húúúú tegnap nagyon jó kis estém volt....tudjátok írtam, hogy jön a barátnőm, szuper jól éreztük magunkat....nagyon sokat beszélgettünk, meg hozott pletyi újságokat, azt elemeztük... aztán átmentünk a közeli helyes kis étterembe és jól bezabáltunk...(mondjuk ő szegényke nem annyira) én ittam egy pohár csapolt sört is, remélem ez a későbbiekre nézve nem lesz negatív hatással bár v dokiktól megkérdeztük, hogy lehet e alkoholizálni és azt mondta, hogy egy pohár vörös bort simán lehet inni a vacsihoz.... a sör még lightosabb, így hát gondoltam belefér...
noki, hogy vagy? milyen finom kajcsit kívántál ma reggel?
zsu, hajrá a kis tüszőknek!
hugi, ez az iwiw-es dolog nem is rossz!
zsiby mi van veled??? merre jársz????
jajjjjjjjj, tocsa! még az elején elég jól viseltem az ismerősök örömteli bejelentéseit, hogy jön a baba...de most valahogy már nagyon nem! olyan megfulladok érzésem van....remélem érted mire gondolok... és a másik dolog, hogy a munkahelyemen folyamatosan kérdezgetik, miért nem megyek már el szülni? ja és ezt a beszólást szeretem a legjobban...pedig már benne vagy a korban! király! hát ennél jobban semmit sem utálok...
tapasztalatom szerint azok az emberek, ,akiknek seperc alatt összejött a baba fogalmuk sincs, milyen is az, aki már egy ideje töri magát és semmi.... és azoknak sincs fogalmuk, akik még nem próbálkoznak, de úgy osztják az észt.... nem kell rágörcsölni és hasonszőrű jópofa tanácsok... nem tudom lányok, de én egy idő után nem tudtam nem rágörcsölni, ha egyáltalán rágörcsöltem, mert igazából nem is tudom, hogy mi az....de lehet, hogy én is folyamatosan azt csinálom, csak nem tudom...
na mindegy is....
a helyzet az, hogy a hasam továbbra is fájdogál sajna...remélem ez normális...andy neked is fájt anno az inszemek után???
ma a férjem tesójáékhoz megyünk ebédelni és mi vállaltuk a süti sütést...semmi extra, egy sima kakaós sütire gondoltam, vanília fagyival meg egy kis málna szósz...remélem ízleni fog mindenkinek!
na megyek is, mert így soha nem leszek kész!
legyetek jók!