A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 decemberi kismamik

Zöldi!
Nagyon köszönöm, tesódnak is! Megnyugodtam, remélem gyorsan megtanulja.

Kép
Kép
Kép
erika26

Nekünk még a kórházban csináltak koponya és hasi uh-ot Írisznek,állitólag itt ez rutin vizsgálat,nem is szólnak az anyukának róla ,csak ha baj van.Na és nálunk volt ugyebár a veséjével ezért hazamenetel előtt meg is ismételték neki.na ha ez nem lett volna lehet meg se tudjuk h baj van a veséjével.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Azt akartam ebből kihozni hogy nagyon hasznos vizsgálat szerintem ugyhogy mindenképp érdemes megcsináltatni privátban,már csak megnyugtatás képpen is aki tényleg nagyon aggódós anyuka.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Gabilány!
Ari vagy! :lol:

Zöldi!
Örülök, hogy nem gond ha kicsit késöbb kapja az oltást. Itt a következöig 4-6 hetet mondanak!
susy75

sziasztok
nekem lányommal nem tudom mi van ma mert egész délután fennt volt és sirdogált. adtam neki cicit és kimentünk a közértbe akármennyire is esett az eső. na akkor elaludt ez kb 4 előtt volt nemsokkal. aludt fél 7-ig akkor felébresztettem fürdés etetés feszengés sírás pukizás és utána amikor ezek megvoltak elaludt és azóta alszik.

Kép
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Most végeztem a dokibánál.. ahhoz képest h 8 ra volt időpontom... :shock: ( 10 perc az ut haza...) Kiderült h azért voltak sokan mert a betegeskedő dokim betegei is hozzá mennek..

Minden ok, feloldozott! :D :lol: megcsinált mindenféle szűrést, írt gyógyszert..
ugyhogy most nem is olvasok vissza.. :wink:

Jó éjt mindenkinek!
eszterke24

Eszterke: jó hír!!!!

Én meg rommá vásároltam magam teszveszen (pedig csak egy hálózsákot akartam :oops: ), most pedig megyek fürdeni :)

Kép

Kép
gabilany79

Erika! Nagyon szívesen. Szurkolok bébidnek, hogy legyen nagyon ügyes!

Gaby! Muti a zsákmányokat!

Kép
zölddisznó

Gabi, miket vettél?

Musi, nálunk is ez van, biztos a tápi miatt van. Legujabban éjjel 2-től alszunk reggel 7ig van amikor 9ig...
Viszont hogy a tápibol minél kevesebb kelljen, jövő honapban kezdjük a gyümölcsöket.. :D

Sarmi, klassz a szőnyeg!

Képzeljétek kicsi Laja 3x az oldalára fordult már :D Hogy lehet ez? Ugy tudtam ez 3 honapos kor után kezdődik :shock:

Susy welcome back :D

Erika, imádom a vödröt, köszi mégegyszer :D Majd csinálok képet rola...

Kép
Kép
zsiraf8

A zsákmányok (összesen 4000 pénz volt):

KépKép
KépKép
KépKép

És kiderült, hogy az egyik csajszival egy utcában lakunk, tök jó cuccai vannak olcsón, azokat is meg tudom nézni :D

Zsiráf: majd számolj be a hozzátáplálásról, baromi kíváncsi vagyok :D

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Gabi! Alkoholmentes….fúúúj, én szoktam barnasört iszogatni, szigorúan tejcsinálósat.

Berni: Szerintem nem alap a has,koponya,csípő UH, de nekünk azt mondta a gyerekorvos, hogy mindenképpen ajánlja. És én is ajánlom mindenkinek!

