A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 decemberi kismamik

Niki! Annak a doktornőnek nincs gyereke? Vagy szíve nincs? Netán agya? Na mindegy, valamilye biztos, hogy defektes!

Mi most voltunk tanácsadáson. Gondoltam megméretem a gyereket, mert néha nagyon rövid ideig eszik. A doktornő már akkor röhögőgörcsöt kapott, amikor kibontottam a gyereket, hogy mitől aggódom, ez a gyerek gyönyörű fejlett. A mérleg végképp meggyőzött: 4920 gramm Hunor, pontosan 3 hét alatt kerek 70 dekát hízott (születési súly 3350 gr).

Szegény hugom meg visszavitte a keresztfiamat a dokihoz, az meg azonnal küldte Miskolcra mellkasröntgenre, valószínűleg még mindig fennáll a tüdőgyulladás. Csak nehogy befektessék! Egyem meg ma reggelre azt álmodta, hogy én voltam az óvónénije. Ez biztos azért van, mert nagyon szeret (persze én is őt!!!).

Hunor alszik a folyosón, kint elég szar idő van, borús és elég hűvös is. Állítólag holnaptól tartós havazás kezdődik.

Kép
Kép
szeles4

Végeztünk dokinál, ettünk és most csicsi van. A hivatalos mérések szerint:
4750 g és 59 cm :D

Megkapta a Di-Per-Te oltást és a Meningococcus ellenit a két combocskájába, de olyan jó kisfiú volt, hogy mire kimentünk a váróba, már nem is sírt. Én mondjuk majdnem, mert apa ugyan eljött velünk, hogy majd ő lesz ott oltásnál, csak épp munkatelefonált odakint, mikor bementünk :x. Itthon adtam neki oltásra való homeós bogyót, kíváncsi leszek, hogy belázasodik-e. És ma még hátravan a csípőszűrés :( .

Zöldiés aki még érdeklődött (már nem emlékszem):
Megkérdeztem a Meningo oltást, nálunk receptre 2055 Ft. Jól emlékeztem én, hogy nem volt egy őrült összeg. :roll: :)

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Zöldi!
Próbálom normális mederbe terelni a napjainkat, de elég kevés sikerrel. A fürdetés mindig 8-kor van, de ez a fix pont sem különösebben érdekli Zsófit, ettől függetlenül napról napra máskor vannak a szopik.

A problémám az, hogy mostanában elég sokszor hisztis és akkor csak a cici nyugtatja meg, ez pedig felborítja a menetrendet. :-(

Zöldi doktornéni és tesóvédőnéni!
Szülés óta vérnyomi csökkentőn élek. Most önállóan (mert a háziorvosom nem támogatja ezt) elkezdtem csökkenteni az adagomat, le akarok állni róla. A napi 3-ról már néhány hete lementem napi 2 tablettára, most pedig napi 1-re. Gondolom ez a bogyó némi függőséget okoz Zsófinál is. Kérdésem: Lehet-e Zsófinak megvonási tünete (nyűgösség, hiszti...)? Ugye jól gondolom, hogy előbb-utóbb ő is hozzá fog szokni a csökkentett adaghoz?

Képzeljétek, tegnap estére Zsófi szárazra szívta a ciciket, mert este már szinte non stop cicin lógott. Gondoltam a fagyasztott tejből adok neki egy adagot, hogy lenyugodjon. És képzeljétek, elfelejtett cumisüvegből enni. Pedig az elején a lefejt adagokat abból kapta. Most az a parám, hogy ha később is pótlásra lesz szüksége, vagy elmegyek valahova és más etetné, akkor nem tudjuk ezt megoldani. Gyakoroltassam vele gyakrabban az üvegből evés?

Hasonfektetés:
Zsófi egyszerűen nem hajlandó megmaradni úgy! A hülye védőnéni az oka! Elhittem, hogy nem szabad hason altatni Zsófi, így teljesen leszokott erről. Most ha hasra fordítom, folyamatosan emeli a fejét, nem hajlandó elfordítani és letenni. Mit lehet ez ellen tenni???

