A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 decemberi kismamik

Gabi:tökéletesen érthető volt,nagyon köszönöm. :lol: :lol:

solya051020
Káld

Senki nem válaszolt az "intim" kérdésemre. :D No mind1. Hétfőn úgyis doki.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Solya: szívesen :D Az elején ez engem is megkavart, mert pont úgy voltam, mint te, hogy nem értettem, miért licitálnak túl azonnal...

Kép

Kép
gabilany79

Boci! Ha pl. dobsz egy 100 forintos licitet egy 10 forinton állóra, aminél pl. 10 forint a licitlépcső, akkor 20 forintot fog neked kiírni, de "elraktározza" hogy te 100-at licitáltál. Jön az "ellenfél" 30 forinttal, és kiírja neki, hogy már túllicitálták, nem elég az összeg. Ezt egészen addig csinálja neki, amíg 110-ig el nem megy.

BCG - Hannának mostanra már egy lencsényi göbnek kéne lennie, vagy bepirosodni, vagy esetleg begyűlmi és kifakadni, mint pl. Andybébinek. Újraoltás fél és egy éves kora között esedékes. Biztos figyelik a tiéteket is, csak nem mondják. Tapogasd meg a bal vállát, és érezni fogod.

Kép
zölddisznó

...bocs Gaby, most látom, hogy már te is válaszoltál...csak te "gazdagabb vagy" ;)

Kép
zölddisznó

Aida! Fogalmam sincs.

Kép
zölddisznó

Gabi! Nagyon édes Kiskobold! Kész pasi!
Azt a licites infót én is köszönöm,mostanig én sem értettem miért van ez!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Gabi, ezt lőttem a teszveszen pl
Kép torna

ma el is hoztam, kiváncsi leszek. Olyan mint a a játszószőnyeg..

Solya, nagyon édesek :D

Musi, mi NUK cumit használunk, a korházban azt mondták, hogy ennek a cumija hasonlit legjobban a cicire, éshát a lényeg hogy arrol se szokjon le :shock:

Kép
Kép
zsiraf8

Gabi:már ki is próbáltam a tesz-veszt kiváncsi leszek enyém lesz e így a holmi :lol: :lol:

Zöldi:azért neked is köszi h válaszoltál :lol: :lol: És a BCG is köszönöm.

Zsiráf:nekünk is ilyen tornáztatónk van csak más színben :wink: :D

Ja és akkor azt h kell csinálni h ha színeset akarok írni(Zöldinek)előbb sem sikerült.Ennek is van vmilyen trükkje??

Kép

És itt van Olivér BCG-je,ez így most jó?Hát remélem tényleg nézi védőnő és azért nem szól mert okés.

solya051020
Káld

Enikő: köszi :oops: :) és szívesen a teszvesz infót :D

Zsiráf: hasonlót kaptunk karira és tök jó! Nagyon fogjátok szeretni.

Solya: betűszínnél beállítod, hogy Zöld és a két szögletes zárójelben levő közé írsz. Valahogy így: (color=green)Zöld(/color)
BCG szerintem tökéletes, nekünk is hatalmas pukli van, csak nincs ami kifakadjon, és a védőnő a 2 hós kontrollon azt mondta, hogy tökéletes :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.01.31 23:03-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Solya! Gyönyörűek a gyerkőcök! A BCG szerintem tökéletes!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenki örömmel babázik.

Hülye kérdés következik: A cumik tiszta vízkövesek, a sok kifőzéstől. Mit csináljak? Ecet, aztán újra kifőzni?

manna
mannababoca

Zsiráf! Ugyanilyet lőttem én is Hannának :) Egy szigethalmi csajtól ugye? (Csepelen is át lehet tőle venni a cuccokat. Nézz körül nála, mert egy csomó jó dolga szokott lenni...ha egyre gondolunk.)

Solya! Ez kiváló!

Kép
zölddisznó

Zöldi, igen tőle, még egy kicsit alkudtam is, már csak alá kéne valami szőnyeg.. Olyan polifom kockábol valót akartam, de még nem találtam.

Zöldi, Gabi, Solya, akkor kérdés a tornáztatóval kapcsiban: a legalso lukba szereltük a keresztrudat, hogy minél lejjebb logjanak a cuccok...
Szoval nélatok elérik a felső lógókat a babák?

