Jó régen írtam.
Próbáltam visszaolvasni, dehát nem sikerült mindent, Ti aztán nem lustálkodtatok.
Olyan jó látni (olvasni), hogy napról-napra ügyesednek és okosodnak a babák. Alig várom, hogy tavasz legyen és sétálhassunk nagyokat.
Panka jan. 23-án indult el hivatalosan is. Egy héttel előtte már volt egy-két próbálkozás, de 3 lépésnél soha nem volt bátrabb. Aztán egyszercsak besétált a nappaliból a szobájába.
Még nem vettem neki most sem igazi kiscipőt, remélem nem rontok el ezzel semmit. Neki is pedipedes cipője van, abban sétál, de az sehol nem tarja a lábát.
Szombaton veszek neki egyet, mert mostmár az utcán is sétálnia kell természetesen.
3 foga van. 2 alul, 1 felül. Azt hiszem jön már a 2. is felül, dehát egyszer gondolom csak kibújnak azok a fogacskák..de mossuk őket szorgalmasan. Bár leginkább ő magának akarja mosni ami nem más mint a fogkefe rágcsálása.
Vasárnap éjjel volt egy rázós éjszakánk, 3x hányt, azt hiszem azért mert előtte annyi mindent összekajált, hogy már rossz volt nézni, de elvenni tőle nem tudtam, mert akkor visított. Viszont a hányásos éjszaka óta nem eszik darabosat. Ez normális? Vajon fél, hogy újra rosszul lesz? Már ha ez tud ennyira tudatos lenni 1 éves kor után.
Jóanyás dologgal kapcsolatban. Nem a mások véleménye a döntő, hanem a visszajelzés amit kapok nap kint nap a kislányomtól.
Lehet, hogy más számára elítélendő, hogy nagyon gyakran együtt dolgozunk (hiszen nincs hová tennem), vagy az hogy néha hagyom hagy tombolja ki magát..ststb. A lényeg az, hogy amikor odajon és odabújik és csak én kellek és csak én vagyok a fontos, akkor tudom, hogy igenis én kellek neki, én vagyok neki a jó, a biztonság, a védelem. Nem is kell ennél több. A többi pedig jön magától, mint ahogyan eddig is olyan ösztönösen jött néhány dolog amire még én is felkaptam a fejem, hogy hááát igen még én is képed vagyok ilyenre.
Mi is vágyunk haza innen Münchenből, bármilyen rossz is otthon a helyzet (szerintem a világ minden táján rosszabb most mint volt). Ezt nem is értheti az aki nem próbálta milyen rossz mindenktől ilyen távol lenni.. és van még sok pro..és kontra természetesen, de mindig Magyarország győz.
2012-13 körül haza is cuccolunk. Addig itt kell maradni, és amúgy is ez volt kettőnk megállapodása a kezdetektől fogva.
Juteszembe...itt még nincs kismama? A másik topikban már van.
Hajrá kistesó.

[/url