A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Mecsi, Ritussal mi is néztük ezt a XVI. ker-i babauszit... és csak 1000,- -re jön ki? az nem sok! a Camponás 1500,- / alkalom + 2000,- a fürdőgatya hozzá.
És tetszik Andiéknak? lehet mi is oda mennénk inkább, ha lejár a bérletünk, mert ez a Camponás nagyon futószalagos:(

sniky

Mecsi, vigyázz magadra! van most valami nyavalya, 2 napos hányós-hasmenős, lázzal stb. szóval vigyázz magatokra nagyon!

sophie27

bocsánat rosszul írtam az előbb 3ezerre jön ki bérlettel/alkalom. Sajnos minden hely futószalagos, mert óránként van váltás. Az a baj hogy adott órákra megvan mindig egy csoport és csak akkor lehet bejutni ha van kieső. vagy még esetleg olyan az időpont hogy egyedül elmész. Nekünk azért nem volt ez jó mert hétvégi időpontjuk nem volt már csak hétköznap és én csak apásan vagyok hajlandó menni! Legalább ez családi progi. Itt meg ahova mi járunk pont inditották a 12órás helyet mert eddig nem volt így tudunk menni együtt. Bár sajnos nincs közel.

meghajtott a porcapuccino :lol: :lol: annyira megkívántam olyan rég ittam már de nem gondoltam hogy szapora leszek tőle. Köszi Zsófi az aggódást már helyrejöttem.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

mecsi :lol:
Vendég

mecsi;) köszi az infót, úgy már nem olyan olcsó, sőt:(

Barbitól nemrég kaptam sms-t, sajnos nem jó hírek:(
Döncikével kórházban vannak, szerinte legalább egy hétig:( rsv tüdőgyuszival:(

mennek ezúton is a gyógypuszik a kislegénynek!!!

sniky

Az előbb leraktam a szőnyegre Áront és produkció volt hasról hátra és forditva . Az üres zöld teás üveg csodákra képes. :lol:
na ki tud ilyen gyorsan fordulni hogy a gép csak igy kapja el
Kép
Kép

Áron tegnap óta ha nyom azaz próbál kakilni annyira cuki . Ha a pihenőszékébe van és nem nézek rá hallom hogy nyom és erőlködik de ahogy ránézek abbahagyja és röhög.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

óóóóóóóó szegény Döncike jobbulást neki reméljük hamar felépül. ++++

Kép

KépKép[/url]
mecsi

bocsánat ma sok vagyok szóf@sim van :lol:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi, már szófosid is!? :) csak vicceltem, félre ne értsd! én már tökre régóta ácsingózom egy 3in1 nescaféra... de sosem merek inni végül! nem a hasmars miatt, inkább azért, hogy Beni is felpörög tőle!

nagyon ügyes Áron baba, még jó, hogy a fényképeződ le tudta kapni a mutatványt! :)

Niki, :( nem jó hírek tényleg! Barbiéknak mennek a drukkok ezerrel! Döncike, gyógyulj meg hamar!!!

sophie27

hát zsófi igazad lehet mert megint megetettem áront de nem hogy kidőlt inkább felpörgött ahogy te is irtad :lol: bent fekszik a kiságyába és dumál pörög rágja a cumiját sikonyál amit eltudsz képzelni minden. Talán nem volt jó ötlet ez a reggeli capuccino :wink: :wink:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

lányok! hány körül szoktatok a tranzitba érni jóga után!?

sophie27

Mecsi, na? elaludta a kis törpéd?

sophie27

elaludt. már nagyon nyönyizett bementem és a kiságy végében volt a sarokba és magaköré rakott mindent :lol: összebujtunk az ágyon és 22perc alatt horpasztott

Kép

KépKép[/url]
mecsi

nem 22 csak 2

Kép

KépKép[/url]
mecsi

zsófi neked hogy sikerült két vonalzót berakni ? nekem nem engedi

Kép

KépKép[/url]
mecsi

zsigi szépen eszeget :D
zsombi okosan és igencsak kérdően néz :D
virág tünci a kis huncut fogaival :D
rókalány "kicsi"ficskája is nagyon ügyes :D
áronkának meg nagyon frankó kérdőjeles fürdőszivacsa van :shock: :shock: megspórolja anyukája photoshoppos óráit... :D :D szerintem a te nagy szád örökölte és a nagy szemei is imádnivalóak , biztos minden kiscsaj odáig lesz érte... :wink: :wink:
Vendég

áronka mint a villám :D
barbiéknak gyors felépülést kívánok és remélem hamar hazaengedik őket!!

