A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Kép Dinán felbátorodva :) 38+3

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Bááááz de tudtam!!! De jó hogy a lap tetején virítok!!! :lol: :lol: :lol: Mondhatom jó kezdet :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

gjéti: gondolunk rád hétfön és biztos szper érzés h lassan babázhatsz.
elif: dehogynem nött a pocid. talán azért nem veszed észre mert minden nap sokszor látod.
zsufi: kicsit ijesztö votl amit irtál, de nyugtato h hazamehetsz és minden ok.
andus: sok kitartás a férjeddel, minden rendeben lesz igy h tudjátok mi a probléma.
háfi: nagyon szép a babakocsi.
zetibebi: ezt igy most hosszu leirni miért nem. egyszerüen nem érzem h nekem igy kell világra hoznom Andrét. holott tudom
h a másik verzio sem leányálom, de vhogy közelebb áll a szivemhez. gondolom ez mos igy nem hangzik jol, de remélem senki
nem itél el ezért. nagyon sokat beszélgettem a férjemmel is erröl. de aztán még van másfél hetem eldönteni. erröl nagyon sokat tudnék még mesélni. te
ugye Zétit igy hoztad világra? meélsz kicsit rola?
pmonika: ez nem semmi, néha ugy gondolom h ez szégyen h ilyen emberek ülnek ott. és mindig azt hittem hitt milyen kedvesek aztán a nagy fenéket.
mist: boldog szülinapot!!!
nilabali: örülök minden rendben van kisbalázzsal
panna: ne érezd rosszul magad h bevetted azt a gyogyszert ha elvislhetetlen volt a fájdalom
zsu: nagyon ari a férjed. hajrá a a vasárnapra!!!
stelly: ari anyukád, biztos már nagyon várja az unokáját
babanyul: ne gondold h másnak ilyen gondolatai nincsenek! megnyugtatlak nekem is vannak és sztem nemcsak mi vagunk ketten igy.
edina: szép nagy poakod van.
andrea17: nagyon gyönyörü hanna baba
erika, julcsi, kaandi: nagyon gondolok rátok!!

örülök a negativ kokuszoknak, kiváncsi leszek nálunk mi lesz.
vtam ma fodrásznál, kaptam uj frizut, nagyon tetszik

Kép
Kép
nicko

Sziasztok!

