A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Petra!
Boldog szülinapot a fiúknak!

Davandi :P
Képzeld csak, Milcsi fel akar ülni és már a pihenőszékben fel is ül simán. Pár napja kezdte, de már a földről is nyújtogatja a fejét, csak még nem jött rá, hgoy könnyebb úgy, ha megkapaszkodik. Szóval én nem fogok csodálkozni, ha reggel ül az ágyában :lol:

Dragonfly :?
Biztos ráígért aki kivette :(

Binyek :?
Kitartás...... Én előre félek...
Boldog 6 hóst :P ! És Riddencséknek :P is kicsit megkésve...

Betegeknek jobbulást... a többit meg elfelejtettem... megyek fürdetni! Sziasztok!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

És még egy kérés.
Ha valaki búvárkodik és szembe jön 2 Concord Ultimax ülés használtan, jó állapotban és jó áron, szóljon lécci! Köszönöm!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tonti!
A turmixgépbe beleöntöttem a forró levest és amikor elindítottam,akkor kicsapta magából az egészet! :cry: Azt,hogy az egész konyha brokkoliban meg spenótban úszott,már nem is említettem! :wink:

Zsuzska!
De jó neked! Bulizz helyettem is! :wink:

Bogi!
Nálunk Marcinak már a fölsők jönnek,de még híre-hamva nincs....Majának meg az alsó kettő egyszerre,amíból már az egyik kitört,a másik csak látszik,de még bent van.Éjjelente 10-15-ször :roll: :roll: :roll: kelnek fejenként!Gatyák vagyunk apával:élő zombik. :(

binyek

binyek

Remélem, még nem késő: ha minden jól megy, mi is mennénk Hévízre. A dátum igazából mindegy, péntektől vasárnapig maradnánk.
vovanda

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:03-kor.
davandi

Köszi Mindenkinek! Apa hazaér egy jó óra múlva, oszt már itthon sem vagyok. remélem jó buli lesz, a múltkor már voltam :) a hely ahova megyünk, Night Club is :) de az engem nem érdekel, annál inkább az étlap :)
Vanda! tök jó hogy jöttök!!! Ti lesztek a legkisebbek. én majd meg akarom ám Őket fogni!!!:):)

Csajok, én már úgy várom a tavaszt, nyarat. már a neten megterveztem/kinéztem a porontyok nyári kollekcióját :)

na ugrok fürdeni, remélem nem ébrednek fel...

zsuzska80
Szombathely

Binyek :P
Táblába

R: 200 ml táp
T: 100-120 gyümölcs + 100 táp
E: 200 főzelék+100 körte-almalé
U: 200 ml táp
V: 200 ml táp
V2: 50-100 ml táp
Súlyok változtak, de azt majd később írom, mikor Milcsi valóban felül teljesen egyedül.
Köszönöm!

Davandi :P
Lehet, hogy igen, nálatok is nemsokára jön a megállíthatatlan fejlődés :lol:
Milcsi egyébként már mindent akar. A vizet issza velem pohárból -cumisüvegből utálja...-, a napokban az almámat ette és ma a fogkefét is kivette a kezemből :lol: Ja, mobilozik és számítógépezik is :lol: Mi lesz később? :lol: :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Banika :P
Merre vagy? Eszembe jutottál tegnap, mikor írtad ahogy a gyerek már nem emlékszem mire, de jóváhagyólag mondta, hogy "há ja". Én tegnap mondtam nekik, hogy mivel Milán imádja a vizet, vele úszni járok majd, "veled pedig kicsi Márkóm tornázni, mert Te meg azt imádod, jó?" Erre ő: "igen". Anyósommal gurultunk a nevetéstől :lol:
Ja és volt még 1 jó, karácsonykor. Mindkét fiú kapott 1-1 hosszú ujjú bodyt anyukámtól. Megkérdeztem Milcsit az egyiket mutatva. Ez tetszik? Erre elkezdett sírni. Na, mondom, azt hiszem nem. Felvettem a másikat és megmutattam. És ez? Erre meg nevetni kezdett. Mindnyájunknak a könnye folyt a nevetéstől :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fél- és egész éveseknek BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Betegeknek jobbulást,bulizóknak jó bulizást :lol:

Binyek
Aloe vera?Az mindenre jó :lol: :lol: :lol:
Botmixer?Én pont emiatt tettem el a turmixot,mert mindig kapkodok és rettegtem mikor égetem össze magam.