én nem párolom a babának a kajákat hanem gőzölöm.van egy micsodácskám amit bármely fazékba betudok helyezni és kis víz alá majd lefedve a gőzében megpárolódik és babaigény szerint anyatejjel vagy a saját levével hígítom.a kostolókat csak átpaszírozom a sűrűszövésű fémszűrőn a rendes adagokat botmixelem.
pl. a répa nem ízlett neki és aztán az ikeás szilikonos jégkockatartóba töltve lefagyasztottam, hogy majd krumplihoz meg máshoz tudjam keverni késöbb...így nem vész kárba
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/60138113
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/60146194
ezek nagyon jók és praktikusa és olcsók
Vendég

zsófi 13-ra szoktunk odaérnia jóga után a tranzitba
Vendég

áron azóta is alszik.
sütit sütök :D az a neve hogy legényfogó, amolyan linzerféle lekvárral töltve feldobom a receptjét.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Egy kis segítség illetve letölthető ürlap a gázártámogatáshoz ha szüksége lenne esetleg valakinek rá.
http://209.85.129.132/search?q=cache:G8 ... =firefox-a

Kép

KépKép[/url]
mecsi

sziasztok!

Köszönöm a kedves szavakat, igyekszem összeszedni magam,de nehezen megy. tömören a történtek azóta: voltunk ugye gasztosnál és mondta,h a csökkentett laktózos tápiról álljuk át a ha stzartra, gyerek ezóta nyűgös bolond volt és vasárnap hajnalban rohantunk vele az ügyeletre ,mert még soha de soha nem ordított hajnalban,pedig emlékeztek nagyon hasfájós volt. hazaküldtek bennünket,h nincs semmi baja a gyereknek csak laktózos a gyerek ( gasztóst csókoltatom, pedig direkt mondtam neki,h én tejfehérje és tejcukor allergiás vagyok). tápi csere a laktóz mentesre és ma ki kellett hívnoma boszorkány doktornőnektmert annyira taknyos lett a gyerek, erre mondja,h "minek rohangálunk az ügyeletre a gyerekkel, ha tudjuk,h hasfájós,most ezért kellettük fel szegény Marikát (ügyeletes doktornőt)...."és különben is iszonyat hisztis gyerekem és minek veszem fel a ygereket,h megijed és visít (neki koccolt a járókának annyira forgolódott) és még sorolhatnám , de hangsúlyt kellene hallanotok... :shock: :x
és mindehez hozzájön,h a férjem haverjának a kisfia egyidős velünk és Ő persze alszik és elvan és persze N-ke szeret autózni és N-ke szeret babakocsizni és N-ke elvan egész nap , nem kell düdörögni vele. stbtsb...
olyan szélmalomharcnak érzem az egészet, és kinezek ebből és benne találom magam a mosásfőzéstakarítás szélmalomban és ha ebből is kinézek jól meglátom,h nem éppen gurul a szekér...ááááááááá befejeztem :oops: :oops:
Bocsánat,de ez most kiszakadt belőlem...

Egyébként átszaladtama sorokat és üdv Rókalány Ádival!
Édesek a képek, főleg Virág fogacskái és jobbulést Döncinek!!