Kép
Kép
lbernuska

Berni - és volt uh is a csipő szűrésen?

Kép
trombibébi

Trombi!
Nem volt UH, csak vizsgálat. Nem tudom, hogy ott csinálnak-e UH-t egyátalán. Kérdezd meg őket telefonon.

Kép
Kép
lbernuska

ok, köszi!
Akkor nem tudom, hogy nekünk érdemes lenne-e. Mert minket meg egyáltalán nem utaltak sehová, "csak" doktornéni nézte meg, azt mondta, hogy nem kell mennünk, ő csak az indokolt eseteket küldi tovább.

Kép
trombibébi

Zöldi: Két napja már megint sírósabb Noli baba. Én meg az apja is betegek vagyunk, valami torokgyulladás féle. Próbáltam belenézni Noel torkába hátha ő is elkapta, de nem látom. Honnan tudhatom, hogy elkapta a betegséget? Vagy vigyem orvoshoz, ha sokat sír és mi betegek vagyunk? Másik: Szülés után bő 5 héttel még normális az erőteljesebb vérzés?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ááá, a vonalzóm kiakaszt!! Noel baba vonalzóját tegnap újra gyártottam, hogy ne legyen örök életében 1 hónapos és 2 napos. Erre most meg megtorpant az 1 hónapos 6 napos státuszban.. :evil: Vki HELP!!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida:
sztem hívd ki a gyerekorvost, hogy megnyugtasd magad. Ilyenkor még nehéz megállapítani, hogy beteg-e, hacsak nem az orra folyik..
Nekem Annával még a 6 hetes kontrollon is volt vérzésem. Normális :)

Csinálj máshol vonalzót, ott nem fog megállni.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Szeles!
Elég jól tartod Hunort! Úgy tűnik aggodalomra semmi okod. :-D

Gabi!
Drukkolok, hogy Kiskobold ne lázasodjon be! Egy hős vagy, hogy végignézted az oltását! Kitartást még a csípőszüréshez is!

Trombi!
Az ortopéd szakorvos UH nélkül is érzi, ha gond van. Én para anyu vagyok és a gyerekorvosunkban meg nem bízok, de nálunk ő is mondta, hogy valami nem kerek.

Kép
Kép
lbernuska

Itt akkora pelyhekben esik a hó,hogy csak na.És már meg is látszik :shock: :shock: :shock: Nem akarok havat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

solya051020
Káld

solya:
küldd ide! A lányom napok óta szánkózni akar!!! Tegnap már balhéztunk is miatta... :) Csak tudnám honnan szedi a szánkó témát, mikor életében nem ült még olyanon, sőt még havat sem látott... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van!

Dani ma 2 óránként lóg rajta, aztán elalszik. Nem tudom sírjak vagy nevessek..., csak nehogy kialudja magát éjjelre!

Niki nem koplett a doki, az egyszer biztos!!!!

Solya én akarok havat!!!!!

Aida remélem Noel jobban van! Ja igen írom a szüléstörténetet és majd küldöm priviben!

Kép

Kép
dcili81

Kép Kép

Csajok egy kis ízelítő.Remélem azért jól látszik a lényeg :lol: :lol:

solya051020
Káld

csak 40ml-t tudtam fejni. :cry: :cry: :cry:

ma meg utoljara kijottek lemerni Sophiet. 4730gr. 230gr-t hizott egy het alatt. csucsszuper. akkor hiaba eszik csak 4-5 alkalommal kap eleg kajat. most mar nekunk kell menni tanacsadasra, ha meretni akarom.