Cumi
Én ezzel a cumi kérdéssel már régóta úgy vagyok,ha jól esik nekik,hát tegyék.(enyémeknél nem jellemző amúgy a cumizás,bár az se jobb hogy Bercus gyakran alszik el üveggel)Az hogy az embernek milyenek a fogai,genetika.Aki sz@r fogakat örököl,az tök mindegy mit csinál velük.Az öcsém azt hiszem ötödikes koráig szopta az ujját!ÉS NINCS KAPAFOGA.
Nálunk a fiúk inkább rágják a cumit :lol: :lol: persze fordítva :lol:

Fanni
Nekünk is ultimaxunk van.IMÁDJUK!!!!Kár hogy nem tettem őket már korábban bele.

Vanda
De jó,hogy jöttök ti is!
Rucikkal hogy álltok?
Olyan szépek és tényleg nem látszik milyen picik voltak
Ügyesek vagytok

Fogzás
Bertalannak egyszerre jött/jön felül 4 :shock: :shock: :shock: Azt hiszem 1 hónapja emiatt nem aludtunk :lol: :lol:
Most a Marci indítja a hajnali műszakot.Én meg nem cipelem,hozom közénk,így legalább alszunk.Bercus is jött decemberben,de aztán mióta alszik,újra a helyén tölti az éjszakát.
Vendég

Fanni gratula Milcsinek!!! Hogy beindult a fejlodes!!! Vicces, amikor a babak 'beszelnek', en is csomoszor belehallok igazi szavakat a gagyogasukba. Pl multkor altattam, rakom be Lukat az agyaba erre azt mondja 'baga' ami angolul a 'fenebe'-t jelent.... :lol: :lol: :lol:

Banika az en fiaim mindig uvegen alszanak el......... ez kb karacsony ota van igy, vannak gyenge probalkozasaim, de igy legalabb hamar csend es alvas van... :wink:
Fogzashoz kitartast!!!

Zsuzska majd dobjal linket a 'kollekcio'-rol :wink: haha, mar nem a sajat tavaszi/nyari ruhaink hozznak minket lazba :D

Mariann, ha olvasol, most hallottam, hogy babaknal a szajszag, lehelett szag, a fogzas jele is lehet.

Szoptatosok ki iszik kavet? es ha igen, van hatassal gyerkocre? En mar egy eve nem ittam koffeineset, es lehet, hogy el kellene kezdenem, ha maradnak az ejszakak ilyenek....

dragonfly

Sziasztok!

Köszönjük szépen mindenkinek a jókívánságokat, nagyon aranyosak vagytok! :lol: Ma szerényen négyesben ünnepeltünk. Megkapták az Enduro motorjukat, de hát még nem nagyon tudnak mit kezdeni velük, csak rágni akarják. :lol:

Móni: almától allergia :?: Én nem hallottam ilyet, szerintem az nem lehet. Nekünk védőnéni aszonta, hogy pont azért kezdjük azzal a hozátápit, mert az a legkevésbé allergén. Ha mégis, érdekes.

Tonti: mi még cumizunk, de csak alvás előtt v. megnyugtatásra kell, van, hogy maguktól kiveszik a szájukból. Ha elalszanak, mindig résen vagyunk és kilopjuk a szájukból. Játszani sosem adom oda, vagy ha mégis megkaparintják, viccesen elveszem tőlük DUDLIT! … Már 16 hónaposan előre állna a foguk tőle?! Szerintem ahhoz éjjel-nappal cumizniuk kellene, vagy tévedek? Szerntem ráérsz még 3 éves korukig leszoktatni őket!
Nekem kiskoromban egyetlenegy cumim volt és már savanyúra szoptam (már bocs), és anyu teába mártogatta! Aztán asszem valahogy „megette” nagyapám és nem kerestem tovább. :lol: … Ja nem is, a kopogós klumpámat ette meg, mert idegesítette szegényt. 8)

