Amadea: a harcsa neve marcsa. Mara Krisztina lesz a neve. nálunk főleg az anyukám örült, tegnap ott lelkendezett. Meg tervezgettük, ahogy majd együtt megyünk vásárolni:)
Sosi: gratulálok a kisfiadhoz!
Meg akartam nézni a léghajó programoknak, nem vagyunk valami gyakorlottak, nem árthat. Erre kiderült, hogy a rendszer tiltja. Bármilyen blogot lehet nézni, játékokat játszani, komolyan mondom, szerintem honfoglalózni is, de a léghajó program, az nem. No, mindegy, majd otthon.
Az férjem ( ugye épp ma 2 hete az) nagyon sokat fejlődőött a házimunka terültén, mármint nem a két hét alatt ( jelenleg olyan a lakás, mint amit bombatalálat ért), hanem amióta együtt vagyunk. Náluk takarítónő volt, szóval otthon nem kellett sok mindent csinálni, de én mondtam, hogy egyrészt egy 35 nm-es lakásban két ember tudjon már kitakaírani, másrészt van annak a pénznek jobb helye, amit takarítónőre fordítanánk. Azóta fokozatosan nagyon segítőkész. Porszívózik, mosást tesz be, tereget, összehajtja a ruhát, amióta nagyobb lakásban lakunk és van, ki, és bepakolja a mosogatógépet, bevásárol, leviszi a szemetet, amikor nagyon kellett, még a kismalacot is kialmozta, bár az nagy áldozat volt, tudom, szóval ezzel kapcsolatban én nem panaszkodom. Én szívesen mosom le a tükröket ( ha avn rá időm), meg vasalok, megtulajdonképpen a fürdőszoba tisztogatása sem jelent problémát ( ezt ő sem szereti), meg persze takarítom a malackámat és mosogatok, ha kell. Azt hiszem, mondhatjuk, hogy megosztjuka házimunkát. Főzni ritkán főzünk, hol egyikünk, hol másikunk, néha ketten.
valahogy sajnos nem tombol a munkakedvem, ami hiba, mert akad bőven:(
mindenkinek nagyon szép napot!

Kezdeti nehézségek
Kis puncis égnek tartott lábakkal
Ásít, még korán volt
Kis mosolygós, itt már viháncolt
[/