A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Lányok !
Szerintem ne is beszéljetek az örökbefogadásról, mert mindenkinek lesz saját kisbabája, erre koncentráljatok !!!

Rony !
Nagyon sajnálom, hogy megint nem sikerült ! :(
Lelked hogy van ??

Szöszi !
Nagyon drukkolok, hogy a jeleid a babát jelezzék !!!

Sting !
Részvétem a Nagypapádhoz és sajnálom, hogy egyedül kell (szülői támogatás nélkül) végigcsinálnod ezt az amúgy sem könnyű babaprojektet !
A lombikért nem kell fizetni, az első 5 Oep támogatott !

Babszika !
Nagyon korán teszteltél, nem csoda, hogy negatív lett.
Nekem a tesztelés előtt pár nappal totál elmúlt a mellfeszülés, majd csak kb 1 hónapja jelentkezett be megint, szóval evvel ne törődj !
Én is pénteken megyek a BMC-be ! :D

Kakti !
Mindjárt itt a szerda ! :lol:

Mamba !
Mikor lesz a punkció ?

Vicky !
Drukkolok, hogy végre megjöjjön a piri ! Utána hogyan tovább ?

Kép
Kép
rilla_

rilla!
Biztosan elkerülte a figyelmedet, hogy már a beültetés is megvolt, jövő héten tesztelek. :wink:
mamba

Mamba !
Ne haragudj, ezek szerint ezt benéztem ! :oops:
Amúgy azért is kérdeztem, mert furinak tartottam, hogy ilyen sok napot hagynak a transzfer után a punkcióig, de akkor csak én voltam figyelmetlen !
2 babát kaptál vissza ?
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön !

Kép
Kép
rilla_

rilla, köszi a drukkot, két négysejteset kaptam vissza.
Hányadik napon teszteltél? Egyáltalán teszteltél? Vagy csak vérvételre mentél?
mamba

Mamba !
Én egy nappal a BMC-s vérvétel előtt teszteltem és negatív lett.
Másnap a vérvételem meg kimutatta a terhességet ! :D

Kép
Kép
rilla_

HOPPÁ!
mamba

witch: Arra gondolsz, amikor a kórházban szül, de otthagyja a babát? Ilyenkor eljárást indítanak ellene, hiszen ismerik őt. Ha inkubátorba tenné, nem lenne következménye. Rendszerint ezek az anyák visszamennek és hazaviszik a bébiket, vagy otthagyják. Ekkor otthonba kerülnek, és nem mondanak le róluk évekig. Abban reménykednek, hogy lesz pénzük, lehetőségük visszafogadni őket. Persze nem lesz, de sajnos a lemondó nyilatkozat hiánya miatt addig nem lehet őket örökbeadni.
mamba

Sziasztok Csajok!

Sting! Részvétem a nagypapád miatt. Mi az utolsó beültetést úgy csináltuk végig, hogy a punkció előtti este halt meg a párom nagypapája. Szörnyű volt, végig ott voltunk mellette, éjjel értünk haza, másnap reggel 8-ra meg be a kórházba. Szegény páromnak pont ahhoz nem volt semmi kedve, hogy mintát adjon. Minket ott és akkor mindenki azzal vígasztalt, hogy na most fog sikerülni. A beültetés napján volt a temetés, mindenki ott volt, csak én nem, pedig imádtam a férjem nagypapáját. Otthon sírdogáltam, amíg a családom "képviselt" a temetésen. Nem hittünk benne, de pont ekkor sikerült. Szóval ha most nem is megy anyagilag, sok sikert kívánok a következőhöz.

A HSG-t tényleg az Újvári doktor csinálja, kivéve a Zeke betegeit, mert annak idején legalábbis a Zeke mindig megcsinálta a saját pácienseinek.

Csajok! (Stinget kivéve) mi ez a letargia? :twisted: Tessék kicsit pozitívabb témákról beszélgetni, mint ez az örökbefogadás!

Tudodki! Sikerült regisztrálnod? :wink:
nellike

Vasikáé! Dita!

Hazaértetek szerencsésen? Mi volt?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hellóóó!

