A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Masut
Jó, hogy eszembe juttattad, Krisztiéket :) Tegnap hazamehettek a babákkal és meglátogattak, hát milyen gyönyörűek a lányok megáll az eszem. Úgy szeretném ha már nekem is meglennének. :(

Bár nekem sajnos nem lesz felhőtlen az öröm tudjátok.... :cry:
Vendég

[quote="rszg"]N írta:rszga megjöttem az orvostól. méhszáj 3111, tehát egy ujjnyira teljesen nyitva. És igen, a nyákdugó volt. Sajnos.

Hűha, ez tényleg korai! Pihenj, amennyit csak bírsz!

Masut
masut

[quote="gabka77"]N írta:gabka77ekem sem csináltak ilyen leoltást Levivel, de még eddig sem említette a doki, majd 2 hét múlva megyek hozzá, addigra már 35 hetes leszek, kíváncsi vagyok :)

Nekem a szülésznő említette, amikor mondtam neki, hogy legközelebb a 36. héten megyek dokihoz, hogy ja, akkor fogja levenni a kenetet. (Nem így mondta, de pontosan nem emlékszem, hogyan *- ez volt az értelme. De nem leoltást mondott, mert arra felkaptam volna a fejem.)

Masut
masut

Sziasztok!

Hétvégén Levi anyóséknál volt, délután hoztuk haza. Most megint kezdhetem a nevelést.
A gyerek kanállal akarta szétverni az asztalt, persze kajással, hogy lehessen takarítani (párom meg is jegyezte, hogy ezt biztos a papától tanulta).
Utána az ölembefeküdt és megpróbált mindenhol rugdosni.
Aztán jól meglepődött, hogy kapott egyet a lábára.

Kihasználtuk az "szabadságot" mi is. Egyrész KAtához hasonlókat, csak nálam elmaradt a "magömlés" :)

Nekem is magzatvíz elfolyással kezdődött annó a szülés, de én is csak azt tudom mondani, hogy az azért egy nagyobb mennyiség.
Egy része itthon távozott (nem kevés), majd amikor a kórháznál kiszálltam a kocsiból (újratermelődik, akkor is ha már nem áll a burok), végig folyt a bokámig. Egy nő jött szembe az ajtón kifelé, félreugrott, majd közölte, látja hogy sürgős :) Én meg csak vigyorogtam bután :)

Én is tennék fel pocifotót, de még nem csináltunk.
Majd holnap megpróbálkozom vele, ha egyedül leszek itthon.

Katka, nagyon köszi a tesós tippeket, már osztottam is az észt a páromnak :)

Rengeteget írtatok, úgyhogy most nem tudom, hogy mire akartam reagálni. majd szép lassan :) :oops:

Kép

Kép
gabka77

én még mindig nem vettem fiú ruhát... :shock:
a lányos részen azért elkalandozik a tekintetem, de észrevettem, hogy a fiús ruhákat, csak gyorsan átfutom... messziről...
ez nem tudom, miért van így.. furcsa... :?
Fanninak imádtam, és imádok vásárolni. szegény fiam nem lesz jólöltözött??? :shock: vagy majd belejövök? remélem...

Rszg
:lol: :lol: :lol: jó képek!!!

Lovaglással vigyázni, csajok!!! :wink:

Marqueza
hogy te milyen helyes csaj vagy!!! 8)
Luca is nagyon édes a képeken, ő is szép kislány!!!
receptet mentettem! köszi

Bea
nagyon cuki cuccok!!! :wink:

jaj, de kiváncsi vagyok, mikor pottyan ki az első babánk!!! :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

[quote="pulcsi"][ írta:pulcsib]babaruha mosás: wicca egyszer említette a mosódiót, majd kipróbálom, de ti most hogyan mostátok a babaruhákat? a legtöbbe 40 fok van írva, én sima mosóporral kimostam, duplán kiöblítettem, öblítőt nem használtam,mert mi sem szoktunk/ egyszer évekkel ezelőtt olvastam, h igazából felesleges, és csak környezeteszennyező/. és ugye a strelilizálás miatt vasalni kell. Mindent vasaltok? vagy csak az alsőnemű bodykat???