Fuu, jol jött ez a Vaterás szabályzat, mert ezt én sem tudtam :shock:

Zöldi mikor jöttök vissza? Jövő héten séta? Állitolag 1o fok lesz :D

Körkérdés: szeretném kocsival elvinni manót sétálni máshova. Kocsiban csak a hordozóban utazhat, viszon én mózesben szeretném sétáltatni ott ahova megyünk.
A váz kompatibilis mindkettővel, tehát ez jó, de ilyenkor vigyem le a kocsihoz a hordozoban, és ahova megyünk ott tegyem át a mózesbe? Hát szinte tuti fel fog ébredni :shock: Séta után meg vissza ugyanez? Igy két körben kell lehurcolkodni a kocsihoz, ami nagyon macerás, nem beszélve rola, hogy babót nem akarom sehol egyedülhagyni, még a lakásban sem...
Jajj, nagyon macerásnak tűnik...Van valami ötletetek amivel egyszerűsithetnénk?

Kép
Kép
zsiraf8

zoldi. az eniko altal belinkelt elozo oldalon levo kendos hordozas megfelelo? igy lehet?
holnap megszerelem azt a hulye hordozot.

koszi a linkeket mindekinek. a nandus meg a masik amit gabi belinkelt mar megvolt, de azokon nem tudtam kiigazodni.sajna. bena vagyok.

zsiraf. jokat lottel.
abban a boltban, ahol egyutt voltunk, volt olyan polifom bigyo, ha jol emlkeszem.

gabi. kiskobold nagyon edes.

csopogtettem anyatejet az orraba. majd meglatjuk, hogy jobb lesz-e.

KépKép
KépKép
mush589

Kendős hordozás kiváló, így lehet 0 napostól használni.

Zsiri! Nem éri el Hanna sem.
Szerintem a babakocsivázat és a mózest hagyd bent a kocsiban, és csak a hordozót cipeld be magaddal.
Polifoam izét is tudsz lőni teszveszen/vaterán.

Na, jó éjt ...asszem. Ha nem, jövök még! ;)

Kép
zölddisznó

Zsiráf: nálunk így néz ki, de gyárilag, mert nem állítható, ezt már eléri:
Kép

Jó éjt! :)

Kép

Kép
gabilany79

Ja Zsiráf keddtől vagyok Bp-n.
Most már t-n-leg jóéjjjt!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Hát itt Miskolcon mindig történik valami! Most éppen valaki ki merte mondani az igazságot, de lehet, hogy megüti a bokáját. Rendőrkapitányunk cigányozásával van tele a sajtó, de még Bencze József nem nyilatkozott ma reggel, hogy mi lesz a sorsa, bár tegnap azt mondta, kiáll Pásztor Albert mellett. Ami a mi békés családi vasárnapunkat illeti, már tegnap este hítvták a férjemet, hogy ma 9.30-tól 12 órás szolgálatra be kell menniük. Nem akármilyen készülődés van a szimpátiatüntetésre. A roma rendőröket kivéve mindenki, még a cigány vajda is a kapitány mellé állt. Beszédet kíván mondani a monoki, a sarkadi, a kiskunlacházi polgármester, a Lungodrom vezetője stb. Állítólag már pesti rendőrök is vannak a városban. Szóval éljen az elb...tt vasárnapunk!!!

Egyébként én még mindig köhögök, Zalánnak reggel óta megy a hasa - nem vészes mértékben -, de hál istennek a kicsi jól van, bár tegnap ő is nyűgös volt (igaz, anyósoméknál voltunk, ott én is nyűgös szoktam lenni).

Na, jók legyetek, szorítsatok nekünk, hogy ne legyen a városban balhé!!! Laura

Kép
Kép
szeles4

Zsiráf: Én mindig így csinálom. Mondjuk nem kell messzire cipelnem a dolgokat, meg reggel meg szoktam kérni a férjemet, hogy vigye ki a vázat meg a mózest a kocsiba, így csak a hordozóval kell kimennem.

Nekem Domi nem szokott felébredni az átrakásoktól, de ha fel is ébred, a sétában úgyis vissza fog aludni.

Cuuuumi?

manna
mannababoca

Sziasztok!

nagyon jó éjszakánk volt, Manócska az esti fürdés- kaja után fél8-tól hajnal 4 ig aludt! :D
szerencsére használ a Sterimar, már nem olyan vészes az orra.

Zsiráf: nagyon szuper a tornáztató! ilyet én is akarok!!!
Olyan szivacs kockák errefelé minden százforintos boltban vannak..

Solya: egy szavad sem lehet ilyen segitségre! :D

ha Apa elmegy majd a babakocsis séta nekünk is macerás lesz ( bazi nehéz kocsit választottam.. :? ) mert ha reggel leviszi akkor mibe rakom napközben? mert csak éjjel alszik a kiságyban...

