A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

banika, Te mit kofáskodsz? :lol:
brendonban eccázzé üdíttő, déemben óccón jokkurt (egyébként kösz az infókat)

Petra
Kép
petricsek

ez a szolid otthoni szülinapozás volt ...

Zsombéka és pempő

Kép

Bendinó és a pempő

Kép

ez meg csakúgy, mert állandóan mosnának!

Kép

Petra
Kép
petricsek

tényleg sokat vannak a srácok a mosogépnél! :D
nagyon cukik.
na megyek csicsikálni,amig még lehet,jók legyetek :)

[Kép
amonré

Elnézést a kofáskodásért,gondútam másnak is jól jön ha kicsit spórulhat.mert mink ilyen csórók vagyunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóval viccet félre,két(vagy több gyereknél)nem mindegy mibe kerül a kaja.1 hónap alatt meg elfogy az biztos.
Kölkeimnek nem kell a natúr joghurt az anyjuk úristenit(én se szeretem,az olyan savankás)
Vendég

Most nézem,nincs rajtuk kapucni?
Vendég

Banika
Csajoknak Humana üdítő nagyon-nagyon bejött :wink: :wink: :wink: :wink: Jól betankoltam vele,néha kapnak belőle,egyébként teázunk,imádják,meg párolt alma levet nyomják ezerrel.
Köszi az occsó kaja infokat :lol: :lol: :lol:

Csajok be vagyok sz....va a csütörtöktől+a péntektől :( :( :( :( :( :( :( :(
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:05-kor.
davandi

Hali!

Banika!
Még anyámra sem hagynám bölcsi helyett a kölköket, pedig igazán jóban vagyunk és általában szót is fogad, ha kiadom az ukázt, mit hogyan csináljon. Amúgy nekünk anno Baluval bejött a bölcsi.

Petricsek!
Küldheted hozzám is mosni a srácokat! Két napja örömködtem, hogy kiürült a szennyestartó, ma reggel már megint moshattam.

Poharazás: csak ügyesen!
vovanda

Hali!

Uzsitipp enyémekkel egykorú gyerkőcöknek:

40 dkg teljes kiörlésű liszt (én biopontosat használok), 25 dkg vaj v. margarin, 20 dkg cukor (én felesben barnával készítem), 4 tojás, 1 kg alma hámozva, apró kockákra vágva és egy fél citrom levével meglocsolva, 1 cs vaniliás cukor, 1 cs sütőpor, 1/2 tk fahéj, csipet só.

A vajat habosra keverjük a cukrokkal és a sóval, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat. A lisztet összekeverjük a sütőporral, fahéjjal és a krémbe szitáljuk. Végül belekeverjük az almát is. 200 fokon sütjük, evőkanálnyi halmokat teszünk a tepsibe.

(bevallom én tegnap minden hozzávalót összeborítottam a gépbe az alma kivételével és összekutyultam, majd bele az alma és ment a sütőbe :oops: )

Judit

jucicuki

Te!Neked mi van a fejeden?
Kép

Varga Lyányok
Kép

Gyere,megmosom a hajad!
Kép

Nekem szóltál?
Kép

Anya,elég huncut vagyok?
Kép
Vendég

Bocsi,ha sok voltam,gondoltam teszek pár képet :oops: :oops: :oops:

Kamilla
Hihetetlen ügyesek a gyerekeid,tök jó,hogy jól sikerült a kiruccanás.

Petricsek
Látom,jól sikerült a szülinap! :wink:
Vendég

natur joghurtot a fiúk bepuszilják, pedig én sem szerentem, de kenyérrel adom, meg sajttal és így úgy látszik bejön nekik.

mosás: sajna még nem teregetnek! :cry: de nem hagyom őket játszani! :twisted: előbb a házimunka, aztán a szórakozás! ha belejönnek, küldöm őket! címeket priviben küldjétek! :wink: :lol:

eszti: megzabálom a csajok kádas hurkáit! :lol: hét vége miatt ne aggódj, hamar túllesztek rajta és olyan ügyesen álljátok majd a sarat, mint a múltkor! :wink:

Petra
Kép
petricsek

banika: jól látod, nincs sapka a kupájukon. már megszokták a benti zord időt! ridegtartom őket! :lol: :lol:

Petra
Kép
petricsek

Sziasztok!