Ma voltunk dokibácsinál...minden rendbe van a babánkal.Kókusz eredményünk szerda-csütörtök fele lesz...nagyon izgulok..remélem semmit nem találnak.(azt mondta úgy is észrevehetö ha van a pisibe baktérium vagy gyuladás,ha pisilünk és habzik a vizelet a wc-be...)
Vizelet fehérjénk nincs.Csak kellemetlen volt a vizsgálat..majdnem eltörte a bokám :P
Felfeküdtem az ágyra..doki emeli az ágyat...(tartóba a lábam)persze az ágy mellett közvetlen polcok lefele...na de ahogy emeli az ágyat polc nem engedte a bokámat tovább ,de a doki csak emeli az ágyat...már úgy szóltam rá "Doktor úr a bokám már fáj ":lol:
Na akkor liftezés lefele az ágyal,emeljem le a tartórol a lábát,kijebb tolt az ággyal,rakjam vissza a lábam ,és újra emeljük az ágyat.... :lol: És persze mind abba a kiszolgáltatott pozicioba...fejem láng vörös lehetet mert éreztem hogy a fülem is ég :lol: (gondoltam magamba...kellet nekem ez a vizsgálat...vicces volt a szitú nagyon)
NA de majdnem egy boka töréssel végeztem a vizsgálatott.
De nagyon elkeseritet avval hogy közölte lehet,hogy most nincs kókuszom,de a szülés után a babánál jelentkeznek a tünetek...és hogy itt csak szülés után szokták figyelni a babákat ez ügybe..igy akkor még mindig nem könnyebbülhetek meg
:shock:
Méhszájat meg nem néznek...azt mondta csak ha valami tüneteim vannak,mert hogy nem jó ha ö ott "turkál"mert még bajt is okozhat vele...majd a szülésznö néz meg de csak a 38-dik héten.
Hát velünk ma ez történt:)
Remélem mindenki jól van...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Nicko pont azért kérdeztelek hogy miért szeretnéd a császárt mert én is arra hajlok, Z (többek között) azért volt császáros mert amikor már tolnom kellett volna 1. nem voltak tolófájásaim 2. Z feje nem jól illeszkedett és nem fért ki. A műtét után a dokim azt mondta az őrzőben hogy csak úgy tudtam volna megszülni ha ő nyomja ki belőlem és majdnem fix hogy megsérült volna a baba. Úgyhogy a császárnak köszönhetem hogy Z makk egészségesen jött világra, bevérzések, nyomódások stb nélkül, tudom ezek idővel helyrejönnek de lehetett volna rosszabb is, annyi mindent hallani, fel sem sorolom. A lényeg hogy személy szerint hálás vagyok hogy megcsászároztak, és ha ezen múlik hogy megint szép és egészséges babám legyen akkor megint császárt szeretnék. Most a hegem miatt is izgulok mert elég rendesen érzem belül a vonalat mikor ráfeszít a baba, ez mégegy ok a császár mellett. Inkább vágják el megint mint hogy berepedjen. Persze nekem is az az álmom hogy természetes úton jöjjön ki, két óra múlva törökülésben várjam hogy mikor hozzák már, aznap este oldalt fekve alhassak, nameg a baba is rengeteg hasznos hormont kap a vajúdás alatt, de az is baj hogy nagyon alacsony a fájdalomküszöböm és az edát elfelejthetem a gyanús hegvonal miatt, így megint jó kis szenvedés elé nézhetek ha vajúdásra kerül a sor. A császárseb is nagyon fáj, és igaz hogy sokkal tovább tart mint a vajúdás de az másféle fájdalom. Már ki is néztem egy jó kis homeós sebgyógyító bogyót :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zéti! Nagyon helyes Zéti! :lol:

Hanna is tünemény! Jaj! Ilyenkor még inkább szeretnék már szülni!

Kókusz: Én is úgy tudtam, hogy ha egyszer "regisztrálták" a kókuszt akkor az marad is. De most a másik dokim csinált tenyésztést és negatív lett. :o Nahááát!

Ja azt nem is írtam, hogy ez a dokim nézi a méhszájat. Biztos az előző is nézte, de nem írt semmit a kiskönyvbe. Ez meg ír. Tehát a méhszájam: 3110 Ez annyit tesz, hogy a külső és középső méhszáj 1 ujjnyira nyitva. De elkeserített, mert azt mondta, hogy még lehet 3 hetem is hátra. Ezeket egy hete mondta...

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

aaaaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nicko 2009.01.30 18:23-kor.

Kép
Kép
nicko

Edina: téged elkeserít a dokid mondata a méhszájra, engem meg megnyugtat magammal kapcsolatban. :) Húzom már a napjainkat mint a rétestésztát...

Letudtam a mai dokilátogatást telefonon, férjem nem ért haza időben így már nem tud bevinni, de nem is bánom, baba mocorog és nagyon féltem tőle, hogy esetleg az fog történni, mint Pannával, megpiszkál és elhagyom a maradék nyákdugeszt is, már ha van. Halasztottuk a dolgot szerdára. A leleteket bediktáltam a telefonban neki, az is oks. Valahogy most megnyugodtam, úgy érzem így jobb nekünk most. Sokat tenni úgysem tudna, ha nyílt a méhszáj ha nem, max mondaná hogy feküdjek tovább és így is azt teszem.
Ugye nem vagyok felelőtlen lányok nyugtassatok meg?! :roll:

Kép
Kép
elif

Esti bejelentkezés Stelly kérésére még egyben :lol: .

Hajni, Andabella: végre pihenhettek és csak a babára koncentráltok!

Dina: jó nagy pocid van és édesek a lányok!

Nilabali: Örülök, h rendben vagytok és kiengedtek a KH-ból!

Bjuti: köszi, jól bírom, eltekintve attól, h szinte járásképtelen vagyok a keresztcsonti fájdalmam miatt. Hétfőn talizom a dokimmal, kíváncsi vagyok, mit talál ki nekünk. (befekvés, indítás, császár?) Nagyon győzködöm Alexet, h induljon el magától vasárnap este és akkor mindketten megússzuk a dolgot kevés macerával!

