A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Szia Edina!
Sajna csak a vérvételek lesznek akkor mindkettőnknek........

Kép
muzsuzska

Nem tudok a noivonal.hu-ra belépni :evil: Egyszerűen lefagy állandóan. Új vonalzót akarok csinálni, ezt már látni se bírom. Van esetleg más oldal, ahol lehet vonalzót csinálni?

KépKép

KépKép
nadina01

Na jó, a vérvétel is valami már! :D
Egyre közelebb kerültök a célhoz akkor is :D :D

KépKép

KépKép
nadina01

Szilzi!Én is kb 20 éves koromtól eszem meg a májat.De most valahogy a szagától is rosszul vagyok.Most csak krumplit eszek. :wink: :wink: :wink:
Oké Ildó így már értem.Nem utazik senki. :D

Zsuzsi ne is foglalkozz az ilyen okoskodókkal.Fő,hogy tudtál telcsizni!!!!! :wink:

Tényleg!!Gergő NAGY GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
martik77

Én csak a nőivonalhoz értek,Benó jóvoltából.

Kép
muzsuzska

Jobban vagy Edina??(Erőlét) :roll:

Kép
martik77

Márti, kicsit pofára estem, azt hittem,hogy a tablettánál nyomonkövethető a napok, erre lehurrogott. :evil:

Kép
muzsuzska

Sebaj, majd a levesbe fojtom a bánatom. :roll:

Kép
muzsuzska

Zsuzsi már akartam írni,hogy már 100 nap sincs májusig!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
martik77

Szia Márti!
Igen, jobban vagyok már mindenféle szempontból :D El is kezdtem unatkozni úgyhogy szerintem jövő héten már mehetnék akár dolgozni is. Persze, ha még van hová :D mert eléggé aggódom, hogy a lassan 1 hónapra nyúló táppénzzemet nem fogják jó szemmel nézni.

KépKép

KépKép
nadina01

Már írtad egyszer !!!!!!! :D :D :D
Csak a munkahely miatt lenne sürgős, nehogy előbb becsődöljenek.

Kép
muzsuzska

Nem te estél pofára,neki kéne tudnia,hogy a tabinál. nyomon követhető,legalábbis szerintem is így van!!!
Amúgy meg ezt tanulta egyértelmű,hogy tudnia kell,de neked nem kell mindent tudnod.

Kép
martik77

Sajnos ez mindenhol így van ! Elsőre sikerülni fog a lombikom, mert ha nem akkor utána rúgnak ki. A hiányzás miatt.

Kép
muzsuzska

Írtam??Bocsi :oops: Kissé feledékeny vagyok...vagy nem??? :lol:

De ez is egy kicsi erőt ad neked!!!!!!! :wink:

Kép
martik77

Edina, örülök, hogy "jobban" vagy, úgyis mész vissza a dokihoz majd megkérdezed mikor dolgozhatsz.

Kép
muzsuzska

Mondta,hogy márciusba még telózzak időpont végett, szarom le majd csak itt lesz május. :roll:

Kép
muzsuzska

Ne is mondjátok!!Nálunk is az a rendszer egyenlőre,hogy függőre teszik a gyesen-gyed-ne lévőket és ha visszamegy dolgozni nem biztos,hogy arra az osztályra kerül.És ha nem tetszik el lehet menni!!! :evil:

Mind emellett ma L.anyukája megkapta a nyugdíj papírt 40 évi munka után 56 ezer lesz a nyugdíja!!!!!!!!!!!!!

Kép
martik77

Fasza, nem lesz nehéz elkölteni.

Kép
muzsuzska

Na megyek pihizek meg L.akar ezen a gépen valamit csinálni.Majd jövök. :D

Kép
martik77

Zsuzsi, hát persze, hogy elsőre sikerül! Ez nem is kérdéses.
De azért ez elég szörnyű, hogy mindenki ilyeneken aggódik, hogy épp mikor rugják ki a munkahelyéről :(

Kitöröltem a vonalzómat, amíg nem tudok újat csiálni, legalább a régit ne kelljen nézegetnem :D
nadina01

Én meg főzők!!!!!

