Juci: nekunk is azt mondtak hogy 4-5 eves korukra kinovik a gyerekek ezt a bronhitisz mizeriat es valoban Rate ezen a telen (eddig) meg csak 1-szer volt beteg mig az elmult teleken legalabb 3-4-szer.
Benszi: mit mondott a doki? En ugy tudom 38 fok alatt nem kell lazat csillapitani.
De vedekezunk, csak pont ezt a honapot hagytam ki hogy helyrealljon a ciklusom mert ossze-vissza volt mar, mindig azelott megjott hogy abbahagytam volna a fogigatlot. Most is vedekeztunk kozepidoben gumival de hat ha eppen nem akkor volt pe-m?

(na most jol kibeszeltem a nemi eletemet

)
Vovanda: annyira szepek vagytok! Teljesen masok a bebik, a ket fiad nagyon hasonlit egymasra.
Tunci: negyedik nem lesz, nem tudnank bevallalni meg egyet, el sem ferne a lakasban meg szerintem fizikailag sem birnam mar, allandoan faradt vagyok igy is. (meg beteg, ez a hasmenes, szedules, rosszullet allandoan visszater

) El kellene mennem belgyogyaszhoz hogy mi a fene van velem.
Butor, szuper, majd rakj kepet! Kivancsi vagyok milyen lesz az atallas, hogy fogjak viselni a Lanyok, na meg Te hogy kimaszkalnak majd pisilni, kakilni, inni, enni, mert felnek sb. (mint az enyem)
Anny: hat, tenyleg Ratok ja a rud! De ha tul lesztek ezen a nehez idoszakon minden rendben lesz!
Petricsek: ezek a fiuk!!!!

Ja, nem a golya hozza hanem a postas?

(jeee, tenyleg, a postas, hogy ez eddig nem jutott eszembe

) Tanitsd meg a fiukat eltakaritani Maguk utan mikor esznek, egy egy evesenek azt is kell am mar tudnia!
Juj, holnap szulinap?
Ma esti parbeszed Rateval:
- Mami, Te miert nem mesz aludni?
- Mert en felnott vagyok, ha majd Te is felnott leszel Te is kesobb fekszel majd le.
- Ha en felnott leszek akkor Te oreg leszel?
- Igen, es en leszek majd a gyerekeid nagymamaja.
- (duhosen!!!) Neeeeeem!!! Te az en anyukam vagy!!!
- Igen, de a gyereidnek en leszek a nagymamaja.
- Es akkor ki lesz az en anyukam, az Anna?
Ja, multkor meg azt mondta ha nagy lesz az Anna lesz a felesege es az Alex a testvere.