én még nem kaptam mhelyi papírt, de én még bizakodom
a magánnyugdíjpénztári adóigazolást kaptam meg egyedül (ma)
esti mese
én pár hónapos korától minden este elmondom neki, h mit csináltunk aznap és kb mi lesz holnap, meg h n szeretjük. ja és persze azt is, h "és most jön egy n nagy alvás holnap reggel 7-ig"
ettől függetlenül épp vlmelyik héten olvastam a nők lapjában (szaklap
ditke
azt az egy alvást át kéne raknotok délutánra. délelőtt sokkal jobban bírja a nemalvást, főleg, ha beiktattok vlmi izgi, házonkívüli programot. aztán délben, egykor mehet aludni és így jobban bírja magát estig. ha esetleg már most is így csináljátok, akkor pedig du is kell pár napig sztm vlmi extra program, ami eltereli a figyelmét arról, h alvásidő van
thelga
köszi a gyeses linket! már csak a záradékolt magánnyugdíjpénztári belépőpapíromat kéne vlhonnan előásnom
munka
hát igen, 1995-ben, amikor itt kezdtem (előtte 2 mhelyem volt) már 21 éves voltam
kiságy
miután nincs trónbitorló, marad benne, amíg ki nem növi
nanica
durva a sztori, el is hiszem, h megijedtetek. én azért az öreg róka kollega véleményén vagyok, bizonyos munkakörök ezzel járnak és hálistennek megmaradnak csak fenyegetésnek. őrültek meg mindenhol vannak, a boltostól a nevelőig a banki ügyintézőn át (és még sorolhatnám) mindenkit érhetnek tragédiák, pedig alapból egyik se nagy rizikó.
mazsi
drukk, drukk! neked is azt írom, amit a múltkor pannak, ne gondold, h bármi off lehet itt! persze, ha bármilyen személyes okból inkább zárt körben beszélnél róla, akkor írj a közösre, úgy is jó! légyszi, mindenképp jelentkezz, h mi van veletek!!
timo
mi lett?