Megjöttem. Én már itthon vagyok, Dita is nemsokára hazaér szerintem. Ő majd elmeséli a sztoriját.
Az én sztorim az, hogy szedem a fogamzásgátlót mától, 20 napig és 27-én kell mennem akkor már kezdjük a stimulációt!!!!!!
Ja, még mindig magas az FSH-m és azt mondta a doki hogy ezzel már nem várunk, ezért írta ki a fogamzásgátlót.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Rony, megvagy!
Köszi a jelölést. Nagyon csini vagy te is. A párodról is tehetnél néhány képet. Én is fogok mindenkiről, megígérem, csak most nagyon a programra koncentrálok és nincs türelmem a fényképek között böngészni.
Az is lehet hogy frisseket fogunk készíteni hamarosan.

Mindenki jól van? Mire megjöttem, egyből pangás lett. HÚ-HÚ!! Van itt valaki?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

rilla: Megyünk a harmadik inszemre. Ha végre megjönne.

vasikáé: Örülök, hogy végre kezdhettek.
vicky79
Budapest III. kerület

Rillu!

Igazából jól van a lelkem, megmagyaráztam magamnak hogy ezt nem én irányítom és semmi értelme keseregni mert attól nem lesz jobb, sőt. Próbálok most én is fogyózni, hátha akkor jobban sikerülne. Felcsúszott rám is nem kevés kiló, régi ruháim nem jönnek rám, el is szörnyedtem rajta. Tegnap ismét mentem futni, már három hete nem voltam, fantasztikus volt, teljesen kikapcsol. Amikor az embernek tele van mindene mindennel, a futás csodát tud tenni.
De inkább Te mesélj Veled mi van, azonkívül, hogy szétparázod magad mindenen? :D :D

Vasikáé!
Dita most fordulj el.....
Na, milyen volt a tali Ditával? Találkoztatok? Élőben is olyan jó fej?
...oké visszafordulhatsz :):)

Szánom-bánom tényleg illene már lecserélni a képeimet (ahogy a drágám mondaná még "csirke koromból" valók) és közös képeket is feltenni. Gáz, de lusta vagyok egy kicsit ennek nekifogni....

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Szia a Vasikáé
Rég találkoztunk! :wink: :lol: :lol: :lol:

Ja amúgy sztem cseréld ki a képeidet, (avatar + iwiw) vagy csak életben vagy sokkal csinosabb mint a képeken???

Még nem volt időm visszaolvani velem annyi volt ma, hogy megint elkutyultak, de már tényleg nem csodálkozom..... :roll: Direkt megkérdeztem fel kell mennem az elsőre? Igen az elsőre kell mennem, kerestek is az elsőn de azért mert a fsz-en már halálra kerestek, és felszóltak hátha ott vagyok! :lol: Na mindegy én is megbolondulnék abban a diliházban! Sajnos továbbra is rengetegen vagyunk de remélem engem márciusban látnak utoljára! :wink:

Ugyanis:

MA KEZDEM A DECÁT!!!!!

Ne kérdezzétek hogy csináltam, és milyen apropóból mert én sem tudom. Azt gondoltam, hogy kapok valami mensi meghozó pirulát és csak utána kezdhetünk a 20. napon, de nem! :shock:

Ami még érdekesebb volt, hogy az új doktornő vizsgált meg aki szegénykém még nagyon tapasztalatlan, de majd belejön remélem, nagyon aranyos és kedves volt. Egy kis kamaszlányra emlékeztetett, nagyon fiatalka még.
Azért ott volt a Zeke doktor is segített az ultrahangnál is. Úgy tűnik, hogy az alapján úgy döntöttek, hogy kezdhetem a szurikat. Két hét múlva kell visszamennem ultrahangra, pipi és vérvételre reggel 8ra. Akkor fogjuk megbeszélni, hogy milyen stimut fogok kapni.

