A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Ja, és látom van verseny maszatos képekkel is, de olyan nekünk még nincs. Épp most volt itt a védőnénink a hozzátáplálás miatt, 2 hét múlva kezdjük...

yuyu79

sziasztok!

Elég rossz éjszakánk volt, nem tudom mi lett Lilivel, de 2 óránként ébredt :cry: és most sem igazán akarodzik aludni.

Köszönjük a dicséreteket, átadtam a csajsziknak...

Rókalány,
köszi a krém nevét... igen, sajna nem ehetsz tejes dolgokat mert akkor elvileg előjön az ekcéma... legalábbis Lilin látom... pár napig ettem egy kevéske csokit, sajtot stb.. erre megint látom, hogy jön elő :cry: AMúgy már probáltátok ezt a krémet???

Ez a jóga tök jó dolog, de én sajna nem tudom hova tenni Rékát... Vele elmenni pedig, háááttt.... merész húzás lenne... szóval irigyke :lol:

Én múlt héten voltam a munkahelyemen a GYED-et intézni... kíváncsi vagyok, hogy mennyit fogok kapni...

no, megyek befejezem az ebédet!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

reméljük az influenza nem kapott értesítőt, hogy mától járványol :lol:

anya porszívózik, jobb lesz lapítani Kép
Vendég

Boni, ez édes :-) Ti már gyúrtok a kistesóra, vagy mi ez a "12 days until testing"???

yuyu79

férjemmel a bölcsibern Kép
Vendég

Ti már bölcsibe is együtt jártatok??? Nem semmi :D

yuyu79

yuyu még nem de ciklus már majd augusztustól, csak a plllangók miatt :lol: addig gyakorlunk :lol:
Vendég

újra itt
Sikerült aludni reggel megetettem és 10.40kor keltünk. De jól esett.

De látom nem csak mi nyűglődtünk este akkor sztem front van vagy az idő miatt lehtettek enyire nyügik a gyerekek.

Én esőbe nem megyek sehova úhogy bocsi lányok maradok magamnak.

Mi ma hurka kolbászt sütünk, meg este vendégeink lesznek így készülődésbe kezdek. Azé ha tudok benézek.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

igen pár éve detrült ki amikor anyós elővette a képeket bár esély megvolt, mer csak egy bölcsi volt, de nem foglalkoztunk azzal az időszakkal, meg lehetett volna nembölcsis is
Vendég

Boni Kép Kép Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Én is vagyok, csak nemigen jutok a géphez, ha meg igen, mire visszaolvasok már mennem is kell, így reagálni nem tudok!

Dia: 18-kerületi vagy? Én 17., de szüleim 19. Nem is tudtam :)

Ma nem voltam jógán, mert kicsit elfáradtam és nem akaródzott, de Tranzitba megyek, így viszek fényképezőt..... gyertek minnél többen.

Szóval már el is indultam, de beugrottam apa munkahelyére, így tudok írni, mert addig szórakoztatja pipit, deindulok is. Kb 12:45-re ott leszek, gyertek.

Üdv a régiújjaknak ;)

Cukik a gyerkőcök nagyon!

Ritus

Kép
rituspoc

Üdv minden új-régi zugolvasónak! :D

Mecsi! Elvileg fent vagyok, remélem hogy gyakorlatilag is az iwiw-en. Várnainé Szabó Szilvia néven keress! Az éjszaka pedig nálunk is igen kemény volt.

rizsimami

hát nem tudom hogyan van mire elolvasom már a 2 lány összebeszél és írni nem tudok így maradok zugolvasó és néha író

makadu
megkaptam válaszoltam

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Kitti, Julcsi, szavaztam! :D

Barbi
Kép
manci79

köszi, a szavazatokat!
Julcsi, ne lükéskedj,még jó,h nem haragszom!szavaztam én is Rátok! :D
makadu

Betti nem kaptam meg :shock: még :) :roll:
makadu

ne viccelj már régen elküldtem ha elszállt kiakadok megnézem

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

szia nekem azt írja elment

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

pedig tényleg nem kaptam meg :shock: ez a fránya rendszer :evil: :evil: :roll:
makadu

Csajok, ma előbújt Gergő első fogacskája :D Jó hegyes, remélem nem harap rá cicizés közben, mert szokása, ha már elegett evett. Én meg csillagokat látok :roll: :roll:
Ja, és ma 2x fél órát aludt, reggel 8 óta...hogy, hogy bírja, én nem értem :?

