A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

üdv az újaknak! :D

Conversano

Neked is klassz a kép a piciről! Grat! :lol:

Szonibaba

Gratula a kiscsajszihoz, tényleg nagyon édes! :D Így oldalról mintha tényleg látszódna, hogy Neki bizony nem kukija van! :lol: :lol:

Jaj, már én is annyira kíváncsi vagyok, hogy fiú vagy lány. De már csak szerdáig kell kibírnom! :wink:

Apa csinált rólam pocakfotót, csatolom...
Kép már jócskán látszik:-)

Kép tök hegyes, tuti fiú lesz :))

Kép színben beleolvadok az ajtóba :-))

Kép
gabi83

Szoni!

Édes a Kislányod! Gratulálok Hozzá!!!!!

Dodi!
Igen, amíg nem terpeszt, addig nehéz eltalálni, hogy a zsinór lóg be, vagy a kuksi az! Nem, a Páromnak egy fiúhoz nincs gáz orra, de nem kicsi. Ha lányunk is lesz, annak nem lenne szerencsés. De férfi orrnak semmi baja, amúgy kicsinek Ő is szép kis Baba volt és haja is volt, nem úgy mint most! De ha tényleg az a Kisfiú jön, akit az előző Babánál álmodtam, akkor nagy hajú fekete szemű Kispasi lesz :D

Amúgy tényleg érdemes személyesen bemenni az OEP-hez, mert minden eset egyéni,. Én mondjuk számolgattam, mert az előző Baba miatt ugye sok táppénzem volt (hiszen már oda nem vártak vissza), így az is fontos, hogy ne legyen 365 nap táppénzed. De ez nem úgy, hogy jan1-től dec 31-ig, hanem ha 2008 novembertől tp-en vagy, akkor az előző év novembertől amit tp-en voltál összeadódik és ha a terhesség végéig eljön a 365 nap...na az nagy gáz, olyankor jön, hogy elmész munkanélkülire, de ott viszont nincs GYED (Tgyás az van), de utána csak GYES.

De azt én sem tudom, hogy mennyi pénzt fogok kapni, csak azt sakkozgattam, hogy jogosult legyek ezekre és ne a minimálbér alapján számolják.

De szerintem a telefon veszett fejsze nyele! Személyesen kell belőlük kiszedni az infót, akkor nem kapcsolgatnak, és a végén no line no info! Akkor kénytelenek valakit keríteni aki tud segíteni!!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Szia Orsi!

Nem is tudtam, hogy Te is szobafogságra vagy ítélve. Neked mi a gond? Akkor tudod milyen érzés a folyamatos "pihenés".

Én nem kaptam utrót, meg semmi mást, mert a hormonszintem rendben volt, hanem csak most lett gond, hogy mélyen tapad a lepény (Bár remélem időközben már fentebb ment :wink:) . Nekem szimplán nőtt ekkorára a hasam :lol: De legalább tudom, hogy fejlődik a bébi :wink:

Én még jan 12-én jelentkeztem be a Bérczi Ildikóhoz uh-ra, és akkor már csak február közepe felé tudott időpontot adni, szerencsére még volt egy hely febr. 4-re. Én akkor megyek hozzá, nagyon izgulok. :oops: sajnos én is elég parázós vagyok. :( Szerintem hívd fel mielőbb!

Szerintem is klassz, hogy ugyanaz az orvosunk :D

Kép
gabi83

200907? és Szoni!

A Gyerkőcöknek jobbulást! Hamar-hamar!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!

Üdv az újaknak és grat a pocibabákhoz :) .Mindenki szépen kerekedik,én is..hétvégén fényképezkedünk is apánkkal,majd mutatom :) .

Úgy nem szeretnék lemaradni,de megitn annyit írtatok,hogy nem tudom megjegyezni mire a végére érek :lol: :oops: .

Dodó! Néha jöhetnél a csetre is 'bepofátlankodni' :lol: .Jól vagytok?Laura miket tud már?Tesótervek?

Voltam ma nőgyógyinál,de sajna nem jó az uh-ja,ezért csak vizsgált és beszélgettünk.A méhszájam teljesen zárt,nem vizesedek(ezért meg is dícsért,mert Domival toxémiám lett a végére :roll: ).Jót kuncogott,mikor mondtam,hogy megint fiú :lol: .