9-ig aludtunk reggel. :lol: :lol: ilyen meg nem volt. igy el is csuszott a napunk kicsit, de sebaj, voltunk setalni, elaludt. de mikor hazaertunk, es kicsomagoltam,felebredt es azota sir. most cicn van rajtam. kotyog. vicces hangokat ad ki.

gabi. ugyi vagy! remelem nem lazasodik be kiskobold. en majd egyedul viszem oltatni. :?

KépKép
KépKép
mush589

solya. gonosz vagy! :twisted:

laura. lefejt tejet is oda tudja adni mas a babonak, es ugy el tudsz menni vhova, ha kell.
jobbulast a kisfiunak!

aid. csinalj mashol vonalzot.

zsebi. magi. gabi.
ma meg kerdeztem a vedonot a tapszer keveresrol. azt mondta elore ne keverjem be, de forralt, lehutott vizet tehetek a sterilizalt uvergbe majd azt a hutobe. aztan bekeverni hidegen, amikor kell, majd forro vizben megmelegiteni.
zoldi. tesod mit javasol tapszer kutyulas ugyben?

leszakad a karom...

KépKép
KépKép
mush589

mush:
igen, gyakorlatilag ezt mondja minden védőnő, de ember legyen a talpán, aki bírja fizikailag, hogy éjjel megy kavargatni, hűteni.. Ez kb. 10 perc, ha nem több, addig a gyerkőc kiordítja a lelkét :)
Annának sem lett semmi baja, ezzel a módszerrel : )Aláírom, biztosan nem véletlenül mondja mindegyik ugyanezt, de én nem bírtam ezt kiviteezni.

Kép
Kép
Kép
mágnes

miert csinaljak a gyartok ilyen bonyolultra??? es raadasul egy bazi nagy dobozt csak 4 hetig hasznalhatsz kinyitas utan.
otthon mennyibe kerul a tapszer? itt kb 2100ft a nagy doboz por alaku es kb 170-180ft a folyekony 2dl-es.

KépKép
KépKép
mush589

magi. koszi.
nalunk igy is orditas van, amikor a lefejt tejet melegitem. vagy a folyekony tapszert.2 perc razogatas mar nem oszt nem szoroz.
a viz forralasa es lehutese tart nagyon sokaig. ha tobb tapi kell, akkor majd kiprobalom ezt is azt is, aztan kiderul melyik jon majd be.

ki kell vizkotelenitenem a sterilizalot. kaptunk hozza egy uveg melegitot. hat annak nem sok ertelmet latom. sokkal egyszerubb egy bogre forro vizbe tenni. 2 perc alatt felmelegszik.

KépKép
KépKép
mush589

Na, hazaértünk, a "csípőszűrés" kemény 15 másodpercet vett igénybe :twisted: :? , minden OK, egy évesen ismételjük. Én totál azt hittem, hogy ez azért kicsit részletesebb vizsgálat....

Berni: köszi a drukkot :D

Mush: Kristófnak sincs baja az előre kutyult tápszertől... Ezt a 4 hetes tárolás dolgot meg megkérdeztem a dokitól, ő azt mondta, hogy ez is túl van spirázva, ha nem éri nedvesség a tápszert (magyarul normálisan visszazárja az ember a zacsit), akkor tovább is lehet használni.
2100 Ft-ért szerintem nagyon jó áron van a tápszer, sőt!

Na, megyek, összebújok egy kicsit Kiskobolddal... Apa visszament dolgozni :(

Kép

Kép
gabilany79

Mi az Aptalmilt kb. ennyiért vesszük. Meg is lepődtem,. mert felkészültem ,hogy több lesz .Egy doboz jó másfél hétig elég..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!
Na én is itt vagyok!
Ma mentem vissza 6 hetes kontrollra és nem kaptam feloldozást! :cry: Na jó persze azért mert a dokibácsim megbetegedett! Elkapta a fránya influenza, így ma nem volt a rendelésen. Mehettem volna máshoz, na de már nehogy egy 3. doki is vizsgálgasson!!! Csak hát már annyira beleéltem magam (na meg apa is)! :oops: :oops: :oops:

Ja mi jövő héten megyünk csípőszűrésre és lesz UH is!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 14:50-kor.
Vendég

Mush! Mi is kb ennyiért vesszük a 600g-os tápszert, mi a Milupa start HA-t használjuk, és kb másfél hétig tart nekünk is.