Laura! drukkolok h ne legyen balhé! nem semmi...jó kis találkozó lesz... :shock:
utálom az ilyet,,jön a telefon és menni kell..
remélem csendesen megoldódik és a párod hamar hazaér,

és egy kép: Kép
eszterke24

Sziasztok!

Nagy pelyhekben szakad a hó!!!!

Remélem mindenki jól van.

Manna és citromlevet teszek a vízbe amiban kifőzöm a cumikat, aztán elöblítem hideg vízben. Nem tudom a sterilizálós lötyök nem jók rá?

Most pakoltam össze Dani cuccait, amiket már kinőtt..., egy egész zsákravaló volt. Kinőtte a bundazsákot is, elő kellett keresnem a másikat....

Solya nagyon aranyosak a gyerekeid... :D

Kép

Kép
dcili81

Gabi: nagyon vagány Kiskoboldod! igazi kis pasi!

én is megnéztem a hordozós linkeket, és nagyon tetszik akarooookkk! milyen anyagból kell lennie a kendőnek?

Mush: remélem jobban vagytok és többet aludtatok!

Zöldi: ezt a pelust csak neten lehet venni vagy forgalmazzák valahol boltban is?

Laura: Zalánnak és neked jobbulást!
nekem köhögésre és torokfájásra a kamillatea segitett pedig utálom.. de tényleg használt..

Enikő ma ment kórházba?
Reméljük gyorsan és rendben túl lesz rajta!
eszterke24

Cili: Jól tartod a fiadat! :D
mi is sok ruhát kinőttünk, bár hízni lehetne bele, de rövidek.. már 59 cm.. :D
Havazás? :o mi ma is napsütésben megyünk sétálni!! :wink:
eszterke24

Eszterke igyekszem... :lol: :lol:
MI 60-61 cm-ek vagyunk, de a hatalmas pocaknak köszönhetően a 62-es ruhák már kicsik..., pedig tök örültem az elején, hogy mennyi ruha van, de lassan lehet új ruhatárat beszerezni... 8)

Hát ja itt már jó sok hó esett, de lassan olvad is, de még mindig esik...

Kép

Kép
dcili81

És igen, mgint fogytam egy kilót, úgy hogy nem csinaltam semmit.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!!

Köszi a képdícséreteket :)

Zsiráf:bocsi akkor rosszul írtam ,mert nekünk is olyan tornáztatónk van mint Gabiéknak....bocsi :oops: :oops:

BCG:tehát akkor jó az oltás,akkor megnyugodtam :D :D

Laura:remélem nem lesz balhé,és sajnálom h ilyen vasárnapotok lesz

Eszterke:hát nincs is egy szavam sem :lol: :lol: :lol: :lol: Én is ilyen játszószőnyeget akarok :) :)

Gabi:köszönöm a betűszínes segítséget,tudod szőke vok,de nagyon.... :lol: :lol:

Cili:nálunk is esik ismét a hó,már a t...m ki van vele.Nem tudom hogy fogunk így kimenni.... :roll: :roll:

solya051020
Káld

Cili:mi is így vagyunk a ruhákkal ahogy ti,tegnap néztem is nagyot,mert 68-as rugit kellett ráadnom :shock: :shock: Azt hittem h egy jó darabig nem kell ruhát venni,erre tessék :D
Azt h csinálod h fogysz?Akkor nálad a szoptatás alatti fogyás bejött.Irigy vok.Én megsztem híztam.Rékánál is így volt,mikor szoptattam akkor híztam egy csomót. :? :?

solya051020
Káld

Solya igazából nem tudom mitől fogyok, mert rendsen eszem, sőt néha túlzásba is viszem. A doki azt mondta, hogyha ügyesen csinálom, annyit fogyhatok, amennyit akarok...
Igyál sokat!!!! De tényleg, a rekordom eddig 5 liter egy nap...

Kép

Kép
dcili81

Eszterke: köszi :) te sem panaszkodhatsz kispasidra. Nagyon cuki. És tök jó a játszószőnyegetek

Cili:
[quote]. írta:..tök örültem az elején, hogy mennyi ruha van, de lassan lehet új ruhatárat beszerezni...

Ugye? Én is így vagyok vele, mert ha kinövi, akkor egyszerre pölö 10 bodyt nő ki, és ami sok ruhának tűnt, szinte semmi. Ráadásul nekünk pont ez a 62-es méret hiánycikk, ebből kaptam a legkevesebbet, 68-asból megint van egy rakás (legalábbis azt hiszem :oops: :) )
De az is vicces, hogy van olyan ruhánk, ami a címkéje szerint 56-os, és baromi nagy még rá (nem bő, hanem hosszú) :?