Panna: ne legyen lelkiismeret furdalásod a gyógyszer miatt, sztem Hannácskát jobban megviselte volna a szenvedésed, mint a gysz.

Bogi: nagyon eltűntél!!!

Stelly, ladmon: jók ezek a tartalmas telefonbeszélgetések :D !

Gabi: nekem is vannak hülyébbnél hülyébb gondolataim.

Vicky6: köszi a képet, nagyon aranyos a kis Hanna.

Zétivera: Z. nagyon cuki, helyes kis vigyori :D . Neked is szép nagy pocid van.

Zsancy: drukkolok, h neg. Legyen a kókusz!

Kaandi és Erika nem jelentkezett senkinél? Elvileg már babáznak :D
kreiszi

Elif: nyugi, sztem nem vagy felelőtlen, hisz eddig sem voltál. Megúsztál egy túrkálást, ha meg beindul a dolog azt úgy is észreveszed és hát már időben is vagy...
kreiszi

Bogi: Merre vagy???????????? :roll: :wink:

Zsuzsi: Örülök, hogy írtál, akkor jó munkát hétvégére, de azért ne vidd túlzásba a pakolászást, pihizz is! :wink:
Pont délután gondoltam Amy-re hogy ma jönnek haza, ha minden jól megy! Már alig várom, hogy feldobjon egy képet a kisfiáról! :lol:

Eszter: Engem is ez dühít, hogy úgy is tudják, ha van valami szólunk, de azért ennek ellenére zaklatnak! :? Már tegnap én is majdnem azt válaszoltam, hogy persze, már rég itthon vagyunk Bencével! :D

Hugic: Nálunk is mindig bejön a Kispapa hangja, ha Bencus lustizik! :D

Dina: Ez aztán pocak!!!! :shock: :D

Babanyul: Ne aggódj, teljesen természetes, hogy néha szorongsz, nekem is vannak néha ilyen gondolatok a fejemben! :)

Vikcy6: Köszönjük a képet! Nagyon édes Hanna baba!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kangu: Én is szenvedtem hajnali 1-ig a gyomrommal, valószínűleg a párolt zöldség felfújt, és nem hagyta békén a gyomromat, meg a belemet! :?

Zétivera: Nagyon édes Zéti!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Nagyon csini pocid van! :D

Nicko: Milyen lett a frizud? :)

Zsancy: Ne izgulj, biztos negatív lesz a kókusz! :)

Elif: Dehogy vagy felelőtlen :!: :!: :!:
zsu83

Hanna baba nagyon szép:)
Edina, Zetibebi: mekkora pocitok van!! :shock:

Kép
Kép
andabella

Elif! Nem a méhszáj állapota keserít el, hanem az,hogy még akár 3 hét is lehet a várakozás!

Mist! Nem jött privi!!!!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Friss babahír, nemrég jött Erikától:
Sziasztok fórumtársak! Ma 14.48kor megszületett Lili baba 3100 grammal, 51 cm-rel, császármetszés helyett természetes úton. sok puszi: Erika (cserkészkolbász)

Nagyon-nagyon gralulálunk!!!!!!! Nagyon ügyesek vagytok, hogy természetes úton bújt ki Lili baba!!!!!

Kép
Kép
abencze

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:14-kor.
Vendég

Dejó, végre hírek!!

Nagy gratula Erikáéknak!

Hát én megint le voltam maradva! Azt hittem a tömeges kórházbavonulások programcsászárosok! Nade így mégjobb!
Ügyesek voltatok!

Szerintem Bogi is elvonult suttyomban szülni!!

ladmon

[size=24]Cserkészkolbász!!Hatalmas gartulációm Lili babához!![size=24]Sok boldogságot,tejcsit !!

Kép
zümis

Erika: Nagyon ügyesek voltatok! Gratulálok! Sok-sok tejcsit kívánok!
kreiszi

Az előbb beszéltem unokatesómmal, az ikrek már nincsenek lélegeztetőn és már kaptak enni néhány csepp tejcsit.
kreiszi

Hatalmas gratula Erikáéknak!!!! Jajj de nagyon jó, hogy mégsem kellett császározni. :) Szuper, annyira örülök nektet. Alig várom a képeket!