Barbi
Kép
manci79

Na milyen volt a jóga meg a tranzit? Kép

yuyu79

GErgőnek grt!

hová tűnt mindenki? tisztelet a kivételeknek :lol: egyedül Aprónak van igazolása :wink:
Vendég

Barbi, gratulálok a foghoz! Kép

Azért biztos lesz 1-2 harapás... Eni is harap néha, de már egyre ritkábban szerencsére.

yuyu79

Ja nem kinevetés akart lenni, csak örülés ;-)

yuyu79

Köszi Gergő nevében :) Hát, ha ráharap, legfeljebb mondom neki, hogy nem szabad, bár eddig mindig kinevetett ilyenkor :D

Barbi
Kép
manci79

Sziasztok!

Tranzit jó vot nagyon, van rengeteg kép, de ide csak párat dobok ízelítőnek, különben mindenkitől kérek mail címet és küldöm!

Akkor megpróbálom felrakni, szóval próba

Ritus

Kép
rituspoc

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
rituspoc

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép

Kép
rituspoc

Sziasztok!

A keddi Varosligeti seta nagyon jo volt - Anna, Laura bealudt es csak a kocsinal ebredt fel, amikor attettem a hordozoba. :) Jovo heten is mehetunk - majd beszeljunk het elejen, valamikor be kell mennem a munkahelyemre is.

A mai joga is jo volt, csak sajnos nekunk is egy kicsit maceras oda jutni - 2 ora volt az ut oda-vissza, de tetszett Lauranak. Jol el is faradt, a trolin be is aludt szepen. :) Jo volt veletek talalkozni lanyok! :) Legkozelebb megprobalok a Tranzitba is elmenni, mar regen voltunk.

Dia - Hol laksz a 18. keruletben? Mi is oda koltozunk hamarosan, eddig a 19. keruletbe laktunk, a metrohoz kozel. Ugy latszik egy paran laknak errefele is - itt is szervezhetnenk valamit, ha van kedvetek. Van Ringato is itt Kispesten, szerda delutanonkent, mi szoktunk menni, es nagyon jo - sok uj eneket, mondokat tanultam mar.

Udv a zugolvasoknak :) - nagyon szepek a babak! Irjatok gyakrabban!

Csenge - jobbulast Zsombinak - remelem hamar otthon lesztek!

Kellemes estet!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép

Kép
rituspoc

Szóval sok volt, de van még mindenkiről. Ma nagyon fotózós kedvemben voltam.

Várom a mail címeket és mennek a képek eredeti méretben

Ritus

Kép
rituspoc

húú de jók lettek a képek;) Ritus, ügyes vagy!

sniky@freemail.hu-ra már küldheted is;) előre is köszi!

Most rohanok, mert bömbi van:(

sniky

Jaj még ezt felrakom, ez édi nagyon Kép
Kép

Kép
rituspoc

Niki elment!

Most kilépek, de majd jövök ha nem ma akkor holnap és a többieknek is küldöm, ha kapok címet

Ritus

Kép
rituspoc

sziasztok!

Ritus!Nagyon jók lettek a fényképek.Az email címem: verocs13@freestart.hu
Előre is köszi.

Rókalány!Dia!
Én a Papp Csabánál szültem,vele és a szülésznővel 100%ig meg vagyok elégedve.Dia te hányas szobában voltál?

