A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Én ezért is teszteltem mindig, ha késett! Mert ha pozítiv akkor meg kell keresni vajon merre van.

Vannak szerencsés nők, akiknek p.vez. nélkül is sikerült, de én nem tartozom a szerencsések közé. :roll:

Kép
muzsuzska

Hát, nem tudom, ha kimondottan ovusat szeretnél, akkor viszont katt az első vonalzómra és ott: trying to conceive. És azután már könnyű, de ha nem, szólj.

Közben sütök meg minden, úgyhogy mindjárt jövök.

KépKép
benó

Na, most az Edinát jól elküldtem... :lol: :lol:

KépKép
benó

Oké, addig kimegyek a kocsihoz, vagy megvárjam szerinted?

KépKép
benó

Mikor még elkezdtük ezt a babaprojektet azt hittem a legnehezebb az lesz, hogy leszokjak a káros szenvedélyeimről....és akkor az ilyen történeteket annyira kívül állóként olvastam és el sem tudtam képzelni, hogy nőknek honnan van ennyi erejük ilyenekre. Hogy ennyi mindenen keresztűl menjenek. De most már látom. Én is most bízom benne, hogy 1 petevezetékkel majd sikerül. Ha nem, hát nekem is kitisztítják, ha úgysem, majd megyek én is lombikra. De neked addigra már minimum egy ikreid lesznek :D :D :D
Végül is akkor ez tök jó, hogy addig fogigátlót szedsz, legalább ettől már nem kell tartanod.
nadina01

Mi van a vonalzóval?

KépKép
benó

Köszi Benó. Most akkor megpróbálkozom egy vonalzóval :D Menj csak pakolászni, nálam ez el fog tartani egy darabig.... :D
nadina01

Jó, akkor mindjárt jövök.

KépKép
benó

Befőzőm a levest és kész vagyok. Eszem és megyek aludni 9ig.

Kép
muzsuzska

Oké, aludj csak, az idő is olyan... :roll: :wink:

Edina, itt vagyok, ha kellek.

KépKép
benó

Itt vagyok, csináltam valamit. Látszik?

KépKép

KépKép
nadina01

Szia Benó :D

Edina, mindig így kezdődik szerintem, először nagyon remélünk és olyan idegennek tűnik az, hogy ez velünk is megtörténhet. Aztán történik valami... :( De az a jó, hogy most már több lehetőség van :wink:

Jó pihenést Zsuzsi! Úgy veled tartanék, de ne értsd félre! :wink: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Szuper ügyes vagy!!!! Gyönyörű!!!! :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Jaj de jó lett. Csak az előzőekhez nem teszi oda, de az mindegy.

KépKép

KépKép
nadina01

Helló Szilzi! :D
Bocs, de vissza kell mennem a konyhába. Puszi nektek

KépKép
benó

Jó pihit Zsuzsi!

Igazad van Szilzi, de hát ez van :?
Köszi Benó a segítséget :D

KépKép

KépKép
nadina01

Ügyes vagy! :D Nekem ez kb 10-ére sikerült! :oops:

Kép
szilzi

Mi az, hogy az előzőekhez nem teszi oda?

KépKép
benó

Örülök, hogy tudtam valamit segíteni. :D

De mit jelent az, hogy az előzőekhez nem teszi oda?

KépKép
benó

Mármint a régebbi hozzászólásaimhoz nem teszi oda. Azt hiszem a noivonalas az odatette, de mindegy. Ez jó így.

KépKép

KépKép
nadina01

Oda nem teszi oda a vonalzódat, ahol alapból nem volt vonalzód, vagyis amikor már levetted a vonalzódat, mint az előbb pl. semmid nem volt, oda nem teszi oda; de a nagyon régiekhez, amikor volt vonalzód, odateszi.

KépKép
benó

Ezt megbeszéltük, mentem. Puszi :D

KépKép
benó

Tényleg :lol: Most néztem én is meg :lol: Pedig már nem is vagyok szőke :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Pusszi.
Megyek én is mert jön Miki haza, és vele is kéne foglalkoznom picit.

KépKép

KépKép
nadina01

Oké, helló! :D :D :D Aztán majd gyere!!!!! :D :D :D

KépKép
benó

Sziasztok

Gergővel dokinál voltam,mert 2 napja szörcsög,,,.

Doki szerint semmi baja,kapott orrcseppet és azt mondta para-anyuka vagyok....)

Ez van... :oops: :oops: :oops:

Este jövök...cupp..:D

Kép

Kép[/
tancsu

Mi is azok leszünk. :lol:
Az a lényeg, hogy nincs baja. :D
Megyünk a Gy.-val fonalért meg macikellékért. Pusssz :D

KépKép
benó

Kicsit lepihenek máris mennyit írtok!!!!!!!! :lol: :D

Kép
martik77

Tancsu én mindig is úgy voltam ezzel ha kiröhögtek ha nem,hogy jobb félni,mint megijedni!!!!

