A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Én is megyek mára ennyi belőlem. :D

Puszi és Jó Éjt mindenkinek!!!!

Kép
martik77

Helló, jó reggelt! :D

Tegnap este írt a Paradizs sms-t, hogy megint kórházban van, sajnos bent fogták, mert magas a vérnyomása, de a babácskák jól vannak, és ez a lényeg. Ha ír valamit, továbbítom nektek. Sajnálom szegényt, hogy ilyen sokat kell szívnia. :cry: :cry: :cry:

Látom, tegnap jól elsörözgettetek, cigizgettetek. Jól tettétek. :lol:

Timi, ez iszonyat, hogy érzéstelenítő nélkül, szegénykém.... :cry: :cry: Én nem bírom anélkül. :? Nem tudsz valami gyógyszert bevenni a fájdalomra? Mondtad, hogy fáj. Reméljük, hamar elmúlik. Sajnálom, hogy nektek is be kell fizetnetek pénzt. :?

Tancsu, ügyes vagy, hogy megvarrtad az anyagokat, reméljük, titokban tud maradni.

Nálunk meg nem volt net, ma is nehezen tudtam visszavarázsolni, de úgy, hogy egész éjszakára ki volt húzva a modem.

KépKép
benó

Jóreggelt...:)

Paradizsnak kitartás,mindent a babák érdekében...:)

Benó:még nem varrtam meg csak kiszabtam... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Megiszom gyorsan kávém, aztán menek etetni...

Ismét jó éjszakánk volt,egyszer evett,egyszer sirt és végig aludt közben..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Helló Tancsu! :D
Tudom, hogy nem varrtad meg, emlékszem, ez a szó jutott eszembe.... :roll:
Igen, kitartás Paradizsnak. :idea: :idea: :idea: :idea:
Örülök, hogy jó éjszakátok volt. :D :D :D :D :D
A miénk megint ritka sz... volt, tegnap este elforgattuk az ágyat, úgy több hely marad a szobában, és gondolom, ez is közrejátszott, hogy nem nagyon aludtunk, a szokatlan fekvés. Na, mindegy, ez csak rosszabb lesz. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Közben megint félig lefagyott, azért koptam le, vagy az internet nem jó, vagy a gép, de most esély sincs új gépre. :wink:

KépKép
benó

Nekem nem ritka,hanem ultra Szar éjszakám volt!!! :(

Alig bírtam elaludni.Egész éjszaka felületesen aludtam,ettől most fáradt és rosszkedvű vagyok.De majd helyrerázom magam. :? :wink:

Remélem minden rendbe lesz Zsuval és a babákkal????

Hová tűntek Ildó és Zsuzsi??

Kezdek aggódni!!! :shock: :shock: :shock:

Kép
martik77

Helló! :D
Sajnálom, hogy megint kezet foghatunk. :? :lol:
Ne aggódj, Paradizsnak a vérnyomásával van baj, tehát a babákkal nem, és ez nagyon-nagyon-nagyon-nagyon jó. :idea:
Zsuzsi és Ildó pedig biztos dolgoznak ezerrel, azért nem jöttek. :D

KépKép
benó

Tényleg, mi nem akarunk együtt aludni? Akkor a fiúk legalább kialudhatnák magukat egyszer. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Vagy legalább már mi kialudhatnánk magunkat egyszer!!!

Ja és persze az eső is esik. :?

Kép
martik77

Ó, azzal ne foglalkozz. :D :D
Majd alszol napközben, akkor hátha jobban megy. Én is aludtam tegnap és tegnapelőtt is egy kicsit. :D

KépKép
benó

be kell mennem a munkahelyre adópapírt átvenni meg a kórház egy Holding nevű céghez fog tartozni ezért kapunk új szerződést azt is át kell venni!!!
Semmi kedvem,de L. áttelcsizett és neki nem adják oda!!! :?

Kép
martik77

Értem. Akkor ezért érdekel az eső.
És mikor kell menned? Szilvi nem tud elvinni?