Edina: én is így gondoltam, hogy hasonló a méhszáj és így van még hátra idő, ennek az időnek örülök én... :)

Köszi a nyugtatást lányok!

Kép
Kép
elif

ERIKA! GRATULÁLOK, NAGYON ÜGYESEK VOLTATOK! JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!

Dina, remélem, most sikerült elküldeni a privit.

Kép
mist

Üdv mindenkinek!

Gratula Erikának.

Ladmon, Kreiszi, Zsu: arik vagytok hogy hiányoltatok. MEgvagyok, csak reggel elmentünk Budaörsre a Kikákba, Ikeába,Auchanba anyóssal kombinálva, aki most itt téblábol Pesten és várja hogy szüljek. Na szóval Kikában kiderült hogy még 2 hét a novemberben megrendelt szőnyeg, de adnak 10 %-ot, mondtam hogy köszi de itt fogyott el a türelmem, kérem vissza az előleget. Meg is kaptuk Szentendrén a Diegoban vettünk is szőnyeget. Igaz hogy drágább de már nem érdekelt. Jól elfáradtam, fájt a fejem, most vagoyk használható. Az egész napos mászkálás után szebb volt a bokám mint tegnap este, szinte alig volt pufi. Ki érti ezt??????? Füge még nagyon fenn és nagyon mocizik. Három napon van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De nem hiszem hogy történni fog valami :cry: Kíváncsi vagyok hétfőn doki mit mond. Na holnap jövök, apa a hülye meccsével kitúr a nappaliból. Ja raktam fel friss képet, nézzétek meg mekkora pockom van :D

Edina: láttad hogy hasonló szép nagy pockot növesztettünk??

Kép
budabo

Erika! Nagy nagy gratula Lilihez, és a természetes szüléshez! Sok boldogságot és tejecskét nektek!

Amy írta, hogy otthon vannak, minden rendben van, holnap megpróbál írni nekünk egy kicsit, és tesz fel Vendiről képet is.

Hanna de szép kis csajszi, gratula!

A mai pakolás adaggal most végeztünk, nagyon látványos az előrehaladásunk. Holnap folyt köv.

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Ez szuper hogy nem kellett a császár!!! :D Ügyesek voltatok!!!
Nagy gratula Erikának!!! :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:15-kor.
Vendég

Kreiszi az ikreknek is gratula!!! :D Csupa szuper hír!

Elif nem vagy felelőtlen, szerintem is csak annyit tudott volna mondani a doki hogy feküdj tovább. Ha van valami biztos tudod majd, ne aggódj :) Most én is kicsit be vagyok tojva mert úgy húz le a baba mintha törné az utat kifelé a kis fejével, és doki csak kedden lát, addig nem fogom tudni hol tartok, a legutolsó infóm bő egy ujj két hete, összesen már több mint három hete úgy van. Biztos tudjuk majd ha menni kell :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Nagy gratula Lilibabához és a természetes szüléshez! Kívánok sok-sok anyatejet!
yve

kaandi hír:

"19:54-kor megszülettem! 3900g, 52 cm. Botond"

Éljen éljen, nagyot gratulálunk, jó egészséget és sok-sok tejcit! :)

Kép
Kép
elif

Gratula Kaandinak is!!! :D Hú majdnem 4 kg!!!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

zetibebi: Efe is nyomakszik most lefelé valahogy, meg mindenfelé, kirúgja a ház falát rendesen... valami lehet a levegőben. Remélem nem front, mert szerintem nekünk a legközelebbi front fogja a babákat kimozdítani a kuckójukból. :)

Kép
Kép
elif

Elif keményedni is elkezdtem de valahogy nem olyan mint máskor. Az igaz, hogy ma megkértem apát vigyen el a c&a-ba mert megőrülök a bezártságtól, vettem egy szuper pulcsit amiben hazajöhetek a kórházból :wink: szóval a lényeg hogy lehet hogy csak megerőltettem magam. De bébi nem nagyon mozog, inkább csak nyújtózik meg "vonul", a keményedés meg olyan össze-vissza...lehet hogy együtt megyünk holnap babázni? :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok!