Domi alszik mint a bunda, megyek én is, bár délután nagyot aludtunk együtt, így még nem is vagyok álmos... :D

manna
mannababoca

jo reggelt

lányom alszik a hasamon,,.este 7 től éjfélig aludt utána 2 oránként klelt enni,.aztán 5 kor kipattant a szeme és ugy döntött kiröhögi saját magát....fel van akasztva a falra a 4d-s képe,,szerelmes magába. :D

mi 15-én leszünk 2 hosak és 26 án kapjuk a szurit,eltolták nekünk is..

előre félek a holnapi fog dokitol..remélem nem lesz olyan paraszt mint volt..

urtica.:5ch nem apaszt,de a 4d gazdaságosabb mert ebben kb 1000 db van 1000 ft-ért..az 5 ch ban 80-100 db van 560 ért.heti 35 db megy el a 4d ből...ugyhogy sokáig tart.és joooo

madártej.:nálunk elsőszámu finomság lett...és bedurran tőle a mellem rendszeresen pedig nem eszek sokat.

aida:fain Noel mosolya..,és a kaja jol néz ki.

Kép

Kép
nikianya21

Jó reggelt!

Az enyém volt már jobb is. Nagyon fáj a torkom, és köhögök. A kicsi állapota nem romlott, de még mindig szörcsög és köhécsel. Tegnap este azt hittem, van valami nagyobb baj. Fürdés után cici, szopizott vagy 5 percig, aztán olyan sírást levágott, hogy azt hittem, megfullad. Időnként megnyugodott, majd újra kezdte. Járkáltam vele a lakásban, ringattam. A cicit már nem fogadta el, de kicsit később megevett még üvegből 40-et. 1/2 11-kor aludt el, de akkor már a kiságyban volt és csak a cumit kellett időnként visszarakni a szájába. Valószínűleg csak a fáradság volt az oka. Délután 3-kor evett, utána mentünk az iskolába. Onnantól nem aludt egy percet sem. Mivel ő elég sokat szokott aludni, biztos ez borította fel szegény nyugalmát. Az eredmény: reggel 1/2 6-ig aludt. A melltartóbetétem már szarrá volt ázva, azt hittem, felrobban a cicim este 9-kor fejtem le).

Ma vagyunk 8 hetesek! Jövő szerdán lesz 2 hónapos, de mivel kedden van tanácsadás, utána héten kapjuk az oltást.

Ahogy elnézem, ma egész nap szar idő lesz, itt most is esik az eső. A házunk árkádos, lehet, hogy csak ott tudunk majd sétálni, de mindenképp kiviszem majd késő délután is, hogy ne ismétlődjön meg az esti program. Laura

Kép
Kép
szeles4

[quote="eszterke24"]
írta:
eszterke24Minden ok, feloldozott! :D :lol: megcsinált mindenféle szűrést, írt gyógyszert..
ugyhogy most nem is olvasok vissza.. :wink:

Ez jó hír. ;)
Egyébként milyen szűréseket kell ilyenkor megcsinálni?? Én azt hittem csak ránéznek ilyenkor a gátsebre. :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Jé végre beindult a vonalzója Noelnek és tényleg annyit mutat amennyi. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Helló Csajok!

Tegnap voltunk Zsófival bőrgyógyásznál. Valami ilyesmire számítottam: ekcémája van a drágának. Kapott rá testápolót, aztán ha az nem hat, akkor jönnek a durvább krémek. De állítólag sokat ront a helyzeten a hideg levegő, meg a lakásban a száraz levegő.

Zöldi doktornéni!
Köszönöm a megnyugtató híreket vérnyomi, könnycsatorna és egyéb más ügyekben. :-D A vérnyomásom kb. a 35. hét környékén szállt el, előtte teljesen normális volt, előtte sosem volt magas, sőt... ma du. megyek házidokihoz, kíváncsi leszek, mit mond.

Sarmi!
Látom Írisznek nagyon bejön a játszószőnyeg! Nemsokára mi is beruházunk egyre.

Zsiráf!
Laja nagyon ügyi! Oldalára fordul? Nem semmi!!! :-D

Vera!
Gyerekeid nagyon aranyosak! Egyszerre hármat fürdettél? :-D

Gabi!
Jók a szerzemények!