Még most sem fogom fel hogy kezdhetünk.
Mi már Vasikáéval megbeszéltük hogy együtt fogunk terhesedni mert egymás melletti ágyat kell kérnünk a fehérvári kórházban ha szülünk. :wink: :lol:

A lapomra az van írva, hogy délelőtt kell a decát szúrni. Gondolom ez nem muszáj, mert azt kérdezte a doktornő, hogy tudok-e ma kezdeni, és amikor kérdezte akkor már eleve délután volt. Szóval gondolom ma este már beadhatom, gondolom ugyanúgy kell mint a stimukat. :?

dita75

RONY
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vasikáé is nagyon jó fej annyit röhögtünk, tök jó volt hogy ott volt egész elszállt az idő! :lol: :lol: :lol:

Amikor kijöttem a vizsgálóból megkérdezte, hogy mi tartott ilyen sokáig talán már meg is műtöttek? :lol: Én meg mondtam, hogy persze és percek múlva jön a mentő mert mehetek szülni! :D Amúgy bevallom ennél csak annak örültem volna jobban, hogy ha az mondják az uhu-n, hogy x hetes terhes vagyok, mert benne volt a pakliban, és titkon azért reménykedtem benne!

A plázánál elváltunk Vasikáéval és én bementem körülnézni kicsit ami nagyra húzódott el, és előre ittam a medve bőrére mert vettem magamnak egy KISMAMA NADRÁGOT!!!! :lol: :lol: :lol: Ilyen kényelmes gatyesz még nem is volt rajtam, lehet hogy holnap abban megyek dolgozni! :oops:
Most már muszáj lesz sikerülnie a lombiknak, mert kárba vész a gatyesz! :)

Ne rökönyödjetek meg rajtam, én alapjáraton kettyós vagyok!

dita75

Dita!

De kár hogy nem kellett ma mennem! Látom jól elvoltatok :wink: akkor ezek szerint nem jöttök kövi hétfőn. :(

(Rodin)
rony77

Sziasztok Lányok!

Nagyon régen jelentkeztem, nem is biztos, hogy emlékeztek rám.
Nekem most szerdán lesz a 21. napom és remélem én is decával tudok kezdeni aznap.
Reméljük a legjobbakat.

Ki jön szerdán dr. Sz.-hez?

Enikõ
vacak2

RONY
Haláli volt, tényleg kár hogy nem voltál ott, az elején még mi is csak ismerkedtünk egymással, de aztán már annyit nevettünk, hogy a vonaton is sztem mindenki rajtunk szórakozott........ :lol:

dita75

Dita!

Legalább van önkritikád :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én is megnéztem már a kismama ruha választékot a neten 8)

Kép
akire79

AKIRE
Na azért hasban még nőnöm kell bele! :wink: :D

VACAK
Remélem te is kezdhetsz szerdán! Első lombik lesz?

dita75

Hát, ez nagyon jó volt. Olyan jót nevettem.

Rony! (és Dita most ismét fordulj el) tényleg nagyon aranyos és nagyon jó fej. Annyit dumáltunk, hogy észre sem vettem hogy eltelik az idő. Amikor haza értem láttam mennyi idő van. Egymás szavába vágtunk, annyira dumcsiztunk. De, tényleg nagyon sokat volt bent és már aggódtam. Elképzelni nem tudtam hogy miért hívták a földszintre és mire végre behívták, utána azt hittem sosem jön ki.
És tényleg együtt leszünk kismamák és együtt szülünk és egy éves szoptatás után az urunk vigyáz a gyerkőcökre mert mi akkor fogunk ünnepelni.

Dita, most már visszafordulhatsz. Én is rég láttalak. Hol vetted a gatyót? És mennyiért? Én is akarok, én is akarok!!!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Dita

Nekem már a második stimu, de a negyedik et, mert volt 2 fagyi próbálkozás is, amik sajna nem sikerültek:(

Enikõ
vacak2

Szia Vacak!
Azt hiszem, én vagyok az egyetlen, aki szerdán megy Szűcs dokihoz. De mi csak 12-13h között megyünk - első alkalom lesz.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Helló Vacak! Én úgy tudom hogy Kakti megy szerdán dr. Sz-hez.
Nagyon cuki csaj.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Kakti
Szerintem én is ott fogok ülni még akkor, a múlkor is annyian voltak a Sz. dokinál, hogy csak na. Meg hallottam, hogy csüt-ön nem lesz, emiatt biztos többen lesznek, ráadásul lesznek beavatkozások is rendesen.
De sebaj, hátha összefutunk. Rövid a hajam melírozott és bordó kabátom van.

