A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Minden újnak üdvözlet egy volt zugolvasótól!!!!!

CS-Andi!

Épp a héten kaptam vissza az eredeti anyakönyvi kivonatot! Bátran elküldheted!

Makadu!

Olvastam a kálváriátokat, nagyon sajnálom, hogy ti is megtapasztaltátok az eü. álldásos állapotait, de Neked kell erősnel és rámenősnek lenned a picurkád érdekében, és ne keseredj el, biztos vannak nehéz időszakok az ember életében, de lesz jobb is, hidd el, csak szeressétek egymást.
(Mi is voltunk sikítós hasfájással , nem evéssel, stb ügyeleten. Egyik héten elhajtottak, hogy ez nem sürgősségi eset, rá egy hétre kérdőre vontak, miért csak most jöttem és egyből infúzióra kötötték Dorcát: Orvosa válogatja!)

Lányok!

Tudom, hogy nem kéne, de nem bírom ki, hogy ne írjam le: Mindenki nagyon szeresse a gyerekeit, sose adjátok fel, mint a barátnőm, aki ma reggel kamion alá hajtott a kispolszkijával, sms-ezve a férjének, hogy szeresse a gyerekeiket: egy 6 és egy 3 éves kislányt! Nem térek magamhoz!!! Nagyon fáj!!!

KépKép
koadri

Olyan jó nektek, hogy tudtok találkozni egymással. Nekem a legnagyobb próblémám, hogy be vagyok zárva a 4 fal közé. Mi a "nagyvárostól" kb 5 km-re lakunk, így sajna -autó hiányában- nem nagyon tudok mozogni :( Nagyon rossz, már több, mint fél éve ennyire bezárva. Talán tavasszal vagy nyáron lesz még 1 autónk, így majd én is mobilisabb leszek. Vagy jöhet a bicó, ha Gergő már biztosan ül. Tényleg, szerintetek mikortól lehet bicóra ültetni a babákat?

Barbi
Kép
manci79

próblémám = problémám :oops: :oops:

Barbi
Kép
manci79

Adri!
Jesszusom! Nagyon sajnálom a barátnődet! Nagyon nagy elkeseredettség kell ahhoz, hogy valaki ilyet tegyen. :( :(

Barbi
Kép
manci79

Adri Sajnálom! De valahol nem tudom megérteni, miért adta fel csak így a barátnőd. Nagyon nagy elkeseredettség kell ahhoz sztem hogy valaki ilyet tegyen. Szegény gyerekek istenem!

Barbi én a 8ker ben lakom elég jó közlekedéssel a közelemben mégse mozdulok ki. :cry: Én ebbe a szar időbe régen még egyedül se mozdultam ki nem hogy gyerekkel. Próbálok barátnőket csalogatni magamhoz mást nem tehetek. Saját magam lustaságának csapdájában vagyok, a babakocsi meg bazi nehéz azzal meg azért nem indulok el. Már alig várom a jó időt és a betegségmentes időszakot! Mert én féltem a babám a bkv-n is bártmit elkaphat. Ezért is jó a fórumon lenni. :lol:

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi, és nem hiányzik a társaság? Barátnők hozzám is jönnek néha, de mindig is szerettem az embereket és olyan helyen is dolgoztam, ahol jó sokan voltunk. Megszoktam a nyüzsit és most fura, hogy szinte csak a fiamhoz beszélhetek, ő meg még nem nagyon beszél vissza, csak a maga babanyelvén :D Jó lenne valakit találni, akinek hasonló korú a gyerkőce és lehetne bandázni :D Itt sajnos még baba-mama torna, jóga vagy babauszi sincs :( Kicsit szegényes ilyen programokban ez a környék :(

Barbi
Kép
manci79

nahát-nahát;)

mik történnek, amíg nem voltam...... üdv a zugolvasóknak, gyertek minél többet, ha már eddig nem tettétek;)