Órákig tartott végigolvasni titeket :lol:

Nagy nagy gratula Kaandinak Botondhoz és Erikának Lili babához!!!!
De jóóóó, már 5 babónk van! :lol:

Látom, mindenki rendben van nagyjából, a körülményekhez képest.

Mist, nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!!!

Nilabali, a mocorgáshoz csak annyit... Szerdán minket is jó nagy stressz ért a párom vizsgálatakor, az ájulás miatt... babó majd kiugrott a pocakból órákig, átvette az idegességet. Ettől szerintem úgy kifáradt, hogy elmaradt a szokásos esti bulizása, az éjjeli megfordulásaimmal járo kis motozás, és a másnapi ctg-n is alig mocorgott. Én is bepánikoltam miatta többször, szegényt állandóan bökdöstem az újjammal, hogy legalább egy kis mocorgást érezzek.
Szóval szerintem kifárasztja őket is a mamár ért stresszhatás, ezért pihennek utána annyit.
Mára már a régi fájdalmasan rugdosós formáját hozza.

Bocsi, nem írok többet, mert leájulok a székről, nagyon fárasztó napunk votl, egész nap úton voltunk, a lábam is bevizesedett estére. :(

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Sziasztok!!!

Először is nagyon köszönöm, hogy gondoltatok ránk, Zsuzsi tolmácsolta a jókívánságokat!!! Visszaolvasni meg sem kíséreltem, viszont azt látom, hogy ma két babó is megszületett!!!

Nagyon gratulálok Erikának, és Kaandinak! Jó egészséget, sok -sok tejcsit és rengeteg meghitt és boldog órát kívánok nekik!!!

Akkor most mesélek egy pár szót, de ne haragudjatok, ha nem lesz minden igényt kielégítő beszámoló.. Kicsit fáradt vagyok, csak már nagyon hiányoztatok, ezért jöttem... :oops:

Szóval, ahogy írtam még hétfőn, hajnalban éreztem a fájásokat, de nem tulajdonítottam nekik túl nagy jelentőséget. Reggel még mostam, vasaltam, kivittem a kutyákat sétálni. AZtán jött a szuper tali Zsuzsival :D!!! Remélem ő is jól érezte magát, mert én nagyon örülök, hogy tudtunk találkozni... Tényleg, Zsuzsi feltetted a közös képet??? Na majd megnézem... :D