Igyekszem összeszedni magam és nem panszkodni jönni
makadu

Kitti, de bunkó az ilyen, mintha nem lenne elég bajod... Próbáld elengedni a füled mellett... Az hogy másnak könnyen kezelhető a gyereke, nem az ő érdemük, hanem mázli :!: És a gasztrós se normális. Még ő is nehezíti az életeteket. Tudom nem egyszerű, de próbálj megnyugodni, és csak azzal foglalkozz, hogy Nektek mi a jó.

yuyu79

Döncinek jobbulást, nagyon sajnálom szegénykét :-(

yuyu79

Áron minta villám ;-) Cuki lehet, biztos szégyenlős, hogy csak akkor nyom, ha nem nézel oda :wink:

yuyu79

Sziasztok!

Lányok, nagyon aranyosak vagytok, hogy így együtt érezetetek velem, de tegyétek át a drukkot légyszi febr. 9-re (majd írom). Nem tudom, honnan vettem, hogy ma egyből át is mossák a szemét, a telefonban amikor hívtam őket, valahogy ezt vettem ki. :oops: Rettenetesen izgultam, jobb lett volna túl lenni rajta, de az lebeg a szemeim előtt, amit Szuszu mondott, hogy onnan kezdve véget ér minden kínlódás.
Ja igen a fátyoltáncos video szuper, a címén mielőtt megnéztem, jót nevettem én ui. hastáncoltam éveket és a fátyoltáncról más jutott eszembe.

Zsófi, dehogy bántottál meg, jót nevettem. Nem tudom, Beninek ekcémája van-e, Ádinak van az arcán, most kutatjuk fel (hiánycikk?) azt a homeopátiás krémet, amit Mecsi mondott.

Virág édes a kis fogacskákkal, Ádinak is van 2. Dia ugye Te az 1-es Nőin szültél? Meg talán még Nicike?

Makadu ne törődj az ilyen rosszindulatú megjegyzésekkel, mindent jól csinálsz. Én is azt az elvet vallom, hogy ha lehet, nem hagyom nyöszörögni, sírni. Biztos nehéz így ez az időszak, át kell vészelni és minden sokkal jobb és könnyebb lesz, kitartás!

Hogy miért nem írtam eddig? Jó kérdés. Magam sem tudom. Rengetegszer gondoltam rá. Más fórumban kezdtem először, ezt nem ismertem. Aztán a melóhelyemen terhesen letiltották a nlcafét és akkor találtam Rátok. Otthonról írtam oda és gondoltam ide már írni nem írok, mert nem lesz rá energiám, ott sem voltam túl aktív.
Fura érzés volt így találkozni először a lányokkal jógán, pl. cs-andi nyitott ajtót és én tudtam hogy ki Ő és akár köszönhetnék is Neki úgy, hogy "szia Andi". Ő meg azt hinné, valami őrült vagyok. Valahol szégyellem magam, háát igen, ilyen a zugolvasói lélek. :oops:
rókalány

Kitti ne törődj a rosszindulatu megjegyzésekkel. Bár tudom nehéz és ráadásul végig is kell hallgatni de egyiken be másikon ki és hallgas az ösztöneidre. Most akkor a laktózmentes tápi az jó? Vagy most akkor milyet kaptatok . Az azt jelenti hogy HA-s tápit ettetek vagy most azt kaptatok?
Mellesleg azért vagyunk itt egymásnak és talán azért is ilyen jó ez a kis csapat mert próbálunk megértésre találni, jól eső drukkoló szavakat dícsérőszavakat adni és kapni stb...... szóval ha bánt ird csak le.

Róka most hogy hívjunk téged? akkor drukkok halasztva :D
Én azért megnéztem volna CsAndi arcát mikor ismeretlenül ráköszönsz :lol: :lol:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Rókalány vagy Katinak, mikor hogy szimpatikusabb.
Hát igen :lol: , 1xűen nem mertem úgy köszönni. Szuszu is csak nézett nagyott, amikor mondtam, hogy Andris. De szerintem azt hitte, hogy hallottam, hogy mondta már Andriska nevét és onnan tudom. :lol:
rókalány

Sziasztok!

Szuszu nagyon aranyos Andris videója.Miksa is megtanult vísítani.

