A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Igazad van, pontosan így gondoltam én is. :D :D :D
És ne mártírkodjunk. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Szegény Edinát nem is hagyjuk szóhoz jutni. :lol: :lol: :lol: A filozófusok. :lol: :lol:

KépKép
benó

Na, én negyedkor felállok innen, készülődöm és elmegyek anyuékhoz.
Most nézem, olyan virslikkel gépelek, egy nem vega biztos rácuppanna az ujjaimra.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Talán csinálhatnád, Edina, azt, hogy menjenek hozzád a szüleid látogatóba, és ne te hozzájuk, akkor biztos nem látnád annyit a civódást. Tudom, szegény tesódat is szeretnéd tehermentesíteni, de az nem nagyon megy, amíg otthon lakik. :cry: A Gy. 2 tesójával is ez volt. :cry: De te most szerintem (mivel mást nem is nagyon tehetsz) foglalkozz azzal, hogy téged ne nyomasszon annyira ez az egész, próbáld kikerülni. :wink:
Bocs, nehogy okoskodásnak vedd, csak a véleményem írom le.
Befejeztem. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára benó 2009.02.03 10:12-kor.

KépKép
benó

Itt vagyok, csak közben kidobott a net :D Már a net se bírja a szüleimet :lol:
Szóval totál igazat adok nektek én is. Senki se kérte őket, hogy miattunk szenvedjenek 30 évig....még azt akarják ezzel, hogy a gyerekeknek legyen lelkiismeret furdalásuk...hát nemár!
Márti, tényleg azt írtam, hogy pedresszió :lol: :lol: :lol: Mert már úgy felmérgeltem magamat ezen a témán :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Na, jól van, Edina, ne hergeld, puszi, puszi, én csak azt tudom mondani, amit az előbb írtam neked "oly okosan". :lol:

KépKép
benó

ne hergeld magad, na, ezt akartam írni

KépKép
benó

Igen, most nemis megyek hozzájuk szerintem egy darabig. Jöjjenek majd ők ide, itt meg majdcsak viselkednek :D
Meg amúgy is van nekem elég bajom enélkül is, hát nem? :D

KépKép

KépKép
nadina01

Így van. Hagyjanak ki ebből téged. És punktum. :D

KépKép
benó

Jólvan menj csak, én már nyugszom :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Nyugodj is :D , de még készülődés közben jövök. :D

KépKép
benó

Én is készülődök,mert boltba kell menni.Majd jövök.Puszi!!!

Kép
martik77

Oké, menj csak :D , én kb. délre, fél egyre visszajövök, és ha menni fog a net (mert mindig egy külön harc elindítani ám), akkor jövök.

Edina, take it easy!!!!! Pusszancs :D

KépKép
benó

Mentem.

KépKép
benó

Pusszi nektek! :D :D :D

KépKép

KépKép
nadina01

Ez még leírom. Képzeljétek az előbb felhívott a szomszéd csaj, hogy itthon vagyok-e. Mert ő a munkahelyén van és kijelezte neki a laptopja, hogy az itthoni laptopján valaki bejelentkezett,(de itthon elvileg nincs senki nála) :shock: :shock: :shock: Tiszta para. És hogy ha tudnék, akkor menjek már át hozzá, és nézzem meg mi történt :shock: Átmentem, persze óvatosan, nem volt kedvem egy betörővel szembe találkozni :D Bár kétlem, hogy ha valaki bemegy hozzá, akkor az nyugodtan leül netezni :lol: De semmi nyom. Ajtó zárva, semmi jel betörésre. Hacsak nem zárta be maga után a betörő :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Sziasztok,
újra itt! :D Tegnap annyi munka volt, hogy bejelentkezni sem volt időm... Összefoglalót kérhetek, mert elkezdtem visszaolvasni, de vasárnap körül elakadtam... :(
Én ugyanolyan szarul vagyok, mint a Zsuzska volt. Hányinger után farkaséhség :( Te simán jobban lettél, Zsuzska? Vagy vettél be valamit?

Kép
szilzi

Visszalapoztam és mit látok? Hogy a Gergő úszik! :D :D :D :D Nagyon aranyosak vagytok Tancsu, kíváncsi vagyok, majd mi lesz a véleményed az úszásról pár hónap múlva... :wink: Biztos jó, de én még sosem beszéltem olyannal, aki járt babaúszásra...

Kép
szilzi

Szia Szilzi!!!

Lencsefőzelék lesz az ebéd!!Már ha ehető lesz!!! :lol:

Kép
martik77

Biztos az lesz!
:D Helló! :D

Én is kaptam egy plusz 10 e Ft-os ELMŰ csekket, :? :?, az olyan, mint nálatok az ÉMÁSZ, szerintem. Mire föl van ez? :?

KépKép
benó

Szilzi, jobbulást neked és jó, hogy itt vagy végre. Olyan ritkán vagy. :cry:

Edina, a Sherlock Holmes!!! :lol: :lol: :lol: Azért csak óvatosan.... 8)

Mindjárt jön haza a Gy. ebédre, úgyhogy 5 perc múlva kopok.

KépKép
benó

Sziasztok! :D
Biztos finom lesz Márti! :D

Most kezdődnek az elszámolások, szerintem most sorba fogjuk kapni ezeket a túlfizetős csekkeket! :evil:
Benó láttalak a nagy pocakoddal! :D Nagyon aranyosak vagytok! :D

Kép
szilzi

És ezt miből látják, vagy hogy van ez? :roll: A túlfizetést? Én akkor pont túl keveset fizettem, na, mindegy, érted.