Niki!
De ennék madártejet! Imádom és még ha hasznos is... De se tej, se tojás nem mehet most extra adagban. Pedig a madártejből nem tudnék keveset enni. :-D

Kép
Kép
lbernuska

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 14:57-kor.
Vendég

hahó

csak gyors.

boci:

ortopédiára miért kell vinni? mit néznek ott? csipő uh nem elég?

én kérdeztem dokit koponya meg hasi uhról mert itt nem csinálják h elviigyem-e fizetősre és tök hülyének nézett h mért kéne. ugyh le is beszélt róla. de most megint kezdem fontosnak érezni ah irjátok h mik derültek ki:( meddig lehet? gondolom koponyát nem akármeddig.. 3 hós korig?

andy

Kép
andy30

Sziasztok!

Sajna már mi is betegen.. Apa kezdte, aztán én, ma meg Kismanómmal voltunk dokinéninél. ( bár szerintem az ő betegségét én komplikálom túl.. de azért elvittem,,. ) az orra szörcsög, néha köhécsel, de mint kiderült az orrában lévő trutyi miatt,.
Calcimusc -ot ( vagy mi a csuda.. ) irt fel a doki néni.. de elolvasva a betegtájékoztatót... nem tudom ez jó e.. bár csak ért hozzá.. :roll:

Éjszaka én már felébresztettem hajnali 3 kor. .. este fél 8 tól aludt... :roll: h mégiscsak kellene enni,,

Gabi: jó kis cuccokat vettél!
nekem is rá kell állnom mert 59 cm már Manócska..a kezdeti 51 ről.. :D és minden ruháját lassan kinövi..

Sarmon: szupii a szőnyeg!

Aida: hát nekem eleve nem tudnak gátsebet nézni.. :roll: mivel császárral szültem. Rákszűrést és HPV szűrést csinált. 1 hónap múlva eredmény.. kíváncsi leszek.

Fő a gyógyító húsleves, és ha Manócskám is evett, jöhet a habos pancsiii :lol: :lol:
eszterke24

Sziasztok!!!

Olyan furi éjjelünk volt,h csak na.Későn is aludt el Olivér és egyszer olyan sírás jött rá h nem tudtam megvigazstalni,csak ordított,olyan szörnyű volt... :( :( Aztán kapott cicit,és aludt is.Lehet az zavarja h már 2napja nem tudtunk kimenni sétálni a hülye idő miatt(ma se fogunk tudni).És aludt hajnali 5-ig de akkor már nekem kellett felkelteni mert nagyon be voltak durranva a melleim,és ennek eredménye h a jobb mellem most meg annyira fáj,pedig lefejtem és nem is kemény.Nem értem.
Ja és a hab a tortán h Rékában tuti lappang vmi betegség vagy most jön ki rajta h lett kistesó,mert már két napja nem akar enni.Ha mondom neki h gyere kaja lesz,már elkezd sírni,h ő nem éhes.Mi lehet ez??????Azért azt meg nem hagyhatom h ne egyen mert akkor majd beteg lesz.Hát remélem nem Olivér miatt van ez.Bár azt sem szeretném ha beteg lenne de talán azt előbb ki tudnánk nála kúrálni mint a kistesós izét.... :cry: :cry: :cry:
Bocsi ha sok voltam......

solya051020
Káld

Sziasztok!

Mi egyenlőre egészségesek vagyunk, a betegeknek jobbulást!!!! Gyógyuljatok meg minél hamarabb!

Ma sikerült kitakarítanom, végre lehet közlekedni a lakásban! Holnap előkészülök a hétvégi ebédre. Húsleves, rántott husi, rántott sajt, franciasaláta. A desszert valószínű rizsfelfújt lesz vaniliaöntettel. A köreten még gondolkodom, de talán mustáros krumpli... Ezzel elleszünk pár napig, addig sem kell főznöm. Ja és lehet bevállaom a madártejet is. Azt csak magamnak, mert apa nem szereti...

