A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Bevásárlás után itthon gyors ebéd, aztán 10 percre elnyúltam,majd hívtam a komáékat, hogy jöhetnek segíteni.Megígérték, hogy jönnek a kiflikkel segíteni. Még hozzá sem kezdtem, hívott a Péter, hogy az első versenyzők megérkeztek, menni kell őket elszállásolni. Na, a kifliket hagytam a Flóriánra, ültem épp be az autóba,mikor megjöttek a komáék is. Felküldtem őket, hogy ott a F., csinálják a kifliket, majd jövök.

Kép
flóra 11

Csak vigyorog... :):):) Egyébként sztem olasz.

Heni

Kép
szheni

Nyugi Heni mi is már vagy 50x változtattunk nevet.Most kb 2 hete Ádám. :wink:

Kép
martik77

Lányok, mennem kell. Éhes vagyok, eszem vmit, aztán fürdés és szunya... jó éjt mindenkinek!

Heni

Kép
szheni

Anyám, anyám, mindent kettecskén meg a család intéztek? :shock: :shock:

Heni: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Amúgy meg az se jó Heni ha egyszerű a vezeték név mint nálunk a Horváth :? ahhoz se könnyű jól csengő nevet találni(olyat ami nincs ismerős körben)

Kép
martik77

Flóra, remélem, jól sikerül a verseny, ha már ennyit készültök rá. Azért ne vidd túlzásba!
Vigyázzatok Magatokra és puszilom a többieket is!

Heni

Kép
szheni

Szal mi a Péterrel elvittük az első csapatot. Ott a recepción mindent lerendeztem, aztán kaptunk kulcsot, megyünk a házikóhoz. Hát már a teraszon ömlött a víz, nézem, mi a fene.Kinyitom az ajtót, hát dől a víz mindenünnen,10 cm-en állt az egész házikóban. :shock: Bezártam, mentünk vissza a recepcióra. Kaptunk másik kulcsot,az a házikó már rendben volt. :D De frankón kezdődött. :?

Kép
flóra 11

Jó éjt, Heni! Puszi :D :D :D

Én is megyek CSI-t nézni (a Cool-on, Márti). Szünetekben megpróbálok jönni, ha el nem alszom, ha fel bírok kelni a "kényelmes fekvésből" stb.

Még most változtassatok, ne akkor, ha már kint vannak! :lol: :lol:

Mentem.

KépKép
benó

Heni,köszike. Majd tudósítok. :wink: Pihenj Te is. Majd visszaolvasok,mert most nem vagyok képben.

Kép
flóra 11

Ilyen van, mi egyszer szárnyas bogarakkal teli házat kaptunk (tanárok) egy oszt.kiránduláson, és nem is adtak másikat, kapucniban aludtam. És voltak lyukak a "fürdőszobában" a falon, ahonnan ömlöttek továbbra is a dögök. Úgyhogy a fürdőt jól bezártuk.

Megyek.

KépKép
benó

Szervezésben tök szuper vagy Ildó én csak ezt mondhatom!!!! :wink:

Én tuti nem bírnám ezt a hajtást!! :? :D

Kép
martik77

Sajna Benó, annyi szponzort nem szereztünk, hogy valakit meg tudjunk fizetni. De győzzük egyelőre.

Délután aztán kifliket gyártottunk.140 darabot elkészítettünk,ez holnapra lesz. A vasárnapo adagot majd holnap este csináljuk meg a Flóriánnal. Sok munka volt velük, félbevágni, vajazni, szalámi bele,kínai kel, fóliával betekerni. A kelt is előtte levelekre szedni,minden levelet megmosunk és kettévágunk. Babra munka és elis fáradtam,mert ugye állva csináltuk.

Kép
flóra 11

A Péter és az apja délután négytől folyamatosan szállíttják a versenyzőket a szálláshelyre. Ez tőlünk 8 km-re van. Tehát ki kell őket vinni autóval. A recepcióssal mindent lebeszéltem, tehát gondolom már nem kell nekem is mennem, de készenlétben vagyok, ha mégis.

Kép
flóra 11

Holnap reggel fél nyolckor nyitjuk a sulit. Egy rakás cuccot el kell oda szállítani, tízórait, üdítőket, poharakat, nyomtatáshoz papírt, nyomtatót, viszem a laptopomat is, kell a regisztrációhoz, hosszabítókat, szemetes zsákokat, tollakat,minden hülyeséget becsomagoltam már,nehogy valami kimaradjon.