Én pont most tartok ennél a kérdésnél, kíváncsi vagyok, hogy ki mit mondott erre. Épp most vannak a legkisebb méretek a mosógépben, nemsokára teregetek. :)

Masut
masut

csak amíg megírtam a hozzászólásom, írtatok fél oldalt...

ez egy szexis hétvége volt, úgy látom! :wink:

lenne egy kérdésem:
ha házasok vagyunk, akkor is mindenképp kell vinni a 300 napnál nem régebbi házassági kivonatot?? mert Katka sztorijából kiindulva, így is úgy is apa nevére írják a gyereket, nem? nem elég az eredetit bevinni?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Nory
le kell kicsinyíteni a képeket 600X600 mpixel lehet max.
aztán melléklet feltöltése, kiválaszod a képet, a többi már egyértelmű.
kicsinyíteni én Windows office picture manager nevű programmal szoktam, de van, aki paint-tel csinálja.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

[quote="csibb"]i írta:csibbtt a doksi a szoptatásról!
persze mindenki majd maga alakítja ki a saját rendjét, de hátha segít az első gyerekeseknek valamit! :)

Hűha, csibb, ezt elmentettem magamnak. Most is végigolvastam, de szerintem jó lesz, ha elő tudom venni, amikor kell.

Masut
masut

Gabka: Első bekezdéseden jót mososlyogtam. Ez nálunk is így ment. De most már, hogy nagyobbak a lányok, pontosan tudják, hogy mi az amit otthon szabad és mi az amit a nagyszülőknél. Szóval csak így tovább következetesen. ;)

Masut: Rég jelentkeztél.... Hogy vagy?

Csibb: Ha nem viszel házassági anyakönyvi kivonatot, akkor nem állítják ki az anyakönyvet. Illetve utána kell nézniük, hogy igaz-e amit állítasz....
Szóval érdemes előre beszerezni. Anyakönyv nélkül meg se TAJ kártya, se semmi.

Nory: Nagyon stramm csaj vagy. Szerintem egy-egy nap depi belefér a kórházban ilyen nehéz helyzetben. A fő, hogy még bírod és nőnek a babák.

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

[quote="bea1978"] írta:bea1978s aki nem számolja, mit mond a védőnőnek? :lol: én bizony nem számolom! végül is jogos, csak hát ciki lenne, ha kérné a lapot

Mozgások számolása: nekem nem mondták, hogy számolgassak, igaz, jó rég voltam védőnőnél, talán december elején vagy november végén. Akkor még nem volt aktuális :lol: Arra emlékszem, hogy a kiskönyvben vannak erre szolgáló oldalak. :)

Masut
masut

Nemtudom fölrakni a képet :( mind1...a rucikat megpróbálom
Vendég

Kép

jééé sikerült :D

Na ez kb 3 héttel ezelőtt készült :)
Vendég

Katka, ilyenkor mindig megfogadom, hogy nem mehet többet a nagyszülőkhöz :)
De imádják egymást és néha nekünk is kell egy kis szabadság.

Most épp nem akart ágyba menni. Apa is kezdett kiakadni és mondta is a gyereknek, hogy lehet, hogy a papáéknál nem kell ilyenkor még lefeküdni, de itthon rendszer van.

Most már végre csend van a szobában, de ha nem jön ki apa 10 perc múlva, akkor én következem :)
(tudjátok nálunk én vagyok a mumus :) )

Én asszem holnap fogok bemenni az "anyakönnyezőhöz" és kikérem a papírost.
Bár van ahol 30 napnál nem régebbit kérnek.