Február 6-án lszünk 2 hónaposak, 12-én megyünk oltásra. Nyuszikémat már felkészítettem. Egy hangos kurjantás volt rá a válasz... :D

Kb egy órája állt el az eső, tegnap reggel óta esett..., hát ennyit a mai sétáról, esély sincs kimenni az udvarból..., marad a terasz!

Kép

Kép
dcili81

Eltűnt anyukák:BKati,Csaki,Sina,stb...ugye minden ok nálatok????????????????????

solya051020
Káld

Mi február 17-én leszünk 2hósak és úgy számoltam h 19-én kapjuk meg az oltást(védőnővel még nem beszéltem erről),és 22-én lesz a keresztelő,remélem nem lázasodik be Olivér,mert akkor hogy visszük el a templomba? :roll: :roll: :roll:

solya051020
Káld

Na most megyek még főzőcskézek egy picikét,mert aztán fodrászkodás lesz,már alig várom.Már rám is fér.Ja és házhoz jön a fodrász(uncsitesóm).Úgyhogy az egész banda meg lesz szépülve. :lol: :lol: :lol:

solya051020
Káld

Andy: nem tudom, ez itt így működik. A kiskönyvébe is beírták a kórházban, hogy 3 hónaposan kontroll!!!

Cili: nálatok elállt már???!!! De jó, mert itt még mindig esik, de akkor reménykedek hátha. Nálunk az a baj, hogy Marci nincs csak úgy el a babakocsiban, hogy ki tudnám tenni a teraszra. Neki az kell, hogy rázkódjon alatta a szerkezet! :lol: :lol:
Vendég

sziasztok.
reggel f9-kor keltunk, pelus csere, kajcsi 10-ig. pici jatek, aztan dog faradt lett, de nem tudtam elaltatni. meseltem neki, setaltam vele, cicire tettem, semmi sevolt jo. mar leszakadt a hatam. vegul a ramaty ido ellenere elvittem setalni 15 percre. a harmadik haznal bealudt vegre.
tegnap este is csak igy tudta elaltatni apa, este 10-koe levitte setalni. pedig elotte cicin mindig bealudt. :cry:
remelem mot alszik legalabb 3-ig.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Bernuska!
Jobbulást ZSófinak!

Gabi!
Tök klassz cuccokat zsákmányoltál. :wink:

Múlt héten én is voltam nödokinál, minden rendben velem :P
Irattam szoptatás mellett szedhetö fogitabit!

Képzeljétek hétfön reggel 7 körül Vinzent elkezdett nyöszörögni, sirdogálni. Na gondotam biztos éhes, szopitime. Odavettem a mellkasomra, még pihizni akartam pár percet. Erre totál bealudt rajtam, nem is kelt csak 10-kor. Szerdán is és ma is hasonlót játszottunk, mikor reggel nyöszörög beveszem magamhoz az ágyba és még min 2órát alszunk együtt.
:wink: :lol: Eddig mindig szoptattam ilyenkor. Nem tudom, hogy miért van ez! Nem igazán éhes ilyenkor, vagy mi van, de legalább tudok én is aludni! :P Ja és így simán alszik 6 órát kaja nélkül. :roll: :roll: Általában hajnal 4 körül eszik elötte.
susy75

Ès akkor pár új kép!

Kép Kép Kép Kép
susy75

Mush én hallottam olyat, hogy volt olyan kisbaba aki sehogy nem akart elaludni éjjel, fogták beültették a kocsiba és éjnek évadján furikáztak körbe körbe...

Boci általában nálunk is jobb ha megy a kocsi, de tologatom, amíg elalszik, aztán kint hagyom, ha meg felriad kimegyek és megint elkezdem tologatni.

Suzy ilyen nálunk is volt már... imádom amikor ott szuszog mellettem...
Ma felriadt délelőtt, sírt keservesen, mellkasra vettem, és olyan édesen elaludt, meg kell zabálni. Aztán olyan jókedvűen ébredt, apjának nagyokat vigyorgott, meg magyarázott.