Hoztam még két képet a múlt heti uhról :)
Bali,ahogy integet nektek :lol: :
Kép
..és még egy kukis kép(dodinál és conversanonál is hasonlót láttam :mrgreen: ) :
Kép

...ja és még mindig nem érzem mocorogni :roll: ,pedig de várom már azt :) :arrow: fürdetés,sziasztok

Kép

Kép
lidike

Boo
nem maradtál le semmiről, annyit írtam csak hogy Réka lányom két éve meghalt. Talán holnap délelőtt összeszedem magam és leírom mi történt. Úgyis mindig azt mondták, kibeszélni kibeszélni kibeszélni...
Ám ez nem olyan könnyű.
Végül nem sikerült a képletet úgy megcsinálni ahogy akartam, de ha így is érdekel akkor írj egy mailcímet és átküldöm. Hátha azért valamit hasznosítani tudsz belőle.
Ma már nem leszek (apának is kell a gép), jó éjt mindenkinek.
Vendég

Stike! ha kukkolsz néha,írsz egy pár sort ,hogy hogy vagytok?

Kép

Kép
lidike

Gabi 83

Akkor holnap felhívom a Bérczit. A védőnőm szerint 18-tól 20.hétig kell uh-ra mennem.TAlán még tud adni időpontot febr. végére.
Gondom: november 5-én csináltam tesztet, irány doki, még nem látta a petezsákot. Ekkot voltam 3 hetes.Rá majd' egy hétre volt egy kicsi vérzésem, azonnal fel is hívtam, ez volt este 1/2 8-kor. Mondta reggel uh., Bérczi megnézte, látta a petezsákot, és mondta szó szerint " jövő héten kontroll, addig ne temessük még el". Jó kis hetem volt. Az orvosom utro-t írt fel, hüvelyit, de betartottam mindent, pontosan nyolc óránkén t felhelyeztem, után fél-egy óra fel nem kelés, hogy biztos felszívódjon a gyógyszer. Ja, és természetesen ezután veszélyeztetett terhes lettem, és irány táppénz.

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Üdvözlöm én is az újakat, bocsánat, hogy nem említek senkit név szerint, de annyian jöttetek, hogy nem bírom követni. majd ha lesz egy kicsivel több időm, akkor újra kapcsolódom... :(

Ezeket a törléseket sem nagyon tudtam követni, meg a képeket sem látom soha, mert amikor visszaolvasok már mindenki leszedi.... :( Na jó, csak azért vagyok ennyire negatív, mert picit összevesztem anyósommal, de el fog múlni.

Pedig ma voltam dokinál és minden a legnagyobb rendben, eddig hihetetlenül boldog is voltam, csak nem kellett volna hazajönnöm. :( No mindegy, nem is viszem le a hangulatotokat inkább kérdezek:

A dokim az a típus aki semmit nem magyaráz el. Csak annyit kérdeztem, hogy minden renben van e, és ő mondta, hogy igen. Afp-re milyen 1,59Mom? És méhszájra a 3000?

Amúgy nekem meg elkavarták a vérvételen a leleteimet, már a doki is tök ideg volt, de végül megtalálták egy másik dokinál. Még jó, hogy megmondtam nekik ki a dokim. :roll: De legalább megvan, pedig már mosolyogtam magamban, hogy az lesz, mint Hendegabinál. :lol: Ja! És nekem sem fordítja oda a monitort, de én megmagyarázom inkább magamnak, hogy neki kell látnia, hogy nincs e rendellenesség. Én meg majd nézegethetem ha kibújt. :lol:

Ja, és már azt sem tudom követni ki fogja vezetni a táblát, mindenesetre Boonak megy a privi, és 007 neked is ígértem már rég egyet... :oops: (tudom, mindig csak az ígérgetés... :oops: )

Annyira jönnék többet, olyan rossz lemaradni, de még a jövőhetem is ilyen húzós lesz az biztos. :evil:

No írom a priviket. :wink:

Kép
Kép
tabati

Szép jó estét!:)
Kicsit nem vagyok és úgy megtelt a szobánk, hogy szinte egymás lábára lépünkl.:)) De ez ám a jó! Itt van élet.:) Üdv. az újaknak, nagyon jó helyre tévedtek.
Gratulálok a harmadik kislányhoz és persze a kisfiúkhoz is. Az én tippem dodi estében nem jött be...nem véletlen, hogy sohasem lottózom. Mókásak ezek a hasas fotók is, az enyém kb. olyan, mint az Orsié...már a gyomromtól indul.
A babák édesek...írígy vagyok...még csak 13-án megyek UH-ra.:( Se kép, se hang addig.:)

Örülök ancsurti, hogy találtál elfoglaltságot...én is azon vagyok, hogy keressek magamnak, mert kezdem unni ezt az itthoni semmittevést.:(

bertina

tabati az 1,59 -es afp eredmény tökéletes. a 3000 -es méhszáj pedig azt jelenti hogy a külső és a belső méhszáj zárt, és méhnyak nincs megrövidülve, úgy hogy minden tökéletes.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Szonibaba!