12-re volt NST időpontom. Megnéztek, minden ok volt babóval, itt nálunk fájásokat ilyenkor nem néznek. A dokim amikor meglátott kérdezte, hogy melegem van-e merthogy olyan pirosnak lát... Mondom hát kicist meleg is van, meg úgy érzem hogy fájásaim vannak... Na erre gyorsan megnézett, közölte, hogy két ujjnyira nyitva vagyok, a méhnyak pedig gyakorlatilag papírvékony, úgyhogy fáradjak fel a szülőszobára... Mondanom sem kell, hogy semmi cucc nem volt nálam... 8) :lol:
hazakönyörögtem magam.... Pedig amikor megtudta, hogy kocsival vagyok majd lefordult a székről... Megnyugtattam, hogy minden ok lesz... hazajöttem, és azon mérgelődtem, hogy már nem tudok elmenni kozmiba... :oops: 8)
Aztán hazaért Apa, aki, amikor meghallotta, hogy megyünk szülni először azt hitte, hogy viccelek...Szóval hazaért, megborotvált, összekészültük, még szendvicset is csináltam, és olyan 3 körül beértünk a kórházba. Egyből mentünk a szülőszobára. Előkészítettek, megkaptam a beöntést, ami egyáltalán nem volt kellemetlen... Ekkor olyan 5 perces fájásaim lehettek, de egészen elviselhető volt... Akkor még úgy gondoltam, hogy nem is olyan nagy szám ez az egész szülés dolog... :oops: :shock: :lol:
Szerencsére üres volt a papás vajúdó oda befészkelődtünk, jól elhülyültünk a szülésznővel... AZtán 6- fél7 között 2-3 perces fájások mellett megkaptam az EDA-t... ami egy hihetetlen jó találmány.... Nagyon sokat segített!!! Két adagot kaptam, mire elkezdődött a kitolás már nem sokat éreztette a hatását, de ez így volt kitalálva....Apa szerint 4-5 fájásra meg is volt Kisherceg, bár én azt az időt végtelennek éreztem. Mindenesetre 21:20kor vilára jött ez a kis Tündér. Nem is tudom, mintha valaki itt mesélte volna, hogy a szülés közben kívülről látta magát... Na, hát én is így voltam... Nem is emlékszem pontosan a kitolásra... De a doki és a szülésznő is nagyon megdicsértek, hogy szép munka volt... (lehet, hogy mindenkinek ezt mondják??? :roll: :twisted: ). Nem úsztam meg metszés nélkül, viszont ma kiderült, hogy mindössze két öltés kellett. Apa vágta el a köldökzsinórt. Nagyon jó volt, hogy végig ott volt mellettem, nekem rengeteget segített, és ő is azt mondja, hogy nagyon nagy élmény volt.... Az üröm az örömben a méhlepényem volt. Sajnos nem vált le, barázdált felszínű volt, így meg kellett kaparni... Ez baromira fájt... Jobban, mint az egész szülés.... De szerencsére túl vagyunk rajta és Vendiért akár mikor végigcsinálnám akár ezerszer is... A picúr egyébként 10/10 Apgar-t kapott.
Apa vitte el méretkőzni, sőt ő is fürdette kiskádban. Erre is olyan büszke volt... Olyan megható volt látni a babát a kezében...
Szerencsére volt üres egyágyas szoba, így oda kerültünk.
Vendi első perctől nagyon szépen eszik. Rengeteg tejem van, tegnapra totál belövellt, ma már fejnem kellett. 200ml-t fejtem a jobb mellemből.... :shock: Kicsit durva....

Egyébként Vendi nagyon jó baba, sokat alszik, keveset sír, jól eszik... Tegnapra már vissza is nyerte a születési súlyát! Szóval tényleg szépen gyarapodik... Egyenlőre még nagyon hihetetlen, hogy tényleg lakó van a gyerekszobában... Egész délután csak álltam, és néztem, ahogy alszik a kiságyban... Olyan csodaszép.... AZt hiszem szerelmes vagyok belé... Már most nem értem, hogy hogy lehetett eddig nélküle élni... Igazi csoda, hogy van nekünk...

Most egyenlőre megyek, alszom egy kicsit, mert aztán lassan etetni kell...
Teszek fel képeket a közösbe, ha valaki gondolja nyugodtan tehet fel ide is, de én nemtom, azt hogy kell, és most nem akarok kísérletezgetni (Inkább csak a picúrról, a többi csak Nektek szól!!!).
JÓ éjt mindenkinek!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Kaandi, gratulálok Botihoz!!!! Nagyon jó egsézséget kívánok!
Amy, jó, hogy újra köztünk vagy :) Nagyon szép baba Vendi!

Kép
Kép
abencze

Hú Amy úgy bőgök! :oops: Az apa fürdette Vendit-részig bírtam könnyek nélkül :oops: Gratulálok! :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Ugye a reggeli sírás jót tesz a szemnek? :D (Vera, mára bizti szépszeműek leszünk)
Mert ezen én is sírtam... Vendi annyira aranyos, nagyon köszönjük a képeket, és a történetet. Sajnos én nem tudom, hogyan kell a közösből ide feltenni, nem akarok kárt okozni, inkább hagytam.

Botondhoz nagyon nagyon gratulálok Andinak. Mekkora szép méretek! Jó egészséget, és elegendő anyatejecskét nekik!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

sziasztok

gratulálok a tegnap született kisbabákhoz. Erika, Kaandi sok boldogságot kívánok nektek.

Amy! Nagyon szép a születéstörténeted, köszönöm h leírtad.

Mindenkinek jó hétvégét :) Én megyek takarítani :roll:

M.