Vera
l.veronika

Sziasztok!

Hát, előbb itthon, mert ez a fos idő. Bezárva négy fal közé, nem volt nagy buli, meg beparrantottunk, hogy haza sem jutunk.

Íme a beszámoló:

Szóval már Horvátország óta(4 éve) szerettünk volna kimozdulni vhova és ez volt a Kariajándékom Petinek. Falusi turizmusos ház Parádsasváron.
Úgy szombatig maradtunk volna, de 2 napja szakadt az eső, alig tudtunk kimozdulni a Kékestetőre, meg Recskre mentünk csak el. Így meg nem volt érte sajnos. Meg hát tanulópénz is, hogy itthon mennyire minden a kezünk alatt van Levi-ügyileg, ott meg, mint egy putri úgy néztünk ki, minden szanaszét, kidobálva, hogy ha kell, meglegyen játék, pelus, váltásruha, stb.
Aztán tegnap este havaseső, ma reggel szakadó hó, a mi falusi turizmusos házunk meg (ami egyébként hihetetlen szuper, felszerelt kétszobás csúcsház) kinn volt a Parádsasvári temetőnél, tehát a Mátrai falu legeslegészakibb pontja, az utolsó ház a falu legtetején a legkevésbbé tisztított,legelérhetetlenebb helyen. Szóval ma reggel beparrantás, hogy mi lesz itt, nálunk se hólánc, se téligumi (illetve nem tudjuk mi van a kocsin, éljen a felkészült mindenre gondoló két, illetve három majom(bár ezesetben Levi mégsem figyelmeztethet a téli gumira asszem), aki elmegy a téli Mártába így :-) ), gyors összapakk és hazaszelelés. Mondanom sem kell, hogy maga a falu csak esőnedves volt, így úgy döntöttünk nem kerülünk Eger felé, megyünk a Mátrán keresztül a szerpentinen. Mátraháza úgyis "csak" 10 km. Aha, meg ahogy kismóric elképzeli, felfelé egyre nagyobb hó, köd, majd hóvihar, szóval kb 20-al mentünk én sikítófrászban végig, szerencsére a csomagoktól csak néha láttam az utat, de eléggé félelmetes volt.
Na, a lényeg, hogy megvolt a tűzkeresztség, első kirándulás, szép ház, csodás környék, pár rövid progi (mert szopi mellett ugye kirándulni sem lehetett nagyon, meg ugye az eső.....)
Jó volt, meg most már nagyon jó persze itthon is, mosok ezerrel, apum meg meglepett kajcsival, szóval ez letudva.
Szívesen maradtunk volna még persze szombatig, de tényleg, ha ott leesik a hó, akkor nem tudom mi lett volna, Peti meg vasárnap már 24 órázik.
Persze izgalmakból kijutott, mert képzeljétek, első este ott álltam az ágy mellett, elfordultam, hogy felkapcsoljam a kislámpát, erre Levi az ágy közepéről hasról nemcsak egyszerűen átfordult, hanem popó fel, átdobta magát az ágykereten és bumm, le fejjel a földre. Peti nem tudta kit vigasztaljon, én meg nagyon nem jól reagáltam, ezt még tanulnom kell, mert totál pánikrohamot kaptam, hogy mi lesz, itt állok egy szál bugyiban, esti fürdés után, 9 óra van, totál elérhetetlen, falusi hely, kórház a közelben nuku....aztán szerencsére nem lett semmi, de éjjel óránként riadtam fel és néztem Levit, hogy mi van vele, ezt meg persze érzékelte, így ő is kb. óránként kelt. Jó pihis volt ám! De a lényeg, hogy az ágy alacsony, meg padlószőnyeg is volt, de akkor is nagyon ijesztő volt. Én meg ilyenkor a világ legalkalmatlanabb, pancser mamijának érzem magam, hogy ott állok 20 cm-re és mégis 1 mp alatt ezt műveli az úrfi.

