A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Itt vagyok! :D :lol: :lol:

Kép
szilzi

Vacsorára csinálok francia salátát.Nyami-nyami. :D

Kép
martik77

Á!Meghallottad???Tudtam!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Meg én, laptetővel! :lol: :lol: :lol:

Márti ha vígasztal én is nagyon rosszul aludtam. :evil: 11 fele lefeküdtünk, de még fél kettőkor nem aludtam! :evil: Úgy látszik ha Te rosszul alszol, akkor én is :roll:

Kép
szilzi

Na most meg eltűntetek????? :(

Kép
martik77

Én most már csak kicsit maradok, mert képzeljétek, senki nem vasalt ki helyettem! :roll: :evil: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Tényleg!!!!Múltkor is rosszul aludtál,mint én!!! :shock: :shock: :shock:
Telepátia???? :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Ez milyen szemétség!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Jó sokat nőtt a pocakod! :D

Kép
szilzi

Muszáj nőnie!! :wink: :D Így se olyan nagy mert én is sokat szélesedtem.

Kép
martik77

Ha telepátia, akkor ezzel hagyjunk fel, jó? :wink:

Ugye? Én is így gondolom! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Elkezdtem múltkor nézni a Benó féle dvd-t és az A-val megbeszéltük, hogy tényleg igazi csoda ez a baba dolog!

Én arra gondoltam, hogy a kiságy másik oldalára írhatnátok, hogy BAB! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Mikor érkezik a babkocsi?

Kép
szilzi

Kép ezt összehasonlításképp.
Ugyan az a felső.Itt 16 hetes terhes vagyok.

Kép
martik77

Úgy néz ki most,hogy majd márc.végén jönnek haza és akkor hozzák,vagy itt velünk együtt megveszik,mert attól félnek nem jó amit ők néznek.

A BaBra is gondoltunk. :lol: De most egyelőre ennyi marad. :wink:

Kép
martik77

Tényleg jó sokat nőtt! :D És milyen jó a pulóver, veled együtt nő! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Szegényt sajnálom is mert ha kinyúlik akkor száműzve lesz később!! :? :lol:

Kép
martik77

Nem baj, majd Te szülés után lomtalanítasz! :wink:

Lekell lépnem Márti, mert ma sem végzek semmivel! :( Lehet még este jövök, ha nem akkor holnap!

Puszi

Kép
szilzi

Ezt nézem most a Cool-on.Nagyon jó kedvet csinál.
16:45

Showder Klub (szül. eng.)

Vidám show-műsor

Kép
martik77

De ni vidd túlzásba a munkát!!! :lol: Kép

Kép
martik77

Tancsu te meg egy szó nélkül eltűntél???? :shock: :shock: :shock:

Kép
martik77

Bocsi,leragadtam a tesz-veszen...
Függő lettem... :wink:

Lépek,mert megint folyik a tejem,inas meg alszik..:(

Este benézek...cupp..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Tesz-vesz miatt hanyagolsz minket???? :lol: :lol: :lol:

ILDÓ:Örülök,hogy jobban vagy,de én annak is,hogy péntekig még pihi neked.Vagyis így hétfőig!!! :wink: :wink: :wink:

Zsuzsi holnap telefonálnod kell??? :roll: :roll: :roll: Én már el is felejtettem.Időpont miatt??? :shock: :shock: :shock:

Kép
martik77

Helló!
Nem mentem értekezletre, hazajöttem, csináltam krumplipürét meg vettem tepsiben süthető tésztába csomagolt spenótot, azt megfőztem, ettem, és mire a Béla elkezdte az értekezletet, addigra én rég aludtam.
Én se aludtam éjszaka, kezet foghatunk.
Mindjárt jönnek fel anyuék, mert ma se megyünk le. :wink:

KépKép
benó

Majd jövök este, ha a Gy. ideenged. :D
Miért kell olyan filmet nézni, ami jó kedvet csinál? :shock: Rossz kedved van? :wink:
Nekem jó kedvem van, bár mindenem fáj és virslik az ujjaim, sebaj, Tóbiás. :lol: :lol: :lol:
Majdnem írtam, hogy leteszem, de nem teszem le, hanem majd jövök később. :lol: :lol:

KépKép
benó

Nincs rossz kedvem,de nem baj,ha pluszba elnevetgélek. :lol: :wink:

Kép
martik77

Anyuék elmentek.
Gy. elvágta az ujját a munkahelyen, úgyhogy ha nem akar ma pakolni, nem bántom. :wink:

KépKép
benó

Megyünk enni a Gy.-val, majd jövök.

KépKép
benó

Tudom kb 2 óra még esztek!! :lol: :lol: :lol:

L.is elvágta az úját!!Férfiak!! :lol: :?

Kép
martik77

Mivel? :wink:

KépKép
benó

Halihó,itt a téli álmot alvó! :wink:
Ma belehúztam, dél körül fent voltam ettem és visszabújtam, egészen mostanáig!
De szerintem valami kerülget, fázok ,ráz a hideg és baromi hányingerem van! Remélhetőleg elmúlik. Az is lehet, hogy az éjszakai műszak.
Igen, holnap megint megpróbálok telefonálni! Az időpont miatt.