KépKép
benó

Napközben rögtön elalszok,de nem mindig van rá lehetőségem.
:? :)

Kép
martik77

Csináld úgy, hogy legyen. :D
Szenya vagyok, mi? :twisted: Hogy innen osztom az észt... :lol: :lol:

KépKép
benó

Szilvi Pesten van. :(
Majd lehet L.kiszökik értem meg haza is hoz.De még a hajam is ki kellene mosni pedig csak holnap akartam de már nagyon gáz. :(

Nem szerintem amiatt is vacak a kedvem mert esik.Tegnap is ma is ezt nem szeretem.

Kép
martik77

Neked ma tényleg rossz kedved van. :wink: :cry: :lol: Na, sebaj, majd elhozod azt a hülye papírt, alszol és jobb lesz, hidd el. :D Az adóbevallást ki csinálja neked? Én megpróbálom rávenni az Adrit, hogy csináltassa meg az anyukájával, tavaly is ő csinálta nekem. Én ezekhez nem értek és kiráz tőle a hideg is. :roll:

KépKép
benó

Anyunak is mindig rossz kedve van az esőtől. Érdekes. :wink: Le kell tojni. :lol:

KépKép
benó

Na ezzel én is így vagyok,úgyhogy a kórház csinálja.Nekem ez így jó.Van,hogy még pénzt is kaptam vissza.Na nem sokat,de hála ráfizetni nem kellett.

Nyugi összeszedem magam.Nem vagyok ám én ilyen,csak keveset vagyok levegőn meg máshol és a bezártság mint tudjuk nem tesz jót.
Na de amilyen ramaty vagyok hová is mennék.Gyenge vagyok.Nem bírok úgy mint eddig.

Kép
martik77

Van aki a melegfrontot,úgy látszik én az esőt érzem meg. :? :)

Kép
martik77

Eddig nekem se kellett, reméljük, most se kell. :shock: :?
Pl. menj a Tancsuhoz, vett kávét is. :lol: Az is kikapcsolódás. Addig is levegőn vagy. :D Meg dumcsiztok. Tancsunak se árt a társaság. :wink:

KépKép
benó

Én csak fejfájásilag szoktam megérezni az időjárás-változást. Hangulatilag nem. Nem tudom, melyik rosszabb. :roll: :wink: Egyik se jó.

Na, menj valahová, a szar időben, hátha jobb kedved lesz. Nézd meg, hogy bújnak-e már a virágok vagy van-e már kis fű valahol. Azt olyan jó nézni. :D Menj, ne punnyadj itt, aztán majd jössz és sokkal jobb kedved lesz. :D

Én se punnyadok most itt, csinálok valami értelmeset, majd utólag elmondom, értelmes volt-e. :lol:

KépKép
benó

De nincs most erőm lemenni hozzá.Kifáraszt a lefelé menet is. :?
Bocsi Tancsu.Majd jövőhétre megpróbálom magam összekaparni. :)

Pénteken megyek tanácsadásra majd megkérdezem a dokit,hogy ez most a vérszegénységem miatt van vagy szimpla lustaság?? :lol:

Kép
martik77

Lehet, hogy inkább a vérszegénység. :wink: Egyébként vettél a DM-ben olyan vasas plussz tablettát, amit írtam? Az jó, szerintem. Egyébként, ha nincs erőd, az biztos nem véletlen, a Kis Vuk azt szeretné, ha pihennél. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára benó 2009.02.04 08:09-kor.

KépKép
benó

L.megkérdezi,hogy elég lesz e holnap bemenni és ha igen akkor inkább visszafekszek és mesét nézek!!Attól jobb kedvem lesz!! :)

Kép
martik77

Tényleg te már mióta nem írtad a fejfájásod???Már nem szokott??? :roll: :shock:

Kép
martik77

Oké. :D

KépKép
benó

Ne kiabáljuk el. Cssssssss....
Dec. 30-án fájt utoljára, de cssssssss......

KépKép
benó

Na jó lefekszem.Majd jövök.