Enikõ
vacak2

Enikő!

Hogyne emlékeznék rád :wink: Habár akkor még új voltam itt, amikor még Vucuska, Bikkmakk, Süni, Noki stb voltak a régebbi látogatók. Az lebegjen a szemed előtt, hogy hamarosan követed Te is Őket :wink: Nagyon drukkolok++++++siker lesz hamarosan, meglátod

Tényleg, ha már hiányolásról van szó: Vic! Hali! Jó rég jártál erre

Na, de lányok.....kismamaruha? Hmm.....habár lassan nekem már az kéne ha nem állok neki a fogyózásnak :D :D

(Rodin)
rony77

VACAK
Hát akkor mindent bele! Mi lehet a baj, hogy nem sikerültek a lombikok?

VASIKÁÉ
Min nevettél akkorát???
Köszi a dicsérő szavakat, és külön örülök, hogy itt laksz a szomszédban! :wink: :D

Én már kivettem a decát a hűtőből, mire kezdődik a barátok közt már bennem lesz az első. Úgy izgulok mint aki először szúr, pedig az inszemek során jócskán volt benne részem! :roll:

Plázában vettem, de már nem is tudom melyik üzletben, mert szinte mindegyikbe benéztem, mert tök nagy akciók voltak. De végül csak ezt vettem és hozzá egy felsőt! Babatappancsosat szerettem volna, de gondoltam az már túlzás lenne... :D

dita75

RONY
Hát nekem van mit beletennem :oops: :oops: :oops: kicsit lötyög, de a passzé része jó ruganyos. Remélem hamarosan jogosan tudom hordani.
Nem vagyok babonás, és pozitívan gondolkozom, kizárt hogy ne tudjam hordani.

Tényleg sokan eltűntek mostanában. :roll:

dita75

Dita
Nálam Dr. Sz. is tanácstalan volt. Semmi olyan szeri elváltozás nincs leszámítva a pv elzáródást és az egyik hiányát.
Most IR irányban kezelnek, hátha ezen múlt és túl vagyok egy laparon, aminél sok letapadást felszabadított a doki.
Szóval csak a sikerben bízom!

Enikõ
vacak2

VACAK
Hysterora, kromoszóma vizsgálatra nem küldtek? IR-re metet szedsz?

dita75

Vasikáé !
Melyik fogamzásgátlót kell szedned ?....ezek szerint neked is long protokollod lesz ? Drukk-drukk !!!

Vicky !
Remélem mihamarabb pirizel már !

Rony !
Irígyellek, hogy ilyen jó a hozzáállásod, néha adhatnál nekem is belőle ! :wink:
Nekem örökös várakozásból telik a terhességem, ultrahangtól ultrahangig élek, mindig azt várom, számolom a napokat....eddig még sosem mondták, hogy megnyugodhat, minden tökéletes, valamin mindig izgulnom kell.
Most pénteken megyek a BMC-be (remélem utoljára) és remélem, hogy végre jó dolgokat fogok hallani. Aztán pénteken még megyek az Istenhegyi útra is a genetikai vizsgálatra. NA szóval, ha ezeken túl leszek és minden oké lesz, akkor megnyugszom.

Dita !
Wow !!! :lol: Micsoda fordulat, hogy rögtön kezdhettek !! :D
Én örököltem a tesómtól 2 terhesnacit, de még mindig elásva vannak, még nem mertem elővenni őket ! :?

Vacak !
Sok sikert 21.-re !!

Kép
Kép
rilla_

Sziasztok!

Pörgök ezerrel az arcomon.... van mit csinálnom.
De ráaádsul olyan migrénem van, h ihajj...

Köszönöm a bíztatást!!!!
Mindegy, h korai volt-e, már nem is tesztelek sztem, csak a bmc-ben pénteken.