Hatttalmas gratula a kiscsajhoz! :D
Ezek szerint nőuralom lesz otthon! :twisted: :D

Gabi83!

Ez már igazi kismamapocak! Az enyém is tökre ilyen (hegyes), szóval nálatok is kukis lesz szerintem :wink: :D , vagy nem :lol: ! Mit szeretnétek inkább?

Breki!

Mára utánanézett egy könyvelő barátnőm, és elvileg én jó vagyok most így, ahogy vagyok :wink: ! Tényleg, még gondoltam is rád korábban, hogy a sok táppénz miatt nehogy elbukd. De akkor minden oké!
Igazából nálunk is pont így van: a fiúhoz nincsenk kikötéseim, de lánynál örülnék mondjuk, ha az én számat örökölné. Nálunk a hajkérdés inkább fordított: a férjemnek annyi haja van, hogy 3 fejre elég lenne :lol: :lol: :lol: . Mikor kicsit megnő a haja, azon szoktunk poénkodni, hogy olyan, mint egy moncsicsi :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, lányok az gáz, hogy dec. 15 óta be vagyok jelentve, de magánnyugdíjpénztáram még nincs (pedig pályakezdő vagyok) :?: :oops: Holnap megcsináltatom, de ugye ezzel nem fog csesztetni az OEP?

Na, ígérem befejeztem a kérdezősködést! :oops:

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok.
Köszi mindenkinek a tanácsot. Ma már jobb volt egy kicsit. Viszont újra hányok, aminek nem örülök.
Sajnos a sót szeretem, de igyekszem visszafogni a mennyiségét, és az almát is be tudom iktatni!
A kompót meg különösen klassz ötlet!

Megyek, mert még holnap meló.
A betegeknek jobbulást!

Ja, és persze gyönyörűek a babák! Nagyon arik!

És örülök, hogy egyre többen vagyunk, csak lassan nem bírom követni, hogy ki mit írt.

Kép
Kép]
hendegabi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

Gabi1!

Köszi, akkor most már az a pici bizonytalanság sincs, hogy nem tudom mi mit jelent. :D Amúgy uh közben mondta még a dokim, mintha csak úgy magának mormogná, hogy zárt mellkas, meg zárt gerinc, ilyeneket, úgyhogy azzal kapcsolatban már ott megnyugodtam.

Gabi83!

De jó, hogy megint itt vagy, és sajnálom a sok kellemetlenséget, de most már remélem te is megnyugodtál. És képzeld, én is kb. úgy haladok, mint te, ugyanis pár nappal idősebbnek mondta most a várandósságom a doki. Ja! A lényeg (kicsit szétszórt vagyok) , hogy nekem még nagyobb a hasam, mint neked, szóval szerintem a tied egyáltalán nem "túl" nagy, már ha lehet ilyet mondani. No, majd hétvégén rakok fel képet! (007! nem nevetni :twisted: )

A szórakozottságomról annyit, hogy a teknősök kajáját (fagyasztott halat) tegnap reggel :!: :!: :!: óta kint hagytam a szobában az akvárium mellett, ami a hálónkban van. :shock: Eddig nem tűnt fel, csak most amikor este megyek be, iszonyú halszag volt, és látom, hogy folyik az akvi mellett a hallé. (már bocsánat a hányósoktól) Úgyhogy takaríthattam, meg szellőztethettem, még jó, hogy most nincs olyan hideg kint. :oops:
Az a félelmetes az egészben, hogy nem emlékszem rá, és nem is értem, hogyan hagyhattam ott. Kiveszem az adagot, utána mindig rakom vissza. És tegnap este, éjjel, hogy hogy nem éreztük, vagy nem vettük észre?? :shock: Komolyan megijedtem magamtól!! :shock: Ez is terhességi tünet? :shock: Mondjuk azt is mutatja a dolog, hogy mostanában mennyit tartózkodom itthon! :evil:

Dodi!