Magyar barátnőkhöz no comment...

zsebi_baba

boci. szerintuk en (is) a konnyebbik utat valasztom... :shock: hat en nem mondanam konnyunek, amit most csinalok...
es aztan meg hozzatette az egyik, hogy nincs ezzel semmi baj, majd a kovetkezot szoptatod. :?
azt nagyon sajnalom, hogy nem fejtem a legelejetol... es isten aldja, aki feltalalta az elektromos mellszivot. :lol:

itt a tapszer 900gros. nekunk ez tul nagy. nem fogjuk elhasznalni 4 het alatt. szerintem...

ma egesz delutan nyugi volt nalunk miutan felebresztettem szegenyt. csak 20 percekre nyomta el a buzgosag, de most furdes utan meg akartam etetni es a cicin kb 5 perc utan elaludt. megyek en is mert ki tudja milyen lesz az ejszakank...

KépKép
KépKép
mush589

Solya! Egyelőre nálunk sincs féltékenység, de ez gondolom annak is köszönhető, hogy még van segítségem, így mindig van valaki, aki vele foglalkozzon! Egyelőre szeretgeti a kisöccsét!
De jó, hogy arra havazik! Én is akarok egy kis havat. Egész télen arra vártam, hogy havazzon.

Mush! Itt is 2000- 3000 FT között vannak a tápszerek. Folyékonyat még nem is láttam.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Egy kis vidámság.
Medela mellszívóval rendelkezők előnyben :)

A Medela mellszívóhoz tartozó tartó talp alternatív felhasználási módjai szoptatás közben I.
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.01.27 22:18-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Képzeljétek, tegnap felhívtam azt a csajt, aki a babaúszást tartja, hogy érdeklődjek, és tök rendes volt. Mondta, hogy nála ez úgy működik, hogy ha bejön a dolog a gyerkőcnek, akkor ovis vagy kisiskolás korig megy az oktatás folyamatosan. Elmehetünk megnézni valamelyik hétvégén, hogy milyen egy foglalkozás, és mutat majd néhány gyakorlatot, amit otthon csinálhatunk a fürdőkádban addig is, amíg Kiskobold nem lesz 3 hónapos. Ráadásul megmutatja, hogy milyen pelus meg kisnadrág kell hozzá, sőt az első pár alkalomra ad is kölcsön (hátha nem jön be az egész és akkor ne dobjunk ki pénzt feleslegesen). Az első néhány alakalom az egyedi, és 2500 pénzbe kerül (60 perc), és ha tetszik, akkor bérletes rendszerben megy tovább 2200 pénzért/alkalom. A foglalkozáson egyszerre egy szülő lehet a babával, kivéve az utsó 15 percet, ami "játék", és akkor mindkét szülővel pancsolhat a gyerkőc. Már baromi kíváncsi vagyok, milyen lesz, és remélem, Kiskoboldnak is bejön, mert akkor folyamatosan fogunk járni, míg le nem érettségizik :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

hahó

na esélyem sincs mindent visszaolvasni annyit irtatok :roll:

fmárti:

azt a fejpántot nemtod honnan szerezték neked? mindenhol olyat keresek és sehol sincs:( tündéri Anett manó benne!

enikő:

közben rájöttem h születési suly hát igen abban elégg alulmaradtunk:) viszont most!:)
én azóta is véreztgetek pici mennyiségeket remélem ez azt jelenti h okés lesz a dolog remélem nálad is. mindenképp irj ha kiderült!!
érdekes lesz félévig büfiztetni ha akkor már kb 8-9 kg lesz a drágám:) már most kész van a vállam.

amugy minden baba tündéri akikről fotót raktatok!!