Dragonfly: egyáltalán nem hülyeség! mi egy házvásárlásról csúsztunk így le ősszel, de szerencsére megoldódott és most örülök is neki, hogy akkor úgy alakult, mert különben nem találtuk volna meg ezt, ami sokkal kuckósabb és nekünk való. Szóval ne keseregj, találtok mást, ami szerintem legalább olyan jó lesz!
Kávé: én ittam, de csak jó tejesen és napi egyet! Most is eléggé pörögnek, mi lett volna, ha szoptatás alatt többet kávézom?! :wink:

Jesszus zomBInyek! Dokinál voltál vele, vagy kenegeted valamivel? … Akkor Majának és Marcellnek Boldog fél+fél évet! :P

Riddencs: ez gyors bekukk volt!

Zsuzska: buliról majd számolj be! Hogyhogy nem láttad apát napok óta? Vagy lemaradtam valamiről? Milyen kollekciót néztél ki?

Fanni: reggel ülni fog!
:wink:

Petra
Kép
petricsek

Binyek
Vegyél Dermazin kenőcsöt a gyógyszertárban,recept nélkül kapható.Mikor párom bekerült a mostani munkahelyére,rendszeresen óriási égésfoltokkal jött haza,nem egyszer húsig (nem vicc) égette.Na,ezért mentem be a gyógyszertárba,hogy akkor most már adjanak rá valamit.És semmi nyoma.Jó vastagon kell rákenni és aztán steril gézlappal befedni.
Vendég

Sotske!

A párod nem fotós? Hol égette így össze magát?

Dóri
Vendég

Davandi!
Nekem Balu nagy cumis volt, pár hónapja szinte teljesen magától hagyta abba. Bölcsis-ovis beszoktatáskor meg pelus elkobzáskor nagy disznóság lett volna elvenni, nemrég megoldódott. És most az sem gond, hogy a kicsiknek van cumijuk, nem háborog rajta. Aventes cumink volt végig, a fogával sincs semmi gond.

Dragonfly!
Én terhesen is kávéztam, a dokim azt mondta, napi 2 kávé nem árt. Most van, hogy 3 is lemegy, de Nescafé, az gyengébb, mint a főzött. Baluval is kávéztam, én létezni sem tudok másképp, annyira alacsony avérnyomásom.
vovanda

koszi mindenkinek a 'godorbolkirangato' szavakat, edesek vagytok :D

meg a kaves infot is, asszem ma le fog csuszni egy :lol: azert izgulok, nem kapok-e amjd tole szivdobogast :lol: :lol: :lol:

Kepzeljetek, 2 ikres baratnommel + gyerkocok talizom ma!!! :shock: :D
Majd hozok kepeket, a nagyobbak 11 hosak, a kicsik 7 hetesek, ok sracok csajai :wink:

Petricsek gezenguzok edesek lehettek ahogy a motort ragtak! :lol: nem sokaig fog tartani a nyugi szeritem, hamar rajonnek majd hogy lehet tepni rajta :lol: :lol:

(gugyoges... ESKUSZOM most azt mondjak "Bogi" :lol: :lol: )

dragonfly

Dóri
De,fotós,de muszáj mellette főállásban mást is dolgoznia.Egy amerikai cégnél kondigépeket gyártanak.Először csiszolt,most már robothegesztő.
Vendég

jó reggelt!

nah a buli jó volt, 2-re értem haza, babák fél 8 után keltek. nem is vagyok annyira álmos. :) megettem a szokásos pizzámat két üccsivel és már jó is volt. sokat dumáltunk, röhögtünk. 3 kismama is volt köztünk, az egyik épp most mondta el hogyjön a 4. és becsúszott baba volt. el is ment még aznap az ambulanciára, kapott eseményutánit, de nem hatott... :roll: :roll: :roll: :roll: de már boldogan várják.

