Na én is jelen, csak nagyon mozgalmas volt az elmúlt 2 napunk Visszaolvasni csak felületesen tudtam, így bocs, ha valamire nem reagálok.
Bartika: nagyon édesek vagytok a kendővel, bár én eddig nem akartam venni, most kacérkodom a gondolattal, hogy mégis beruházunk egy hordozókendőbe.
Doktornéni: nálunk eddig hetente jött, tegnap járt itt utoljára, most mondta, hogy innentől elég 2 hetente látnia Bálintkát. Eddig én meg vagyok vele elégedve, elég tapasztaltnak tűnik, és látszik rajta, hogy imádja a gyerekeket.
Én Avent cumit használok néha pótlásra, nekem eddig bevált, igaz, mást még nem használtam, így nagyon összehasonlítani nem tudom.
Magunkról: sajnos mi is csatlakozhatunk a hasfájós-sokat sírós babák klubjába

Szombat óta nem nagyon megy az alvás, még szerencse, hogy inkább nappal sirdogál Bálintka, az éjszakák eddig egy kivételtől eltekintve jól teltek. Ráadásul vasárnap meglátogattak sógornőmék, akiknél két rosszcsont gyerek van (és akkor még finoman fogalmaztam...), így a vasárnapi pihenésnek lőttek.
Hanna, nagyon szépek a képek, lehet, hogy majd elkérem a fotós elérhetőségét. A doktornénit én is lecseréltem volna a helyedben, hihetetlen, mennyire lelkiismeretlen emberek vannak
Na, most megyek, eszem valamit, amíg Bálintka csendben van.