Adri, ez szörnyű, nagyon sajnálom, nem tudom elképzelni, mi kell ahhoz, hogy valaki idáig jusson, szegény gyerkőcök, ráadásul már abban a korban is vannak, amikor ezt már fel tudják fogni:(((

Gyed: én ma elzavartam apát, hog yintézze el, mert így is csúszásban leszünk mire elbírálják, folyósítják....
Andikám, voltam lent a zöldségesnél, nincs utántöltője, hét végére ígérte és elteszi nekem, így jövő héten tudok szállítani;)

betegeskedőknek jobbulást kívánok!

holnap pedig már végre csütörtök, nagyon várom a jógát és utána a Tranzit-ot, remélem jó sokan leszünk;)

Kitti, nagyon sajnálom hogy ilyen dokikkal kell találkoznod.... nem értem az ilyen miért választja ezt a szakmát.... ne keseredj el, fel a fejjel, biztos semmit nem rontottál el, továbbra is csak ösztönösen nevelgetsd Levikét;) az összehasonlítgatásra pedig oda se figyelj, minden gyerkőc más és más, a nyűgös időszakokat pedig úgyis mosolygós, derűs napok követik!!!
Tudod...: "örökké nem eshet" ;)

na lépek császármorzsát csinálni, mert megkívántam;)

sniky

Mecsi: Nálunk a védőnők automatikusan kérik, hogy az első három hónapban hordják a babák a terpeszpelust, a doktornénink pedig rendszeresen nézte a lábát. Nem talált semmi gyanúsat, ezért nem is küldte el ortopédiára. Aztán - talán ekcéma miatt - nagyon csúnya vörösek lettek a térdhajlat alatti gödröcskék, ezért volt feltűnő, hogy a jobb lábán eggyel több hurka van, így kaptunk csak öthónaposan beutalót ortopédiára. Ott annyit mondott a doki, hogy kicsit kötött, elváltozás nem látszik (megröntgenezték), hordjuk 6 hétig a pelust, aztán kontroll. Erre mentünk ma vissza. Meg volt elégedve a dokibácsi, de még négy hétig hordani kell a pelust :? , visszamenni viszont csak ha kezd járni.

Ja, és köszönöm az üdvözléseket :) .
csutak33

Niki, nézegettem a képeket. Barnusnak azok az arckifejezései, a nyelvnyújtogatós és a többi! :D Nagyon édesdrága! :D

Barbi
Kép
manci79

Rakok fel néhány képet. Majd keresek sírósat is, de a sérós kollázsra a másodikkal nevezhetünk. Kép

Kép

Kép
csutak33

Barbi-Dehogynem vágyom a társaságra. mikor párom eltudott vinni kocsival a találkozókra 2-3x volt talán akkor nagyon jól éreztem magam a lányokkal olyan jó kis csapat lettünk. CsAndim is hívott magukhoz vendégeskedni , de a párom olyan korán megy dolgozni és olyan későn jön mostanában haza hogy igy esély sincs rá hogy elvigyen. Nekem mondjuk könnyebb mert a házban lakik Andi , ő is régen fórumozott és vele tudok bandázni de jól esik másokkal is találkozni.

Csutak nagyon cukik vagytok ti is , és naon szép kék a kisfiad szeme.
:wink:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

bocsi vonalzózok
Vendég

Sziasztok! Jó sokat írtatok! :wink: Nálunk beteg mindkét gyerkőc, így nem is nagyon van időm jönni, max beleolvasgatni az írásokba.

Csenge! Viheted nyugodtan Zsombit sóbarlangba / sószobába. Az nem gyógyszer, kárt nem okoz neki. Dominik asztmás, Dani bronchitises (asztmatikus) és én is vittem már őket, bár nálunk csak sószoba van, sóbarlang nincs. Ami még nagyon jó, és otthon is tudod használni, ha sípol, hörög: Salvus gyógyvizet tegyél hidegpárásítóba és ködösítsd be jól a szobát, amikor alszik. Nekünk nagyon bevált. Inhalálóba is használjuk, most is, és sokat használ.