Üdv Mindenkinek! Egy kicsit eltüntünk e miatt a fránya betegség miatt, alig akar múlni. A csajok még taknyolnak, állandóan hőemelkedésük van, és sajna még én is köhögök. Étvágy nulla mindenkinél, már egy csomót fogytak. én is, de nekem nem árt, nekik viszont nem kellene. Nagyon gáz. A 7végén itt volt anyukám segíteni, de úgy látszik ő is elkapta. Nem tudom mikor lesz vége.

Próbáltam visszaolvasni, de sajna nem nagyon sikerült. A képeket megnéztem nagyon aranyosak a babák.

Kamilla! Ez babaúszás, vagy rendes fürdőzés. Nagyon megy a gyerekeidnek.

Petra! Kérünk további képeket a szülinapról. Látom a süti nagyon bejött!

Anny! Remélem összejön Nektek is Hévíz!

Binyek! Miért nem jó Nektek ez a homeopátiás szer? Azzal is lehet gond? Nem is tudtam.

Eszti! Drukkolunk Nektek csütörtökre-péntekre! Bizti nem lesz semmi gond!

Jelen állás szerint márciustól visszaállok melózni itthonról 4 órában. Hát kíváncsi vagyok hogy fogom bírni a csajok mellett. Sajna egyenlőre nem kapom vissza a régi melóm, de remélem az őszre mikor vissza megyek az is meg lesz. Viszont a pénz az oké, ráadásul a munkahelyem kifizeti a gyes és gyed közti különbözetet is mert hogy elvesznek a gyerekektől napi 4 órára. Ez azért rendes dolog tőlük.

Na megyek csinálok a csajsziknak valami kaját, remélem most már majd jobb lesz az étvágyuk is.

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Hali!

Binyek! Olvastam valahol, hogy 300ml főzit esznek a gyerkőceid????? :shock: Én örülök, ha 150-180-at beléjük tudok diktálni. Miket főzöl nekik, hogy így zabálják?

Banika! Joghurt nálunk se nyerő, de a kefirt imádják. Próbáltad már? Na abból annyit esznek, hogy majd szét durrannak. Szerintem egyetlen kaja, amit szivesen esznek.

Látom megint felmerült, a "mekkora a kád Kamilláéknál" kérdés. Sima sarokkád, mondjuk a nagyobb fajtából. Van neki egy ilyen kiülős része. Na, onnan szoktak beugrálni a nagyvízbe. Hétvégén megkérem Apát videózzon le egy ilyen "Norci-ugrást". Haláli!

Nem tom már ki kérdezte, de nem járnak még, csak állnak, meg másznak. Norcika a gyerek medencében is négykézláb közlekedett, nem érdekelte, hogy nem ér ki a feje..... :roll:

Kép

Kép
kamilla306

Petricsek!
Mi az a pempő? Jól néz ki! Valami túrós cucc?

Kép

Kép
kamilla306

Tegnapi mérlegelés 9 hónap és 1 hetesen:
Márkó 10120g
Norcika 8360g

Na eldugultam.

Megyek főzni, amit aztán dobhatok ki, mert úgyse eszik meg. :twisted:

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla! Eszti! Petra! de jók a képek!!!

Kamilla nagyon jó helyen voltatok! apának én is mondtam tegnap hogy menjünk, meg befordulok. basszus soha nem lesz tavasz....
szép nagy babák :) és cm-t nem mértek?

nekem is simán megesznek 300 ml. és eddig mindent megettek. ja a mülleres cukkinit nem. de azt meg nem én főztem:)

Ma felkerültünk a bölcsis várólistára...szept-től bölcsi ha minden igaz....(egész eddig azt mondtam beadom őket, de most hogy élesedik a helyzet már nem akarom...na majd lesz valami)

zsuzska80
Szombathely

Kefírt már ehetnek? apa azt vett natúr joghurt helyett, aztán megetettem vele..mármint Apával. nah ha ezt tudom nem eheti meg :) basszus szept. eleje óta nem volt védőnő is, aztán azt sem tudom mit ehetnek. sót mikortól lehet adni neki?