Rucik: háááát most linkeljem be? :lol: :lol: :lol: és ha elhappoljátok előlem ? :) nah jó mutizok belőle :)

http://www.teszvesz.hu/item538818944_86 ... er_uj.html

egyébként még sapik, rövidnacik, Gergőnek száras csikos PO napozók stb... nagyon jókat lehet találni. nagyjából tudom mekkora méret kell. most el is kezdem megvenni, hátha elfogy :)

zsuzska80
Szombathely

Jah Apát azért nem láttam, mert dolgozik a Mátrában (most éppen ott). Jah nem lépett le egy másik nővel :):):) (még :lol: :lol: :lol: )

zsuzska80
Szombathely

csajok úgy hiányzik a zsizsegés veletek de még visszaolvasni sincs időm
sajna anyósnál rosszindulatú melldaganatot állapítottak meg segítünk neki ahol tudunk örül ha sokszor átvisszük a kicsiket meg ilyenek meg visszük a v arga féle természetgyógyászhoz meg minden,a lányaim kisördögök lettek,de haladnak regg hatig van alvás már.ha priviben kérhetek segítséget mert arrol kapok emailt mert nem tok visszaolvasni-7hósan elég napi 4 étkezés plusz sok tea????
18 méretű kiscipő mikor jó egy babára és meddig?
köszi és sok cupppppppp mindenkinek alig várom a májust:)
ja 9kg ok a csajaim ugye hogy sok :?: :oops:

lanyané

Sziasztok!

Petra! A Fiúknak BOLDOG SZÜLINAPOT!
Nálatok lesz a buli szombaton, vagy mentek valahova?

Dragonfly! Én terhesen kávézta, utána nem mert féltem, hogy felpörgeti a csajokat és majd nem alszanak. Nehéz volt megszokni, mert nagyon kávés vagyok, de rájöttem, hogy csak megszokás. Mindig mikor a többiek kávét ittak, én vagy forrócsokit, vagy 3in1 kids-et ittam, és így nem hiányzott annyira.

Sajnos a csajok még betegek, így nem nagyon tudok jönni. Du-n még van lázuk és nagyon taknyosak, meg köhögnek. Én már alakulok, mint púpos gyerek a prés alatt, már csak köhögök. Jön anyukám a 7végére, hogy segítsen.

Üdv,
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Sziasztok!

Lanyané: nagyon sajnálom anyósodat!Sok erőt kívánok nektek!

Ancsy: lánykáidnak jobbulást!

Zsuzska:de jó volt neked tegnap! :D Az a baba nagyon jönni akart, úgy látszik. Tudják már a nemét ? VAgy meglepi lesz? A tesók már nagyobbak?

Dragonfly: milyen sok ikres barátnőd van! :D Jó talizást! Képeket tegyél majd!

Kávé: én ittam tehesen is. Most is iszok napi két gyenge kávét. Bár inkább capuccinónak nevezném.

Vanda: de jó, hogy jössztök! Bátrak vagytok! Én még így is félek az úttól, pedig a kicsik már majdnem 10 hósak lesznek.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Sziasztok!

Lanyane: nagyon sajnalom az anyosodat, borzalmas lehet, fiatal, ugye? :cry: Szerintem jo a 4-szeri etkezes ha nem kernek tobbet, Te latod hogy eleg-e. 9 kilo, jo ducik lehetnek! :D Ne aggodj, kesobb majd lemozogjak!!!

Juci: merre vagy? Jobban vagytok mar?

4. gyerek! Huha! Batrak! Nekem ma megjott. Ugy orultem mint majom a farkanak, el is kezdem ujra a fogigatlot. Nem mintha nem orulnek meg egy babanak csak meg ne, ugy 5-10 ev mulva. :lol:

Kave: en nagy kaves vagyok viszont nem szoptatok. :roll: :D

Ancsi: jobbulast! Szegenykeim! :( Fuss csunya,rossz tel es gyere edes tavasz!!! :D

Zsuzska: de jo, buli, en is fogok ma a barinommel, kivettem egy filmet azt nezzuk meg mig az uram meheket szallit este. :D

Dragonfly: rakj majd kepeket a mai "bulirol". :D A babaid beszelnek mar? :shock: :lol:

Kepzeljetek, voltunk ma a korhazban Rateval mert az egyik hereje nem szallt meg le es megkerdeztem a dokit az meg elkuldte egy vizsgalatra. Hat most 3 heten keresztul 2 naponta valami hormoninjekciot fog kapni (mekkkkkkkkora orditas lesz!!!) es ha akkor sem szall le akkor megoperaljak. :cry:
Fius anyukak figyeljetek oda erre es kerdezzetek ra a dokinal mert Magatol az enyem se nezte volna meg. :evil: Ja, meg arra is figyeljetek hogy lejon-e rendesen a bor, meg nincs-e szukulet!
Nem semmi hogy ha nem viszem el maganszorgalombol szemeszhez nem derul ki hogy nem lat rendesen es ha nem kedezek ra a dokitol a herere igy marad az is es ki tudja milyen problema lett volna belole. :evil:

Meg egy kerdes! Fogorvoshoz es fogszabalyozasra mikor erdemes elvinni a gyerekeket?

Akinek nem irtam bocsika, mennem kell mert nem vegzek a hazimunkaval! :?

KépKép
KépKép
tontica

dragonfly! nekem a doki mondja hogy kezdjem a kajcsit meg mivel kel fojtatni stb, anyukam bele szolna de nem hagom magam, legalab adik meg nem megyek dolizni, ami mar szinte itt van :cry: , boldog hofordulot nektek :D
kave, nem tudom, sosem ittam, a ferjem sem (es nem is cigizunk), de kaves csokit kamelom :wink: jo mi???
de jo ikres talizni, en is akarok... de nincs kivel...

binyek! de roszul hangzik ez a fogzas, mar a zold konyha nem is olyan remiszto :wink:

davandi! koszi, de en meg is eszem :lol:

fanni! nagyon fejlodtek ezek a sraccok :roll: mobil, pc, fogkefe :wink:

petricsek! most el multak a foltok, de ugy dontotunk a paromal hogy csak febr.22 utan probalkozunk megint

zsuzska! jo lehetet a mulatcsag, de mi az a "ucsi"??? nagyon kivancsi fancsi vagyok :oops:

tonti! szegeny Rate, remelem ofgja birni a szurikat a draga, en mikor viszem a dokihiz mindig meg piszkalja a hereket, edig nem mondot semmit, de en sem kerdeztem :oops: :roll:

nalam piri van (ez mar a 3 vagy 4ik szules ota) es az ejjel aszt almodtam hogy terhes voltam es kerestem nagyban a dokinomet hogy magyaraza el nekem hogy lehet hogy en terhes vagyok :roll: :shock:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Tonti
Bercust úgy adták haza Pécsről,hogy a bal heréje nem szállt le.Mire hazaértünk leszállt :lol: :lol: :lol: Mi dokinénink mindig megnézi(ha torokfájással megyünk,akkor is)Múltkor nem taláélt az egyiket,d eazt mondta aznap senkinél nem találta :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez a fütyihúzogatás amúgy is a rémálmom.Nekem fogalmam sincs hogy kell működnie egy (illetve kettő) ekkorának.Eddig csak karbantartottakkal volt dolgom :lol:

Lanyané
Nem alultápláltak az biztos.Ha éhesek lennének,jeleznék hidd el.Bocsi,hogy nem privi,de sűrű a mi életünk is. :lol:

Zsuzska
A rózsaszíneket biztos nem nyúlom le előled :lol: :lol: :lol:

A mi Mártonunknak azt hiszem max egy héten belül kinn van a két felső foga :shock: :shock: Még jó hogy észrevettem.

Beszéd:nálunk továbbra is a HÁT TE és az AGGYÁ-AGGYÁ a sláger :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Gyors bekukk. Olvasok ám néha, csak írni nem nagyon van időm! :oops:

Petra!!! Add át a fiúknak jókívánságaimat!!!! :lol: Boldog szülinapot nekik!

szanet

Sziasztok,

Talcsi jo volt, jot teaztunk beszelgettunk, az en fiaim nezelodtek, turtek a 11 hos kislany 'anyaskodasat' bekajaltak es bealudtak :D csinaltam kepeket, de nem sokat, nem is tudom milyenek lettek, mert mivel mindenki a foldon volt, figyelni kellett a 'nagyokra' ne tiporjak a picikeket ossze..... :shock: :roll: :)

Ugy kimeritette oket, hogy most is szundiznak meg a babakocsiban.