Csajok, nálatok is ilyen pocsék az idő?Na mennem is kell, uzsiidő van.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

adri és a személyiről elég a másolat meg a többi kártyáról?és a magánnyugdíjpénztártól tényleg kell a belépési nyilatkozat záradékolt példánya??

ez iszonyú amit írtál én nem is bírok semmit mondani csak megpróbálok nem rá gondolni :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Csandi tök jó az új vonalzód nagyon ujjhullámos :D

Kép

KépKép[/url]
mecsi

CS- Andi!

Semmi másból nem kellett eredeti, és a magánnyugdíjp-ról is csak annak nevét-címét írtam be, más nem kellett. Talán azért, mert a TGYÁS-hoz már beadtam????

KépKép
koadri

csandikám, én odaszóltam telón és 2 perc múlva küldték faxon a záradákolt francot.
most ezt miért is csinálod? lejár a tgyás és már most igényled a gyest?

akik kicserélték az autósülést miért? kinőttétek?

Mancibarbi ezekszerint monostori vagy? nagyon éds Ádid!átérzem a bezártságot, molajban sem jobb a helyzet.... :cry:
Csutak baba is nagyon édi!

Adri köszi szépen, igyekszem, most már erős avgyok és bachatja a boszorkány a mondanivalóját.

Ja és párom hozza N-két ketrecharcra :lol: a járókába :lol:
makadu

köszi lányok a hsz-eket.mivel 28-án lejár a gyás és azt mondták, hogy egy hónappal elöbb kezdjem intézni a gyedet, ha nem akarom , hogy kimaradjon egy hónap pénzem...szóval így
de én mindig megrekedek vele amikor már azt hiszem sinen vagyunk, mivela magánnyugdíjpénztáramat beolvasztotta az axa...már írtam nekik emilkét, de még semmi és korábban anyámékhoz mentek az ilyen papírok és azt is átiratnám ide...szóval brrrrr
bár nincsen gáz csk lenne egy kis melóm és amióta elhatároztam, hogy mostmár nekiesek enyém gyerek az ölelésemre vágyik és simán letéva aludni csak 15-20percet hoz össze, de anyuci ölében kétórát is vígan elalszik pedig a kedves 20éves nagytudású bátyja 3szor is fölébresztette ma még ez is ja és apa "céges" autóját megveszem és azt is intéztük ma ....
csengim kirepítette a kanalam főzelékestűl a tányéromból :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

köszi mecsi a tiétek is elég jó lett :lol: sokatmondó :lol:
Vendég

Barbi, köszi a bókot a fiam nevében;)

Csutak, ti is nagyon helyesek vagyok, édes a kisfiad;)

császármorzsa közben elkészült, isteni lett;)

mecsi, elég a lustálkodásból :twisted: tessék szépen jönni jógára holnap és Tranzitozni;) mert odamegyek a 8ker-be és megharaplak;)

sniky

Barbi, Gergő babát is meg akartam dícsérni (véletlenül kimaradt), nagyon helyes kis lurkó!!!

sniky

mecsi pontosan hol laksza 8-ban?elmenjünk érted?mi van a kenguruzással?csak lakáson belül használod?

niki maradt még morzs?lehetne rá jelentkezni?

zsófi akkor ugye holnap találkozunk??egyébként márciustól a vörösmarty tér közelségében lesz már a jóga mert kinőttük :shock:
Vendég

mor-zsá-ból akarommondani :lol: :lol:

niki képzeld összeírta a titi nektek az összes videót egy dvd-re ami rólatok készült...szülészeten+csónakházban+van még más is azt hiszem, de majd holnap megnézzük együtt, jó??
Vendég