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska,
rég adhatod a sót. Már azt ehetik direktbe, amiket ti is esztek. Max. kicsit kevesebb sót használj, mint eddig magatoknak szoktatok. Kefír ugyanúgy mehet, mint az összes többi tejtermék. Egyedül az olajos magvakat, csonthéjasokat nem ajánlják még.

Petricsek,
köszi a hiányolást, nem nagyon tudok mit hozzászólni érdemben a társalgáshoz, azért nem szólok túl gyakran mostanság :D .

KépKép
lili73

Zsuzska! Akkor szept-től visszamész dolgozni?
Én is mindig azt mondom nekik, hogy ha rosszak lesznek mennek bölcsibe. :) De, szerintem nem fognak menni. Valahogy nekem nem füllik a fogam a munkához. Aztán ki tudja? Lehet, hogy egy idő után meg majd megbolondulok itthon az unalomtól. Bár ezt elég nehezen tudom elképzelni. De ha mégis, akkor majd szülök még egy gyereket. :lol:

Kép

Kép
kamilla306

A centit nem tudom, de valahol 74 és 80 között vannak.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Sajna nincs sok idom, gyerekek alszanak nekem meg ki kell hasznalni mert nem haladok a hazimunkaval. :?
Hetvege nagyon suru volt, nem volt idom irni, de olvasok toretlenul. :D

Juci: jol hangzik ez a recept, Lanyok megeszik? Kiprobalom hatha az eyemeknek is tetszik. Majd lekapom az eredmenyt! :wink:

Eszti: fantasztikusan jok a kepek, annyira szepek vagytok!!! :D Persze hogy aggodsz, en is halalra aggodom magam a nagyfiam heremutete miatt pedig nem egy nagy dolog de hogy magyarazom meg Neki hogy nem ehet, nem ihat, ossze-vissza bokodik majd ... :cry: :cry: :cry: Mar most a hideg futkos a hatamon, na de tuleljuk, Te is, en is, gyerekek is!!! Hajra!!!

Zsuzska: enyemek is mennek szeptembertol, kicsit messze van meg, addigra belenyugszol biztosan! :wink: En nem aggodom, csak jo emlekeim vannak a bolcsirol, a fiam imadta es rengeteget tanult ott!!!

Kamilla: micsoda sulyban vannak a gyerekek, fiad beelozte az en 16 honaposamat. :shock: :)

Ancsi: na, most mar gyogyuljatok meg!!! :D 4 ora melo nem lesz konnyu de szerintem Neked kimondottan jol fog esni majd a valtozatossag. :wink:

Petricsek: micsoda csodapempo az? :D Es megettek? Kuldheted a is takaritokat ide is mert katasztrofa a helyzet nalunk. :?

Egy kerdes azokhoz akiknek picasa albumuk van. Hugom csinalt egyet ugy ahogy kell, mindent jol jelolt be, nyilvanossa tette, megosztotta velem, en meg be is jeloltem mint kedvenc megsem tudom megnyitni az albumat. Azt irja ki hogy: Ennek a felhasznalonak nincs nyilvanos albuma. Mi a feszkes fenenek irja ezt ki? Mit lehet csinalni? Merges vagyok!!! Brrrrrrrrrrrrrrrr :evil:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Petra: nagyon édesek a fiúk. Tetszik, hogy mindig a mosógép előtt vannak! :D Jó az új volnalzód!

Kamilla: szépek vagytok! Nekem is ez jutott eszemb, hogy mekkora kádatok lehet, ha ugrálnak bele a gyerekek? :shock: Szép nagyok a gyerekek!