Most futok és sietek, h végezhessek s jövök! :wink:

babszika

Sziasztok

Nekem sajnos megjött reggel :cry: :cry:
Holnap fél 8 ra megyünk is a BMC-be vérvételre és uh-ra.
Hát, úgy látszik " ez a sorsom" hogy a tesót inszemmel próbáljuk meg :cry:

Kép

Kép
edinka

Lányok!

Inszeminációnál mekkora az esélye az ikerterhességnek? Gondolom, valahol a spontán és a lombik között lehet, de nagyon érdekelne... :)
Én nagyon bírnám, ha „egy kalap alatt” két kis cipó kovászolódna... :)

Amúgy az indexen olvastam ezt a Fer14 nevű bogyót. Ti mit tudtok erről?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

rilla nellike !sziasztok! köszönöm az eggyüttérzést nektek is !sokat jelent most ez nekem mert télleg nem könnyű!

nellike:mi most nem is voltunk eggyütt peteéréskor (már ha egyáltalán volt)mert vhogy nem volt most hozzá hangulatunk de majd igyekszünk!

kakti!kellemest a hasznossal összekötnéd?2manóka egyszerre?kivánom neked bár szívem szerint én is örülnék neki ha majd egyszer 2manókám lenne egy időben!! :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

babszika!biztos az időtől fáj a fejed!!várunk majd vissza!

Vasikáé:örülök hogy halatok!!! :P :P :P :P

Kép
sting1982

dita75 !szia!!!örülök nagyon neked is hogy végre eljött a te időd is!gondolom milyen kálvária volt bent BMC-ben szerintem ott mindig az van!!
a dokinős sztori remélem tanulékony a dokinéni és hamar belejön a dolgokba!! :lol: :lol: :lol:
gondolok rátok!!!puszika!

Kép
sting1982

kakti:én is be akarlak jelölni :( :( :( :( :(

Kép
sting1982

vacak2!!! szia!még nem irtunk egymásnak sok sikert kívánok baba ügyben neked is !!! bizzunk a te sikeredben is!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Most nézem: hazudnak a vonalzóim! :lol:
Mert: ma még eddig nem jött meg, és csak holnap lesz az első konzi. De végtére is ezek apróságok! Csak remélni merem, hogy pozitív oka van az „ünnepnapok” késlekedésének!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sting! Jelölj be! :D
Korábban leírtam, hogy találsz meg! :wink:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok, csajok!

Rilla! Regulon-t szedem. Borzasztóan várom már. De, kihasználjuk az időt rendesen. Szóltam a páromnak hogy mától indul a szex maraton. Azt mondta hogy benne van. Úgy hogy valahogy el b... ütjük az időt...! Muszáj, mert én nagyon remélem hogy diétára fognak majd ilyen téren.

Babszika! mindjárt itt a hatodika. Ma, amikor írtam a dátumot folyamatosan az járt az eszemben hogy neked is mindjárt itt az időd. Borzasztóan szorítok. És rettenetesen izgulok.

Edinka! szomorúan olvastam hogy nem vártad és mégis megjött. Hát, ezek szerint te is kezded majd az inszemeket. Majd izgulhatunk érted is.

Dita! én már nem tudom hogy min nevettem, csak kúr_a jól éreztem magam és a feldobottságom miatt mindenen nevetgéltem. És, ahogy olvasgattam, hát nevetgéltem. Amúgy most már ahogy olvasom nem annyira vicces, de én ilyen vagyok. Ha jó a kedvem, akkor nagyon jóóóó! Remélem jól vagy és megy a szuri szépen. Pusszantás.

Kakti! Tényleg nem jó a vonalzód. Illetve jó, de nem számol jól. Na, de holnap hú-hú! Mehettek. Vacak-kal randizzatok ám! Keressétek egymást.

Böbe! szóljál ám ha megjött és úgy döntöttetek hogy mentek. Nézd, Dita is úgy volt most is hogy már meg van a papperjuk de még nem vitte el. Menj te is nyugodtan a vizsgálatokra, legalább ezzel előrébb leszel. Utána majd szüneteltek ha még mindig nem lesz rá pénzetek. Légy ügyi!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni. Egyik ismerősöm évek óta szeretne babát, de sajnos eddig nem sikerült teherbe esnie. Eldöntötték a párjával, hogy nem várnak tovább, szakember segítségét kérik.