Kép

Kép
dcili81

Annyira mérges vagyok!!!!! Múlt héten ugye voltam pajzsmirigy vérvételen, és ma reggel mentem vissza kontrollra. Odaértünk (apa vitt be), és közli az asszisztens, hogy a doki a héten szabin van. Hát, ez k*va jó, ezért keltettem 1/2 7-kor a gyereket, hogy egyen, mielőtt elmegyünk, és ne robbanjon szét a cicim, ezért bumliztunk be Pestre, ami így reggel nem a legjobb. Miért nem tudták ezt megmondani nekem múlt csütörtökön????? Mikor mindig is úgy megy a dolog, hogy vizsgálat előtt 3-4 munkanappal van a vérvétel. Gondolhatták, hogy akkor ezen a héten megyek vissza. Vagy legalább kiírhatták volna a rendelőben :evil: :evil: :evil: :evil: De nyilván én vagyok a hülye, hogy nem telefonáltam oda.... Most szívathatom magam a jövő héten is, és azt is ki kell találni, hogy Kiskoboldot akkor kire hagyom, mert influenza szezonban tuti nem viszem kórház közelébe (meg egyébként se).

Bébic: Még mindig elolvadok Kiscsibészedtől :D

Boci: sajna nálunk is csak akkor van el a babakocsiban, ha rázom a seggét, így mostanság esély sincs hosszabb levegőzésre.

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: Tényleg állatok. Annyire nem figyel senki semmire, hogy néha az embernek csak ordítani van kedve.

Csaki!!!! Teljesen eltűntél! Jól vagytok?

Zöldi! Ha jobb idő lesz, menjünk sétálni. Te nem tudsz átkavarogni Budára? Esetleg ha elkapsz egy jó buszt? Talizhatnánk pl. a Novotel szálló előtti hatalmas gesztenyés parkban. Ha nem jó, én szívesen átmegyek a Szt. István parkba.

Most nyugi van, Domi alszik. Édesem ma tízkor kelt! Fél 11.kor aludt, szopi ötkor, aztán hétkor. És alszik a drága a kiságyába, külön szobába.

Aida: Kiságy probléma. Mikor próbáltátok először belerakni? Hány hetes volt?

manna
mannababoca

[quote="mannababoca"]
írta:
mannababocaAida: Kiságy probléma. Mikor próbáltátok először belerakni? Hány hetes volt?

Onnantól kezdve hogy hazajöttünk a kórházból. Nem jól csináltam? :roll: Eleinte nem is volt gond. Éjszaka is ott aludt meg a 3-4 hetesen a délutáni alvás is ott zajlott. Azóta viszont se nappal, se éjjel. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Meglátogatott ma a védőnő.. Meglátott, és közölte, hogy te jó ég, de sápadt vagyok, mennyit alszom pihenek... Mondom neki, éjjel 3 óránként kelek, nappal nem alszom, nem pihenek, mert ugyebár ketten vannak.. :) Azt modta csodálja, hogy van még tejem.. Hát én is..

Megbeszéltük vele, hogy a legjobb lenne magánortopédiára elmenni, na és én firtattam a koponya uh-t, mert Beni fejét a kutya sem nézte meg, holott tiszta dimbes-dombos. A dokik szerint felszívódik, pár hónap, deazért nem ártana megnézni.
Szóval nem tudom már melyiktőök írta a komplett hasi, koponya, csípő szűrést, de szeretném megkapni az elérhetőségét.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kinéztem egy bébitornázót, elvileg meg is vesszük. Mit gondoltok róla? Eddig sok jót hallottam az ilyenekről. Meg elvileg nagyon sokáig lehet használni. Vélemények?

http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =1&whid=43

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Most olvastam egy cikket, amiben az állt, hogy a vákuummal született babákat időnként visszahívják kontrollvizsgálatra, hogy bebizonyosodjanak, hogy a vákuum nem okozott problémát. Noelnek ilyen nem lesz. Vki nem tud erről vmit?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: Szerintem jól csináltad. Ha az elejétől beraktad, akkor "meg tudta szokni a helyet".