Eszti: szépségesek vagytok! Én örülök, ha sok képet raktok. :D Ügyesek lesztek az orvosnál, nem lehet semmi baj! Persze tudom hogy mondhatunk bármit, úgyis csak akkor nyugszol meg ha vége van. Ez természetes, de csak a jóra szabad gondolni!

Vanda: már elmúltak a kicsik egy hónaposak! :D Hihetetlen. Nálunk mindig tele a szennyes, pedig naponta mosok. :shock: Néha már nagyon unom, a vasalással együtt. Pedig régen nagyon szerettem vasalni, főleg télen.

Ancsy: jobbulást!

Lanyané: ha olvasol, anyósod hogy van ?

Tünde
Kép

Kép
myra77

Hahó Csajok!

Perti!
Az enyémeknek is kicsipett a popsijuk és azt mondta a homeopata doki,hogy napi egy NORMAFLOR-t adjak nekik 2 hétig,mert igaz,hogy a fogzástól van,de nem muszáj így hagyni.

Ancsi!
A Chamomilla olyan gyereknek jó,aki olyan fajta nyűgös,hogy ha rázzák a fenekét,akkor nyugszik meg.
Én 2 napig bújtam a homeós oldalakat,vettem egy csomó mindent nekik,amiket gondoltam,hogy jó lesz az alvási őrületünkre,na hadd ne mondjam,hogy egyik sem jó! :( :( :(
Én mindenkinek azt ajánlom,hogy egyszer szánja rá a lóvét és nézesse meg,hogy mi a gyerekei alkati szere!Nálunk ma éjjel Maja már csak 3x volt fent a 10 helyett!!!! :lol: :lol:
Mindent kikérdezett róluk(alvás,evés, játék, séta)megszagolta a talpukat meg a pelenkájukat.

Kamilla!
Én bármit adhatok ezekenek a kis evőgépeknek!Egyedül a céklát nem eszik meg,azonkivül bármit!De azért céklát is lopok a kajájukba egy kicsit néha! :wink:

Tonti!
Nem tudom,hogy mi lehet a baj az albummal.Nem csak téged tiltott ki véletlenül? Más se tudja megnyitni?

Davandi!
First-öt nyomom,az a legjobb! :lol:

binyek

dragonfly! orulok hogy jo helyen laktok, az orszivo meg jot? most jobban vannak a pasik?

kamilla! superek a kepek :lol: meg meg ...

amonre! mi is 35+5re szulettunk, a doki aszt mondta hogy Mattia mar 3hos korabban utolerte a tobbieket, Michelle meg 4 hosan, a neuropschiatrian aszt mondtak hogy minden nagyon okes :D, szerintem nalatok se kel 1 evig varni, de lehet a bolcsi jo otlet, en adtam volna oket, de borzaszto draga :cry: :cry: :cry:

petricsek! nekem nagyon tetszik a cipotorta :lol: mi finomat eszegettek? nagyon birom amiket szoktal irni, ha jol meg tanitod oket hazimunkara, el kuldom az enyemeket is hogy be tanicsad

sotske! csutortok es penteken minden rendben lesz, meg csinaljak a vizsgalatokat es majd mondjak hogy semmi baj :D :D nagyon edesek a kepek, kesz kisaszonyok

davandi! nagyon csipem a napraforgot :lol:

juci! fini kel legyen az uzsi 8) el is mentetem, majd jo lesz 1 ev mulva

ancsi! mi jot melozol hogy lehet otthon is csinalni? meg jo hogy vannak rendes munkaadok is :wink:

binyek! az ejjel aszt almodtam hogy minden topikos ment hozzatok 2-3 napra udulni, csak en le csusztam a buszrol, mert kuldtek egyik irodabol a masikba jegyet venni, es el ment nekulem, ha meg az allombeli udulest is le kesem, mit mondjak az igazirol
:cry: :cry: :cry:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

tonti! valami ilyesmi volt a mi picassankal is, probald ujra menteni az oldalt miutan a hugod ujra kuldi a linket ( a ferjem valami olyasmit mondot hogy nekunk nem mindenkinek nyilvanos az ikres album), de en nem ertek hozza :roll: :oops:

Kép

demoniq13

Prabaljatok megnyitni, hatha Nektek sikerul:

http://picasaweb.google.hu/klein.szilvia84

KépKép
KépKép
tontica

tonti! nem nyilik :(

ja, mar akartam kerdezni, nalatok is megy a romanok utalasa???