KépKép
hugic

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:16-kor.
Vendég

Gratula Andinak és Botond babának! Tényleg szép nagy baba! Kívánok sok tejet és gyors felépülést!

Amy: nagyon örülök, hogy ilyen szép élményekkel sikerült átélned az első szülést! :wink: Én is szívesen megtapasztalnám a mostani szülésemkor ezt a kívűlről látom magam-érzést. Nagyon örülök, hogy ilyen sok tejcsi van, és, hogy Vendi baba ilyen ügyesen szopik. Megnéztem a képeket, gyönyörű kislegény, és hihetetlen kisimult volt az arca a szülés után, csakúgy sugároztok mindhárman! :D
yve

Kaandi: gratula Botihoz.

Amy jó volt olvasni téged.

Kép
budabo

Amy: nagyon jó volt olvasni rólatok. :) Teljesen feltöltődtem, mégegyszer nagy nagy gratula a gyönyörűséges kislegényhez.

Ha nem előz meg senki akkor én gyorsan idelopom a kedvenc képemet Vendiről (másfél naposan):
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.01.31 09:31-kor.

Kép
Kép
elif

zetibebi: Nálam semmi keményedés, csak mocorgás ment egész éjjel is. Mára még lenne dolgom, plusz annyit fohászkodtam, hogy legalább február elejéig húzzuk ki, hogy szerintem bejött és februáriak leszünk mostmár. :)

Stelly, Zsu, Panna és még sorolhatnám? Rágom a körmömet... :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.01.31 09:30-kor.

Kép
Kép
elif

Istenem annyira mesés... jönnek megint a hormonok :oops: :lol: olyan szépségesek ezek a babák!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Elif nekem este elég komoly összehúzódásaim voltak, már nem egybefüggő hanem voltak periódusai, meg rendesen görcsben volt az egész méhem kompletten, de elaludtam úgyhogy csak gyakorlat volt, meg a kijárat az nem görcsölt most. De hogy ennyire gyakoroljon most a méhem, Zvel meg abszolút semmi nem volt...ekkora különbség van terhesség és terhesség között :shock: Kedden ha megyek mindenképp megnézetem hogy áll a kijárat, nagyon kíváncsi vagyok.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

sziasztok lányok!

hát,nem mondom,gratulálok Erikának és Andinak is a babákhoz,sok boldogságot és háborítatlan együttlétet az első közös napokra!!!!!!!!

Most jött be a párom elköszönni és jól legorombított,hogy már megint miért sírok,hiszen minden rendben Kisbalázzsal és én is jobban vagyok,és nem szabad sírni és szomorkodni baba miatt,stb............alig tudtam leállítani és elmondni neki,hogy Amy beszámolóját olvasom és azért potyognak a könnyeim!
ahogy Elif írta,annyira megnyugtató olvasni a szüléstörténeteket, sok félelem és aggódás helyett az embert olyan jó érzés járja át,hogy elhiszi,hogy vele is ugyenez a csoda fog megtörténni! :roll: Ráadásul nálunk olyan gyönyörűen esik a hó,annyira szép és békés minden,egy ilyen nap tökéletes lenne szülés-de nem nekem-annak akinek már itt az ideje.

Gerendai Zsuzsi:jó,hogy nálatok is alakul a lakás,nagyon megnyugtató tud lenni,ha haladnak a dolgok!mi is kicsit későn álltunk neki dolgoknak,de már,ki van festve és a mázolás is kész, a párom tegnap elkészítette és be is szerelte a hálószobabútort,ma következik gyerekszobabútor,a lakásban mindenhol babaruhák száradnak............annyira jó elképzelni,hogy nemsokára itt lesz velünk a kisbabánk és mindent betölt majd élettel és babaillattal............!Húúúúúúú,szörnyen érzelgős lettem :oops:

andi70:a babmozgásról,ugyanezt mondták az orvosok is,de azt is mondták,hogy inkább,h bajt gyanítunk menjünk a kórházba és nézessük meg a bébit,mert az megnyugtat minket és akkor a baba is jobban lesz majd,hiszen ő mindenben velünk érez...Én meg tipikus elsőbabás kismama vagyok,nagyon tudok aggódni és pánikolni,mert nagyon nehezen estem teherbe és annyira féltem kisfiam.... :oops:
Biztosan tudja,hogy róla van szó,mert elég erőteljesen bokszolja a hasam alját,a drágaságom.el is dőlők még kicsit vízszintbe,aztán

a barátnőmmel teszünk egy lájtos sétát tóparton ebben a
hóesésben!