Kép
flóra 11

De a Péter az apjával ésmég egy sofőrrel,aki hoz egy kis mikrobuszt, 8 személyest,ők már fél hétkor indulnak ki a versenyzőkért,hogy időben el tudjanak mindenkit hozni. Ez a holnapi reggel kicsit kalamajkás lesz.

Kép
flóra 11

Hú, nem semmi, tényleg. :shock: Na, ilyet én még nem szerveztem, nem is tudnék, nem is akarok, ez nekem túl húzós, nagyon ügyesek vagytok. :!: :D :D :D :D

KépKép
benó

Legalább valami benzin költség??Nagyon sok önerő van ebben!!!

Kép
martik77

ja, pont erre gondoltam én is

nagyon dudorodik a jobb oldali bab :D :D

KépKép
benó

mert épp rúgni készül!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

ez tényleg így van :shock: :lol: :lol: :lol: utána jön a rúgás :D :D :D

KépKép
benó

Én mondom.Lendületet vesz és....... :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Most visszahúzódott a kis csiga. :D
Amikor mindkettő kidudorodik, mintha egy szétdurranni készülő lufi lennék. :lol: :lol: :lol: Olyan érzés. :lol: De már nagyon nagyok lehetnek, mert van, hogy egészen lentről érzek dudort és messzire elér, meg ugye a köldökömtől egész jobbra végig.

KépKép
benó

CSI-zek. :D

KépKép
benó

Igen már egész hosszúak. :wink:

Kép
martik77

Megvacsiztam a Norbi fiammal. Bálintnak nincs étvágya. :( Még eléggé betegecske. Nekem a náthám tartja magát,a torkom is fáj még,de talán nem annyira,mint tegnap.

Kép
flóra 11

Benó,már nagyok a babok. :lol:

Benzint egyik szponzor téríti. A mai bevásárlást pedig két szponzor állja majd.Tehát az eddigi kiadások fedezve vannak. Még kell pénz a bérleti díjra. Ez részben a szponzori pénzből lesz,részben pedig a nevezési díjakból.

Kép
flóra 11

Hali

Látom Ildó ezerrel megy a készülődés...:)

Mi lényeges történt még?
Visszaolvassak,vagy van itt valaki?

Kép

Kép[/
tancsu

Itt mindig van valaki!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
martik77

Szegény Paradizs kórházban van, azt tudod?

KépKép
benó

Na visszaolvastam...:)

Látom volt Heni is.....majd csak kialakulnak azok a nevek...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Igen olvastam,meg már irtam is hogy remélem nem lesz nagyobb baj...

Kép

Kép[/
tancsu

Az inasba délután nem birtam csak 80-at belediktálni,bezzeg most megevett 250-et és elájult...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Éppen babapiskótát eszek,tejet iszok és magamnak irogatok...:P

Kép

Kép[/
tancsu

Nem lesz. Vigyáznak rájuk.
Viszont a telefonszámát végül nem adta meg, vagy megadta valakinek?

KépKép
benó

Megyek lefekszek.Tiszta nyek vagyok.
Nem aludtam du.

Puszi és Jó Éjt Mindenkinek!!!!!! Kép

Kép
martik77

Dehogy magadnak, itt vagyunk mi is. :lol:

KépKép
benó

Most fejnem nem kell,mert inas teljesen kiüritette...:)
Ildó_:holnap majd szoritok,hogy minden rendben legyen..:)

Én hétvégén nem leszek,megyünk úszni,aztán meg Edelénybe...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Jó pihit Márti...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Ó, nyekk? :? :cry:
A fenébe.
Na, menj csak, jó éjt! :D :D :D :D

KépKép
benó

Nekem tuti nincs meg Paradizs száma..:(

Kép

Kép[/
tancsu

Te nem CSI-zel?

Kép

Kép[/
tancsu

Jó hétvégét neked, Tancsu, meg Ildó, nektek is sok sikert a holnaphoz is! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Kiválogattam ma a ruháimat,éppen egy szekrényecske maradt...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Majd csak 9.05-kor lesz szerintem.

KépKép
benó

Majd anyós fog minket fotózni is ám...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Akkor tesódék beindulhatnának. :wink:

KépKép
benó

Az jó lesz! :D :D :D

KépKép
benó

A kisebbik elvitt egy szatyor cuccot és kaptam tőle vagy 4-5 felsőt....eből 1 új,most vette direkte nekem...
Tőle nem várok el töbet,hiszen nem dolizik...

Kép

Kép[/
tancsu

Lassan elfogy a csomag piskóta és a harmadik pohár tejnél tartok...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?