A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Kittikéről egy: Kép

Na, majd jövök, ha lesz net. Puszi

KépKép
benó

Ezt a képet küld már el emil magadról!!
Mekkora a hasad!! :D

Kép
martik77

Na mi van???Mindenki eltűnt???? :shock: :shock: :shock:

Kép
martik77

Sziasztok

Este jöttünk haza,még beugrottunk az otyanba,mag a dechatlon-ba is....
Képek még nincsenek a gépen,ráadásul most még van is egy kis dolgom,inaska egyenlőre alszik...ja és vettem egy farmert,párom és após hétvégén kicserélték az összes könektort és kapcsolót,felfúrta a polcokat,képet,stb...

Benó:tök jó a pocakod!!!!!!!!!!!!
Ez nálatok készült ez a kép?????

Többiekröl egyenlőre semmit nem tudok,valaki irjon nekem összefoglalt....:)

Reggel szemészet,majd valamikor jövök...cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Na visszajöttem,gyorsan felteszem a képeket és huss aludni...:)

Jóéjt mindenkinek!!!!

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép[/
tancsu

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép[/
tancsu

Helló!
Most sikerült megcsinálni a netet. :?

Tancsu, nagyon cukik vagytok a Gergővel! Nagyon édes!!! :D :D :D Sok sikert holnap a szemészeten! Tök jó, hogy felraktátok a polcokat stb.! :D :D A kép anyuéknál készült, ott is raktam fel, és ezért elfelejtettem, hogy le kell vágni a fejem. :wink: Most már mindegy. :? A Gy. meg ne lássa. :?

KépKép
benó

Hát, ma nem sokat írtatok.

Márti, igazad van a hülye exszel kapcsolatban, szerintem annyit azért tényleg megérne a dolog, hogy felhívd és mondd neki, ezért minek menjen le a gyerek és nem kell ezt látnia, ahogy írtad is. Csak hogy tudja, merre, hány méter. Bár nem biztos, hogy célravezető, inkább a Dömének kéne mondani ugyanezt őszintén, aztán döntse el, megy-e. Vagy nem tudom. :roll: De bunkó, az tuti.

Örülök, hogy találtál kutyukabátot. Ha regisztrálsz, akkor mindenféle mintát le lehet tölteni, azt akartam nektek is küldeni (amit nem tudtál megnyitni), de lehet, hogy így nem megy.

Ildót remélem, nem ették meg az ufók. :shock: :? Ez a verseny....
Paradizs meg kórházban lehet vajon?
Edina?
Timit sejtjük, Zsuzsit is, Heniék biztos pakolnak, Szilzi otthon. Akkor teljes a létszám.

Na, akkor megyek én is, rengeteget pakoltunk ma a Gy.-val (főként könyveket szelektáltunk stb.). Puszi, jó éjt! :D :D :D :D

KépKép
benó

Sziasztok!

Hulla fáradt vagyok, de csodálatos napok vannak mögöttem, megérte a sok munkát, szervezkedést.

Annyi tév, rádió, riporter volt kinn a versenyen,hogy csak na! A ma esti híradóban is benne volt a Péterem és a versenyről egy rövid összeállítás.

Az egyik napilap cikkét itt olvashatjátok, vagyis nem,mert szlovákul van :lol: , de vannak videók is, azokat megnézhetitek. Az első kettőn a Péter van! Ennyi résztvevő közül két felvételre is őt tették be. És a háttérben látható,ahogy a tévé is veszi őt. :D Nagyon büszke vagyok. :D

http://trnava.sme.sk/c/4288391/v-galant ... kocky.html

Kép
flóra 11

A híradót itt nézhetitek meg:

http://televizia.joj.sk/tv-archiv/novin ... 47516.html

Az utolsó hír volt a híradóban, tehát a legvégérekell menni szinte,pontosan nem tudom az időt, de valahogy 37 körül lehet sztem. Tudom, hogy nem értitek,de legalább megnézhetitek.

Kép
flóra 11

És itt is olvashattok róla: Itt már tényleg,mert magyarul van.

http://www.felvidek.ma/index.php?option ... &Itemid=45 :wink:

Kép
flóra 11

Jó reggelt! :D :D
Február van (tudom, hogy már tegnap is....). :D :D :D
Ildó, nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült a verseny. A videókat nem merem megnézni, ha nem haragszol, de örülök nagyon. :D

NAGYON BOLDOG 31. HETET, MÁRTI ÉS KIS VUK!!!