Kép
martik77

Mi megbocsájtunk neked Tancsu! :D szerintem egyikünk sem lesz jobb :lol: :lol:

Kép
szilzi

Ez így van Szilzi!!!! :D :D :D

Kép
martik77

De egyébként tényleg hörgött inaska,nem olyan vészesen de azért jó,hogy elvitte. :wink: Szerintem. :)

Kép
martik77

Hello Márti,

kipihented magad? :D

Kép
szilzi

[color=red]Tancsu[/color] linkeltem neked két dolgot is pü-be majd írd már meg,hogy megkaptad e mert nem tom biztosra. :roll: :roll: :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára martik77 2009.01.28 17:13-kor.

Kép
martik77

Jaj szia!!!Tancsunak keresgéltem,nem láttam,hogy vagy!! :( :D

Jól esik a du alvás mikor nem arra kelek,hogy emiatt fáj a gyomim.Most minden oké. :wink:

Te már megint melózol??
Tudod úgy dolgozz,hogy más is odaférjen!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Tancsu, Gergő nagyon ügyes, gratula a nagyfiadhoz. :wink: Bár eddig is tudtuk,hogy ügyes. Ha ilyen korán kezdi a dolgokat, akkor felkötheted a gatyád mellette. :lol:

Kép
flóra 11

Zsuzsi, rá se ránts a dokira, biztos rossz napja volt, neki is lehet. :lol: Fő, hogy van vérvételre időpontotok. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.01.28 17:29-kor.

Kép
flóra 11

Helló Ildó!!!!! Kép

Kép
martik77

Helló!

Ma annyit vacakol nekem ez a babanet. :?

Kép
flóra 11

Körülnézegettem az iskolaügyben. Magyar sulin 1-4-es tanítóként nincs esélyem elhelyezkedni. Minden hely foglalt. :( Viszont ha elvégezném a szlovák szakot, akkor tíz körömmel kapnának értem, mert nincs szlovák szakos tanár. Akkor is magyar iskolában taníthatnék, csak szlovák nyelvet. De legalább magyarban lennék. És ezzel a szakkal nyugdíjas koromig biztosítanám magamnak az állást, annyira keresett szak ez. De akkor most mi legyen az angollal? :? Oda már bejelentkeztem és februárban indul.

Kép
flóra 11

Az angol az jobb mint a szlovák szerintem.Mégis csak világ nyelv!

És a szlovák képzés az,hogy lenne???? :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Ha felvenném a szlovákot, mint szakbővítést, akkor csak két évet kellene tanulnom, vizsgákra menni, szakdolgozatot írni, stb. Viszont ez Nyitrán lenne. Minden szombaton utaznék Nyitrára. Az angol négy éves, az is szombatonként lesz, gondolom,de az valahol közelebb, talán itt helyben Galántán.

Kép
flóra 11

Döme elment a b.nőmmel fogdokihoz(annál dolgozik a másik b.nőm akinek kisbabája van),mert két tejfoga nem akart kiesni(mindkét hármasa felül)és kezdett a maradandó ilyen vámpírosba felül nőni. :?
A dokibácsi meg ki is húzta mind a két tejfogát!!!! :( :D
De nem baj mert így helyreigazodik a foga.
Ahhoz képest,hogy a tejfogai közt akkora szünet volt..most jól összehúzódtak a maradandók és azért nem nőttek jó helyre.

Kép
martik77

Igen, az angol világnyelv. De angol tanárból van szintén elég nálunk. Tényleg a szlovák szak iránt a legnagyobb a kereslet, mert sztem mindenki utálja ezt a nyelvet, senki sem akarja még tanítani sem, nemhogy tanulni, de kötelező.Minden iskolán. Tehát komolyan válagathatnék a helyek között.

Kép
flóra 11

Igen, az ilyesmi előfordul.Reméljük maguktól a helyükre mennek a fogai és nem kell majd fogszabályozó.

Kép
flóra 11

Döme nem bánná,azt mondta az most úgy is divat!!! :? :lol:

Na akkor ez most neked nagy dilemma. :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Nagy. Csak azt tudtam kiötleni,hogy egyelőre szétküldök néhány kérvényt iskolákra. Aztán ha nem jön válasz egy hónapon belül,akkor ráérek meggondolni,hogy mit is lépjek tovább.

Kép
flóra 11

Ha elkezdem az angolt, akkor azt nem hagyhatom abba,mert szerződést kötöttem az iskolaüggyel, hogy támogatnak a tanulásban, ha tanítás alatt lenne a képzés,akkor elengednek és biztosítják a helyettesítésemet, ingyen kapunk könyveket, laptopot.Ha félbehagyom,akkor mindent vissza kell fizetnem.Tehát ha elkezdem,nincs visszaút.

Kép
flóra 11

Az angoltól félek is, mert egy kukkot sem tudok. A szlovákkal nem lenne gondom, ebből a szempontból könnyebb lenne a szlovák,meg ugye rövidebb ideig is tartana. Na, de nem dilemmázom ezen, tényleg kivárom az egy hónapot.

Kép
flóra 11

Ez akkor olyan mint nálunk az OKJ-képzés.Ha a kórháztól mész kifizetik a tandíjat(200 ezer),de akkor 5 évig ott kell dolgoznod ha meggondolod magad vissza kell fizetni a pénzt és ha megbuksz akkor is. :?

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?