Nory várjuk a képeket! És rengeteg erőt kívánok Neked/Nektek!
gabka77

Hát lányok irigykedem a szexis hétvége miatt, nekünk még várni kell egy darabig azt hiszem, pedig ránk férne, talán attól vagyunk rosszabb hangulatban :roll:

Magzatvíz elfolyás: úgy látom már kiderült hogy Katkánál nem az volt, amúgy én sem tudnék hozzászólni, mind a kettőnél repeszteni a kellett a burkot.

Bea csinik a rucik amiket beszereztél :wink:

Csibb nekem úgy rémlik hogy akkor kell ez a 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat, ha nem ott szülsz ahol házasságot kötöttél.

Na mennem kell esti mesét olvasni. :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Masut,
Belemerészkedtem a kádba :lol: , de mindig nézem nem túl forró-e , persze én se túl gyakran, vagy 3x fürödtem mostanában. Köszi a ruci dícséreteket.

Csibb
, én ma elidőztem a kispasi ruhákon is, olyan jópofák voltak! Rólam mindenki azt gondolta, fiam lesz :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nory, szép rucik.

Adryn, milyen lett a süti? Én kérek :D

Vica, pont írni is akartam, hogy olvastam tegnap, milyen nehéz a férfinak is átvészelni ezt az időszakot.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok,

Szedtem össze képeket Zsófiról.... Miből lesz a cserebogár! :D

Kép Szegénykém másfél órát órát volt a szülőcsatornában....

Kép Kiskopaszt mindig fiúnak nézték.... Ezt kendőkkel próbáltam álcázni....

Kép

Kétévesen sem volt haja. Itt kezdtem pánikolni....

Katka

katka22

finom lett.. ettem is 5-öt és most moccanni is alig bírok... hehe.

KépKép
KépKép
adryn

Katka: tök helyes kiscsaj!!! és igenis volt már haja.. csak rövid.. de gondolom azóta már kellett párszor fodrászhoz vinned ;)

KépKép
KépKép
adryn

Kép
Végre kezdünk csajodosodni.... Itt 3éves...

Kép
na itt már ízig-vérig nő.... (4 éves)

Kép
Itt koszorúslányok (Zsófi 5 és Ági 3 éves)

Kép
Kiütköznek a sellő ősök.... :)

Katka

katka22

Na megvolt az esti mese, Panna és Bulcsú alszik :)

Bea, hát igen ez ám az igazi párkapcsolati próba, 8-9 hónap sexmentesség :?

Kórházi ruci: én is a hálóingre szavazok, az azért kényelmesebb, mikor ugye gyakran kell kimenni betétet cserélni, meg nálunk mindenki abban volt. Nekem olyan térdig érő a köntösöm is.
Amikor a nőgyógyászaton voltam még terhesen, akkor igaz hogy többen voltak napközben melegítőben, de hát akkor még nem volt ilyen betét problémánk.

Marq, nagyon szép a kislányod :wink: és csini a pocakod. Az tetszett amit írtál az apás szülésetekről :lol:
És tényleg nagy segítség ha valaki segít a főzésben, nekem azt hiszem ez meg lesz oldva (már most :D ), anyósom néha túlzásokba is esik, de inkább így minthogy ne legyen segítségem.

Sikerült ma egy órácskát elmennünk a párommal, beültünk egy cukrászdába. :)
Mikor mondom neki hogy menjünk el valahova egyből azt javasolta hogy moziba, de hát gondoltam az megint milyen program, hisz akkor megint semmi beszélgetés csak lessük a vásznat. Kicsit nehezen sikerült rábeszélnem hogy menjünk, de végül belement. Jó volt egyet dumcsizni csak úgy mindenféléről mint a régi szép időkben. :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

És egy őszi kép. Népitáncos Zsófi. 6 és fél éves.

Kép

Katka

katka22

na mondom én hogy megnőtt az a haj :D:D:D

KépKép
KépKép
adryn

És akkor ugye Ágica sem maradhat ki....