Rókalány!Üdv közöttünk,jó hogy csatlakoztál.
Én szültem még az 1-s nöi klinikán.

Veronika
l.veronika

azért ez a rókalányos történet elgondolkoztató...szóval , ha valaki bizalmas infókat keres rólam akkor mondjuk a szülés elötti kéthétben olvashat "nyalánkságokat" és nem csak én írtam érdekeseket :lol: :lol: meg is nézm, hogy mi van ha googlibe beütöm a csandit :roll:
Vendég

van egy bizonyos cserepes andrea aki szintén csandi néven fut így akkor talán nem annyira egyértelmű, hogy mikor hol ki is...he-he
Vendég

15 googli oldalon keresztül ez a csaj van és az én dumáim sehol...húúúú ez azért megkönnyebbülés...
Vendég

Mecsi - nagyon köszi a gázártámogatásos infót!

Lányok, érdemes megnézni. Az a lényeg, hogy ha igényelhettek támogatást, és jan. 31-ig leadjátok , akkor jan. 1-től jogosultak vagytok a támogatásra. Ha később igényeltek, akkor csak az utána következő hónaptól. Mi most jó nagy támogatást kapunk majd, mert már 3-an vagyunk, és januárra a hatalmas gázszámlánk így mérséklődik!

sushy

Cs-andi én nem emlékszem semmi különösre, csak arra, hogy Te is már nagyon a végére maradtál. Nagyon nehéz az utolsó pár hét.
Egyébként a másik fórumon a múltkor felszólítottuk a zugolvasókat, hogy jöjjenek elő. Még aznap 4-en írtak, ráadásul én ismertem 1-et, és az nem is volt köztük. Durva.

Veronika Te kinél szültél? Én az utsó heteket szinte egészében ott töltöttem, ctg-re várva, de nem láttalak ott.
rókalány

Hát lányok één soha többet nem iszok capuccinot amig szopiztatok. Áron még mindig nem alszik. Gurgulázik az ágyába , forog mint egy körhinta és sikonyál közbe . Apája is tök fáradtan hazaesett szegény gyerek meg kiboorzaszt minket. 20perci altattam már elaludt letettem kiröhögött :lol: FELADOM

Akkor most mi is felkérünk minden zugolvasót hogy jelentkezzen be!

Amúgy mire jó csak olvasgatni és nem hozzászolni témákhoz. Nem kívánkozik ki az emberből néha egy két hozzászólás, vagy ellentmondás akármi??? Én ezt sosem értettem.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jó reggelt!

Édes kicsi Döncike jobbulást! sejtettem én hogy valami nincs rendben, mert Barbi eltűnt

MAkadu sajnálom amin keresztülmentek.. milyen orvos az ilyen aki ilyeneket szól be? ne is foglalkozz vele, TE TUDOD MIK AZ IGÉNYEI A FIADNAK!

Csele :wink: akkor félreteszem a drukkokat kisfiadnak későbbre... én is megnéztem volna CS-andi arcát :lol:

MEcsi ZSófi én minden reggel iszok egy kávét :roll: :oops: de örülök Mecsi, hogy nem nyavalya kapott el

Dia most már meglehetne a tenyésztés eredménye

Tegnap Zsigmondomnak hőemelkedése volt... 37,3 éjjel többször is felkelt, mert szomjas volt, a foga miatt van szerinte mert egyébként semmi baja... ma reggel 36, 9 volt még jó hogy van cumis hőmérőnk, (ezek már levont értékek)mert éjszaka azzal egyszerűbb mérni, mint levetkőztetni...de gondolkodom a fülhőmérőn, mert nappal mivel amúgy sem cumis ZS. mindig rötyög ha beleteszem a szájába, és így nem mér valami jól...

