Sziasztok
Köszönjük szépen ugy nézki Fanni mára meggyógyult tegnap dél óta nincs hasmenése, már éhes is

, hajnali fél 4-kor szólt hogy anya éhes vagyok

, hát alig láttam ki a fejemből , de szerencsére evett pár szem perecet és ivott egy kis teát és vissza aludt. ugyhogy szunya vissza , valahogy ma egy kicsit fáradtabb voltam reggel mert simán lenyomtam az órát amikor csörgött, még szerencse hogy van egy gyerekem aki borzasztóan éhes volt és reklamált , mert amugy aludtam volna még mint a bunda.

ja akkor is Fanni kiabált hogy ANYA , gondolta biztos na már megint nem hallja hogy Jenni reklamál, hát vannak ilyen napok.
Remélem ezzel nem vagyok egyedül.
A bukásra azt mondta az orvos hogy ha gondolom emeljem meg a kiságynak azt a felét ahol a feje van valamilyen vastagabb könnyvvel és kevesebben aludjon hason. De majd lassan kinövi.
Hát köszi gondoltam magamban , ez a gyerek utál háton feküdni , abban a pillanatban amikor lerakom ugy aludni azonnal ordít. Oldalt még csak-csak alszik de igazából hason szeret durmolni.
A dokinő azt mondta a hasmenésre hogy járvány van és hogy valószínüleg az egész családon végig fog menni. Remélem Jenni nem kapja el.
Melaszka: nagyon édes Marcika!
Kata: nagyon helyes Kevin a képeken, itt teljesen nyugodt babának tünik, nem is gondolná az ember hogy egész éjszaka tud sírni.
Eagleszem: nagyon aranyosak a fiúk, látom nemcsak nálunk néz ki úgy a szoba mintha bombát robbantottak volna.
Hú hát Fanni is ki tud tenni magáért ha játszik akkor szinte be sem lehet menni a szobába.
Ezt a c-vitamint te folyamatosan adod a gyerekeknek? mert már gondoltam én is rá , föleg így télen hátha kevesebbet lenne beteg Fanni is.
Vera: nagyon édes Iza még mindig, és az a csat a hajában nagyon tetszik,

, nekünk ahoz sajnos már kevés van hogy beletudjak rakni csatot, nekünk már erősen ritkul a hajunk.