Kép

Ágica itt 1 órás.... :)

Kép

Egy mosolyalbum.... :) (1 éves)

Kép

Itt 2 éves és kezdünk aggódni, mert 10 szót mondd, de azt is csak mi értjük.... :?

Katka

katka22

Kép

Itt már 3 éves csibész. Már sokat beszél, de csak a Zsófi és a szülei értik.... Aggasztó helyzet. Nem tud szocializálódni....

Kép

Végül logopédus segít. És kiderül az én kis néma leventémről, hogy nem csak sellő, de egy locsi-fecsi is. :)

Katka

katka22

Sziasztok!

Nálunk most került ágyba Samu, kicsit sokat aludtunk délután és későn keltük, így esélytelen volt egy korábbi esti elalvás.

Gabka: no igen, más ház, más szokások... De azt tényleg meg fogja hamar tanulni, hogy hol mit szabad. Ezt én pl a bölcsinél veszem észre, ott azért szigorúbb és másféle szabályok (is) vannak, mint itthon, és ezt Samu elég külön kezeli. Pl. játék után ott mindig rögtön elpakolnak, és erre a bölcsiben nem is kell figyelmeztetni. Itthon is ez az alapszabály, de nem kell rögtön mindent a helyére tenni, csak a nap végén, és azért erre itthon fel kell hívnom a figyelmét elég gyakran :)

Katka, nálam burokrepesztés volt, de az durván nagy mennyiségű folyadék kiömlését jelentette, és utána is elég sokáig folyt még, aztán erősen sűrűsödő fájások jöttek.
Szóval nálad tuti nem ez volt a szitu - esetleg valami szivárgás... De ha nincs folytatás (fájások), akkor nem valószínű az sem.
Zsófisorozat szuper, csak lett haja :), és látom ő is megkínlódta a születést. Szegény Samu elég nyomin bukkant elő...
Katicáról is látunk majd hasonlót?

Nory, szép a pocid! És a ruhák is nagyon jól néznek ki. Látom, leraboltátok a Brendont :) Bár én is egy helyen szereztem be nagyon sok mindent Samunak (ágyat, pelenkázót, hordozót, néhány ruhadarabot, stb), de az egy másik bót volt.

Masut, örülök, hogy jelentkeztél. Kicsit mesélj magatokról többet!

Csibb, én a lányruhákkal vagyok ugyanígy. A múltkoriban bementem a H&M-be, hogy veszek néhány csajos darabot a picurnak (Katának), erre Samunak vettem néhány tök jó rucit, kiscsajnak meg semmit. :shock: :lol: Bele kell ebbe is jönni, át kell állítanom az agyamat...

Kukli, Nemlajos nem írt arról neked, hogy mikor jön újra (mikor lesz net)?
Megyek pihizni, fürcsizni. Ja, ha már fürdés: hetente 2-3 alkalommal én is fürdök kádban... És jó kis meleg vízben, de eddig nem volt semmi baj ezzel.
Jó éjt!

erpé

Vica: Cukrászda szerintem tök jó ötlet volt. :) Nem csodálom, hogy 3 gyerek mellett nehezen találtok egymásra időt, de valahogy pedig kell.... A szexmentesség érthető, de komoly kapcsolati próba.... Végül is már csak pár hét és újra örülhettek egymásnak... ;)

Adryn: Igen, végül szép erős haja lett. De azért idegbajt kaptam, amikor rózsaszín ruhácskában azt mondták, hogy milyen szép kisfiú.... :x

Katka

katka22

[quote="katka22"][ írta:katka22b]Masut: Rég jelentkeztél.... Hogy vagy?