Myra, sok az ikres erre fele, sok lombik van. de valamiert sok a termeszetes uton fogant is, allitolag a helyi viz.......... :o :lol: csak az ismeroseim kozott van 7 ikerpar es egy harmas ikerpar..... :shock: :lol:
Egyik csajszinak 2x ikrei vannak..... :lol: :lol: :lol:

Tonti, hogyne babaim 3 nyelven perfektul beszelnek :lol: :lol: ezek csak gagyogasok, hogy eeeoooo, ooooo, giiiiii, ogiiiiii, stb, az ogi-t lehet sokszor boginak hallani :lol: :lol: :wink:

Lanyane, szerintem nem sok a 9 kilo.... a fiuk 7 kilosok lassan.... de persze fugg attol is, hogy milyen hosszuak...

ZSuzsi edik a napozok 8) hosszuszaru csikos napozot en is terveztem, meg legios sapit hozza :D orulok, hogy jo volt a buli!

Tonti, szegeny Rate!!! Nekem is kinai am ez a kuki dolog, otthon azt mondjak huzzogassuk, itt azt, hogy ne..... most akkor MI VAN?????
:roll: :?:

Moni, uccsi, az udito, becezve :wink: :lol:

dragonfly

Lanyané:Nálunk a csajok 7.3 kg és 4 szer esznek .Valahogy nem megy beléjük több ,4 óránként esznek ,8,12,4,8. 200 az adagjuk igaz reggel örülök ha megesznek 120 .-at .azt nem tudom, hogy miért van.

Lányok hogyan kell pohárra szoktatni a babákat?.Mi még cumisüvegből eszünk de el kellene kezdenem

[Kép
amonré

dragonfly! koszi az uccsit, sosem jottem volna ra :oops: :oops:

amonre! nalunk is azok az orak vannak, de mar 220-240 tartunk :shock: es csak 4 hosak, akkor mi zaba gepek vagyunk :roll:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

A fiúk is üvegből isznak :lol: Kivéve a fürdővizet azt pohárból nyomják :lol: :lol: :lol:
Vendég

sracok orulok, ha 150ml-t megesznek, altalaban 120-t nyomnak, de tobbszor, es ooooraaaaakig esznek..... fius mamak nalatok is hasonlok? Anyu azt mondta, hogy en meg a hugi tok gyors evok voltunk, az ocsem meg orakat nyamnyogott....... :roll:

Moni, a 7hetes lanyka ikrek 120-t esznek...... amennyit az en 4 hos fiaim... :oops: :oops: :oops: minden baba mas....

dragonfly

Myra! nem tudják még a nevét 7 hetes, vannak nagyobb gyerekek.(7,5,2) Igen sztem ez a sors. nekik ez volt megírva.

Ucsi= Üccsi= Üdítő :)

Fogszabályzás: 12 év körül, mikor minden fog kinn van már.
Here: nekem mindig nézi a doki, vagyis nem nekem hanem Gergőnek.:) de mikor a doki megvizsgálja neki, visít, bezzeg mikor Apa mossa, vag saját magának fogja akkor röhög :)
A kukit nekem azt mondták hogy nem szabd huzkodni... :roll: :roll: :roll:

Banika! direkt ezért tettem fel rózsszínt :):):) (nem ám :))

zsuzska80
Szombathely

Ja, mondtam má' hogy nincs már megint védőnőm? basszus ez is lelépett ... most várom a 4. védőnőmet..... mondjuk egyik sem tett le az asztalra sokat.... szóval nem hiányzik....

de lehet ezt már mondtam..... nem sokat aludtam:)

zsuzska80
Szombathely

Én fiaim zabagépek,de már néha finnyákolnak akis vackok.

