilivel és nem mondja pl, hogy "BÚ", mert Ő viszont a mozgásban fejlődik nagyon gyorsan és ügyesen!!! Különben is szerinem Lili is nagyon okos, hiszen hogy tapsikol, puszit ad az arcodra... Pl amit igenis irigylek Tőled, hogy hozzád úgy bújik az a parányi leányzó, az enyém viszont nem szeret összebújni és az nagyon hiányzik
Kisfruzsi - mi is megvettük az autós ülést végre, eddig a hordozóba nyomrogott a lelkem

9-18kg-ig való Naniát vettünk. Most a vezető ülés mögé tettük, hogy jobban elférjek hátul, mivel így az anyós ülést előrrébb lehet tolni. Viszont a hordozóban az anyósülés mögött volt, épp az előre tolás miatt, mivel a hordozónak ugyebár nagyobb hely kellett, így eddig én nyomorogtam Apa mögött, mert Ő meg eléggé hátra tolja az ülést (és persze én se vagyok egy kis darab

és itt nem a magasságra gondoltam). A cumival Liza is úgy van, hogy ha látja, akkor kell neki és beteszi a szájába, különben nem nagyon jut eszébe. Volt egy időszak, amikor tényleg szüksége volt rá, jelezte a kis szájával (cumizta a nyelvét és cuppogott a szájával), csak azzal bírt megnyugodni, de szerencsére túl vagyunk rajta. Most elalváshoz használjuk, meg éjjel, felkel és keresi, akkor visszaadjuk neki.
Légzésfigyelő - hát eddig csak nappal használtuk, mivel ugyebár Liza köztünk alszik, de Karácsony óta nappal se akar a kiságyban megmaradni, így azóta nem használjuk a légzésfigyelőt. Nagyon megszokta, hogy az alatt az 1 hét alatt az ünnepek miatt Apa itthon volt és együtt aludtak napközben is.
Só - nekem azt mondta a doktornéni, hogy egy icipicit sózzam a kajáját, hát így én teszek bele neki. Meg a főzijébe 1-2 csepp olivaolajat is tanácsolt, a zsírban oldódó vitaminok miatt.
Sajt, túró, tejtermékek és rízs - Liza ilyeneket még nem eszik, azt mondta a doktornéni, hogy mivel HA tápszert és tejpépet kap, így jobb, ha várok 1 éves koráig.
Darabos kaja - sajnos még mindig fuldoklik, ha véletlenül nem jól turmixolom össze a kaját, nem tudom mikor fogja elfogadni a picit darabosabb kajákat