Kép

demoniq13

Tonti!
Én se tudom megnyitni.Próbáljátok,hogy kitöröl mindent és újraregisztrál.Hátha....

Móni!
Te szegény!Ennyire jönnél a talira!?Ha rajtam múlna,akkor idetranszportálnálak Benneteket! :wink:

binyek

Eszti!
Nagyon édesek a csajok!
De lehet egy kérésem?Ha jöttök a talira,akkor ráírnád a homlokukra a nevüket,mert nekem tök egyformák! :lol: :lol: :lol:

binyek

Koszi! Akkor, torol es elolrol kezd mindent. Hugom nagyon fog orulni. :evil: :evil: :evil:

Moni: igen, sajna a romanokat itt sem kedvelik es az igaszsag az hogy szerintem sehol sem! Meg ne sertodj! Igazabol a roman ciganyokkal van a baj. Itt a mi epuletunkben is laknak es hat amit muvelek az gaz. Koszosak, budosek, igenytelenek es a gyerekek egesz nap lent maszkalnak egyedul, nem jarnak iskolaba se. Ismerek nagyon normalis romanokat is de Ok feherek, nem ciganyok. A regi bebisziterrem egy 19 eves roman lany volt es nagyon birtam, sajnos visszament az orszagaba mert itt most nagyon nincs munka.
:?
A magyarokkal hala Istennek nincsen sok gond, bar vannak magyar kurvak itt is de nagyon keves es azok is inkabb ciganylanyok.
Azert az eloiteletekkel nekem is meg kell kuzdenem de legalabb mar a parom csaladja elfogadott es szeretnek.

KépKép
KépKép
tontica

Tontica! Próbáltam megnyitni, nekem sem sikerült. Lehet újra kell csinálni.

Demoniq! Te tényleg nagyon jönnél a talira, ha már ezzel is álmodsz. Reméljük egyszer majd összejön. Termékmenedzserként dolgoztam, most azonban mást fogok csinálni, a termékeke csomagolásával fogok foglalkozni. Egyébként 1 svéd cég, és tényleg elég család centrikusak. Ezért sem akarok váltani.

én úgy tudom, ha nem volt tejlalergia a családban 8 hósan el lehet kezdeni a kefírt, joghurtot. Nálunk sem megy a natúr joghurt, a kefír már jobban csúszik, de az sem nagy kedvenc.

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Tontica: én sem tudom megnyitni. Mikor mentek Ratéval a kórházba? Neketek is mennek majd a drukkok!

Binyek: megkérdezhetem, hogy mennit kell most fizetni egy homeopata orvosnak. Sokszor elakartam már menni Kírával, de valahogy mindig halasztódott, Most viszont akkor vinném már mindhárom lányt és ezért érdekelne, hogy kb. mennyi az ára.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Banika
Natúr joghurtot gyümivel nem próbáltad?

Tonti,Binyek,Ancsi,Myra,Demoniq,Zsuzska,Petricsek
Köszönjük a képdicsit és,hogy drukkoltok.Sokat jelent és tényleg erőt ad :lol: :lol: :lol: :lol:

Tonti
Annyira jó az a festmény Rate-ról!Én is szeretnék ilyet a csajokról :wink: :wink: :wink: Tényleg nem lesz semmi szegénynek ez a tortúra.De tutira kell?
Én sem tudom megnyitni a picasat :roll:

Ancsi
Szerintem is jót fog tenni a munka.Legalább is nekem nagyon jó kikapcsolódás a tanítás :wink: :wink: :wink:

Hévízről most még nem merek nyilatkozni,majd a csütörtöki+pénteki nap után. :? :? :? :?
Vendég

Binyek
Majd csináltatok homloktetkót :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

binyek! ari vagy, majd malamikor osze hozuk eszt a talit :lol:

tonti! nem sertodom, mert a ciganyokat en is utalom, pont mondtam a ferjemnek ha pl. varadon lenne egy nagy rakas cigany vagy cigany telep ott se birna oket senki, se romanok se magyarok, mert jot nem csinalnak az biztos :twisted:
orulok hogy teged jol el fogadnak, persze ez a normalis :lol: hogy szeresenek azert ami vagy :lol:

eszti! homlok tetko nagyon jo lenne minden kepen, mert nekem is egyformak es uzenem Banikanak is 8) hogy csinalhatna

ancsi! jol hangzik hogy milyen a melod :D

Kép

demoniq13

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:05-kor.
davandi

Sziasztok!
Olvasok ám,csak minket is elért a dögrovás!Ez valami női vírus lehet,mert úgy néz ki Apa megússza.Vagy megvárja hogy meggyógyuljunk és 3-an ápolhassuk :wink: A csajok úgy köhögnek,hogy sokszor össze hányják magukat tőle,persze leginkább amikor alszanak :( :( remélem már kifele megyünk belőle....
Petricsek!
Ne bogarazzá vazze!!!Figyelllleeeek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fiúk nagyon husik,tényleg jól néz ki az a pempő!Mit csináltál nekik?A babapiskótát és a tejszínt felismertem :wink: Különben a gyerekmunkát büntetik :P :P
Eszti!
Nagyon szépek vagytok Varga Lyányok :lol: Gondolom,hogy izgulsz,de minden rendben lesz!!!!!!!!Szorítok!!!!!!
Tonti!
Ratenak is megy a drukk!!!!Az album nekem sem nyílt meg :(
Kamilla!
Nagyon nagyok vagytok már :roll:
Na megyek,mert extra hiszti van az miatt,hogy a délutáni alvás helyett is köhögő verseny volt :( :(
Betegeknek jobbulást!!!

bognartundi0727

Tünci
Mennek a vuduk :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Davandi
Ne hülyéskedj már!!!!Tudod,milyen jól esik, hogy együtt drukkoltok velem? :wink: :wink: :wink: És bocsi,hogy téged kihagytalak a "sorból" :oops: :oops: :oops: Komolyan,köszönöm!!!
Vendég

Eszti
Mi is drukkolunk a fiúkkal,de ezek egész nap mennek a kisszékekkel.Már kanyarodnak is :lol: Olvasni is alig tudok.

Bogár-Bogár azért jó hogy előkerülsz ám!Hévíz?
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:06-kor.
davandi

Juci: megcsinaltam, irto fincsi lett. Gyerekek nem sokat ettek mert nem voltak ehesek de en egy ulto helyemben megettem 5 szeletet.
Nem ugy csinaltam hogy kanalankent raktam a tesztat hanem beleburitottam a tepsibe aztan folszeleteltem. Igy is jo lett!!! :D
Kép
Koszike!

Tunci-bogar!
Jobbulast Nektek is!!!!!!

Sotske: meg nem tuti hogy lesz mutet, eloszor hormoninjekcios kurat kap szegenykem.

Hulla vagyok, annyira faradt hogy mindjart eldolok. Az uram meg azert veszekszik velem mert eltuntek a kisvillak es szerinte en kidobom. :evil: :oops: :lol: Hule!!! (amugy lehet, kisse lestrapalt vagyok ugy 16 honapja :roll: :lol: )

KépKép
KépKép
tontica

..
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:06-kor.
davandi

Ancsi: munkahelyed azért elég korrektnek néz ki. Ha ugyanoda nem is vesznek vissza, de tök jó, hogy fizetik a különbözetet. :P …munka néha nekem is hiányzik. Bezzeg, amikor itt lesz az ideje, már nem fog! :wink:

Kamilla: ne próbáld beadni nekünk, hogy egy szimpla sarokkádatok van! Szerintem Ti már műugró élsportolónak nevelitek őket és a Sportusziba járatjátok „korrepetálásra”. :wink: Várjuk a videót! ...Pempő az csak fahéjas gyümölcsrizs, tunningolva tejszínhabbal és pipiskótával.
Már 10 killer? :shock: Szép súly! 8) Még mi sem vagyunk ennyik!