Katka! Nálad mindig van valami izgalom... nálam ehhez képest semmi. Dolgozom, bár hétfőtől már nem 8 órában leszek: a túlóráimat és a tavalyi szabadságaimat szépen felaprózva lerövidítem a munkanapokat. Egyébként még jól bírom a munkát, csak hát lassan nem ártana foglalkozni babás gondolatokkal/ténykedésekkel is. Az elmúlt héten jól lefárasztottam magam, munka utáni munkával, kevés alvással, de már sikerült bepótolni. :)

Masut
masut

nincs képem... ide lehetetlenség feltenni :x

Katka: Ágica is nagyon szép :D

KépKép
KépKép
adryn

Katica képsorozat közben megérkezett - nagyon tündér csajszi!
És sokáig kellett logopédushoz járnia?

Marqueza, Luca nagyon édes! És ő is tényleg sokat változott! Hú, és te nagyon csinos vagy, pocid is helyes!

Most már tényleg lépek!
erpé

Katka nagyon aranyosak a lányaid. :wink: Ágicánál akkor az apukájával való szakítás is közrejátszott hogy logopédushoz kellett vinned?

Masut most már tényleg ideje neked is babás dolgokkal foglalkoznod :wink: de irigyellek hogy még mindig bírsz dolgozni, de azért csak módjával. Nektek már megvannak a kisebb-nagyobb dolgok a babához? Bocs ha írtad már, csak nehéz követni itt a dolgokat :)

Na én is megyek zuhanyozni :arrow:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Katka! Elolvastam Ágicás szülésedről írtakat, bizony megkönnyeztem...

Masut
masut

Vica! Annyiban megvan minden, hogy múlt héten (azaz lassan már inákbb másfél hete) nővérem előszedte a babacuccokat, amiket eltettek, hogy majd vagy nekem, vagy sógorom öccsének odaadják, ha kelleni fog, és egy hete áthoztuk az 56-os és 62-es méretű ruhákat. Ma kimostam az 56-osokat, előtte szétválogattam és megnéztem, miből mennyi van kb. Úgy látom, elég lesz. Jövő hétvégén meg majd talán előkészítem a 62-es méretűeket, de lehet, hogy csak egy párat, mert egyelőre nincs igazán hova tenni a kimosott cuccokat. Kiságyat, pelenkázót, babakocsit ugyancsak nővéreméktől kapunk. így én még nem is vásároltam semmit. Az egyedüli, amit babás témában eddig vettem, az a bandázs, amit ha felveszek, eltakarja a gatya cipzárját. Hétközben nem jut ilyesmire idő, hétvégén nincs kedvem hozzá, na meg tudtam, hogy úgyis kapunk egy csomó mindent, tehát amíg nem látom, hogy konkrétan mink van, addig nem érdemes nézelődni se. :) Most meg már tudom, hogy kb. mindenünk megvan, ami az öltöztetéshez kell. Szóval jól állunk, még ha eddig nem is foglalkoztam a témával...

Masut
masut

Nem tudom Ágica miért kezdett ennyire későn beszélni. Én azt gondolom, hogy ő egy Kristály gyermek, (ezt azoknak írom, akik hisznek az aurában és egyéb ezotrikus dolgokban....) Igazából a metakommunikációja borzasztóan fejlett, inkább csak mi nem értettük őt. kritikus lett a helyzet az oviban, mert ugye a gyerekek nem játszottak vele, mert nem értették, amit mondd. 4 évesen sikerült rávennem, hogy akarjon logopédushoz járni, de nagyon nehéz volt logopédust találni, aki elvállal egy ilyen pici lányt. Viszont utána gyorsan haladt. 3 hónap után már sokkal érthetőbb volt a beszéde. Sajnos 6 hónap után abbahagyta (akkor halt meg a nagyapja). 3-4 betű van, amit még nem mondd tisztán. Az R a kritikus, de hát azt még sokan nem mondják 5 évesen. Viszont a középső csoportban már szépen sikerült szocializálódnia és már vannak barátai.... Azért nehéz volt, hogy már 4 éves elmúlt mire megtudhattam, hogy mit álmodott vagy milyen gondolatai vannak. Előtte csak a kérek inni, mondj egy mesét és egyéb egyzserű dolgokat mondta. Azt is nehezen értettük meg. De imádom a kiscsajt! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katka22 2009.02.01 23:55-kor.