Nekem is volt néhány nehezebb éjszakám még az elején. Szerintem a lényeg, hogy ha beraktad, akkor ameddig birod, de ne vedd ki. Ez nem azt jelenti, hogy csukd rá az ajtót, én ott ültem mellette, énekeltem, simogattam, szeretgettem. De nem vettem ki. Megnyugodtott. Ha bearkod, sír majd rögtön kiveszed, szerintem rosszabb, mintha egyáltalán nem rakod be. Ha nem bírod, ha sírdogál benne, vagy nem akarsz ott ülni, akkor vedd oda magadhoz. Szerintem egy dolog fontos, hogy ne legyen ez a berakom-kiveszem dolog, ez ne rögzüljön.

manna
mannababoca

sziasztok!

ma megvolt a csipőszűrés, pikk-pakk.
Megérkeztünk 8 óra felé, bejeltkeztünk a 6. voltunk(fél 9-től van rendelés) még beugrottunk a ygógytornászhoz, mert még mindig balra fordul és jobbra nem hajlandó
azt mondta, hogy méhen belül vett fel rossz tartást, de figyelgessem, aztán egy hónap múlva újra megnézi
a csipőszűrésre mire odaértünk már szólítottak is minket, a bal csipője az uh kiderült, hogy fejletlenebb, terpeszrugit kell hordani éjszakára.

Kipróbáltuk a a Grip watert egyenlőre úgy néz ki müködik.
a homeot a dr-nő leálította most.
mert ami egyik nap jó volt amásik nap csak felerősítette a tüneteket amire adtuk

Már tudunk mosolyogni, múltkor szopi közben egyzser csak megállt rámnézett és elmosolyodott.
én meg úgy örültem neki:)

megyek, mert most küzdünk a szelekkel

KépKép

Kép
orsimorsi

[quote="mannababoca"]A írta:mannababocaida: Szerintem jól csináltad. Ha az elejétől beraktad, akkor "meg tudta szokni a helyet".

Nekem is volt néhány nehezebb éjszakám még az elején. Szerintem a lényeg, hogy ha beraktad, akkor ameddig birod, de ne vedd ki. Ez nem azt jelenti, hogy csukd rá az ajtót, én ott ültem mellette, énekeltem, simogattam, szeretgettem. De nem vettem ki. Megnyugodtott. Ha bearkod, sír majd rögtön kiveszed, szerintem rosszabb, mintha egyáltalán nem rakod be. Ha nem bírod, ha sírdogál benne, vagy nem akarsz ott ülni, akkor vedd oda magadhoz. Szerintem egy dolog fontos, hogy ne legyen ez a berakom-kiveszem dolog, ez ne rögzüljön.
manna

Így szoktam én is. Nem veszem ki. Múltkor szószerint 1 órán keresztül simogattam, énekeltem. Addig jó is volt. Aztán ahogy elmentem onnan, rögtön sírt. Valahogy nem megy ez a kiságy téma nekünk most már.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

hahó

aida:

nyugi nekünk se megy a kiságy. csak éjjel.

andy

orsi:

mi van ezzel a homeos dologgal? hogyhogy ellenkezőleg hat másnap? pár napja mi is azt szedjük. már tök jól elmult a hasfájása az infacolt se nagyon adom már inkább ezt a homeost. ma viszont nagyon fáj neki. igaz paradicsomos tésztát ettem (eddig még nem ettem paradicsomot miota szültem lehet attól is)

Kép
andy30

aida:

legközelebb már én is hasonlót vennék nem szönyegeset mert a sima tornázót bárhoz fölé tehetem