Mecsi az úgy volt,hogy szopival kezdtük aztán jött a HA-s táp ezt cseréltük nutrilonra (csökk lkatzós) aztán vissza HA-ra és most újra laktózmentest kap.
makadu

tényleg tök jók az új vonalzóitok!!
makadu

óóóóó istenem de fájna itthon hagyni a lustaságom :lol: :lol:
jaj igen az lenne legjobb ha valaki értem jönne és cipelné a kis lusta seggemet :lol: :lol: Amúgy a hungáriánál a hős utca környékén. jó hely :?

igen csak itthon kenguruzunk, mert azt se tudom hogy öltöztessem ilyen fos időbe ha kenguba teszem hogy ne fázzon meg cipelni cuccokat esik az eső még esernyzni is hmmm tudom körülményes vagyok és hisztis és nyavalygós :oops: :oops:
Nem ígérem lehet :wink: :wink:
8)

hmm császármorzsa fini!! Tényleg Niki neked mi lett a plusz sok kilóddal amit felszedtél a terhesség alatt??

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Ti miket visztek ilyenkor magatokkal a jógára amúgy?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi- Ki az a Czakker Judit? A dentonixnál pedig csak azt nem értem, hogy ha van benne lidokain akkor miért nem tüntetik fel az összetevőknél?

Csenge
-A Gellértben tényleg jó a sókamra én is jártam oda gyermekkoromban elég sokat.

Szuszu- ma megérkezett a torna dvd. nagyon köszönöm :lol:

Csutka-te Miskolci vagy, vagy csak ott szültél? Mennyit kellett az ortopédián várnotok? Vagy betartották az időpontot? Mi feb.10-én megyünk a Szent Péterkapui gyermekkórház ortopédiájára. Ti is ott voltatok?

Cs-andi
-ti hol vettétek Csengének a hintaágyat?

Mindenkinek nagyon szép estét és jó,nyugodalmas éjszakát. Jó jógázást és randizást a Tranzitozóknak holnapra, mi babamasszázsra megyünk.

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Köszönjük a bókokat. Mecsi, a kék szem már a fogantatás előtt be volt programozva, mert apa családjában mindenkinek kék, és nekem is van ilyen irányultság benne :) . Nem volt szabad megtörni az egységet :D .

Feluca: tiszaújvárosiak vagyunk, ezért szültem Miskolcon, de ortopédián a helyi rendelésen voltunk. A felnőtt ortopédián van heti egyszer: szerdánként az első órában a babákat vizsgálják. Nem hallottam még a Szent Péteri kapuiról az ismerőseimtől.
csutak33

a Czakker Judit a szülésznőm volt és csak ajánlottam én is.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

sziasztok!

Csak hogy a zugolvasók táborát erősítsem :lol: én is bejelentkezem!

Én is írtam még az elején, de aztán nem tudtam tartani a lépést Veletek! :cry: Viszont nagyon hasznos dolgokat írtok (még így is hogy két gyermekes anyuka vagyok) és nagyon sokat tanulok belőle.

RÓlunk: én 27 éves vagyok és Liliánával augusztus 19-re voltam kiírva, de Ő úgy gondolta, hogy 9-én már szeretne látni minket.... a nevetséges az egészben az, hogy így is 10 nappal hamarabb jött a kisasszony viszont az érettség alapján (és mert annyira kivolt a bőre száradva) a gyerekdoki közölte hogy 40.-41. hétnek megfelelő volt a terhesség! :shock: Súly: 3550 gramm most viszont 6,5 kiló szóval mi is a kis súlyúak táborát erősítjük, azért azt hozzáteszem, hogy 2 hétig tiszta náthás volt és alig evett! szóval visszatérve a szülésre, ha Lili kicsit siet, akkor AprooZso-val talizhattam volna a kórházban, mert hogy én is a Kútvölgyiben szültem.... Azóta kiderült 2,5 hónaposan hogy tehéntej allergiás, illetve ekcémás lett.... megtanultam tejes dolgok nélkül élni (mit is adnék ha megehetnék egy túrórudit :lol: ) szerencsére azóta sincs semmi gond vele, nem a legjobb alvó, viszont mindig fülig ér a szája.... Viszont az új ízek nem jönnek be neki se gyümi, se főzelék.. szóval most pihentettem ezt a témát...
Rékáról: Ő már igazi nagy lány, szeptemberben megy oviba (persze ha felveszik). Már nagyon várja. Imádja a hugát, pörög mint a duracell nyuszi (csak az elemet nem tudjuk, hogy hol lehet kivennii belőle :lol: ) és benem áll a szája...

