gesztenye, nem akartalak ám megijeszteni, igaziból csak figyelemfelhívás, hogy azért a császár nem sétagalopp, és bizony vannak nehézségek ott is, nem könnyebb semmivel, mint a normál szülés. Én egy kicsit belehúztam éppen, a dokin múlt nagyon sok minden, rajtam meg az, hogy nem tudom feldolgozni, de ott volt a rékás császárom, ott tényleg szavam nincs.
egyébként az én neurológusom és az eddigi dokim (mondjuk neki a szavára már nem sokat adok) sem értette, hogy miért ellenjavalt a természetes szülés, ha belegondolok, logika alapján a kitolásnál lehet gond, hiszen köhögésnél, tüsszögésnél is fáj a hátam, gondolom az erős hasprés rosszat tehet. Ettől függetlenül ha a császárt javasolják, szerintem az nem lehet akadály, hogy megvárjátok, míg elindul a baba magától, és úgy bemenni csaszira, nem pedig kiírt időpontra, nem? úgyis jól megbeszéled majd a dokival.
szóval tényleg, a császártól nem kell félni, de választani sem kell, ha nem muszáj. én meg tényleg fontolgatom az altatást (milyen anyuka maga, nem akarja látni a gyerekét azonnal? ) de csak ha tényleg nem okoz gondot a babának. meggyógyulok, keresek egy új dokit gyorsan, és megbeszélem vele
cat, ha dokinénitek hallotta, akkor nem vitatkozom, mert én meg nem

csak tényleg, ha utánaolvasol, akkor ezekről lehet felismerni. Meg hogy befelé nem megy a levegő, akkor érdes, sípoló, kifele viszont rendesen, akkor meg normális a légzéshang. meg hideg levegőre egyértelműen javul, mert összehúzza a megdagadt nyálkahártyát. De azért az jó, hogy nem krupp... gyógyuljatok!!!
tisa, gyönyörű a szobátok!!! vagyis Lénáé!
és én szinte állandóan be vagyok jelentkezve, mert a nap nagy részében megy a számítógép, és én operát hasznlok böngészőnek, és a babanet ebben nyitva van folyton, és automatikusan be is jelentkezik. Úgyhogy ha a férjem csinál bármit, én akkor is babanetezek látvány szerint, meg ha megy valami program, és nem is vagyunk itthon, akkor is
és azért elég biztató, hogy ilyen rugalmasak a szerződéssel a kriósok...
evike, a lányom szokott rászólni a férjemre, hogy apa, ne edd meg az összes palacsintát, hogy legyen holnap nekem reggelire. Mostanában nálunk is nagyon megy. én egy kiló lisztből szoktam csinálni, és akkor két napig van palacsinta.
na, közben már eltelt másfél óra, mert felébredtek, és annyira rossz kedvvel, hogy megfürödtünk, most uzsiznak, én meg ideszöktem.
eda, jó, hogy néha idetalálsz, van egy barátnőm, neki méhszájgyengeség miatt össze kellett varrni kétszer is a méhszáját, és a 32. hétig vágta a centit, az volt az a határ a dokija szerint, amitől már ritkán van gond. az meg már mindjárt itt van
egyébként úrrá lett rajtam a fészekrakás, és délelőtt - jó kis pihis program - kiválogattam a babaruhákat, hát, jó érzés volt. réka meg nándi segítettek, nándi minden sapit felvett, meg az 56-os overallt is, nagyon édes volt,(hozta oda: felveszemm... a... kabátomattt ) réka meg beleült a dobozba, és adogatta a ruhákat, meg segített hajtogatni, néha egy-egy lányosabb is kézbe akadt, azt félretettük marának, aki a barátnőm kislánya lesz májusban.
És alakul a név, most éppen három esélyes van, a szabolcs, a kálmán és a mihály. RÉka arca felderült, mikor mondtam, hogy ebből választunk egyet, és kálminak hívja azóta, a rucikat is így adogatta, hogy ebben nagyon édes lesz a kis kálmi!!! persze még rágjuk a dolgot, nekem tetszik mind a három név. A szabolcs kisebb eséllyel fut most, mert gergő szerint kicsit nyelvtörő a bozsó szabolcs, és igaza van, bár szeritem meg jobban illik a réka nándi mellé. de úgy is jó, hogy réka nándi kálmi, meg réka nándi misi most már nagyon piszkálja a csőröm, hogy nincs neve, remélem 1-2 héten belül döntünk. meg még harmadik név is kell neki, ha már a két nagynak van vicces, hogy a nándi bátyus lesz, és ő lesz a nagyfiam A NÁNDI!!!!
tudom ám, hogy akartam valamit még, az előző oldalon van tutira, és közben befejezték az uzsit, mennem kell megint.
szép napot!