Kép
andy30

andy: nem tudom ti mit szedtek
nekünk volt lycopodium, meg colonithis
két napig jó volt aztán már nem
tegnap amikor csinált egy reggel 4-től du-án kettőig tartó síkítva ordítást, felhívtam a drnőt és azt mondta egy napra álljunk le minden homeossal
én ezért mondom, lehet ha nálatok beválik akkor ok
nekem ezt a homeos drnő mondta

KépKép

Kép
orsimorsi

Mai mérés eredménye: 3980 g. :D 270 gramm 1 hét alatt!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Jaj nem is írtam meg nektek, hogy képzeljétek reggel bemegyek Domihoz és úgy fekszik keresztbe a kiságyba, hogy a két lábacskája kilóg a rácson... :D :D :D

Kép
mannababoca

Páran már egész régen jelentkeztek (vagy én maradtam le :D):
Sinaszi, Galzsuzsa, Bkatalin, Bellanitta, Edoci, Eszterke24, Hemej, Zsebi_baba - veletek mi van? Minden rendben? Ha valaki írt nem régiben csak én nem láttam, akkor tőle külön bocsi.. :oops:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

hahó

orsi:

jó h irtad mert akkor tuti nálunk is ez van! 1-2 napig nagyon jó volt most tegnap óta meg jobban fáj neki mint hetek óta nem:( amugy nem is gondoltam volna erre.

Kép Kép

gondoltam pár jóét kép

andy

Kép
andy30

vera: nem semmi adag!:) nekünk is volt már hasonló..a multkor a kedvenc bodyját kellett a kukába dobnom egyenesen :roll:

Kép
andy30

vera: azért nem semmi h már csattot tudsz a hajába tenni! :shock: :) nekünk amint látod nem nagyon sikerülne

Kép
andy30

Berni, először is köszi a dicséretet, eddig csak 4 oldalt fordulás volt, mindig csak a játszószőnyegen..a lábával vesz lendületet és hopp, már oldalt is van :D
Ja, és az én kicsimnek is nagyon csunya volt az arca, védőnéni mondta, hogy ez ekcéma. Kaptunk gyógyszertári krémet ami hidrokortizonos, napi 2x kellett kenni, és egy hét alatt teljesen elmult, remélem igy is marad. Tudom ez a hatoanyag nem tul baráti, de elmúlt és nem romlik tovább..

Boci, a lukvizitoron nagyon jot nevettem :D

Eszterke, ha akarod, szivesen segitek Neked vonalzót csinálni, irj priviben, és megbeszéljük :D

Susy, kisbabó tündéri :D Olyan kis pasis..

Aida, klassz a tornáztató, néztem ezt én is.. most egész jó ára van..

Orsimorsi, nálunk is ez van, Laja hanyatt fekve mindig jobbra forditja a fejét. Mondták hogy forgassuk, dehát amikor elalszik nem tudom másik irányba tenni a fejét, azonnal orditás van. Nektek mit tanácsoltak? Forgassátok az oldalára?

Vera ,ez pihenőszék amiben Iza van, ugye? Fekvőpoziban van? Bocsi, csak nem látszik a képen...

Zöldi, hogy ment az oltás? Hanna hogy viselte?

Nálunk is megy a mosolygás, és mi is átléptük az 5 kilot, hazahozós suly 283o gr. :D

Védekezés: kérdezte tőlem is a doki a 6 hetesen, mondtam nem kérek semmit, nagyon hosszu ideig kisérleteztünk, és csak segitséggel jött össze. Persze felhivta a figyelmemet rá, hogy hány olyan eset van, ahol az első baba nagyon nehezen jött, a második meg teljesen spontán...
Na, majd meglátjuk :shock:

Kép
Kép
zsiraf8

Andy! Én sajnos nem úsztam meg! Vasárnap reggel be kell feküdnöm és ha minden jól megy délután már jöhetek is haza. Viszont amig az altató hatása nem megy ki a szervezetből addig nem szoptathatok! :D
Remélem ezt te megúszod!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?