Kérdéseim:
1. Tudnátok-e ajánlani nekik megbízható orvost a BMC-ban?
2. Van-e az orvosnak magánrendelése?
3. Ha igen akkor hol?
4. Telefonszáma ahol elérhető, vagy be lehet jelentkezni hozzá?
5. Milyen tarifákkal dolgozik?

Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket előre is.

rozsaag

Kép Kép
rozsaag

Sziasztok!

Üdvözlöm az újakat, puszi a régieknek. Bocsika, hogy így eltűntem. A helyzet nálunk a következő. Munkahelyet váltottam, úgyhogy babaprojekt satufék. Sajnos ezt hozta a világgazdasági válság.
Majd azért néha jelentkezem. Olvasok vissza!

Mindenkinek egészséget, sok kitartást és babásoknak jó bababvárást!

Puszi

Timi

Kép
gyorfitimi

Sziasztok!

Ti nem ismertek én még régi Bmc-s vagyok.
Kérdezni szeretnék.
Azt olvasom, hogy nem lesz Szűcs doki csütörtökön? Bizti?
Nekem akkor kellenne hozzá mennem. :cry:
manda

Dita
Bocsi, hogy tegnap nem válaszolta, de kifeküdtem a fáradtságtól.
Volt hystero és kromoszóma vizsi is, de minden negatív.
Most volt az IR kontrollom és új gyógyszert kaptam, mert a Metfogamma nem volt elég. Most Merckformin XR-t szedek egy hete és a doktornőm beleegyezésével kezdünk most.

Sting
Köszi az üdvözlést.
Hol is tartasz éppen?

Enikõ
vacak2

Sting őszinte részvétem. :(
Dita Meddig kell a Decát szúrnod? Ez a long protokoll?
KaktiA főnökömnek inszemmel egy kisfia és kislánya született, azt mondta, csak az első félév volt nehezebb az ikrekkel, de utána minden sokkal egyszerűbb...
Vacak Metforminnal mi a helyzet?
Edinka :(
RózsaágÚgy tudom, nincs magánrendelésük. Szerintem nem is bírnák energiával. Ha neked az időpontos előjegyzés a fontos, gondolkodtál esetleg a Kaáliban?
Gy.timi Van remény spontánra?
Vacak Én is Merckformin Xr-t haszálok, és szuper, mert nincs semmi mellékhatása! :)
Vasikáé: 27.-e már hip-hop itt van, de jó, hogy nem vár a doki tovább! :D
Manda Sajna igaz a hír.
mamba

Sziasztok!

Hát, már túl vagyok a fejfájáson, de még most is húz még a fejem.
Remélem, h nem kerülget semmi....

vacak!
hajrá met!!!! :wink:

timi!
remélem, mielőbb kiengeditek a féket! :wink: :lol:

vasikáé!
igen, közeleg péntek, de sajna tudom és érzem, h jön a következő. de ez már sikerülni fog, emrt az első ugye az csak próba :wink:

kakti!
az esélyekről nem tudok nyilatkozni, de osztom a véleményed :wink:

edi!
kár azért a csúcs görbéért, de tudod: ez most sikerülni fog
főleg, mert kiokosítottalak :P 8)

babszika

Szia Vacak2!
Ha még addig idekukkantasz, jelze, hogy valószínű kék farmerben (vagy esetleg kék, hosszú farmerszoknyában) leszek, fekete, hosszú ujjú felsőben, és azon egy bézs mellény. A párom meg kb egymagas velem, ici-pici haja van, és körszakálla! :)
12 és 13 h közt ott leszünk holnap!

És igen, Manda! Azt hiszem, te kérdezted: Szűcs doki nem lesz csütörtökön. Először én is aznap mentem volna, de pénteken felhívtak, hogy jobb lenne a szerda.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!
Látom még itt vagy, úgyhogy holnapra ügyik legyetek, végre indul Nektek is az ügy :wink:
Egyébként már régóta akartam kérdezni, hogy az avatarodban a képen mi van tulajdonképpen? Néha ennek látom, néha annak :D

(Rodin)
rony77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?