Na, jó sokat írtatok, amíg nem voltam.
Bencusom gennye fülgyulladásban, 39 fokos lázzal, ma kifakadt a füle, szóval nagyon elvoltam az utóbbi időben...
Pocakosoknak jó gömbölyödést, a várakozóknak kitartást, a pirizőknek pedig újabb esélyes hónapot kívánok! Dia, neked üdv köztünk!
Lányok,
a Cataflam fájdalomcsillapítóval óvatosan, mert gátolja a peteérést és a teherbeesést!
Nálunk apa sokszor altat, és "sorozatfüggő vagyok", bár idén még nem is néztem még a Barátok Közt-öt sem. Na meg az utóbbi napokban apa folyamatosan a gép előtt ült...
sziasztok,
eltűntem egy kicsit...mindenkinek szép estét!!
Királylány: üdv itt...hbár én is nagyon új vagyok...rendes a papa
Nyuszifül: cici téma, csak hogy megnyugtassalk: nekem elég rendesen osztott a sors ciciket ennek ellenére egy 50 kg-os, anyukától hordtam apóttejet a lányomnak, akinek a mellei alig látszottak...hihetetlen mennyiségű teje volt, és gyereke 2 éves korában apasztottam el magaát addig annyi tejcsije volt...szóval nem a méret a lényeg
egyébként súly miatt akartam 3 hónapot várni a kezdéssel, de olyan lelkesítőek vagytok+ a súly vszínű nem olyan vészes...így jövő hónap kezdés lesz
gyönyörűek a gyerkőcök....én is akarok egyet még !!!!
Még maradt egy lh tesztem és kíváncsi is voltam hogy ma reggel mit mutat, gondoltam megcsinálom , hátha már nem lesz rá szükség.
Hát lányok ez is nagyon két csíkos mint az esti. Én nem értem nem egy napig tart ez a dolog. Na mindegy most már nincs több tesztem, úgyhogy lesz ami lesz. Csinálok képet a tesztekről, kíváncsi vagyok a véleményetekre, remélem sikerül felrakni mert ez eddig apa csinálta.
Lenne egy kérdésem, apa nem hagy engem ezzel az influenza elleni oltással, szerintetek ha most próbálkozunk akkor ez nem árthat nekem, illetve nála a kiskatonáknak?
királylány: én azért aggódtam a túlsúly miatt, mert csökkeneti a teherbeesés esélyeit..de hát kaptam itt erre néhány ellenpédát
boganna: sztem már nem érsemes oltatni maga, mert hogy látom bp-ti vagy, ott meg már elindult a vírus...kb. 2 hét kell a védettség megszerzéséhez, ezért ált. azt mondják, hogy csak ott érdemes oltatni, ahol még nincs fertőzöttség....egyébként, ha véletlenül hamar babás lennél, az semmiképp nem lenne jó oltással
Köszi Evic a választ. Én is úgy gondolom hogy már amúgy is késő lenne, na de apa hajthatatlan , azért megkérdezi a dokit hogy árthat-e.
Nyuszifül én is nagyon szurkolok, de menni fog okos lányka vagy te! A fényképet még nem tudtam betölteni valami hibát ír ki. Majd este megkérem apát.
Melinda várunk az eredményekkel, minden rendben lesz úgy is.
králylány általában sajna sokáig dolgozik....ált éjjel fél 2-ig a legkorábi időpont mikor hazajön az 11 ora..... drukk a tesztelőknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++
Nyuszi! Én a szopi alatt örültem annak, hogy kicsik a melleim! Nekem állandóan csomós volt, így hetekig minden szopi után fejtem, és örültem, hogy csak ekkorát kell maszírozni Drukk a vizsgádhoz! Mennyi van még?
Rólam:ezt a hónapot kihagyjuk...kicsit túlpörögtem az elmúlt hónapokban
Adiadi!
Nem tudjuk áttenni nagyon szeretnék már egy laptopot, de fogalmam sincs, mikor lesz rá keretünk
Anna!találtam képet, de ez em az, amit neked akartam feltenni Ezen azt mutatatja, hogy hogy lehet jóstesztként használni az ht. mindjárt keresek tovább
Duna az ES mit jelent?
Az mutatja a pé, és ami alatta van az a jóslóteszt? Mi a különbség a kettő között, mert a napok ugyan azok.
Vagy az ES ( pé előtti napok)? És a második pedig a pé utáni napok?
Hú ezt most nem értem.
Olyan ari vagy hogy küldesz ilyet.
Anna!
A kék terhességi teszt, a zöld leh. Az lh korábbi napon kimutatja a terhességet. ES szerintem beágyazódás, de németből nem vagyok vmi jó. A babatervezők otthona loldalról szedek mindent
Na itt van a kép. Itt is minden időpontban készült teszt van. Itt is két nap erős a csík.