Na megyek is sajna még csomó dolgom van, egész nap ma jut kis időm..

jóét mindenkinek

andy

Kép
andy30

ja és sarminak az én kis dundusomról kép:)

Kép

ez meg az én kedvencem:

Kép

végül képzeljétek már igy szeretünk fürdeni:)

Kép

Kép
andy30

vera:

nektek is van hajpánt!! honnan? :)

Kép
andy30

korábban kérdeztem a görcsoldóról de nem láttam h válaszolt-e vki:

kanalas görcsoldót kaptunk ráirva h 3x1 vélemény? van ilyen v csak elirták? az nem kup kéne legyen? dokit még nem hivtam. csak arról jutott eszembe h vera irta h ők belázasodtak. szegény manócska.

Kép
andy30

Kukuccs!

Megkaptuk ma a 2 hos oltást, és a Rota elleni szuszpenziot is.
Kicsi Laja egy hős volt, szinte nem is sirt. Nagy nehezen kapott egy fél lázcsökkentőt, egyenlőre nem is lázas (kopp kopp).
Jajj, de végig kellett néznem, én fogtam le a lábát. :(

Mági, köszi ezt a Bromos infot, akkor lehet hogy ez a ludas, bár csak 2 honapig szedtem...
Bár végülis mindegy mitől van, lényeg a lényeg, nincs elég tecsi. :?
Viszont van baba több év után :D :D :D

Solya, merre van Káld? Remélem nem erre jön a ho, én már a tavaszt várom :D

Gabi, látom Te is a Medelát használod :D
Szoval teljesen meglepődtem, hogy a tartályba amibe megy a tej, más cumisüvegmárka cumi részét is rá lehet tekerni, igy a lefejt tejet közvetlenül abból is lehet adni a babának :D
Én azt hittem ezek a márkák nem kompatibilisek egymással...

Kép
Kép
zsiraf8

Szuri utáni láz: eddig nem volt, remélem, már nem is lesz. Viszont délután megmértem (most először), és sikerült problémamentesen csinálni, úgyhogy ezen felbuzdulva fürdés előtt megmutattam apának, hogy is megy ez. Pucérra vetkőztetés, lázmérő bekrémez, bekapcsol, bedug. apa mondja, hogy le fog kakálni. Erre én: Á,dehogy, délután se volt semmi gáz. Erre Kiskobold akkorát kakált 3 körben (!), hogy nagy hirtelen csak pakolni tudtam alá a pelusokat, és amikor egy kanyart kitöröltem, kidobtam, jött a kövi, amihez új pelenka, satöbbi. Apa a kanapén fetrengett a röhögéstől, és persze Kiskobold is vigyorgott, mint a vadalma.

Zsiráf: ezt nem is tudtam. Melyik márka cumiját lehet rácsatlakoztatni?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.01.27 22:40-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Andy, a Hello Kittyst meg kell zabálni :D Én imádom Kittyt...
Fius verzio nem létezik? :P

A férjem mindig attol fél, mikor veszek a kisfiunknak valami Kittyst :D

Gabi, hol van ez a babauszás? Mikortol lehet vinni babot ilyenre?

Kép
Kép
zsiraf8

Hát, ez Veresegyházán van (nekünk jó, mert szomszéd falu, ráadásul pont azon a végén lakunk).
Egyébként 3 hónapos kortól lehet a 3 hós oltások után 3-4 nappal, és minimum 5 kilónak kell lenni a gyerkőcnek, de ezzel nálunk nem lesz gond... :D

Kép

Kép
gabilany79

zsiráf:

én már láttam kék kittys cuccokat:)

én magamnak csakazértse vettem pedig teccik de sok bnőm másniákus és csakazértse:)de Reginél nem tudtunk ellenálni (megjegyzem apa vette neki:) úgyh ő már fertőzött:)

na most már téleg megyek aludni de még utsó kérdés:

utricát aki szed milyet? én 5ch-t ma kérdeztem gyóccerésztől lehet-e erősebbet és aszonta ne mert akkor elapadhat a tej :shock: ez nem pont arra van h több legyen?