KépKép
benó

Megyek etetni, majd jövök.

KépKép
benó

Ilyenkor leolvassák a villanyórátokat, és aszerint fizetsz rá Benó. Nálam ez majd április körül lesz azt hiszem, de én nem fizetek rá, mert miután felköltöztem Pestre, nem vetettem vissza a fogyasztást, így minden évben túlfizetésem van, mert ugye olyan keveset vagyunk otthon! :(

Kép
szilzi

Én holnap bablevest (tarka) szeretnék csinálni, hogy kell? Van elképzelésem, de még sosem csináltam! :roll:

Kép
szilzi

Elcsesztük.Olyan édes vagy milyen :?

Kép
martik77

Szerintem be kell áztatni a babot (szerintem hosszú időre, több órára), aztán víz, forr :arrow: bab :arrow: egyéb zöldségek :arrow: ízesítő :arrow: víz, ha habos, leönt, új víz. Aztán csinálsz másik edényben rántást: olaj + kis liszt, utána pirospaprika. Azt ráöntöd, összekevered, ennyi. Én így csinálnám.

Gy. tök mérges volt a pluszpénz kifizetése miatt, akart telefonálni is, de mondtam neki, hogy szerintem ez tök felesleges. Aztán még morgott, mert amúgy is kevesebb pénzt kapott most fizetést. Jó lesz. :wink: Na, ennyit a piszkos anyagiakról.

KépKép
benó

megyek át a kolléganőm haját befesteni.Majd jövök.Puszi!

Kép
martik77

Tegyél bele sót, meg van paprika ételízesítőd? Tudod, az a tubusos. Az jó lenne bele.

KépKép
benó

oké, menj csak

pakolok én meg tovább és kikapcsolom a gépet, büdös

KépKép
benó

Csajok, én olyan rohdt gyenge vagyok... :( Mi lesz így velem még nyolcig :shock:

Kép
szilzi

Szilzi:örülök hogy újra itthon vagy...:)

Villany:nekem már novemberben olvasták az évest,viszakaptam 906 forintot,plusz decemberben nem kellett fizetnem számlát (7600),ennyi volt a túlfizetésem...:D

Márti:lejössz valamelyik nap,vagy még mindig vacakul vagy?
Kávét ne hozz,vettem.... :wink:

Edina.az tényleg nem jó ha 30 év után mennek szét a szülők,de sokszor mégis ez a jo választás....

Kép

Kép[/
tancsu

Inaska most aludt el,de k fél órákat szokott ilyenkor és még ki is kéne vasalnom...

Viszont kiszabtam ma a függönyt,meg a teritőket is,már csak varrni kell....)
Apának nem is mondtam még,majd meglepi lesz neki ha kész....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Na megnézem gyorsan emiljeimet,aztán remélem még lesz időm vasalni...este jövök...cupp..:)

Kép

Kép[/
tancsu

sziasztok

edina, benó: köszi a drukkot :lol:

az én szüleim is elváltak, 5 éves voltam. és itt vagyok, gond nélkül felnöttem és anyám 7 év után bepasizott /bár ne tette volna :evil: /

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

én is ráfizetek a villanyra.
tavaly vissza kaptam, lejebb vették az alapot és már akkor mondtam a Sanyinak, hogy tuti rá fogunk fizetni
és most utánna számoltam kb. 30e ft lesz :evil:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

fogorvost túléltem
az egyik fogamat nem is éreztem fúrás közben, mert abból már 2 évvel ezelött kiölte az ideget
de a másikat nagyon is :evil: . nem adott injekciót /túl drága lett volna, mert tavaly nem voltam kötelezö ellenörzésen és ilyenkor a biztositó nem fizet/ :evil:

jövö hét pénteken 11-re megint kell mennem, 2 fogat fog megint fúrni /ezeket még nem látni és nem is fájnak még/

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

amig engem bent kinoztak, Sanyim kint volt a kocsiban Törpével

a gyerek hisztizett, úgy üvöltött, hogy jöttek a könyei, alig birta lecsititani. /és ö tegnap még azt mondta, hogy vigyem be magammal :evil: / nem tudom bent mit csináltam volna vele :roll:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok,

na megint lekéstem Mindenkiről :evil:
Timi, az jó, gáz a fogorvos :roll: Egy hős vagy, hogy kibírtad! :D

Kép
szilzi

Na vagyok!!
Látom túl vagy Timi a fogászaton.Gratula.

Én nem félek a fogászaton nekem nem szokott fájni a kezelés.Csak a lidocaint nem szeretem mert nagyon megy tőle a szívem. :?

Kép
martik77

Szia Szilzi!!
Nem késtél le senkiről!!!! :D :D :D

Kép
martik77

De ma egész nap nem volt Ildó és Zsuzsi!!!! :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Timi, tényleg egy hős vagy! Főleg érzéstelenítés nélkül túlélni :D :D :D

KépKép

KépKép
nadina01

Mézes csirkeszárnyakat csináltam, amihez 2dl sör is kellett. A maradékot meg megittam :lol: Találtam a hűtőben egy kis bort is. Azt is mindjárt megiszom :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Szia Edina :D Az finom lehet! :D Már elfogyott a bor is :lol: :lol: Hidd el az alkohol nem a legjobb megoldás a problémáidra! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Nem megoldás,de jól esik!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Átmenetileg jó lesz az is, ha iszom :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Helyettem is!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77