Sziasztok Csajok!
Csak egy gyors iromány, mert most már nyomtatnom kell jópárszáz oldalt, EGYESÉVEL

és utána mindre pecsétet is kell nyomni, majd kézzel ráirni azt a sorszámot, ami a tetejére rá van nyomtatva!!!

gondolhatjátok, hogy ezt egy japán találta ki a mi német irodánkból, csak hogy legyen valamit csinálnom...na mindegy, ezt legalább nem rontom el
Demetnik szép a pocid! az első képnél megijedtem, hogy te jó ég, az enyém hozzád képest hatalmas! erre olvasom, hogy az még korábbi volt!

én is néha mivel sokat hallom hogy milyen nagy meg ilyesmi, kicsit megijedek, de ez van, ma reggel megpróbáltam a lightos reggelit, uzsonnát, de ebédre hogy milyen éhes voltam!!!

a lényeg hogy a picurok jól legyenek!
Ettike szép a babaszoba! és a micimackós függöny is jó, meg látom jó sok játék-mindenfélétek van!

és jó a pocid is!

de jó csajok, hogy felviditottalak benneteket

egyébként ma sunyiban lefotóztam apát, ahogy átöleli a szopipárnát, mellette alszik a Lucamaci, és félig nyitva a szeme
Ildi de jó hallani rólad is! Pihenj minél többet, örülök, hogy szépül a lakás, de ne hajtsd túl magad!
Csík: nekem is van! és úúúúgy örültem neki!

én már csak ilyen kis lüke vagyok, hogy ezek a terhességi jelek meglegyenek rajtam

esténként meg kezd kijönni a köldököm is, szerintem nemsoká kifordul az is

ennek is örülök!
Gabka micsoda álom, még jó, hogy a szülés is benne volt, különben Kocska megfejtés variációját le nem tudnád tagadni

Még jó, hogy nálunk apa nem olyan félős a Lucától, és igy azért elég jól elvagyunk

és ha Luca nem akar kibújni, hát mondtam már neki én is, hogy áprilisra készüljön, mert akkor ráhajtunk
Gesztenye nagyon szépek a bútorok, szerintem is a polcos a nyerő! (szegény Luca apának még ezt is össze kell majd raknia...remélem azért rendbejön addigra, mire ezt kiszállitják!

)
fánkot én is ennék, főleg ha van egy nagyon könnyű receptetek! (még nem csináltam sose
Tisa tettél már fel képeket a gmailre? vagy majd ide fogsz? hűű te aztán nagyon felkészült vagy! már a kismamapakkod is majdnem kész!
Zsu gyógyuljatok meg! kilós turit nem tudtok? vagy ez a keletinél olyan?
Sziszike örülök, hogy mégis meglett a kocsi! Remélem hogy olyan amilyet szeretnél, és még jó, hogy személyesen veheted át, igy legalább alaposan meg is tudod nézni!
Volt már valamelyikőtök a pesti aquaworldben, azt hiszem ez a neve, ilyen helyre lehet menni kismamának? ha kihagyom a meleg vizeket? meg a vad csúszdákat? szóval szaunázni egyáltalán nem szabad?? kicsit se?? és a jacuzzit azt szabad? csak úúúúúgy megkivántattátok már velem is ezt a wellnessesdit, és egyszerűen nem tudom hova kéne elmenni
Kikocska sajnálom hogy ilyen emlékeid/'élményeid' vannak, igy nem is csoda hogy félsz a császártól

De gondolj arra, hogy a mostani jobb lesz!!! Réka milyen édi lehet majd ha nagylányoskodhat majd a kistesó körül!

Nándit meg úgyis tudod majd kezelni, és ha már nagyobb lesz a tesó milyen jót játszhatnak majd együtt a fiúk!
na nyomtatok egy kicsit, bár tudnék még irni, de ez is elég lesz mára, csak annyit irtatok, hogy állandóan visszapörgetek, hogy kinek akarok még irni, és mire leérek kimegy a fejemből a fele!