Jó reggelt

!
Valaki zavarja el ezeket a ...

... felhőket, mert neeeeeem bíííírom

...már derékig esőben járunk

...
Mesi, nagyon örülök, hogy kezd mindenki rendbe jönni

! Nagyon ügyes anyuka vagy, meglátod, ezen túl lesztek, jön a jó idő, és hírből sem fogtok betegségről hallani

! Tejcsi miatt mennek a drukkok, de minden rendben lesz, nagylegénynek biztosan nagyok az igényei

, de igazodnak hozzá a cicik, csak idő kell

.
Silka,

, döbbenet, milyen okos Lizi baby. Én szerintem 2 kezemen meg tudnám számolni, hány szót tud kimondani Panka, bár tény, hogy ő is mindent megért.
Apa ezzel a mondattal tesztelte: "Panka, hozd ki apa kóláját, ott van a szobában, az ágyam mellett a földön

" . Mondta ezt a lakás másik végében lévő konyhában

, kiccsaj eltotyogott, és pár perc múlva jött szuszogva a kólásüveggel (megjegyzem, volt mellette egy citrom is! Ő a kólát hozta!!
Egyébként Panka is szenved néha, de szerencsére ritkán. Mostanában lehasal a földre, kalimpál a lábával, és a dallamos játékait hallgatja. Már megfigyeltem, hogy vannak kedvencei, amiket nem szeret, nem hallgatja végig

. Ha pedig Bence itthon van, bevonulnak valamelyikük szobájába, és hangjukat sem hallom

. Tegnap pl. 1,5 órán keresztül rajzoltak, amíg én mosogattam, rendbe tettem a konyhát

.
Ekcéma, allergia, nekünk is kijutott...Nekem is, Pistinek is, így Bencének és Pankának is

.
Vindo, nem irigyellek, durván hangzik ez a felsorolás

. Nem is tudtam, hogy van vizes is, pedig én, ha nem tusolok, hanem kádban fürdök, döbbenetesen tudok kinézni, nagy piros foltokkal, főleg a nyakamon és arcomon

. Egyszer a barátnőm pasija meg is döbbent, amikor fürdés után látott, mondtam, ne aggódjon, jöjjön vissza pár perc múlva

. Narancs és kivi után az én kezem is borzalom

. A teknősbéka bőr is ismerős, akkor arra jutottak a kivizsgálással, hogy "allergiás vagyok a faggyúmirigyeim által termelt váladékra"

: saját magamra

. Ez a sok bőrgond az egyik oka annak, hogy nemigen kenceficézem és sminkelem magam, de szülések óta sokkalsokkalsokkal jobb a helyzet (kopp-kopp).
Regi, az azért nagyon durva, hogy február végére kaptál időpontot

. Mi mindig kutyulósat kapunk (főleg a gyerekeket viszem), és 2-3 kenés után gyönyörűen rendbe jönnek

.
Jaj, gratula az 5 kilóhoz!! Az már nagyon szép eredmény, ösztönöz a továbbiakra! Minden tiszteletem a Tiéd, hogy ebben a sz@r időben van kitartásod

, nekem élni sem nagyon van kedvem, nemhogy tornáznom és diétáznom

.
Meryke, Máté nagyon édes a buborékokkal

...tündériek ezek a fürtök

!
Fleur, remélem, már jobban vagy! És már csütörtök van

!
Vigantol, én mindig szájba cseppentettem, este, fürcsi utáni öltöztetés közben. Nemrég kezdtem újra, mert elfelejtettem

, de csak télen kell adni, ha már sokat süt a nap, akkor nem

(bárcsak már ott tartanánk

)...
Sense, én még nem dícsértelek meg

! Tényleg nagyon csinos vagy

! Az én időpontom még nagyon messze, szerintem azt már nem várod meg

. Legyen úgy, ahogy Nektek jó, Lotti, kíváncsian várunk

.
Viranka, szuper, hogy nincs lisztérzékenység, és ilyen tündéri dokinénitek van

. Aranyos fogorvos ide is jöhetne

...aki aranyos, az nem a körzetink és megfizethetetlen (bár Bencét inkább hozzá viszem, nem is menne máshoz, vannak rossz tapasztalatai, sajnos), a többi fogorvos öreg morgós szadista görény (mármint nálunk, tisztelet a kivételnek

). Méééé nem lehetnek legalább kedvesek, ha az ember amúgy is be van sz@rva tőlük????
Csak nem jutottam a végére, de mennek kell, kelteni e gyerkőcöket, menni suliba...
Ja, 3 év után újra vörös lettem

, olyan fura, elmegyek a tükör előtt, mindig meglepődöm, de örülök, megint én vagyok

.
Maggie, Neked még muszály gratulálnom, nagyon ügyes vagy!!!!!!!!