Nálam is csak akkor vannak "elvárások" ha lány lesz. Jó lenne ha a párom szemét (de főleg a hosszú szempilláit, amiről már volt szó korábban itt a fórumon) és az én hajamat örökölné. Még gondoltunk a párom nyugodt természetére :lol: , de ahogy érzem a ficánkolásból, nem az lesz. :lol: De ha az ember lánya több babát szeretne, akkor úgyis lesz ilyen is olyan is. Legalábbis remélem... :lol:

Hendegabi!

Nekem is sószegény diétát mondott a doki a vérnyomim miatt. Viszont én már átestem a ló túlsó oldalára, annyira oda szeretnék figyelni rá, hogy a múltkor nem ettem meg valami pörit, mert túl sósnak találtam, de a férjem mondta, hogy nem volt egyáltalán gáz. :roll: Rá hallgatok, apósomra nem mernék, mert ő iszonyú sok sót eszik. Mindenre ráborít még két marékkal, de szó szerint, már a látványtól rosszul vagyok.
Almáról még nem hallottam, hogy jó vizesedés ellen, de ennek örülök, mert imádom, és nyáron rengeteg terem a kertünkben. Legalábbis tavaly sok volt, remélem most is lesz. Petrezselymet is imádom!!

Boo!

Írtad Dodinak, hogy még 4 hónapig akar dolgozni? Én tuti május végéig nyomom, ha nem jön közbe semmi probléma (amit nagyon remélek).

Kép
Kép
tabati

Boo!

Vigyázz magatokra!!! Pihizz többet! A vasalnivaló megvár :roll: :wink: !
Amúgy tegnap nekem is voltak bajaim: úgy keményedett, meg feszült a hasam este, mint állat! Igyekeztem ellazulni, meg vettem be magnéziumot, de nem akart elmúlni :? ! Aztán nagynehezen elaludtam, és reggelre teljesen elmúlt! Sztem biztos csak nagyon növekszik most a bébi, és a méhem nehezen bírja a tempót :roll: :D ! Mindegy, én bírom, csak neki ne fájjon! Sztem nálad is csak ilyesmi lehet, viszont erre tényleg a pihenés, meg a lazulás a legjobb!!!! Ja, és az alvás!!!! Akkor regenerálódnak a legjobban a sejtek, szóval tessék szunyálni, amennyit csak bírsz!

Tabati!

Az anyósok már csak ilyenek :? :x ! Mi is összevesztünk, három napja nem beszélünk vele, pedig itt lakik a szomszédban! De igaziból nálunk ez a gondok forrása, ha csak a szomszéd faluban lakna, már semmi gondunk nem lenne! Szóval nincs rossz anyós, csak kicsi távolság :lol: :lol: :lol: ! Nem is hergelem magam rajta, pfff.... :evil:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Mai uccsó/első. :wink: :lol:

zoldbeku, biancaa!

Szia nektek is. :) Kicsi a világ. :o :wink: :D

conversano!

Ha már ilyen a helyzet idehaza, akkor bizony nem marad más, minthogy megkérded, hogy mennyiért vállalnak el. :x Hímezhetsz is, hámozhatsz is, de csak ki kell mondanod... Hagyd otthon a "szégyenlős kislányt". :wink:

ancsurti!

"Apa azt mondta,ha jo leszek es nem"sirok"kapok fagyit Az ajulast nem emlitette... " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

breki76!

"Jaj már 2 cm-es volt a talpa. Nemrég még az egész Baba volt akkora " Ez már naggyyonn komoly méret, valóban. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szonibaba!

Hajrá, pötty száradás! :D Bár mi még nem tartunk itt, én is úgy tudom, hogy a leszáradás után még fertőzőképes marad egy darabig.

A "mögénézős" képeket én is ismerem. Csakhogy, nekem nemhogy első vagy második kísérletre, de hatszázadjára sem sikerül meglátnom, hogy mit ábrázol... :roll:

Klassz ez a kép! :D (Bár, ennyiből részemről még fiú is lehetne... :roll: :roll: :roll: :wink: )

lidike!

Ti conversanoval ugyanazt a babát várjátok vagy egyikőtök kölcsön kérte a másiktok ultrahangképét? :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Stikével kapcsolatban szerintem az a legegyszerűbb, ha közvetlenül neki írsz. Biztos nagyon örülne neki. :wink:

orsi777!