Csajok
Mondókáskönyvet nem lehet letölteni vhogy?
Vendég

Ja aki éjjel legény................................
Vendég

Az enyém jön minden hónapban egyszer,elmondja a sablont,aztán megy.Ha vami van,akkor úgyis az előzőt hívom.Ő mégiscsak a baráti társaságunkhoz tartozik.Csak ez a rohadt bürokrácia :evil:
Vendég

az mp3portal-on tök jók voltak...de beszünt az oldal...én magam szedem össze, csak nincs rá időm :)

Valaki tud zeneovit hol lehet letölteni? olyan amilyen a karácsonyi is volt.

még 2 óra és alszok...és 10 órát fogok aludni :) Ámen :)

zsuzska80
Szombathely

hali, csak benéztem ... mert egyébként szr napom volt, kivagyok. :roll: zsombi hisztizik, csimpaszkodik, kajánál válogat, sipitozik, kimászik! ... áááá ... én is hisztis, pedig nekem nem is jött meg. :mrgreen:

Petra
Kép
petricsek

Petricsek
Dettó :? Ezért nem is írok,magam alatt vagyok már napok óta :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

már ott tartottam, hogy basszus kirohanok a világból, mert nem bírom a bömbölést. :evil: estére meg valahogy amúgy is besokallunk egymástól a srácokkal. ... mostmár én is kibömböltem magam :wink: , úgyhogy csak fáradt vagyok. jöhetne már a tavasz ... :roll:

Petra
Kép
petricsek

Eszti, Petra: kitartás, jön lassan a tavasz és jobb lesz !Na tessék mosolyogni. Persze tudom Eszti, hogy a vizsgálat miatt ideges vagy. De nem lesz semmi baj!

Zsuzska: szép nagy család lesznek a barátnődék! Remélem annyit alszol amennit szeretnél.

Dragonfly: hát tényleg sok ikres barátod van ! 2x ikres csajszi nem semmi. Fiúk, lányok vegyesen?

Tontica: sajnálom Ratét! Nem lesz könnyű ez az inkjekciózás az biztos. Kitartás!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Zsuzska, en is a nem huzogatni elvet vallom......

Jo, hogy nektek van meg vedonotok, legalabb vki rendszeresen nezi a gyerekeket, nalunk lealltak vele kb 6 hetes korukban, ha kerdesem van, akkor vannak nyilt napok a dokinal (ahol persze az osszes felnott betegen keresztul kell menni...), ahol a vedonok 'szeanszot' tartanak. Igazsag az, hogy sokat nem mondanak ujat...... interneten jobb segitseget lehet talalni :wink:

Myra, ez kisvaros, nagyon edi, muvesztanya, mindenki nagyon kozvetlen egymassal, igy ha hasonszoru ikrekkel talakozik az ember lanya, akkor leall dumalni stb... igy gyulunk ismerosok, baratok... :lol: regebben ikres klubb is volt, de rossz idobe tettek (11-13) igy senki nem jart... mi most probaljuk ujra eleszteni.
A 2x ikres csajszinak 2x fiu-lany, masodik terhessegnel be volt sozva, hogy dejo lesz, hogy csak egy!!! aztan kiderult, hogy megsem.... nala kiderult, hogy orokletes az ikerszules, de mivel orokbefogadott, nem tudta ezt elore.....

Lanyok, kitartas, mar csak a februart kell tulelni, aztan itt a TAVASZ!!!! Egy kis napsutes kellene, hogy ki lehessen igazan jutni a lakasbol, nagyon hideg van meg odahaza?

Eszti, mikor mentek a dokihoz?

Petra, neha az a legjobb gyogymod, ha bogunk egy jot! Nekem tegnap a haz miatti siraskor kijott egy par honapos feszultseg....

dragonfly

Dragonfly
Csütörtökön megyünk vizsgálatra,ekg,ilyesmi és ha minden ok (az lesz),akkor másnap,pénteken lesz a tükrözés.

Myra
Sajnos az én rossz kedvemen csak enyhíteni fog a tavasz,megoldani nem fogja,de azért nagyon várom már.