andy

Kép
andy30

Enikő:sztem nálatok sem lesz féltékenység.Én mondjuk arra gonolok h majd akkor lesz ezzel gond ha majd Olivér is tud játszani és Réka majd félti tőle a játékait,meg h Réka ősszel oviba megy és lehet akkor majd azt érzi h ő miért nem lehet itthon velem...stb.De remélem azért csak én vagyok ilyen parás,ésnem lesz ennyire durva a helyzet.
Szívesen küldök havat,mert én is már a tavaszt várom :lol: :lol: :lol:

Zsiráf:Káld Vas megyében van.Nem tudom merre fog menni a hó,de remélem innen minél messzebb :wink: :lol:

Andy:micsoda hurkás kiscsaj,meg lehetne jól rágni :lol: :lol: :lol: :lol:

solya051020
Káld

Berni! Tesóm szerint a kölökre nincs hatással, de önhatalmúlag csak napi több vérnyomimérés mellett csökkentsd az adagot. (Bár jobb lenne ha dokid is rábólintana)

Aida! Hívd ki a dokit, ha aggódsz miatta. Te nem fogod tudni eldönteni, hogy beteg-e, max. ha lázasodik.
Vérzés normális.
...de látom, Mági már megorvosolt. :)

Musi! Be lehet előre keverni, de jobb a frissen kavart.

Kép
zölddisznó

Szép jó reggelt mindenkinek! :lol:

Andy:
én vettem azt a pántot gyerekcuccos boltban.Nagy volt a fejére Anettnek, de bevarrtam belőle. :lol: Én is végigjártam az üzleteket, hogy vegyek ilyent, mindenhol csak nagyobb gyerekeknek való volt, igy jött az ötlet...
Ha esetleg nem találsz küldök egyet neked ha leirod a cimeg priviben.Nagyon olcsó 100ft. ha átszámoljuk :lol:
De édi kislányod!!! :lol:

Vera:
a te kislányod is nagyon aranyos!!! :lol:

Solya:
látom örül Rékabéka a hónak! :lol:

Szeles:
jó súlyt szedett magára Hunor baba 3 hét alatt!

Ibernuska:
és, ha hagyod nem unja meg egy idő után és elfáradva leteszi a fejét?Az enyém csak hason fekve tud jól aludni, de neki is van amikor rájön a nézelődés, meg fejforgatás, de egy idő után elfárad és leteszi....

Gabilány:
de jó, hogy viheted úszni Kiskoboldot! Gratula nektek is a súlyhoz és méretekhez!

Bocika:
:cry: akkor meddig kell még várjatok a feloldozásra? :lol:

Mush:
eszedbe ne jusson hogy lelkiismeretfurdalásod legyen! Azért van két füle az embernek, hogy az egyiken be, másikon ki engedje a rosszindulatu megjegyzéseket! :lol: :wink:

Aida:
ha fáj a torka akkor sir és nem akar nyelni, meg a sirása rekedtes nem olyan mint máskor, de szerintem is nézettesd meg gyerekorvossal.

Mági:
nem látott még havat Annád? Kis drága, elképzelem hogy balhzik a szánkázásért meg hóért

Hmmm... vajon mi van a másik oldalon??? :roll: :oops:
Na megyek mert sir a kisasszonyom....

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó reggelt!

Minden kép nagyon szép, gyönyörűek a babák!

Solya itt az eső esik, tiszta dzsuva az udvar, ma védő be kell mennem, és a kocsim nem indul..., küldd a havat bátran!!!!!! Azon legalább le tudom tolni a babakocsit!

Remélem majd én is tudom úszni vinni Danit! Nem akarom, hogy féljen majd a víztől!