"látta a petezsákot, és mondta szó szerint " jövő héten kontroll, addig ne temessük még el". Jó kis hetem volt." Kösz az ilyen megnyilvánulást egy doki részéről, mikor amúgy is meg vagy ijedve... :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: :shock: :shock: :shock: :shock:

tabati!

"picit összevesztem anyósommal, de el fog múlni. "
Ööö...nem tudom miért, de először úgy értelmeztem, hogy az anyósod fog nemsokára elmúlni... :oops: :oops: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A dokinál meg tessék szépen reklamálni, hogy fordítsa már oda a monitort. :x Jó, hogy neki kell látnia, de ha már a mai technológia lehetővé teszi, akkor melyik kismama ne szeretné látni a babáját, ha ott van az orra előtt??? :shock: :x
Annak viszont hurrá, hogy jók az eredmények! :wink: :D

Ez a fajta szórakozottság nem gáz. A gáz az, amikor anyuka vagy apuka ottfelejti a gyereket a strandon, a boltban vagy a játszótéren. (Nem röhög!!! Tényleg vannak ilyenek... :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :x :x :x :x :x )

boo!

Tessék szépen nyugton maradni! Nem tudom mi, miért van, de ha ilyeneket tapasztalsz attól még minden rendben lehet. De azért tessék odafigyelni és PIHENNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIII. Nincs az a meló, amit vagy ne csinálhatna meg helyetted más vagy aminek az el nem végzése katasztrófába sodorná az emberiséget. (De ha esetleg mégis, akkor majd jön Bruce Willis és megmenti. 8) 8) 8) Az az ő reszortja. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nellikéról tud valaki, valamit? Régen voltál már. :?:

Na, most már megyek aludni. Ma estére (is) én nyertem meg a kanapét. :evil: jó recsegősen köhögök. Lesz minek felszakadnia, de még nem színes a pézsé. Majd onnantól lesz oké, amikor belenézek és megállapítom, hogy "jééé, megint kifújtam az agyamat...". (Bocs, de tényleg úgy néz ki... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )
Addig megpróbálok csendesen fuldokolni esténként, napközben meg nem összebacizni mindent és mindenkit.

Manócskával együtt mindenkinek köszi a "gyógypuszikat"! :wink:

Kép
Kép
200907?

Jó reggelt !

Hajnal 3 óta nem tudtam aludni :( Csak forgolódtam ide oda. Most persze álmos vagyok, de fél 6-kor már nem is erőltettem a dolgot és inkább felkeltem.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Ajjaj! Tegnap reggel voltam itt először és annyit írtatok azóta,hogy azt hiszem jegyzetelnem kéne. Tök jó dolgokról írtok, itt aztán még a fel nem tett kérdéseimre is választ kapok. :D :D :D :D

minimanó

Hát mit is írjak? 31 éves leszek nyáron, úgyhogy Manócska szülinapi ajándék lesz ( 2 héttel elötte érkezik). Dolgozom, de szerencsére kötetlen munkaidőben, úgyhogy ha punnyadós napom van , akkor korán végzek. Első baba és nagyon várom már. Nem volt betervezve, de párommal 4 és fél éve együtt vagyunk, úgyhogy már épp itt volt az ideje.Amúgy szerintem , ha az ember sokáig tervezgeti és vár a megfelelő körülményekre, akkor elég sokáig el lehet odázni. De Ő szerencsére úgy döntött, hogy jön és punktum.
A pocim szerintem kicsi, de vékony vagyok és ugye minden nap látom magam .
:lol: :lol: :lol:

Kép
ikoka7

Sziasztok: Boo
küldök még magamrol adatokat:
Név:Lara
korház:kecskemét
doki:Terebessy Károly
kell még valami adat?
Tegnap voltam a 18 hetes uh-on,és minden rendben van,nevetve mondta a doki,hogy éppen mászik a köldökzsinoron :lol: de lesz 2 hét mulva egy kontroll uh.
Képet már megint nem kaptam :evil: most megint várhatok egy honapot,ha a dokimhoz megyek ,remélem ö már ad.