Szilvi, én itt voltam.

A fene vigye el, nálatok tényleg mindig mindenki utazni akar.

Kép
muzsuzska

Pihenj Márti! :D :D
nadina01

Zsuzska, most néztem a telefonom, hogy miért nem hallottam... Bennt volt a táskám mélyén! :evil: Bocs!
Ezt nem értem, a doki elfelejtette, hogy gyógyszert szedsz? Hihetetlen, komolyan! De igazad van, mindjárt itt a május és márciusig még van időd eldönteni, hogy telefonálsz e mégegyszer! :roll:

Tancsu, gratula a forduláshoz! :D

Kép
szilzi

Edina, jól tetted, hogy levetted a vonalzód! :D Kezdj új lappal! :D
Remélem megvan még a munkahelyed, bár szerintem ezt csak nem teszik meg, hogy hétfőn bemész és azt mondják viszlát! :shock: De ha igen, akkor maradj táppénzen!

Kép
szilzi

Szia!!!!!!!!!!!
Akkor csöröghettem! Direkt úgy mondtam a dokinak ,hogy a tablettás ciklusom 11napja. :evil: Na, mindegy.....

Drága mama, hogy van?

Szegény A. a munkahelyen élvezkedett! :wink:

Kép
muzsuzska

Szia Szilzi!

Hát igen, ha azt mondják a munkahelyemen, hogy viszlát, akkor még aznap kiiratom magam ameddig csak lehet :? de azért remélem erre nem lesz szükség. Emiatt is akarok minél előbb visszamenni, mert végül is már egészen jól vagyok, és itthon is csak ülök, azt meg csinálhatom ott is :D
nadina01

Majdnem megégett a rizsem, még én itt írtam egyet! :D Nincs is több itthon, mehettem volna boltba. :(

Kép
muzsuzska

Edina, te érzed, hogy tudod vállalni vagy sem.

Kép
muzsuzska

Most úgy érzem jobb lesz nekem a munkahelyemen az ügyfelek miatt bosszankodni, meg azokkal veszekni, minthogy itthon a saját szerencsétlenségemen rágódjak, és esetleg a Mikivel veszekedjek.
nadina01

Vigyázz a rízsre! :D Kész?
nadina01

Bocs mégegyszer Zsuzska! :oops:

Anyósom jól van, köszönöm, holnap mehet haza, 4-én meg megy Füredre! Nem tudom, majd akkor mi lesz, mert uyge mondtam, hogy anyám sem bővelkedik szabadidőben, de majd csak lesz valami. És igazából rehabra megy, nem nyaralni! :roll: Ugye?

Képzeljétek, tegnapelőtt csináltam életem kb. harmadik normális rizsét (az első kettőt kb 3 éve!) és egész jól sikerült! :D

Kép
szilzi

Csak piritottam, most öntöttem fel vízzel és főzőm készre.
A húsi lesütve, a répa,borsó,kukorica készen. Lopkodom is belőle. :oops: Mindent összekeverek és kész a rizottó. Befőzőm a levest.
Mindez lesz a holnapi menü is.

Kép
muzsuzska

Edina, szeritem is az a legjobb, ha lekötöd magad! Ne őrlődj otthon, abba csak bele lehet zakkani, inkább mérgelődj tényleg "másokon"!

Kép
szilzi

Én sokáig zacskós rizst csináltam, de vagy összement a tasak és tartalma, vagy éhesebb lettem.Tehát kevés volt. Sokáig gyakoroltam amíg sikerült rendes rizsből.

Kép
muzsuzska

Most nekem is többet kell főznöm, mert ugye az A. is egyre jobban kívánja a meleg kaját így hogy dolgozik! :roll: De hogy miket fogok főzni.... :roll:

Kép
szilzi

Én is mindig zacskós rizst csináltam, de némelyiknek olyan fura íze van és az tényleg nem tudod letenni másnapra!