Kép
muzsuzska

Valamennyit visszaolvastam

Délután aludtam egyet,aztán lementem,mert a kollégám hozta a bizonyítványokat,hogy nézzem át és írjam alá.

Kép
flóra 11

Benó, boldog hétfordulót!

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi!

Kép
flóra 11

Jó már a fejed?

Szilzi, ez tök szuper, hogy A. magától elment a sp.vizsgálatra! :shock: :shock: De azért meglepő, nem? :roll: :shock: :D És holnapra meglesz az eredmény, jól emlékszem? :D :D :D De jó!

Megnéztem a fölsőt, amit vettél, meg a fürdőrucit, Tancsu, klasszak! :D

Ildó, jó, hogy kiírt benneteket a doki, legalább meg tudtok rendesen gyógyulni. :D :D

Edina, nem írtam neked meg semmit. Gyere majd, és a rossz gondolataidat egész nyugodtan zúdítsd ránk! :D :D :D :D

KépKép
benó

Helló csajok! :D :D

KépKép
benó

Ma totál feldühített az igazgatónő! :x Délelőtt telefonáltam neki, hogy még maradok itthon,hétfőn lépek be. Biztos ideges, hogy nem megyek dolgozni,erre a fejemhez vágta,hogy jó,de hétfőn beszélni akar velem, mert bizonyítványírás közben hiányosságokat találtak a munkámban. :shock:

Kép
flóra 11

Ó, a te munkádban? :shock: :shock: :shock: Hát ez meglepő. Ez csak rosszindulat lehet. :evil: :evil: Pedig ti jól kijöttök egyébként, nem? :roll:

KépKép
benó

Tancsu, ügyes vagy hogy van érzéked vásárolni a turikban,én egyszer voltam de amit meg akartam nézni azt mindig kikapták a kezemből! :evil: :evil:

Szilvi, jól látom,hogy nem látom hogy írtad volna ,hogy van a kedves mama????? :roll:

Benó szerintem azért írta a 3 hét takarítást, mert tudja hogy mire végeznek kezdik előről. :D Miért akarsz a konyhában aludni, nem jó az új ágy??

Kép
muzsuzska

Helló, kösz a hétfordulót! :D :D
Neked meg jobbulást, nehogy most meg te legyél beteg! :?

KépKép
benó

Ildikó, van más munkahely számodra! Szard le az ig. nőt!!!!! Ez már kötözködik veled! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Csodálkoztam, hogy ugyan mit, hiszen mindent leadtam,előkészítettem.... :? Mi hiányzott nekik?

Kiderült, hogy a két új gyerek,aki évközben jött az osztályomba, szal azoknak a törzslapjait nem találták. De hiszen ez is oda lett nekik adva, talán emlékeztek is,hogy mérgelődtem,hogy annyit telefonálgattam miattuk. De megtalálták a kolléganők és leadták az igazgatónőnek. Ez is el volt készítve a fiókomban. :?

Kép
flóra 11

A konyhába valamelyikünket kiköltöztettem volna, mert félek, hogy a Gy. azért vágta el az ujját ma, mert fáradt, nem alussza ki magát, és azért az nem vicc, te nagyon jól tudod. Én elaludhatok esetleg a gép előtt, de a CNC-nél necces....

KépKép
benó

Igen, ezt mondtad is, hogy egy csomó ideig nem találták, aztán meg megtalálták. Vagyis megvolt minden.

Keresünk kaját.

KépKép
benó

Márti, most már van pocid! :wink: Szerintem a cicik miatt nem tűnik olyan nagynak! :wink:

Paradizs, nagyon szégyenlős képet küldtél!

Edina, az én köldököm is átszabták, de nem lett szebb. :roll:

Kép
muzsuzska

Szerintem is csak belém akart kötni. Biztos nem tetszik neki, hogy beteg vagyok. :? Minden le volt adva és előkészítve, igazságtalanul vádaskodott felettem. Nagyon feldühített! :x
Délután pedig a kollégám elárulta,hogy volt gyűlésük ésmég ott is felhozta az igazgatónő ezeket a törzslapokat. Hát ez már komolyan annyira felháborító volt,hogy felhívtam az igazgatónőt és alaposan megmondtam a véleményem. :x

Kép
flóra 11

Kikértem magamnak, hogy igazságtalanul sérteget és kritizál. Mondtam neki, hogy én a munkámat mindig körültekintően és alaposan végeztem, még egy ilyen alapos tanárt nem talál. De ha nem tetszik, akkor mehetek máshová, ahol jobban megbecsülnek. :evil:

Kép
flóra 11

Gy.nak szokni kel a nem alvást! :D :D :D Mi már csak tudjuk,hogy lehet pár óra alvással üzemet irányítani bazi nagy felelőséggel és robbanó vegyszerekkel dolgozni álmosan. :(

Kép
muzsuzska

Kicsit elmegyek és ennyit írtok???

Hali csajok!!!

Jó a fejem eddig is jó volt,csak fájt!!
Csavarhúzót bökött bele az újába L. :? És egy darabon végig hasította. :?

Kép
martik77

Helyes, Ildikó! Kiteszed a szíved-lelked, minden szart a nyakadba varr, és még mer pofázni! :evil: :evil:
Szerintem beszart nélküled és ezt nem meri bevallani ezért inkább támad!!!!!!

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?