Na, ennyi meg egy bambi, szép volt, jó volt és mindig megállapítom, hogy mennyi csodás hely van kicsiny hazánkban!

Ja, és Levi elindult négykézláb első este, igaz hátrafelé, mint a rák, de mégis, valamerre csak el kell kezdeni.
Iszonyú cukker a pasi, na jó, tudom elfogult vagyok.
És tudok talán öregapós képet is passzolni, két napja szívogatjuk az alsó ajkunkat.

Majd teszek fel fürcsis képet Leviről, most volt ugye szerencséje a nagykádhoz először és mint akinek lefagyott a proci, vigyor fel amikor betettük és ottmaradt a képén amíg ki nem vettük.

Bocsánat, kissé hosszú lett, most elkezdek visszaolvasni, biztos tutter dolgokat szültetek itten 3 nap alatt, kiváncsifáncsi vagyok-
:lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

NA, sikerült nagyjából végigolvasnom és még jegyzeteltem is :lol:

Üdv az újaknak, éljen a felszólítás, írjatok ám, elűzi a magányt! Puszi a babáitok pocijára!

Képek egytől-egyig cukik, nem emelek ki senkit, mert 5 oldal távlatából....szóval inkább nem.
Nos, akkor egyenként, amit írtam:

Zsófi, rugiból vettem két csomit, a 3. már nem kell, átdobom jövő héten, vagy csüt. tranzit? Végre eljutnék én is, bár látom, Te már voltál.... :wink:

Enyim-Környéki lányok: a héten hívom a babamasszázsos nőt, akkor kire számíthatok??????

Pajo: Mei Tai: nekünk is néha bejön, de a hátrakötésnél Levi nagyon sír: túl széles alul a lába között a meitai, emiatt vagy békapóz, de abban már feláll és az ugye fárasztja Levit, vagy ha ülni próbál az meg fáj neki. Te hogy kötöd fel?

Makadu, sok sok erőt, semmit sem rontottál el, és hidd el mi is hasonló cipőben, bár talán talán van némi javulás.

Kati, nálunk is ugyanígy megy a dolog, első alváskör saját ágyban, aztán átkerül hozzánk, mert nem tudok óránként szaladgálni, inkább feküdjön mellettem és ha felsír, akkor cici-cumi azonnal, így kihúzzuk az éjjelt valahogy.

Boni, sajnálom nagybátyádat nagyon!
Hozzátápival nagy sietsz, már ennyi mindent? Paradicsomtól nem puffad Zsigi, elvileg azt a 7-8. hónaptól ajánlják...
Levi is imádja egyedül a kanalat a szájába dugdosni. Nesze neked drága játékok, egy sima fémkanállal fél órát elvan egyedül, ha épp nem fáradt.....

Andi, örülök, hogy jól gurul a kerék! és hogy jobban vannak a lányok. Te meg le ne betegedj mán!!! :lol:
Képeket nekem elküldenéd ami nálatok készült? r.zsoofi@gmail.com

.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Na, azt hiszem jó hosszú leszek, annyi mindent írtam itt össze:

Fogzás:
Luca, dentinoxban van lidocain, ezért csak 3-4x ajánlják naponta, nem baj ha ennyit lenyel, de többet ne.
Dologel szuper! És tényleg csa növényi eredetű.
Van még a vibrucol kúp, azt hiszem így hívják??? Jó drága, homeos, esküsznek rá sokan.
Akkor chamomilla ch 9, vagy 15, de minél kisebb potenciál, és ezzel együtt belladonna 6 vagy 9 ch a hőemcsire ami a fogzást kíséri. Gondolom, tudod, hogyan kell feloldani.
Plusz még egy homeos csodaszer, most tájékozódom róla, majd megírom: osanit.

Mecsi: cumisüvegek: tommy tippie, avent, csőrös pohár is ebből , nuk, sima noname.eddig.
Diétának tejet ajánlottak Neked? Áron bírja?
Sztem amúgy Rád jobban hasonlít....