Kép

Kép
gabilany79

Cili:5liter?????????????????????Hát én sztem simán ellennék 2decin is egy nap,én nagyon keveset iszok :? pedig többet kéne,tudom.Na jó most iszom a szoptatós teát,de szinte azon kívül semmit,vagy esetleg egy pohár víz.

solya051020
Káld

Zsiráf: attól a csajtól már én is vásároltam, és tényleg nagyon jó cuccai vannak jó áron :D

Kép

Kép
gabilany79

Gabi!
Nagyon vagány Kiskoboldod!! :lol: :lol:
Nekünk is hasonló tornáztatónk van.

Cili!
De jó neked, hogy fogysz! Èn megálltam és még van rajtam kb 5kg felesleg! :cry: :cry:

Képzeljések ma éjjel 7 órát volt el manó evés nélkül. Bár ennyit nem tudtam aludni,mivel napközben sokat szundizott csak hajnak 1 körül aludt el és 6 -kor kelt.

Már mi is ügyesen emelgetjük a fejünket!
Kép
susy75

Enikő_aHádát imádom, de most nem tudom menni ,ezért bátorodtam fel egy ilyen csomagra :)

Megmértem tegnap Benit...Másfél hete 3580 gramm volt, mostpedig 4040 gramm :shock: Nem is merem mondani adokinőnek, mert a végén még kitalálja,hogy túletetem a gyereket... Mi is 62-es ruhát kezdtünk el hordani...:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Solya pedig 5 liter mellett nem kellene szoptatós teát innod, se homeós bogyót szedned!

Suzy rajtam is van még kb 4-5 kiló felesleg, de ebből 6 kiló a mellem... :wink: , majd lemegy nem parázok!

Most irány a természet, sétálni megyünk, elállt a hó, kihasználjuk!

Kép

Kép
dcili81

Mi most értünk haza a sétából.. a végére sajna elromlott az idő.. beborult és nagyon fúj a szél..
de a cukrászdát végre útba ejtettük.. :D

Cili: bizti van valami titkod, csak nem árulod el! sok a tejed, fogynak a kilók.. nagyon jól csinálod!
Inni én is iszok rengeteget, már a fülemen jön ki de nekem nem ilyen hatásos!

Suzy: tök jó h ilyen sokat aludt éjjel! nagyon ügyes Vinzent!

olyan fura h már nem kel 2-3 óránként éjjel.. én még nem "álltam át" és keltem a szokott kajaidőben, ... Kismanó meg aludt mint a bunda :lol:

Mágnes: nem semmi mennyit hízott Beni! Dokinő meg mondhat amit akar, úgyis annyit eszik amennyire szüksége van.
eszterke24

Zsiráf! Aushanben most láttam olyan polifomot, amit te keresel egy 1000-ért, 10 db van benne!

Gabi! Nagyon édes kiskoboldod! Játszik már a tornáztatójával?

Eszterke! Nagyon édes a fiad!
Köszönöm, hogy gondoltál rám! Képzeld reggel bementünk a korházba, doki UH-n megnézte és eltüntek azok a dolgok, amiket ki kellett volna szednie. Már csak egy kis folyadékot látott, ami szerinte ki fog ürülni. Így aztán jöhettünk is haza. Én olyan boldog vagyok!

Ruhákat mi is folyamatosan nőjük ki! Kicsi fiam már 5 kg. Na persze ez nekem nem új, Levente 5 hónaposan 9 kg volt és 74-es ruhát hordott. :D

Susy! De édes Vinzent! És nagyon ügyes is!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Solya bocsi, nem akartam bántó lenni! Tudom alkati kérdés is a szoptatás, de tényleg próbáld meg a több folyadékot!

Eszterke bevallom nekem a terhesség előtt is 85D-s melltartó kellett..., leht ez a titka, hatalmasakat növesztettem... :wink:

Kép

Kép
dcili81

Eszterke!
Te se panaszkodhatsz, nektek is jó éjszakátok volt!!! :lol: :wink:
Nekem ennek köszönhetöen ma reggel kökemény cicim volt!!! :shock: :shock:

Enikö!
Köszi! 8) :lol:
De jó,hogy megoldódik magától a probléma! :wink:
susy75

Susy: nagyon ügyesen emeli a fejét Vinzent :)

Enikő: igen, most már egyre többet van el vele, forog ide-oda, mert oldalt is vannak csörgő-zörgők, és nagyokat néz, amikor kalimpálás közben egyelőre még véletlenül megüti valamelyik csörgőt és az csörög.
Nagyon örülök, hogy végül nem volt szükség nálad műtétre :D

Kép

Kép
gabilany79

Enikő: de jó hogy nem kellett műtét! elhiszem h örülsz neki!