Üdv. az ujjaknak.
krissy3

sillia

Ó te szegény, hogy ilyen rosszul aludtál!!! Sajnos ismerem az érzést. Az elején , november végén, dec. elején 2,5-3 héten keresztül minden éjjel felébredtem 3-kor és nem tudtam visszaaludni. Ez szerencsére már elmúlt, de még mindig előfordul néha, hogy éjszaka 1-2 óráig visszavárom az " álommanót".
Kedden este feküdtem és a pocakomon volt a kezem.Apró rezdüléseket éreztem , de fura mód nem belül, hanem a kezemmel .Másnap, szerdán reggel nagyon pici mozgást éreztem , na akkor már kézrátétel nélkül, azóta viszont semmi, vagy csak nem mindig figyelem. Pedig csudaklassz lenne mindig érezni.
:) :) :)

Kép
ikoka7

Ja és pussz azoknak , akik üdvözöltek : szkarabeusz, conversano és mindenki másnak is.
A babák gyönyörűűűűűűek, meg a pocakos képek is.

Kép
ikoka7

ikoka:
én is keveset érzem a mozgást.
krissy3

Szép jó reggelt!
Hát tegnap én is valami hasonlóan görcsöltem,mint tabati,de nálunk a
párom pánikolt inkább be,hogy akkor irány az orvos.de hála tabati tanácsának
megnyugtattam és ráadásul kb 2-3 percig tartott és így megnyugodott
teljesen.
Gabi83!
nekem teljesen olyan a hasam,mint neked és nekünk kislányunk lesz.szóval még ne alapozz erre szerintem.

Kép
Kép
csibe83

Nekem most nagyot nött a pocakom.Két hete fele ekkora volt. Kép
krissy3

ikoka én is alig érzem.tegnap este éreztem,de előtte pár napig nem.
szóval ez változó,de haamrosan majd mindig érezni fogjuk :lol: :lol:

Kép
Kép
csibe83

Fúú krissy neked is szép nagy már a pocid...gratula!!!
nekem is kb másfél hete kezdett el eszeveszettül nőni.

Kép
Kép
csibe83

Nálam is kb. egy hónapja vége volt a hajnali forgolódásoknak, remélem nem kezdődik megint előről :( Talán az is gond, hogy én hanyattfekve kezeimmel a fejem fölött teljesen kinyújtózva szeretek aludni. Így viszont befeszül a hasam és a kényelmetlen érzésre felébredek. Oldalt fordulok, alszom tovább aztán ismét hanyatt fekve feszülő pocakkal ébredek. És így tovább és így tovább. Aztán a sokadik ébredés után már nem is tudok visszaaludni. És olyankor mindig rámtörnek a nyomasztó gondolatok is.

Ígértem tegnap, hogy leírom a történetemet Rékáról, de mégsem vagyok rá képes. És azt gondolom, nektek most itt nem negatív történetekre és félelmekre van szükségetek. Én is azért olvasgatok, mert jó látni hogy másnak is pöttyös a bőre feszül a hasa hogy hasonlóak az örömei és az aggodalmai az enyémekhez.
Sajnos én már nem tudok egészséges lélekkel hinni abban hogy velem nem történhet tragédia. Ami most boldoggá tesz a a pici lény a hasamban.

Hajnalban MINTHA a kicsit éreztem volna, de még mindig nem merek felkiáltani, hogy hurrá! mozog a baba..
Vendég

007!

Köszönöm,h válaszoltál :) Amúgy sztem Te továbbképzésre jársz vmi humor-suliba :D Olyan jókat vigyorgok a beírásaidon:)

Sillia!
Hányszor játszom én is ezt :S Azt csinálom,h amíg fel nem borulok,addig megpróbálok ébren maradni (ez 10 óra után már kín mostanában) ,különben nem alszom végig az éjszakát és ott pislogok az ágyban 3,4-től reggelig.
Vendég

csibe:
azt hittem,csak az én babám ilyen lusti :roll:
Tegyél képet te is,kiváncsi vagyok én is a pocidra. :)
krissy3

tudom,hogy már nagyon régóta ígérgetem,de mindig elfelejtődik :oops: :oops: :oops:
megpróbálok majd otthon csinálni képet és valamikor felteszem,ha tudom,mert
túl nagy felbontásúan tudok csak fényképezni,pedig a legkisebbre van véve...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

csibe:
kepmeretezo.hu
krissy3

boo

Inkább magaddal szúrsz ki mint a főnököddel??
Egész nap tétlenkedni sem jó, ezt én tudom, de amit te csinálsz a valóban nem várandós nőnek való! Attól hogy otthon maradsz és most egy darabig nem a munkád lesz a meghatározó az életedben attól még nem vagy nyámnyila.
Az a gond hogy dolgozó nőnek pénzkeresőnek háziasszonynak szeretőnek anyának stb. lenni egyszerre nem lehet. Ezt várnák sokszor tőlünk ezt sugallják a reklámok is (légy szuper!!!) de mindent egyszerre nem lehet.
Maradj otthon, pihenj, vagy maradj aktív amíg jólesik, mereng, figyelj befelé önmagadra és a picire.
Szerintem..
Vendég

majd megpróbálom krissy.köszi a tippet...

