Nah gyors írok, oszt megyek mosgatni, ezer a dolog, aztán mindig itt maradok/ragadok
Szóval, köszi a dics-dicst

Fanni cica vörös, de nagggyon vörös, és kék szemű, Gergő béka barna göndör, és barna szemű. és tényleg így van , teljesen mások, de mégis hasonlítanak. Főleg a képen.
Banika, ugye de jó a tescos pelus

nekünk most 12 csomi van itthon
Binyek, arik a kis drágák! 80-as body?? Még Gergő a 74-es is nagy(a cunda-s) Hány centik, nem tod?
Cipő: hát igen, egész nap lesem a netet, de basszus iszonyat árak vannak. 13 ezer egy félcipő. és meddig jó? egy éves gyereknek kb 18-19-es a lába, de nyárra mekkorát nő?
Én vettem a Müllerben szobacipőt/harisnyát, sztem elég jó, azt nem húzzák le a lábukról, bár a Brendonos szilikonos talpú még jobb. Szóval lassan nekünk is kéne cipő, de azt sem tudom merre induljak le. egyébként én hajlékonytalpút vennék, téli cipőre már nem ruháznék be. annyira egyik sem tud menni.
Kamilla! Milyen autótok van? 90 ezer Ft a hitel????? te jó ég!!! nem semmi. nekem is azt mondják hogy nyanya, sztem ezt könnyebb kimondani, ma megtanítottam nekik a cicc szót, de olyan furcsán mondján talán kikk

Mi is body+ harisnya + szabadidő

....ott olyan rohadt hideg van!!!!
Engem is érdekelne ki milyen cipőt hord/vesz.
Juci, de jól néz ki!!!!