KépKép
benó

Megint büdös a gép, úgyhogy majd visszajövök később, ha tudok(kikapcsolom most). Puszi

KépKép
benó

Jó reggelt!
Iszonyat jót aludtam ! Végre.

Márti,,boldog hétfordulót!!!!!!! Már nincs sok vissza! :roll:

Tancsu, nagyon édesek vagytok! Látom Gergő is nagyon élvezte! A rucid is jó!

Benó, a fene vigye a büdös gépeteket! :evil: :evil:

Drága Ildó,örülök, hogy megérte a fáradságot!!

Kép
muzsuzska

Felváltva megyünk autóval egy sráccal, eddig mi voltunk a sorosak tegnaptól ő. Este jöttünk hazafelé, rendőr leint, megállít, igazoltat, srácot odahívták a rendőrautóhoz.Mi ott vártunk . :shock:
Kiderült, hogy a srác két hónapja elhagyta a jogsiját és anélkül vezetett!!!!!!!!!!!Egy rohadt szót sem szólt nekünk, mert akkor jöttünk volna tovább mi!!!!!!!!
Őt feljelentették, párom hozta tovább az autót, engem meg a guta kerülgetett! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Benó, klassz pocós képed az asztalnál!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi! :D
De hülye ez a fiú, igazán szólhatott volna, nem? :? :wink: Örülök, hogy végre kialudtad magad. :D
Na, még egy kicsit bekapcsolva hagyom, aztán újra ki. :roll:

KépKép
benó

Vagyok, azt hittem te nem vagy! :D

Kép
muzsuzska

hahó!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Na, legépeltem, átnézhetitek:

Kórházi csomag

- 2-3 db hálóing
- Wc-re papírból ülőke
- Wc-papír
- Bugyik, betét (vastag)
- Szoptatós melltartó
- Spray
- Tányér
- Bögre
- Evőeszköz
- Konyharuha
- (Konzervnyitó és konzerv?)
- Törölközők
- Tisztálkodási szerek
- Papucs 2 (1 vizes, 1 sétálós)
- Könyvek
- Iratok (személyi, kiskönyv, házassági anyakönyvi kivonat, TAJ-kártya stb.)
- Ivóvíz
- Mellszívó
- Köntös
- Pelenka
- Gatyák, pólók, pulcsik

+ a gyerekeknek:
- pelenka
- 56-os bodyk (vagy 50-es) kb. 4 db ?
- Rugik
- Zokni?
- Vékony és egy db vastag sapkák
- Kardigán, kiskabát
- Textilpelusok
- Tisztálkodási szerek nekik is
- Hordozó, hazahozni őket
- Takaró, vékony, vastag

Itthonra a babáknak

- Babakocsi
- Kiságy
- Pelenkázó
- hordozó
- kád
- körömvágó olló
- vízhőmérő
- lázmérő
- orrszívó
- steril vatta
- fültisztító pálcika ?
- pelenka (sok)
- textilpelenka
- alkohol a köldökcsonkhoz
- lázcsillapító kúp
- bébihajkefe
- popsitörlő
- popsikrém
- babamosópor, öblítő
- éjjeli fény
- párásító
- műanyag tálka és tálca
- cumisüveg
- ehhez mosókefe
- pelenkázótáska (kell?)
- takaró vékony, vastag
- szemetes a pelusnak
- szennyestartó
- fürdőlepedő
- hálózsák
- ágyneműhuzat
- légzésfigyelő
- szopipárna (ikres)
- matracvédő (műanyag)
- mérleg (bérelni)
- utazóágy

KépKép
benó

Jól kerülgetjük egymást. :lol:

KépKép
benó

Sziasztok!

Tacsu, nagyon édi Gergő ahogy lubickol a vízben :D
Mindjárt visszaolvasok, csak még ébredezem.
Nem tudtam jönni tegnap, mert Miki egész nap a neten lógott. Most, hogy alig van pénzzünk kitalálta, hogy utazzuk el nyaralni :lol: Vagyis volt itt egy barátnőm, aki talált a neten akciós repülőjegyeket, amit tegnap estig kellett lefoglalni. Persze Miki minden ilyenben benne van, így lefoglalták :D Így április közepén megyünk Isztambulba.Örülök, csak én mindíg a pénz miatt aggódom, ilyen parás vagyok, de hát majd csak lesz valami :D Legfeljebb éhezünk :lol: De azt olvastam, hogy Ti majd főztök rám :lol: Kössszi :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Szia Benó!
De hosszú lista, úristen! :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Ildikó!
Örülök, hogy ennyire jól sikerült a verseny. Azért mert ilyen ügyi vagy :D Minden videót megnézek. Már kezdem is mindjárt.

