Minden betegeskedő kicsinek és nagynak jobbulást! Mennek a baciűzők:
Davandi, Nálunk ugyanez van a főzelékeknél. Blanka nem igazán akarja megenni őket, tolja ki a nyelvével, meg fúj és öklendezik. Én gyümit teszek bele, és úgy falja.

Én úgy vagyok vele inkább egye így, mint sehogy. Fokozatosan csökkentem majd. De pl. most már van olyan amit megeszik magába, pedig nem csökkentettem a gyümit, hanem egyszercsak újra megpróbáltam anélkül, és megette.
Anny, Örülök, hogy az ügyvéd is megerősített abban, amit mi is mondtuk, semmi esélye. Nyugi és kitartás! És nem rontod a hangulatot, máskor másnak is van rosszkedve, baja, és meghallgatjuk, nincs ezzel semmi baj. Bárányhimlő? Hát ez tényleg nem jókor jött, nem mintha jöhetne bármikor jól. Gyors gyógyulást!
Vanda, Édes kis cuki manók!
Fanni, Már miért lenne baj? Majd csináltok ti is mindent nemsokára. Visszasírod még a nyugis időszakot!

Amúgy Blankának nálunk sincs foga.
Eszti, Grat a lépegetéshez! Na én ezt ki sem próbálom, nehogy már kedvet kapjanak!

A járókába kapaszkodva az enyémek is lépegetnek, simán helyet változtatnak most már.
Tonti, Milyen ügyesen esznek egyedül! És a portré nagyon szép, jól sikerült!
Juci, Sajnálom az újabb tüdőgyuszit, remélem tényleg kinövi! Anyósodra meg tessék sz..ni!
Banika, Nálunk detto ugyanez, ha anyós itt van: „állandóan nyunyorog nekik, meg tuszkolja a kezükbe egymás után a játékokat”.

Nem veszi észre, hogy úgyis azzal fognak játszani amivel ők akarnak, nem és nem érti. Minden alkalommal égnek áll tőle a hajam.
Móni, Jó a keresztelős kép, jó ötlet, hogy előre megcsináltad! Szépek vagytok!