Katka

katka22

Masut: Nem vagy semmi, hogy még dolgozol. Én az utóbbbi heteket már alig bírtam és csütörtökön dolgoztam utoljára....
Na jó, még van néhány apróság, de azt már itthonról letudom....
Megjegyzem nekem is gyanús, hogy olyan az életem, mint egy brazil szappanopera. :roll: Pedig régen nagyon stabil és kiegyensúlyozott életem volt..... :(

Katka

katka22

Arra gondoltam, hogy teszek fel néhány közös tesós képet.... Aztán most már leállok.... :oops: Kép
Kép Kép Kép
katka22

Kép Kép
Kép

Katka

katka22

Jó reggelt!
Katka nagyon szépek a csajok! Tök jó, hogy vannak tesós képek is. A koszorús lányok kép egyszerűen gyönyörű! Zsófi hasonlít rád nagyon. A kendő pedig jó ötlet. Sztem nekünk is kell majd, ha szöszi lesz, mint Boti. Amúgy Zsófinál sokkal fiúsabb kiscsajt is ismerünk, de sztem ezek a fiú vagy lány kérdések azok szájából jönnek, akik nem tudnak mit mondani. Annyi eszük nincs, hogy a nevet kérdezzék. :lol: :lol: :lol:
Csajok én minden nap nagy kádban fürdök, kis illóolajjal, fincsi habok közt. A dokim anno azt mondta, utccsó napig mehet. Mivel bent a babák 37 fokban vannak kb. ugye, így egy 37-39 fokod víz nem árthat nekik. Addig nyugodtan elmehettek. Legalább ki lesz próbálva a vízhőmérő. :lol: :lol:
Nory nem semmi a pocid! Nagyon formás, kb. 38 hetesnek nézném. :lol: Kitartás! Kéne neked egy nagyon vidám szobatárs. Azért az előző mellett könnyebb volt, nem?
Sztetek lehet, hogy azért jönnek előa tüneteim (kéz zsibbadás) ami pedig nem volt, mert nyugtalan vagyok? Asszem felviszem kicsit a magne b6 adagom. Remélem nem nyíltam hétvégén. nem szokásom ilyenkor.
Nemlajos nem írt többet. De bizti amint tud fog.
:roll:
Nagyszülők; nálunk a cipelés van soron. Sosem akar Boti felkéredzkedni, de anyu cipelheti. :D Ez az ő baja, szerencsére Boti vhogy tudja, hogy nálam azokat a dolgokat nem játszhatja el, amit ott. Bár még talán kicsi hozzá. A mumus nálunk is én vagyok. Ha én szólok rá, vigyázz-ba áll, ha az apja, simán annyit mond: NEEEEEEEEEEEEEEEm! :lol: De ez az ő harcuk. 8)
Kíváncsi vagyok ma, Kata remélem nem fordult vissza. Elég nyüzsis hete volt. :?

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kép

Bea Már írtam múltkor is, amíg nem vagy kinyílva, nyugodtan fürödj.

Nory Tényleg nagy pocid van. De ennyi kis picinek kell is a hely! :wink:

Katka Zsófi is aranyos! Azért most már nagyon csinos kiscsaj lett belőle! És Ágica is gyönyörű! Tényleg!

Vica Nagyon jól tetted, hogy rábeszélted a párod a cukira.