Hátha előkerülnek a többiek is addigra. :D

Puszi. :)

Kép
martik77

OKÉ!! :wink: :wink: :wink:

Kép
martik77

Nekem el kell mennem feladni a csekket, a nagymama meg akart menni velem turkálóba, úgyhogy lehet, hogy oda elmegyünk, utána lemegyünk együtt anyuékhoz, aztán eljöhet ide hozzánk, ha van kedve, ennyi. Meg az Adrit megpróbálom rávenni, hogy jöjjön el, ha van lyukas órája, mert el kéne vinnie könyveket, amiket az új (év elején jött helyettem) magyartanárnak összepakoltam, meg kéne hoznia dobozt + az adóbevallás stb......

KépKép
benó

Menj békével. :D

KépKép
benó

Hali

Pedig lejöhetnél,mert nekünk igy valószinüleg elmarad a séta....utálom az esőt!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Este apa hazajön és megyünk corába,akciós a bébiétel...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Most mososk,megágyaztam,megetettem manót,még mennem kell vasalni,tegnap elmaradt...:(

Később benézek...

Cupp..

Kép

Kép[/
tancsu

Jó reggelt!
Ti már ilyen korán fent vagytok? :D Sajnálom, hogy nem aludtatok jól :? Itt is esik és nekem is szar kedvem van :?

KépKép

KépKép
nadina01

Szia Tacsu, Gergő milyen ügyes, hogy már csökkenti az éjszakai felkeléseket :D :D :D Neked meg még gyerek mellett szabni-varrni is van időd :D Gratula!!! Majd fotó a függönyről légysz :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Most olvasom, hogy Paradizs megint kórházban van :( De a lényeg, hogy a babákkal semmi gond! Ilyenkor miért nem adnak neki amúgy vérnyomáscsökkentőt? Vagy azt nem lehet?

Én is lassan megyek, mert ma kipróbálom a pesti "közelharcos" tömegközlekedést :lol: Ha már holnap úgyis élesben kell. Bemegyek a belvárosba, találkozom egy barátnőmmel, aztán meg beszerzem a diétás turmixot valahol. Már megbántam, hogy ezt így mára szerveztem, mert nálunk annyira szakad az eső...

KépKép

KépKép
nadina01

Zsuzsi és Ildikó mikor jönnek? Holnaptól rám is ez vár.....az állandó munka :?

Megyek fürdeni, pussz :D :D :D

KépKép

KépKép
nadina01

Sziasztok! :D

Paradizs kitartás! :idea: :idea: :idea: A fő, hogy a babákkal minden rendben! :wink:

Látom ma Mindenki punnyadt vagy rossz kedve van vagy egyszerűen csak utálja az esőt! :( Nekem még mindnig hányingerem, de ma veszek be sav gyógyszert, hátha az a bajom... Bár akkor nem nagyon lenne hőemelkedésem, de majd meglátjuk! :? A rohadt hányingeren kívül még tegnap este jól összebalhéztunk az A-val. :( :( Pedig mostanában majdnem jó volt minden... :( Azon kaptunk össze, hogy hazajöttem este, elvittem a kocsiáért, felértünk a lakásba, megakart ölelni, nekem kezemben a szatyrok és tiszta borostás is volt, amit én nagyon nem szeretek( :oops: :oops: tudom Márti :oops: :oops: ), ebből már volt egy pár vitánk és nem értem, hogy legalább három naponta miért nem lehet megborotválkozni??? Na ezen úgy beduzzogodt, bennem meg felment a pumpa, mert én próbálok mindig a kedvére tenni, olyat főzni amit szeret (sokszor magam miatt nem is főznék), szendvicset csinálni neki, mindennap valami mást, hogy ne unja meg, az anyját istápoltam amikor itt volt kórházban, csak, hogy neki jólessen... És mégsem duzzogok! Erre jött az, hogy persze én megint balhézok.... Minek nekünk gyerek... A fa...om kivan! :( Pont amikor én úgy éreztem, hogy mindent megteszek érte... :( Na most bőgök :cry: :cry:

Bocs a sok panaszért!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilzi 2009.02.04 09:53-kor.