Kép
szilzi

Na mennem kell, csörög a telefon, állnak előttem... :evil:

Kép
szilzi

Szilvi, gyors egytálas kajákat, és megtanulsz előrefőzni, ha csak félig az is valami. Segítek szívesen bármit! Én mindig ki tudok találni valamit, egyszerűen, gazdaságosan és bőven.

Kép
muzsuzska

Már megint utazni akarnak!!!! :evil:

Edina vérzésed normális, vagy erősebb?

Kép
muzsuzska

Márti, Flóra, Benó merre vagytok?

Kép
muzsuzska

Itt vagyok, csak közben kajálok is.
Szóval a vérzésem nem normális :shock: Az állaga is fura, meg mondjuk az első 2 nap iszonyuan görcsöltem, de gondolom az normális ilyenkor. De mostanra már majdnem jó, végül is ez a 4. nap és már múlik.
Neked is ilyen volt?
nadina01

Zsuzsi, neked is mondták az orvosok, hogy nem baj, ha csak 1 petevezeték van, mert a pete majd megkerüli és a másik oldali petevezetőn felmegy a méhbe? Szerintem ez totál baromság....miért kerülné meg? Meg hol? A hasüregben? És honnan tudja merre kell menni? :shock: :shock: :shock:
nadina01

Sziasztok!
Gratulálok Gergő fordulásához. :D
Zsuzsi, ez a doki szenya volt. :evil: Szerintem is nyomon követhető, majd én nyomon követem, mikor kezdted el szedni? 21 napig kell, ugye?
Edina, az én második vonalzómra kattints, és ott angol nyelvi gyakorlatot végezhetsz! Ha nem megy, itt vagyok kb. 4-ig, aztán a Gy.-val megyünk fonalat venni (megint álcaruhát varr).
Ildó, nagyon ügyes vagy!

KépKép
benó

Na, míg nem írtok, kimegyek a kocsihoz, mert a fele cuccot nem akartam/tudtam behozni.

KépKép
benó

Edina, mindkét petevezeték termel petéket, képzeld el úgy, mint egy hm, hm, egy megfordított mérleget, tudod, aminek mindkét oldalára lehet pakolni, olyan régi típusú. A mérleg 2 mérőkéje a két petefészked, a köztük lévő rúd a petevezeték és középen van a méhecske. Na, a petefészked szépen termeli a petét, a csillók (vagy mik) kis ujjacskaszerű nyúlványaikkal megragadják és segítik tovább az útján a méhecske felé. Így van. :D

Megyek a kocsihoz.

KépKép
benó

Szia Benó!
Köszi, csak sajna nem nagyon megy, már kapásból az ovulációs vonalzókat nem találom :shock:
nadina01

Igen Edina, nekem is mondták, hogy egy vezetékkel is teherbe lehet esni. Sőt van aki elköitete magát és mégis terhes lett. De nekem le volt záródva a másik pe. vezető, na 3 x kipucolták, megnyitották, de valószínűleg használhatatlan. Így maradt a lombik, a tablettaszedéstől nyugodtabb vagyok, mert méhenkívüli még lehetne, azt meg nem szeretném. Nekem volt méh egy méhenkívülim a hasüregben, de szerencsére nem tudott megtapadni rendesen és elhalt. azzal 2 hétig voltam kórházban megfigyelés alatt. Ja és fasza pozítiv tesztem volt. :evil:

Kép
muzsuzska

DR BENÓ :D :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Itt vagyok, segítek.
Menjünk együtt. Katt rá és utána gyere vissza, írom az instrukciókat.
Olyan, hogy ovu vonalzó, konkrétan, nincs, de bármilyen vonalzót fent és bármilyen csúszkát lent kiválaszthatsz, de keresek neked valami megfelelőt.

KépKép
benó

Érthetően írtam le egyébként a petét meg ilyeneket?

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?