KépKép

KépKép
nadina01

Edina a párod Rendőr? :roll:

Kép
muzsuzska

Helló Edina!
:D

Szerintem ne aggódj, mégiscsak a Miki az úr a háznál, reméljük, tudja, mit csinál... :lol: :lol: :lol: Tök jó lesz, hidd el, kapcsolódjatok is ki! :D :D :D Ja, és persze, a kajára ne legyen gondod! :D :D :D

Nem muszáj ám elolvasni ezt a hosszú listát, Tancsu mondta, hogy megnézné (ugye? :roll:). :D

KépKép
benó

Igen. :roll:

KépKép

KépKép
nadina01

Nem tudod mit lehet fizetni, ha két hónapja valaki elvesztette a jogsiját és anélkül autózik tovább és a marhát tegnap elkapták ellenőrzéskor? :evil: Feljelentés ment, de nem mondták hogy kb mennyi lehet!

Kép
muzsuzska

Edina a párod, lehet,hogy csak kedveskedni akar neked az úttal! Inkább örülj neki!

Kép
muzsuzska

Zsuzsi nekem fogalmam sincs. De mindenképp megkérdezem őt este. Bár azt nem ígérem, hogy tudja is :D , mert ő nem a közlekedésieknél van, ez meg elvileg oda tartozik. Hátha.... csak nem téged büntettek meg? :shock:

KépKép

KépKép
nadina01

Az útnak örülök már, bár még sajna 2,5 hónap, de úgyis olyan gyorsan telik az idő. Nem ketten megyünk, hanem öten. Még egy pár, és a Detti barátnő (akit Benó is ismer). Biztosan jó lesz, én amúgy is szeretem a törököket :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Benó: spray nem kell, se parfüm a babák miatt felejts el!

Babáknak nem kell semmilyen tisztálkodási cucc, eleinte, csak a patikában vásárolt , de ezt Tancsu majd megmondja.

Kép
muzsuzska

Köszi Edina, de estig kinyomozom, mert a barátnőm férje is a rend őre, csak még alszik! :D

A törökök meg szeretik a magyar nőket! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Váááá, a Detti és a törökök????? :shock: :shock: :shock: Mi lesz ott?? :lol: :lol: :lol: A Detti mostanában nagyon be van indulva a törökökre, nem igaz? :lol: :lol: :lol:

Oké, Zsuzsi, gondoltam, ha klotyóra mennék.... oda a spray.... :oops: :oops: :oops: Tök gáz vagyok, tudom. :oops: Igen, olyan patikában vásárolt tisztálkodási cuccra gondoltam én is a babáknak, majd biztos fel is írják (védőnő vagy a gyerekorvos), vagy mit tudom én. :roll:

KépKép
benó

Benó, két kiló körüli babákban gondolkodj.

Kép
muzsuzska

A ruhaméret miatt mondod?

KépKép
benó

Azt hiszem felírják a csomagot.
Nem vagy gáz!!! :D

Kép
muzsuzska

:lol: ok :lol:

KépKép
benó

Igen a ruhaméret miatt! De az utolsó UH-n a doki úgyis mondani fogja hogy mekkorkák! Ha meg kórházba leszel, anyukád biztos segít beszerezni babarucit.

Kép
muzsuzska

Ja, most látom, hogy magamnak is írtam pelenkát. :lol: :lol: :lol: Talán nekem majd nem fog kelleni. :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

biztos :D :D :D
még mindig a pelenkán röhögök

KépKép
benó

Biztos ami biztos!
Ha császáros leszel fűző vagy haskötő műtét után.

Kép
muzsuzska

:D :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Reméljük, hogy neked tnyleg nem lesz szükséged pelusra :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

:D

KépKép
benó

Vettél olajat vagy krémet a hasadat kenegetni, hogy ne repedjen a bőrőd annyira?

Kép
muzsuzska

Igen, Detti oda van mostanában a törökökért.... :D :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Vettem, kenegetem. :D

KépKép
benó

Fogigátló, megyek bekapom!!!!!! :D

Kép
muzsuzska