Ja,és valószínűleg nem fogunk tudni menni Hévízre.Ezek után minek is örüljek????
A két gyönyörű lányom és a párom,értük és miattuk....
Vendég

Senki???? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Akkor lépek aludni,vagy valami hasonló :? :? :? :? :? :? :? :? :?
Jóccaka :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok, csak nálunk is csimpaszkodás van, mióta betegek, bár ma már egész jó volt, úgy néz ki, hogy mindenki kifelé halad a betegségből. Kedden megyünk vissza dokihoz, majd meglátjuk. De már szép lassan csökkenthetem a gyógyszeradagot, ami jó is, mert Dócinak volt egy kis hasmenése, probiotikumok ide v. oda. Mondjuk napok óta nyomom beléjük a zöldség-gyümileveket frissen facsarva, menjen csak a vitamin.

Eszti kitartás! Miért nem tudtok jönni Hévízre?

Tonti!

Sok puszi Raténak!

Jó éjt!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Judit : további jobbulást!

Már nekem is kezd elegem lenni a télből :( . Most Emmám beteg / csak reménykedhetek, hogy a többiek nem kapjál el. De kicsi az esélye/ , szegénynek egész éjszaka tele volt az orra, alig tudott aludni.

Eszti: szorítok csütörtökön! Azért még hátha tudtok jönni Hévízre, májusig még sok minden történhet. Sajnálmám ha nem jönnétek!

Nekem is rossz kedvem van mostanában. A sulit nem tudom befejezni, így elúszik a belefektetett energiám. Pedig csak ez a félév és a szakdoga kellene már. De lehetetlen megoldani a gyerekek elhelyezését míg suliban vagyok, plusz még tanulni is kellene. Csak könnyebb lett volna munkát találnom majd, de így akkor megoldom valahogy a régi diplomámmal.
Költöznünk is kellene, mert nem férünk itt. Na de miből :shock: . A párom nyugtat, hogy megoldjuk. De nehezen hiszem.
De a lényeg, hogy nincs nagy betegség senkinél. És végül is ez a legfontosabb.

Dragonfly: klassz, hogy ilyen közösségi élet zajlik nálatok. :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

JO reggelt,

Eszti, persze, hogy minden rendben lesz!!!!!! Nagyon szoritok csutortokre es pentekre is!!!!! Aztan megnygodhatsz, es talan jobb lesz a kedved is! :wink:
Bocsi, este leptem aludni, aztan nem az lett belole...... fel 11-tol fentvagyok veluk, ugy be volt dugulva az orruk (ez a fogtol van?), hogy nem tudtak sehogy sem meglenni, csoppogtetes, en szivtam ki nekik, mert porszivonk nincs... :oops: :oops: mindketto mellettem az agyon, de ugy folyt mindenuk, hogy elegge megijedtem, nem is mertem/tudtam aludni..... aztan jott a fogfajas...... :cry: :cry:
Tenyleg remelem, hogy ennek fog a lesz a vege!!!! Es hamarosan!!!

dragonfly

Myra szia, sajnalom a sulit........ :( en terhesen usztam el az enyemmel.... :oops: kar hogy nem lehet pontokat vagy valamit kapni az eltoltott evekert, es azt is beszamitanak valahol. mert azert neked ez mar legalabb egy fel diploma!!!! Hova szeretnel koltozni?

Emmanak, Dorkanak gyors gyogyulast!!!!!!!

dragonfly

Csajok,látom mindenki küzd az életéért vagy így vagy úgy! :(

Gondoljunk arra,hogy ennél szarabb már nem lehet! :wink: Most már felfelé kell menni...Igaza van Boginak:már csak a februárt kell átvészelni és mindent szebbnek látunk!

Nálunk is megy a nyűgi ezerrel éjjel is és most már nappal is! :roll:

Eszti!
Ne hülyéskedj,hogy nem jöttök Hévízre!Hiszen Te oszlopos tagja vagy a közösségünknek! :wink:

Judit!
Akkor már gyógyulóban vagytok? :D

Myra!
Az én lányom elkezdett dadogni,amikor nekiálltam a főiskolának,kicsit zokonvette,hogy anya nincs vele... :lol:

Zsuzska!
Én is kitaláltam anno,hogy mikor már nem szoptatok,akkor elmegyünk egy "tejapasztó" buliba Mikimmel és jól berugunk!De aztán meg átgondoltam,mert többet ér az a kis alvás,mint egy buli meg egy jó kis másnaposság!Idejutottam!Szégyen!Öregszem talán???

:roll:

binyek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?