Zsuzska: Te ott fogod kaparni bőgve a bölcsi ajtaját, hogy engedjék ki a srácokat, ők meg röhögve játszanak majd a többiekkel! :lol: (én legalábbis az ovinál majd biztos! :oops: )

Tonti: szegény kis Rate. :? Amikor Zsombit műtötték, voltak 3-6 éves kisfiúk is és ott láttam, hogy attól függ, a szülö mennyire kezeli nyugodtan a helyzetet. Volt egy kissrác, akinek a mamája szépen elmagyarázta előző nap, hogy mi fog történni vele és mosolyogva mászott a műtös karjába :shock: . Utána persze fájt neki, de pár óra alatt túl volt rajta. Egy másik gyerek viszont végigvisította a műtét előtti és utáni órákat, már majdnem én mentem oda az anyjához, hogy csináljon már valamit, mert a 3 hónapos műtött gyerekemet nekem ne verje fel. :evil: Szóval ez is csak nevelés kérdése. Okos gyerek, meg fogja érteni. :wink: Utána biztos fájni fog neki is, de pár nap alatt jobban lesz…..más: Már akartam kérdezni, hogy van olyan Nálatok, aki nem tudja hol van Mo.??? :shock: Múltkor mintha ezt írtad volna. … kell a sütid! Indulok érte MOST! Csomagold! :lol: :lol:

Tünde: köszi a csíkdicsit! :P

Binyek: már bocs, de ezen beszrtam a röhögéstől: :lol: :lol: „megszagolta a talpukat meg a pelenkájukat”… köszi a Normaflore-tanácsot!

Móni: az álmodon is nevettem egyet. Kicsit pihenned IS kellene! :wink:

Tünci: BOGÁRBOGÁR BOOOOGÁÁÁÁÁÁÁR! Azért csak hatásos, ha végre beírtál! … Milyen gyerekmunka? Ki? Hol? Mi? Ééééén? :roll: Na maraggyámá! :wink: … JOBBULÁST a csajoknak! :arrow: :arrow:

Banika: már kanyarodnak is?! Hehe, ez nagyon jó!
:lol: :lol: :lol:

Petra
Kép
petricsek

Tonti!

Ugye finom :lol: Nálunk sem a gyerekek ették a nagyobb részt belőle :wink:

Tünci!

Jobbulást!

Judit

jucicuki

Most mé röhögsz a gyerekemen Petricsek?Én olyan büszke vagyok,hogy a mininek van annyi esze önállóan,hogy körbetopogja a széket ha akadályba ütközik és megy tovább amerre tud.

Munka:brrrrrrrrrrrrrrrr.A gondolattól is kiráz a hideg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

azzé röhögök, mert mindíg várom, hogy a kis higanykák mivel rukkolnak elő, azzé! ahogy Te leírod, az meg tökre jóó, azzé! EGYÉBKÉNT MEG NAGYON ÜGYESEK! :mrgreen:

Petra
Kép
petricsek

Pelenkaszimaton én is mosolyogtam :lol:
Bertalan ma a halaskajától olyat rittyentett a pelenkájába,hogy elgondolkodtam licitálok gyorsan egy gázálarcot

Eszti
Próbáltam a natúrt gyümivel,de fintorognak a kis huncutkák :lol: :lol: :lol:

Tonti
ide is postázhatnál doszta sütit.van villánk is,de jó lezs nekem kézzel is :lol:
Vendég

Ja!Szóval akkor rajtam röhögsz?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?