Na röviden tömören ennyi Rólunk!

Viszont segítsetek... Előbb olvastam,hogy ekcémára van valami homeos krém... esetleg megírnátok megint, mert nem találtam meg...

Ja igen, és Mazskának írtam privit!

Jó éjt mindenkinek!

Vica

vica10

és akkor képek...

Kép csajok

Kép Liliána

Kép Réka és Lili

vica10

Mégegyszer üdv zugolvasóknak ;-) Vica, aranyosak a lánykáid :-)

Nekem a munkahely intézi a gyedet, de még nem küldték ki hozzá a papírokat... remélem azért időben meglesz :roll:

Jó éccakát :-)

yuyu79

Csutak kisfia is édi :-)

Adri, sajnálom a barátnődet :cry: Meg a gyerekeket :cry: :cry: Mitől jutot idáig??

yuyu79

feluca, én varrtam neki , de innen lett lekoppintva: www.adamo.hu

mecsi, valami kényelmas gönc póló+naci(nagyon meleged elsz)a babának csak egy takaró vagy pelus alá, mert nagy szivacs van nekik...
kenguruval meg nem kell túlöltöztetni a babát se meg magadat se, mert úgyis folyik majd rólad a víz már amikor a kapun kilépsz és a baba átveszi a te tested melegét és rötön el is alszik és ált. amíg oda érünk végig alszik meg utána is mert elfáradnak.én csiniruhában viszem azzal bele a kezeslábasába bele kenguruba és nekem van polár vízlepergetős kenguruzsákunk, mert és esőben is sétálok vele... :wink: van a jógá pamutpapucs , de mezitlábazniis lehet mert nagy a tisztaság és kapunk gyümölcsteát és mindenki akkor etet amikor jól esikneki és ez mindenre igaz én azért szerettem nagyon terhesenis ide járni.
ja és én a verával már tízre ottvagyunk, mert én elötte etetek mindig meg segítünk egymásnak...szóval ne izélj már, tényleg gyere el nem fogod megbánni...a gyerek miatt se aggódj, mert én nem az a fajta anyuka vagyok aki ráerölteti a gyerekére a saját éltritmusát...sokat is változtam etéren, de a kenguru az a gyereknek a lehető legjobb, sőt szerintem jobban élvezi, mintha simán a kerodban tartod és persze iszonyú erős szabadságérzetet ad!!!!!!
Vendég

Sajnos holnap nem tudok menni jógára, pedig Mecsi is jön :wink:
Megyek intézem a melóhelyen a gyedet. :roll:

Halicar az ekcéma elleni kenőcs neve. Tényleg, ekcémánál nem ehetek semmi tejterméket, ó jaj.

Vica nagyon aranyosak a lánykáid!

Nem tudom, valamit akartam még, de már eléggé elálmosodtam, megyek, készülök a hajnali műszakra :lol: :?

KépKép
rókalány

Én még fent Áron megint sztrájkol. Komolyan úgy feltud dühíteni, és látszik hogy direkt csinálja. Ő márpedig azért sem alszik. Pedig ma napközbe se sokat aludt. Most épp motorozik a szájával és bürrög köpköd . Hát nem tudom igy hogy kelek fel reggel.

Üdv Vica arik a kiscsajok!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Szépséges reggelt!

Cs-andi neked kellene a honatyákra is ráijeszteni :lol:

Adri Úristen, szegény anyuka, gondolom szülés utáni depressziója volt, amit nem kezeltek ki... sokan nem fordulnak orvoshoz!család is csak kineveti az emberek nem figyelnek oda egymásra... :o( megszakad a szívem a kicsikért! micsoda ok-okozat sorozat kellet ahhoz hogy idáig eljusson! :cry: részvétem.. próbálj megnyugodni!