Kép
Kép
csibe83

Te boo...! Én olyat mondok mindjárt, hogy menten odalesz a franciacsipkés modorom! :x HÚZZ MÁR EL A ... RÁKBA!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Esetleg elolvashatnád a saját horoszkópodat, a Rák hülyeségeit illetően... :x (Ha még tovább feszíted a húrt, akkor majd jól elküldöm neked az én adataimat, kielemezheted és rájössz, hogy kit "haragítottál magadra! :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

boo én is azt mondom hogy nem normális ez amit te csinálsz. Egyébként nekem az a véleményem, hogy nem minden nő egyforma, van aki jobban bírja, és van akinek szüksége van a több pihenésre. Én sem vagyok az a henyélős típus, de amikor van egy egy olyan nap hogy itthon is rohanok, mert jönnek a munkások vagy ide oda kell mennem, plusz főzni, összerámolni, elmenni a gyerekekért. És 5-6 óra mire leülök, akkor bizony érzem hogy nehezen bírom, pedig ez nekem nem olyan munka mint neked de akkor is. Ettől még nem vagy rosszabb senkinél, egyszerűen neked több pihire van szükséged. És én megvagyok győződve róla hogy a szervezeted is jelez neked hogy most már állj! És azért fáj a hasad!

Először is magadat kellene átértékelned hogy nem vagy te béna, meg lusta,meg nyámnyila. És akkor sikerülni fog. És nem a főnököt kell nézni akármilyen rendes ember, hanem magadat és a babádat. Mert jelen pillanatban most az a legfontosabb a munka másodlagos. Úgy hogy én is azt mondom hogy menj el betegállományra, és sokkal jobban fogod magad érezni.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Nyolc gondolat
az
ANYASÁGRÓL

Azt mondják, szülés után 6 hétig tart visszatérni a normál kerékvágásba.
Aki ezt mondja, nem tudja, hogy miután anya lettél, nincs többé olyan, hogy „normál kerékvágás”.

Azt mondják, hagyd, hogy az anyai ösztönöd vezessen.
Aki ezt mondja, még nem volt vásárolni egy 3 évessel.

Azt mondják, a gyermeknevelési kérdéseidre megtalálod a választ a szakkönyvekben.
Aki ezt mondja, még nem látott gyereket babot tömködni az orrába és a fülébe.

Azt mondják, ha jó anya vagy, a gyermeked is jól viselkedik majd.
Aki ezt mondja, azt hiszi, a gyerekek használati utasítással és garanciával érkeznek.

Azt mondják, nem kell iskolázottnak lenned ahhoz, hogy jó anya légy.
Aki ezt mondja, még soha nem segített egy ötödikesnek a matek háziban.

Azt mondják, az ötödik gyerekedet már nem fogod úgy szeretni, mint az elsőt.
Aki ezt mondja, annak biztosan nincs öt gyereke.

Azt mondják, az anyaságnak akkor van vége, amikor a gyermeked elhagyja az otthont.
Aki ezt mondja, az biztosan nem nagymama.

Azt mondják, édesanyád úgyis tudja, hogy szereted őt, nem kell mondanod neki.
Aki ezt mondja, az biztosan nem anya.
Vendég

sillia! :)

"Azt mondják, ha jó anya vagy, a gyermeked is jól viselkedik majd.
Aki ezt mondja, azt hiszi, a gyerekek használati utasítással és garanciával érkeznek. "

Basszus! EZT CSAK MOST MONDOD!???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Remélem még nem késő... :lol:
Amúgy mailban kaptam én is a gondolatokat, csak gondoltam megosztom veletek.
Vendég

Sziasztok!

Köszi a gratukat.