Mecsi már értem az olajat, bár én tényleg azt olvastam, hogy csak 7 hónapos kortól...
Áron cuki lehet ahogy rötyög...miközben rotyog

:wink:

Nagyon sokan eltűntek a régi aktív fórumosok közül is

:cry:
Vendég

ja Mecsi úgy, hogy amikor a BBC kódot bemásolod utána csak az (img img) közti részt hagyod meg (imgvel együtt )a többit törlöd..így több vonalzót is enged lsd Nálam :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Én megint szarul aludtam, a csipet-csapat most hagyott volna, de úgy fájt a fülem, hogy nem tudtam. Egész éjjel inhaláltam, meg melegítettem, de egyenlőre nem sok eredménnyel. :( Várom nagyon a tavaszt!

Döncikének jobbulást!

Szuszu, Mecsi! Köszi a fényképezőgépes választ. Akkor nem vagyok annyira letörve, ha ilyen is létezik.

Kati! Én is SoteI-es vagyok.

Dia! Nagyon édes a kis fogacskás kép!

Kitti! Sajnálom nagyon, nehéz lehet neked, főleg, hogy még másokhoz is hasonlítgatnak. Az idióta dokival meg ne foglalkozz!

Én is iszom kávét, nem minden nap, csak a szarabb éjszakák után. Én addig voltam zugolvasó, amíg ki nem derült, hogy minden rendben velünk, az amnió eredménye előtt nem akartam csatlakozni.

KépKép
jazmin2005

Sziasztok lányok!

Itt egy zugolvasó :) . Egészen az eleje óta olvaslak titeket, én is augusztusra voltam kiírva, aztán július elejére (36. hétre) sikerült, de teljesen egészségesen. Nálam ezért egy kicsit hamarabb jönnek a kérdések, de így is sok infót hasznosítok. Vidéken élünk (Tiszaújváros - Szuszu látásból biztosan ismer), ezért sok témához no comment és találkozni sem tudunk veletek. Ébredezik - ja, fiam van -, mennem kell, de így, hogy negyedórás próbálgatás után megtaláltam a felhasználónevem, jövök gyakrabban :D .

Judit
csutak33

Szia Csutak! Írj a fiacskádról!
Látjátok, én megmondtam... :lol:

Jázmin, Te kinél szültél? Lehet, hogy látásból ismerlek?
1 kávét én is iszom minden reggel, Ádi sztem nem érzékeny rá.
rókalány

Rókalány fogadjunk hogy nem tűnt fel, hogy üzentem :wink: :lol:

Szia Csutak :lol: ennyi keresgélés után maradnod kell! mi sem talizgatunk mindig! én is csak egyszer volta,m Westendben Sushíval, Pöttömmel :lol:
Vendég

jázmin jobbulást fülcsire meggymagpárna?
Vendég

KÖVETELJÜK, HOGY AZ ÖSSZES ZUGOLVASÓ MUTATKOZZON BE ÉS TEVÉKENYSÉGÉT SZÜNTESSE BE!!MI IS TUDNI AKARUNK RÓLATOK!!
Vendég

makadu, szerintem válasszatok másik orvost és védőnőt mindenképpen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

cs-andi most jól rájuk ijesztettél! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Talán fél kettőkor végre kidőlt a lelkem én meg totál kikészültem. De már megint a hason alvás jött be neki és a cumiját is kiköpte, a maciját meg megfogta.

Boni Zsiginek nem nehezebb kakilnia amióta hozzátápizol? Áronon azért látom hogy elég nehéz neki így. Te mennyi adagot adsz Zsiginek?

Tényleg nagyon sokan elmaradtak a régiek közül. ÉN azért kiváncsi lennék még ha pár sor erejéig is hogy kivel mi van:
Nicike- riaszt e még a bébiőrjük mert nálunk ez sokáig gondot okozott
Ritus is nagyon eltűnt
Felicia- meggyógyult e és vajon minden rendben van e vele
Félhold
Binyek- hogy írja az ikrekkel
hrk Ritus
Bende
Marcy szintén zugolvasó ő is csak nagyon ritkán jelentkezik be :lol:
Csimby, Bende és még sorolhatnám ........... bocsánat hogy nem mindenkit sorolok fel

na megyek vissza aludni még kicsit

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Boniko, üzentél? Hol? (Nézzétek el a bénázásom, én még "új" vagyok)
Ja igen! Én is szeretnék képet az avataromhoz, meg vonalzót. Hol lehet ezeket beállítani?
rókalány

Ja és Gabi minimanó hogy van a pocaklakód??? Hányadik hétben tartasz???