Kép
szilzi

Na azért nem fogok ám egész nap "rosszkedvűsködni", max elmegyek innen a fenébe :evil: Ha úgysem jó semmi, akkor minek eröltessem??? :evil:

Most elmegyek zsemléért, utána főzőcskézek, közben jövök!

Kép
szilzi

Sziasztok lányok!
Végre jövök. Most már leszek,remélem. Itthon vagyok.2 napot dolgoztam ésannyira visszabetegedtm,hogy azt hittem,meghalok.
Nekemvolt a legszarabb éjszakám. Tegnapmár reggel őgy mentem munkába,hogy fájt a gyomrom,aztán vettem be egy bigyót és mentem. Délutánra már nagyon rosszul lettem,aztán hasmenésemlett,majd elkezdtem hányni. Hát lányok az éjszakát végighánytam és fo...am.Szörnyű volt!A lázam is felszökött 38,5-re. Egy szemet nem aludtam. De már tegnapéjjelgörcsölt a hasam,mert egész éjjel az álmodtam,hogy vécén ülök,később meg biztos erősgörcseim lehettek,mert azt álmodtam,hogy szülök. :lol:

Kép
flóra 11

Végre már előkerültél!!!! :)

Kép
martik77

Ma reggel a fiam elvitt autóval dokihoz. Kaptam egy szurit, hogy a hülye hányáselálljon. Nem akarom elkiabálni,talán jó lesz.Kaptam gyógyikat ésegy hét múlva ellenőrzés.
Nagyon gyenge vagyok. Megyek most aludni. Aztán majd leszek. Egyelőre asimavíz sem maradt meg bennem,totál szomjas vagyok. Megpróbálok megint inni,hátha most a szuri után....

Kép
flóra 11

Helló Márti! Örülök, hogy vagy és vagyok,de most nem bírok maradni, bocs. A fejem szétrobban a láztól és a nemalvástól. Ha kipihentem magam,majd jövök.

Kép
flóra 11

Csak pihenj Ildó!!!!
Nem szabad ennyire túlhajtani magad!!!
Lehet az egész idegesség a gyomrodra ment!!!!!!

Vigyázz magadra!!!!!!

Kép
martik77

Szilzi a borostát én se szeretem csak a bajuszt vagy a szakállt!!!! :D

Na mit mondjak,van egy természete ennek az A.-nak!!! :x

Olyan mama pici fia!!Bocsi!!

De majd te kineveled belőle!!!! :wink: :wink: :wink:

Tancsu,Benó jó vásárlást!!!! :D

Kép
martik77

Halihó vagyok és élek!

Boccs, de a műszakim miatt ügyintézek!! A rohadt eső miatt lemondtam a mosatást, morgok ezerrel!! Mérgemben holnaptól kiveszem a tavalyi szabijaimat és itthon leszek 4 napot!!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Szilvi, egy ölelést kibírtál volna!!! :wink: A békesség kedvéért!

Különben még mindig olyan szarul vagyok mint voltam!!!! Van hogy van fél napi tünetmentességem.
Olyan erős a hányinger amikor rám tör, hogy már a nyáladzom is és imádkozom, hogy ki ne jöjjön ,én kifekszem ha hányni kell. Aztán egy fél óra múlva nagyon éhes vagyok és hangosan korog a belem!!!!!!
Hol melegem van és hol a hideg ráz, de már jó két hete. Vettem én is savlekötőt, de utána rögtön ugyanazt éreztem, semmi nem változott!!! Ja és hőemelkedésem van.
Calici járvány van erre felé is de ez nem az, mert ott jön minden.

Kép
muzsuzska

Tegnap délután a főnőköm megkérdezte, nem vagy terhes? :shock: :shock: Nagyon birkóztam a hányással, de győztem. Zabálom a kekszet mint egy nyúl és lassan elkopnak a fogaim. Ez van, de már lehetne a múlté!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Együtt eszünk Királyfival, egy helyen voltunk, de neki semmi baja,tegnap megkérdezte, teszt!??? Mondtam nem viccelődünk!!!!
Ez már csúcs lenne, hogy a fogigátló mellett teszteljek!!!!!!!!!!!!!!! Nem vettem.......... :evil:

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?