Yuyu, olaj a hozzátápihoz, Szilvi mondta és logikus: azért is kell majd, mert az anyatejben van zsír, ami segítni a zsírban oldódó vitaminok felszívódását, de amikor majd egyre kevesebb anyatejet fogyaszt, kell vmivel ezt pótolni, ezért kell pár csepp olivaolaj a hozzátápihoz.

Dia, néha a mérleg is hülye, nálam amikor Levi még csak 30-40ket evett, mért 140et, ami extra volt, még most is az és persze 2 óra múlva már éhes is volt a lurkó, tehát kizárt hogy ennyit evett volna.
Én azóta nem bízom a mérlegekben, de ha muszáj márni, akkor muszáj....sztem is várj egy picit. Nemcsak pénz kérdés, de persze az is nagyon, hanem azért Virágnak is ez egy nagy tortúra...

Pöttöm?????

Sniky, nincs messz a 16. ker Tőletek/Tőlünk babauszira? Annyira car a Campona?
Te mindenkit harapdálni akarsz?... :lol: :lol: :lol:

Csenge, illóolajnak mehet eukaliptusz nagy higításban, csak menthol ne!!!Az légzésleállást okozhat.
Babyluufban is eukaliptusz van, de amit nem értek: van olyan csomi ami szigorúan csak 6 hós kortól ajánlja, van ami meg már 3 hóstól. Ugyanolyan összetétellel a hátoldalán meg minden. Szóval én még nem mertem használni, majd később, de tényleg nagyon szuper! :shock: :shock:

Szuszu, Andris sikítása édes, sál, pelus arc előtt lengetése nálunk is hasonló izgalmakat vált ki! :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

....és ami kimaradt...bocsi:

Arcfolt lehet fogzástól is, nem? Én több helyen olvastam és Levinek is 2-3 naponta megjelenik a szája körül, tipikus, majd fényképezem.

Halicar ekcémára szuper, én azon élek, az ujjaim miatt. Ha este nem áztatom abban, másnap vérzik és totál érzéketlen az ujjaim vége a repedezéstől. Tényleg kevés helyen lehet kapni. Kinek vegyek, itt van...ha esetleg kell segítség.

na, a többit majd holnap.

:lol:

Jó éjt!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok!

Jaj képek, szupik! Nagyon édesek ez a babák és milyen szépek! :lol: Nagyon ügyesen ülnek, enyém lány még eldől mint egy zsák :lol:

Mazska,
Köszi sokat segítettél! Még ajánlottak egy férfi orvost is, állítólag Ő is jó... Majd holnap szerintem megkuksizom őket!
Persze talizhatunk vmikor.. TÉnyleg elköltöztök?? És a 18. ker-en belül hova?? Mert nekem még az is közel van! :lol:

Barbi,
Gergőnek gratula a fogacskához! Nekünk még sehol semmi :cry: mármint már látszik, csak nem akarja áttörni az ínyét :cry:

Pöttömékről nem tudtok semmit???

no ennyit engedélyezett Rékuci.. :D

Jó éjt!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Ha már így előcsalogattátok a zugolvasókat, én is bemutatkozom, bár már írtam egy párszor.
Budapesten lakunk, R, én és a kis BB.
BB 2008.08.18-án született, könnyű megjegyezni:)
Kisfiú, 7,5 kg, még mindig anyja karján, hátán tartózkodik ébrenlétének szinte minden percében, ugyanis a földön műsor van. Azért már forog, és néha sikerül orroncsúszva megtennie egy pár centit a kiszemelt tiltott tárgyért. Egyébként meg nem mozdulna.
Az éjszakákat születése óta végigalussza (20-tól 6-ig), mégis minden este úgy fekszem le, hogy ma már biztos fog ébredni. Foga még nincs, és egy tüneményes, csupa vigyor, tisztaapja gyönyörűség.
Csatolnék képet, de a méretezdát oldal valamiért nem működik. Majd próbálkozom.