Suzy: az enyém is kemény volt.. meg is lepődtem ilyen most volt először!
eszterke24

Sziasztok!

szorsi:
köszi megérkezett cumi, szívja mint akinek kötelező lenne.
vehettünk akármilyen cumit, egyik sem volt jó csak a repi cuccos cumik jönnek be a csajszinak....a kis ingyenélő:D

kezdem megszokni a hasfájós napokat, most már csak minden második evés után van egy két óra sírás, most épp a gripe watert issza,meg ha fáj a hasa bioptron lámpázom attól oldódik neki.
most már minden nap van széklete, van amikor több mint egy.
rengeteg szél ürül belőle,tiszta pukigyár a csaj.

ma is sétáltunk , lassan minden nap megyünk egy órát
többször kimozdulunk, kezdek belejönni ahogyan pakoljunk össze gyorsan és hatékonyan, úgy hogy a gyerek se veszítse el a türelmét, én se izzadjak le,és meg is legyen minden.

megjött a tesz vesz kódom nekem is, majd nézelődök rajta.

remélem mindenki jól van.

aida: mi volt a kórházba, nem olvastam vissza az elmúlt napokat.

még mindig megemlem akalapom azok előtt akik egynél több gyereket vállalnak.
tegnap volt itt baráti család a nagylány most 2éves a picur kisfiú 3 hónapos.
kérdeztem tőle, hogy hogy birod, azt mondta sokkal jobban mint anno egy gyerekkel.
megyek mert felébredt

KépKép

Kép
orsimorsi

Délután sétáltunk 1 órát a hóesésben! A város tele volt rendőrökkel, a városlakók kedélyesen beszélgettek velük a főutcán. Hunor több mint 3,5 órája alszik a babakocsiban, pedig 3/4 1-kor evett.

Cili! Valószínűleg mi hasonlóan vagyunk kódolva. Én is nagy mellekkel vagyok megáldva, párom legnagyobb örömére. Sok folyadékot iszom, nem szedek bogyókat, és hál istennek van tejcsi bőven. A terhesség alatt 5 kg-t híztam, most 10 kilóval vagyok kevesebb. 3 kg-ot kell még fogynom, hogy normál testsúlyom legyen, erre nagyon hosszú évek óta nem volt példa! Pedig eszem rendesen, időnként többet is, mint kellene.

Elkezdődött a tüntetés, több ezren vannak a főtéren. Egyelőre nagyon békés, remélme így is marad!

Enikő! Örülök, hogy megoldódott a problémád!

Üdvözletem: Laura

Kép
Kép
szeles4

[quote="orsimorsi"]
írta:
orsimorsiaida: mi volt a kórházba, nem olvastam vissza az elmúlt napokat.

Holnap megyünk a gyermekklinikára. Meg én is holnap megyek 6 hetes kontrollra.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Cili:semmi baj,nem tartottam bántónak amit írtál :) és köszi a tanácsot kipróbálom :)

Enikő:tök jó h nem kellett műteni,örülök neki

Suzy:nagyon ügyi Vinzent,és tök jó a szőnyegetek

solya051020
Káld

Hála égnek ki tudtunk ma menni mi is sétálni,olyan jó volt.Nemrég értünk haza mamázásból:):)
Olyan jó ruhákat vettem a babázó oldalon,meg tesz veszeltem is,tök örülök neki :lol: :lol:

solya051020
Káld

Aida: remélem minden rendben lesz holnap, mindkét dokinál!
majd irj h mi volt!

Köszike a Kismanó és játszószőnyeg dicséreteket.. ( karácsonyra kapta anyuéktól..)
Ma olyan kis vidám volt, egy majdnem nagy vigyor: Kép
eszterke24

Zsiráf!
Én ezt csinálom, vannak anyukák akikkel szoktam sétálni és messzebb laknak a kocsiba be a babakocsi+mózes, a gyerek benne a hordozóba odaérek kiveszem a babakocsit bele a mózest a hordozóból ki a gyerek és hazafele fordítva.A babkocsink van vagy 15kg :shock: de Petrik nem ébred fel.kibírja ezeket e procedúrákat.

Kép

Kép
bellanitta

Aida!
Intim kérdésre nem tudok válaszolni, mi még nem voltunk együtt :roll: :oops:

Kép

Kép
bellanitta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?