Sziasztok!!!
Először is nagyon köszönöm, hogy gondoltatok ránk, Zsuzsi tolmácsolta a jókívánságokat!!! Visszaolvasni meg sem kíséreltem, viszont azt látom, hogy ma két babó is megszületett!!!
Nagyon gratulálok Erikának, és Kaandinak! Jó egészséget, sok -sok tejcsit és rengeteg meghitt és boldog órát kívánok nekik!!!
Akkor most mesélek egy pár szót, de ne haragudjatok, ha nem lesz minden igényt kielégítő beszámoló.. Kicsit fáradt vagyok, csak már nagyon hiányoztatok, ezért jöttem...
Szóval, ahogy írtam még hétfőn, hajnalban éreztem a fájásokat, de nem tulajdonítottam nekik túl nagy jelentőséget. Reggel még mostam, vasaltam, kivittem a kutyákat sétálni. AZtán jött a szuper tali Zsuzsival

!!! Remélem ő is jól érezte magát, mert én nagyon örülök, hogy tudtunk találkozni... Tényleg, Zsuzsi feltetted a közös képet??? Na majd megnézem...
12-re volt NST időpontom. Megnéztek, minden ok volt babóval, itt nálunk fájásokat ilyenkor nem néznek. A dokim amikor meglátott kérdezte, hogy melegem van-e merthogy olyan pirosnak lát... Mondom hát kicist meleg is van, meg úgy érzem hogy fájásaim vannak... Na erre gyorsan megnézett, közölte, hogy két ujjnyira nyitva vagyok, a méhnyak pedig gyakorlatilag papírvékony, úgyhogy fáradjak fel a szülőszobára... Mondanom sem kell, hogy semmi cucc nem volt nálam...
hazakönyörögtem magam.... Pedig amikor megtudta, hogy kocsival vagyok majd lefordult a székről... Megnyugtattam, hogy minden ok lesz... hazajöttem, és azon mérgelődtem, hogy már nem tudok elmenni kozmiba...
Aztán hazaért Apa, aki, amikor meghallotta, hogy megyünk szülni először azt hitte, hogy viccelek...Szóval hazaért, megborotvált, összekészültük, még szendvicset is csináltam, és olyan 3 körül beértünk a kórházba. Egyből mentünk a szülőszobára. Előkészítettek, megkaptam a beöntést, ami egyáltalán nem volt kellemetlen... Ekkor olyan 5 perces fájásaim lehettek, de egészen elviselhető volt... Akkor még úgy gondoltam, hogy nem is olyan nagy szám ez az egész szülés dolog...
Szerencsére üres volt a papás vajúdó oda befészkelődtünk, jól elhülyültünk a szülésznővel... AZtán 6- fél7 között 2-3 perces fájások mellett megkaptam az EDA-t... ami egy hihetetlen jó találmány.... Nagyon sokat segített!!! Két adagot kaptam, mire elkezdődött a kitolás már nem sokat éreztette a hatását, de ez így volt kitalálva....Apa szerint 4-5 fájásra meg is volt Kisherceg, bár én azt az időt végtelennek éreztem. Mindenesetre 21:20kor vilára jött ez a kis Tündér. Nem is tudom, mintha valaki itt mesélte volna, hogy a szülés közben kívülről látta magát... Na, hát én is így voltam... Nem is emlékszem pontosan a kitolásra... De a doki és a szülésznő is nagyon megdicsértek, hogy szép munka volt... (lehet, hogy mindenkinek ezt mondják???

). Nem úsztam meg metszés nélkül, viszont ma kiderült, hogy mindössze két öltés kellett. Apa vágta el a köldökzsinórt. Nagyon jó volt, hogy végig ott volt mellettem, nekem rengeteget segített, és ő is azt mondja, hogy nagyon nagy élmény volt.... Az üröm az örömben a méhlepényem volt. Sajnos nem vált le, barázdált felszínű volt, így meg kellett kaparni... Ez baromira fájt... Jobban, mint az egész szülés.... De szerencsére túl vagyunk rajta és Vendiért akár mikor végigcsinálnám akár ezerszer is... A picúr egyébként 10/10 Apgar-t kapott.
Apa vitte el méretkőzni, sőt ő is fürdette kiskádban. Erre is olyan büszke volt... Olyan megható volt látni a babát a kezében...
Szerencsére volt üres egyágyas szoba, így oda kerültünk.
Vendi első perctől nagyon szépen eszik. Rengeteg tejem van, tegnapra totál belövellt, ma már fejnem kellett. 200ml-t fejtem a jobb mellemből....

Kicsit durva....
Egyébként Vendi nagyon jó baba, sokat alszik, keveset sír, jól eszik... Tegnapra már vissza is nyerte a születési súlyát! Szóval tényleg szépen gyarapodik... Egyenlőre még nagyon hihetetlen, hogy tényleg lakó van a gyerekszobában... Egész délután csak álltam, és néztem, ahogy alszik a kiságyban... Olyan csodaszép.... AZt hiszem szerelmes vagyok belé... Már most nem értem, hogy hogy lehetett eddig nélküle élni... Igazi csoda, hogy van nekünk...
Most egyenlőre megyek, alszom egy kicsit, mert aztán lassan etetni kell...
Teszek fel képeket a közösbe, ha valaki gondolja nyugodtan tehet fel ide is, de én nemtom, azt hogy kell, és most nem akarok kísérletezgetni (Inkább csak a picúrról, a többi csak Nektek szól!!!).
JÓ éjt mindenkinek!!!