Dodi!
Nőuralom bizony :lol:
De nagyon örültünk neki, mert elvileg mindegy volt, de mindkettőnknek a lányhoz húzott kicsit a szívünk. És hétvégén voltam olyan bátor, hogy a Tescoban vettem egy 5-ös csoamg rózsaszín bodyt. Mondtam is apának, hogy legyünk merészek és kockáztassunk :lol:

Boo!
Mizu a barna izével? Remélem elmúlt?!
Ilyen hülyeségeken meg sztem ne agyalj, hogy nyápicság meg ilyenek. Nem vagyunk egyformák, mindenki máshogy viseli. Én pl. egyfolytában fáradt vagyok, tuti én sem bírnám ki egy munkahelyen.
Herpesz: nekem már 3-szor volt mióta terhes vagyok és pont így, hogy alig múlt el és már jött is a következő. A Complete tapaszt ragasztottam fel éjszakára és egész hamar elmúlt.
Ha ilyen lojális vagy a főnököddel, akkor nem tudsz esetleg vmi otthoni munkát csinálni neki? Téged is megnyugtatna, lefoglalna és "vele sem szúrnál ki".

200907?
Az uh elején amikor még nem láttunk be rendesen a lábaközé, akkor mondta a csaj is, hogy van ott vmi, ami még bmi lehet, de aztán egyértelmű lett. Puncitotált nem kaptunk, de azt nem is tenném fel, tudod a személyiségi jogok. Amúgy a kintlévőkről sem csinálunk "pornó" fotókat és a családnak sem engedjük, amikor más kattintgat.

Krissy!
Lara, jóóó :wink:

Sillia!
Drukk a mocorgáshoz.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sillia!
:lol: :lol: :lol:

Krissy!

Lara lesz a kiscsaj :D ? Ugye jól emlékszem, hogy Csizmás a vezetéknév? Ahhoz szerintem jobb a Laura :roll: ! A Larával kicsit rajzfilm-figurás :oops: :oops: :oops: ! Amúgy sztem mind a kettő nagyon szép név, nálunk is játszott a Laura, de a fütyisnek nem akarjuk adni :lol: :lol: :lol: !

Csizmás Lara
Csizmás Laura

Szerintetek nem jobb a Laura? :roll: Persze nem akarok belekontárkodni, ez csak egy vélemény :wink: ! A bnőm kislánya is Laura, de mindenki Larának hívja, eleve így tervezték....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Szonibaba!

Mi is merészek voltunk, szóval van egy rózsaszín-sötétkék Nike melegítőnk, és egy tündéri Mexx fodros rucink anyutól :lol: :lol: ! Mindez a kisfiunkra vár :lol: ! Mondjuk a férjem meg ugye a fiúra apellált, szóval a gyerekülés, meg a babakocsi fius legalább :lol: !
Én a Tescoban odáig vagyok azokért a krém színű, foltos-mackós rugikért, és azonnal el is rohannék végre venni párat, csakhogy a kocsim szervízben...Majd ha Ricsi hazajön lehet megfűzöm, csak ő meg kicsit beteg (meg én is halványan :? ), és tuti nem lesz kedve :roll: :( !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Én is inkább Laurára szavaznék.. Persze nevet mindenki maga választ a bébinek, nálunk pl. többen kiakadtak hogy micsoda idétlen neveket válogattunk össze...
de nálatok valóban jobban illik a vezetéknévhez a Laura.

Nekem is ez volt az első névgondolatom, de aztán rájöttem hogy csupa pici Laura szaladgál az utcán és a bölcsisek között is a 10 leggyakoribb név között van.
Vendég

dodi
én is olyan szívesen vásárolnék, nemrég láttam egy nagyon finom tapintású plüssbársony csodaszépzöld rugit...De még nem merek :(
Vendég

Tényleg hangzatosabb a Csizmás Laura,de a Lara sem rossz.
Hát nekünk már 3 szatyorni ruha áll a szekrényben :oops: :oops: .
hétvégén a Brendonba nézelődtünk és nagyon édes rózsaszín cumikat is
vettünk :oops: :oops: .
én ezért is szerettem volna már tudni a nemét,hogy tudjak neki shoppingolni..
Boo!
szerintem is nyugodtan irasd ki magad.
én már le se merem írni meddig tervezem a munkát :oops: :oops: :oops: ;
ha minden jól megy akkor júni közepéig.de majd még meglátom hogy bírom.

Kép
Kép
csibe83

sillia!
pedig szerintem nyugodtan megvehetted volna.vagy babonából nem merted?

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

adatrögzítő vagyok.8tól 4ig dolgozom

Kép
Kép
csibe83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?