Mindenkit üdvözlök, és jóéjszakát!
pajo

Sziasztok!

BOni: Öszinte részvétem! Egyébként nekem is van "igazolásom" :) Írtam, hogy egész héten vendégeink vannak Erdélyből, meglátogatott a két és fél éves keresztfiam a szüleivel, van néhány szuper kép is van fent, bár közel sem az összes:
http://picasaweb.google.hu/farmer72/JanuR#

Csak nagyvonalakban futottam át a fórumot, ennyire futja most...

Üdv minden új-régi Zugolvasónak közöttünk :D Nagyon édesek az új babáink is :)

A Tranzitos képek pedig egyszerűen fantasztikusak csajok!!!!! Annyira irigy vagyok :(

Valamikor vasárnap körültől leszek teljes üzemmódban, addig is nagyon kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Nagyon klasszak a képek! Biztosan nagyon jó volt a tali! Milyen édesek a babók is, ahogyan ismerkednek!!

Ritus,Mazska,
A 18. kerben lakünk, Pest Sz.Imrén. Igen ,igen, jó lenne itt a közelbe is egy babatali!! :D
Mazska, hová költöztök??

Pöttöm,
Gyere elő!! :wink:

Aproo,
Üdv újra itt! :) Örülök hogy jó volt, de azért nem semmi, hogy le esett az ágyról Levi baba! Szegény ő is meg te, én is biztos frászt kaptam volna!! És nem vagy pancsér mami, hasonló dolgok sztem mindenkivel előfordul előbb utóbb, mert egyszerűen olyan gyorsak már a kis lurkók! Na meg nekünk is meg kell szoknunk, hogy tényleg nem lehet egy pillanatra sem levenni róluk a szemünket, jajj már előre félek!! :shock:

Kép
Kép
dia123

Jaj csajok! Pöttöm telefonszámát nem tudja véletlenül valaki? Priviben nagyon örülnék neki!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

A már 6 hónaposoknak boldog első fél évet!!! Kép Kép Kép

Nem kezdem el felsorolni a neveket, mert csak belezavarodok :oops: De egyébként Málnusról jutott eszembe, hogy vannak már 6 hónaposaink is ;-)

Sziszka, jók a képek! Aranyos Málnus és Ákos együtt :-) Enikő unokatesóját is Ákosnak fogják hívni, vagyis már most is úgy hívják, csak még pocakban van :-)

yuyu79

Télleg nagyon jó a tranzitos képek :-) Barnuska mit keresett Zorka szájában? Megnézte van-e már foga? :D :D :D

yuyu79

Ha megtud valaki valamit Pöttömékről, akkor írjátok be, én is nagyon várom a híreket, hogy mi van Nonóval :roll:

yuyu79

Na, sikerült megoldani. Kép Kép Kép kettőnkről így kényszerülök sokszor fényképet készíteni Kép Kép apájával

Bocsi, hogy ennyi, de hát a büszke anya, ugye:)
Más is így van ezzel.

Aproo, BB elég hosszú gyerek (apja és én is magasak vagyunk), 2,5 hónapos kora óta terpeszben van a mei taiban. Altatáshoz előre kötöm, napközben pedig a hátamra, mert úgy szabadabban mozgok, BB pedig imád hátul lenni. Annyi, hogy amikor felkötöm, az MT alját, ahova a popó kerül kicsit összegyűröm, és úgy ültetem bele. A térdhajlatnál így picit gyűrött, és nem feszíti úgy szét a lábait. Sok sikert hozzá, nagyon kényelmes. Én nem is tudom, mit csinálnék nélküle. Sokat kell tanulnom, Boti viszont tényleg nincs el még nélkülem, ez a megoldás pedig mindkettőnknek megfelel.

Visszaolvasok.
pajo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?