Kép

Kép
rszg

Jó reggelt! Ismét itt... :D

Csibb: házassági anyakönyvi kiv. 300 napnál nem régebbi, most érdeklődtem meg, azért kell, mert a mai személyik már nem tartalmaznak elegendő mennyiségű adatot (???, így mondta az üi.) A lényeg: férjed vagy Te ha mentek, elég az egyikőtök személyije, szólni kell, hogy születendő gyermek anyakönyvezéséhez szükséges, mert ekkor illetékmentes.
Meghatalmazott is kiválthatja, akkor a szokásos módon, minden adatotok legyen benne+2 tanú minden adata, aláírása.

Még én sem szereztem be.

kérdés: Tena lady extrát vettem, vmelyik lista ezt ajánlotta, itthon kibontva én ezt kevésnek találom az első napokra. Majd rohangálhatok húsz percenként cserélni. Emlékeim szerint létezik vastagabb is. Milyet vettetek?

Katka: nagyon szépek a lányaid!!! A "vizes" fotók tetszenek a legjobban. Sokszor az olyan gyerekekről, mint Ági lányod is, aki nehezen indult a beszéddel, derül ki később, hogy egy rejtett zseni.

Vica: a pasikat sokszor erőltetni kell a kommunikációra, a közös programokra. :wink: Szex más módon??? :D :D :D Előtte egy jó pohár bor, utána egy jó dvd? Garantáltan bejön... 8) 8) 8)

marq
Kép
Kép
marqueza

Rszg: tehéntúró is jó gondolom, de a juhtúrónak karakteresebb az íze.

marq
Kép
Kép
marqueza

Marq, éna legnagyobb tenna betétet vettem, memrt múltkor nekem is kicsi volt amit ajánlottak, és Zsolti rohangálhatott.
Rszg nekem 3100-al is engedélyezve volt a fürdés. Persze rövidebb ideig.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!
Hát én ne tudom felvenni veletek a versenyt :roll:
Lányok, rucik szépek!

Kuklika!
Én is nagyon sokat zsibbadok, de csak jobbról :shock: jobb kéz, jobb láb.Ez mitől lehet?Erre is magnézium kell?

Kép
Kép
zazzy

hű, rémes éjszakám volt. felébredtem, hogy fáj a hasam, aztán már wc-gyanús volt, el is mentem, és hasmenésem volt, utána hánytam egy kis savas cuccot... :? most is kicsit gyengének érzem magam, de nem jön belőlem már semmi. ettem is. kicsit taknyolok is... és már nagyon elegem van, mert sehogy sem kényelmes. se feküdni nem tudok, se ülni, se állni... és még egy hónap hátra van... Fannival ilyenkor még mindenhova rohangáltam, vizsgáztam, programjaim voltak, most semmihez nincs kedvem. kezd a fejem is puffadni, gondolom vizesedem...

Katka
lányaid nagyon szépek! :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb, szerintem összeszedtél valami vírust. .. Javulást!!!

Jajj Katka, nagyon szépek a lányaid, irtó édesek a közös képek!!

Volt munkahelyem melletti boltban elrakatott anyukám egy bébisapit, erre ma hívja a nőt, az meg eladta, persze akkor azt mondta, beteszi a fiókba, most meg a telefonba azt mondja, hogy kérték egy együtteshez, csak azt nem tudom a másik vevő hogy látott bele a fiókba! És még tegnap mondja, hogy ő milyen vallásos! Látom! :roll:

Na kész a hajam, melírnek indult, de végül visszaszőkültem. Szokatlan volt ez a sötét, nekem elég lett volna egy melír is, de rábeszéltek.

Éjjel 1-től 3-ig nem aludtam, légszomjam volt, nehezen vettem a levegőt, de nem szédültem, mint a múltkor.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2009.02.02 12:05-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea
fotó?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb: ezek szerint téged sem került el ez a fránya hasmarsos vírus :( sajnálom.. próbálj szenet enni.. nekem az segített hogy 1 nap alatt túllettem rajta ;) jobbulást

KépKép
KépKép
adryn

:D nem a legjobban sikerült :oops: na mindjárt próbálok egyet.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?