Kép

Kép
dcili81

Jó reggelt!

Ahogy elnézem a neten az időképet, csak Solyáék környékén havazik, egyébként az egész országban esik az eső, nálunk is.

Hunorkám fél 5-kor evett, azóta alszik. Szörcsög az orra, hébe-hóba köhécsel, de egyelőre nem zavarja. Remélem, ebben az állapotban maradunk és csak javulni fok. Én Zalánnak talán egyszer porszívóztam annak idején az orrát, mert nem volt rá szükség, így nincs benne túl nagy rutinom. Ha még simán veszi a levegőt a gyerek, nem szükséges ugye? Mikor kell porszívózni?

Kép
Kép
szeles4

Én uh-os csípőszűrésen voltam Ádámmal a Királyhágó úton, nagyon rendesek, van időpont, beutaló kell. Mindenét megnézték, minden ok.

Ajánlani tudom Máginak is.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

laura. Sophie is szorcsog, sajnos. egyszer kiszivtam az orrat, de alig jott valami. igy amig kap levegot en hagyom azt hiszem.
tegnap a vedono azt javasolta, hogy vigyem be a furdoszobaba, amikor zuhanyozom, es a goz majd segit.
mikor felebredt es evett, akkor majd megyunk is zuhanyozni. :lol:

ejszaka alig szivott valamit a kisasszony a cicibol. igy reggel 170-t fejtem. :lol: :lol: :lol:
en ezt nem ertem, hogy miert 40 egyszer, aztan meg 170? miert ilyen nagy a kulonbseg?

ket napja teljesen mas idoben alszik, mint elotte. ilyenkor enni szoktunk, most meg szunyal, de nagyon nyoszorog almaban. biztosan faj a pocija.

lanyok. tegyetek fel mama-baba fotot legyszi! mar biztosan nagyon sokat valtoztak a babok.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Megjöttünk a védőnőtől. Dani ma 6160 gramm és 60 cm. Hatalmas nagy cula!!!!

Az eső továbbra is lankadatlanul szakad, fúj!!!!

Kép

Kép
dcili81

Jó reggelt! :lol:

Andy: Regi nagyon tündéri. Én a 4D-s utricat szedem (Niki javasolta), napi hét bogyó és hétvégén szünet!

Márti: hát talán jövő hét kedden kapunk feloldozást. Remélem meggyógyul dokibácsink!!!! :lol:

Mush: hát éppen azért mert kevesebbet szívott Sophie azért van több tejci amit le tudsz fejni!!!! Meg talán több idő is telt el két szopi között!!!! Nekem éjjel és hajnalban mindig tele vannak a melleim, mert úgy feszülnek, de napközben nem!!!

Nálunk talán kezdi Marci elhagyni az egyik éjjeli szopit (lekopogom). Eddig evett eset 1/2 10 v 10-kor, aztán hajnali 1-kor, 1/2 4 4-kor és reggel 6 1/2 7-kor. Most pár napja esti evés ugyanaz, aztán hajnali 1/2 3 és reggel 6 1/2 7! Így most én is egy kicsit pihentebb vagyok!!!! :lol:
Vendég

Cili: nem semmi a fiad!!!! Igencsak szép méretek!!! :lol: :lol:
Vendég

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
dcili81

Boci köszi, igyekszünk..., hár ez van, ha ez ember fia 2 óránként eszik...

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!
Fiam fél egytől 2-ig nyöszörgött, aztán a végén akkor apuki jött ki, hogy a petárdagyárosok jöhetnének hozzánk titkos receptért.... :lol:

Zsiráf:
Én is mindig erre gondolok, hogy talán kevesebb a tejem, mint szeretném ,de annyi év után itt vannak ők nekem, és ez a legfontossabb.. :)

Hajpánt:
Mi a tescoban vettünk anno Annámnask, vannak ilyen bizsus boltok, és ott..
folyt köv., Beni éhes...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?