Én azért kíváncsi vagyok hányan kerülnek elő a lapok mögül :?: :?: :?:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Kati ha elkészítetted a vonalzódat akkor a profilba tudod behelyezni az aláíráshoz. Kijelölöd az elkészült kódot és utána bemásolod.
a profil fent van egy olyan sor hogy társalgó segédletek ...... na ott a segédletek nyilra mész és ott a profil megnyitod, ennek a legalján pedig képet is tudsz felrakni

Kép

KépKép[/url]
mecsi

mecsi , tényleg eljöhetnél jógára már!!nagyon élvezik a babák és akkor etet mindenki amikor jólesik.én pl.elötte szoktam mert nem bukós a gyerekem, de van, hogy utána is.idővel a babák is úgy időzítik,hogy jógázhassanak és utána meg nagyot alszanak :D
Vendég

Sziasztok!
Mindenkinek szép napot, bár az idő nem igazán kedvez senkinek sem. Akinél esik a hó az jelezze, mert akkor meglátogatom Almával
:lol: .

Az új babáknak és mamáknak pedig üdv és Isten hozott titeket. Csak hajrá én sem tudok találkozni senkivel sem, mert messze vagyunk Bp.-től és a környékünkön pedig nem laknak fórumozók,bár ezek után kitudja.Lehet hogy akad még heves megyei zugolvasó?

Gratulálok a fogacskákhoz és még mindíg kérdés, hogy ki gondolkozik fájdalomcsillapítón fogzás ügyben illetve a többgyermekes anyukákat mint Jasmin,Barbi,Veronika,Csenge ti miket használtatok korábban?
Yuyu köszönöm szépen a segitséget, a dentonix cseppben pl. nincsen lidokain én azzal szoktam kenegetni.Ilyenkor mindíg felvillanyozódik. A vicc csak annyi, hogy a használati utasításban le van írva, hogy ügyeljen arra, nehogy a gyermek lenyelje. :shock:

Kitti- ne add fel a küzdelmet. Az a fontos, hogy te megtudj nyugodni, mert a gyermek rajtad érzi a feszültséget akkor még nyügösebb lesz. A másik pedig egyáltalán nem kell csodálkozni amilyen hülye idő van nemcsoda, ha szegény babócák is teljesen megbolondulnak (már elnézést a kifejezésért).

Jasmin
-a legrosszabb dolog a fülfájás. Gyermekkoromban én is nagyon sokat szenvedtem miatta.Többször fel is kellett szúrni a fülemet, de hála Istennek ez már a múlté.Remélem Alma nem örökölte.

Mecsi[/b ]Én is szoktam kávét inni, de nem midennap és eddig még nem vettem észre, hogy Alma felpörgött volna tölle.Ha elfogadsz egy jótanácsot akkor igyál koffeinmenteset.Igaz az álmatlanságon és a főfájdalmon nemsegít, de legalább megmarad az íze és a hangulat. Nekem már ez is sokat segít. Terhesség alatt én csak koffeinmentes kávét ittam.

[b]Szuszu
-mikor adtátok fel a csomagot,mert még nemérkezett meg.

Anna-megkaptad az emailt amit Attila küldött neked a térképekkel kapcsolatosan?

cs-andi- köszi az ikea-s ötleteket.

Zsófi2-nekem kicsit homájosnak tűnik a kép amit készítettél Beni pöttyéről így nemtudom megállapítani, hogy ekcéma avagy sem, de ha igen akkor a hajlatokban nézegesd mert ott szeretnek megtelepedni ezen fajta bőrbetegségek. Amúgy megnézetted már valakivel?

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?