Julcsi é sstelly ma még nem jelentkeztek,ugye????????

szép napot nektek,már megint regény lett,később még jövök!!!!!!!!

Kép
nilabali

Sziasztok!

ERIKA, KAANDI: GRATULÁLOK LILI ÉS BOTOND BABÁHOZ! JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK-SOK TEJCSIT KÍVÁNOK!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Bogi, Kreiszi, Nicko: Nagyon csinik a pocakok! :D

Bogi: Örülök, hogy jelentkeztél, már azt hittem titokba megszültél! :wink: :D
Remélem kipihented a tegnapi nap fáradalmait!

Nicko: Nagyon szép André baba szobája! :lol:

Kreiszi: De jó, hogy lekerültek a lélegeztetőről az ikrek! Továbbra is megy nekik a sok-sok ++++++++++++++++++!!!!!!!

Amy: Nagyon meghatódtam ahogy olvastam a születéstörténetedet!
Mégegyszer gratulálok! :lol: :lol: :lol:
Gyönyörű baba Vendi!!!!!! :lol:

Elif: Jelentem én még 2az1-ben! :D

Nilabali: Irigyellek a hó miatt! :oops: Nálunk csak szürkeség van! :?
Jó sétálást Nektek! :)
zsu83

Sziasztok!

Kaandi: nagy gratula Botihoz! Sok- sok tejcsit kívánok!

Amy: nagyon megható amit írtál! Vendi gyönyörű, nem csodálom, h ez szerelem :D !

Zsu: köszi a pocakdicséretet és a poz. energiát, meg persze a többieknek is!

Bogi: jó, h megvagy :D . Én is azt vettem észre, h egy bő félnapos KH túra során nem vizesedek.

Nilabali: Julcsi csütörtökön befeküdt a KH-ba, azért nem jelentkezik.
kreiszi

[b]Kaandi, Erika szívből gratulálok nektek a kis jövevényekhez és kivánok sok-sok tejcit!
Amy: nagyon megható, hogy apa fürdethette Vendit, gondolok rátok, hogy szépen teljenek az első közös napok otthon!!

Kreiszi: hát te még itt? :wink: Nem hozta meg a kedveteket ez a borongós idő?

Én ma reggel még voltam jógázni és mikor mondtam, mennyi idős vagyok elég nagy szemekkel néztek. Olyan jól esett :D Nem gondoltam volna, hogy egyszer én is eljutok idáig.

Vajon Julcsiékkal mi lehet?
lányok, most már mindenki próbáljon bejelentkezni legalább egy mondat erejéiig, mert én már nagyon izgulok mindenkiért!

Orsi

Kép
bjuti

Csajok!!!

Eltünök és egyböl 2babával vártok!

Nagyon nagy gratula a babákhoz!Szuperek vagytok!

A történet olyan megható....én is akarok babázni már!!!!
:lol: :lol:
Legyetek jók!!!

Puszi mindenkinek!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Nagy-nagy-nagy gratula Erikának és Lilinek!!! Micsoda meglepi, hogy végül mégsem császár lett :)

Szintén hatalmas gratula Kaandinak és Botondnak is!!!

vagyokvagyok, csak anyósoztam, meg anyuztam délelőtt, hogy mindenki megnyugodjon, és lásson még utoljára egyben :D

ZétiVera, Zétény valami tüneményes, és neked is jól alakul már a pocid :D

Elif, nem vagy felelőtlen, sőt, szerintem is jobb, ha most békén hagynak odalent. Az eredményeid jók, Efe szépen rendszeresen mocorog, akkor jobb, ha pihengetsz szépen :D

Amy, de jó, hogy ilyen rendben van veletek minden! :) nagyon örülök nektek! Milyen kis angyal Vendel baba :D (és igen, mosolyog :))

KépKép

KépKép
stelly

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?