Jáj de jó ha átteszik a jógát a Vörösmarty térhez közel, mert oda közvetlen buszunk van :o)

ide is úgy járnék.. dehát körülményes! :cry:
Vendég

Vica szépek a lánykáid! üdv köztünk :lol:
Vendég

Jobb reggelt!

Full extrás estém volt nem akarok róla beszélni. Töki fél kettőig nyomta aztán kidőlt megint hason ami nekem nagyon furcsa tőle. Utánna meg óránként kelt hulla vagyok. Mire elaltattam és utánna én elaludtam talán kaptam 20percet alvásra és már ébredt is. De nem tudom miért. Éhes nem volt , puki se kaki se, fog még nincs. ???
Azt hittem sikerül megelőznöm Bonit de hát esélytelen :lol: :lol: még így is.

Megyek vissza aludni mert vérvörösek a szemeim.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Eddig előkerült Zugolvasóink: :D
Rókalány Katink-Ádám

Manci Barbi-Gergőkével

Csutak Judit- Dani

Betti-Réka és Dorka

Vica-Réka és Lili

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi :cry:
Vendég

Jó reggelt!

Még 1x köszi a dícséreteket.
Kitti, igen, monostori vagyok, de tényleg, a molaj sem lehet sokkal jobb bezártság terén.
Mecsi, sajnálom a car estét, én tudom milyen, együttérzek veled. :( sikerült kicsit még visszaaludni?
Vica, üdv, helyesek a lánykáid!
Nekem ma jó napom lesz, megyek be nővéremhez és kicsit belépek a városba is....talán :D

Barbi
Kép
manci79

hali mindenkinek

mecsi: nekünk is rosszul aludt csabink az éjjel, mondjuk ő 2 meg három óránként kelt. pedig ő sem volt szerintem annyira éhes, mert elalváskor kapott tápit, és azzal általában 5 órát kibír. De ma nem. szerintem az időjárás miatt is meg lehet, hogy túl meleg volt a lakásban, mert bedurrantották a távfűtést, 24 fok volt éjjel, én is izzadtam, szóval lehet a gyereknek is melege volt.
Raktam rá borostyán nyakláncot, hátha a foga indult meg, de még nem látok semmit a szájában, se fehéret, se duzzadt inyet.....

akkor ma lesz Tranzit? 1 óra körül? vagy hányra értek oda?
lei

elvileg mától influenza járvány van, legaláűbbis a TV-ben ezt mondták. Ezért kicsit gondolkodóba estem, hogy a buszon cipeljem a gyerkőcöt, meg a Tranzitban is vannak egy páran......hát nem tudom. Még meglátom.......pedig jó lenne menni, mert már énis megőrülök itt a lakásban ebben a fos időben. úúúútálom ha ilyen az időjárás. És sajnos most egy darabig még ilyen marad. :(
lei

szaizstok

én is hajnali avgyok, sült kacsa zöldség leves stbsb

akinek van fotóalbuma egy kérdés: miért nem enged feltölteni? már 188 kép fent van,de a többit nem engedi. azt írja illegal port :S

üdv Vica, nagyon szépek a lányok!

még akartam valmait....
makadu

hűha enyhén zavart avgyok, inkább eldugulok

Mecsi atyaég, pihenj

Adri részvétem!

Betti írtam, megkaptad?
makadu

Zsófin felbuzdulva én is benevzetm a lurkót. szavaznátok ránk: jobboldali sor Laczkó Levi
http://palyazat.picibaba.hu/februari-pi ... orrend=abc
makadu

Szavaztam és én is neveztem:

http://palyazat.picibaba.hu/februari-pi ... orrend=abc

(bal oldal első)

Kitti, remélem nem baj, hiszen több babára is lehet szavazni ;-)

yuyu79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?