Köszönjük a bókokat! Megbeszéltem Violával, hogy nála bejön az összes fórumos kispasi (most mutogattam neki a képeket), akár idősebb, akár fiatalabb. És ahogy Bonnie Tyler dala is mondja, azt szereti, ha a fiúk "Big and Strong"- szóval tápláljátok és növesszétek a kislegényeket csajok! (és tessék vigyázni a fütyire is

)
magdolnasz: szuper kép!!
liuska: szerintem a ehe-ehe is kínai, csak másik tájszólás!

Az orrszörcsögés a nóziba felszívott bébikajától is lehet, nálunk felbüfizésnén összejön néha, aztán sárga trutyiként ott figyel az orrában.
Látás, hallás, tapintás: Maszatmanó egyre jobban lát, már tisztán figyel arcokra, nyúl a plüssállatok után, nemcsak mered rájuk (vagy az irányukba), s a tegnapi csúcs az volt, hogy kifigyelte, furcsán zörög a szopipárna. Meglöktem a kezemmel, rámeredt, s amikor a kis kezét megfogtam, és megütögettem vele a párna oldalát, utána ő is próbálta egyedül megérinteni, hogy zörögjön, s ez többször sikerült is. Ezzel elvolt vagy 15 percig
Átfordulás: Viola is össze-vissza forog, de ezzel is beparáztatott a védőnéni- állítólag figyelni kell, hogy felváltva aludjon a feje különböző oldalain, nehogy elfeküdje. Azóta állandóan forgatni próbálom, amit nehezen tűr a Kiscsaj.
Hasfájás: tegnap konzekvensen elfelejtettem Infacolt adni Manónak. Csak egyszer kapott, a már megszokott 5 órás hasfájás cirkuszt megelőzendő. ÉS ami a legfurább, szerintem nem fájt a hasa... Ha ez ma is így lesz, akkor egyrészt tartom majd ezt a napi három Laktoherb teát és a max 1 Infacol bevitelt- de szép is lenne! Úgy sajnálom, ha szenved