A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Törileckék :-) (bár el tudom képzelni...)
Engem az egészben az zavar, hogy én pl. sosem állok le vitatkozni, okoskodni és kiselőadást tartani olyan témákban, amelyek nem az én kompetenciámba tartoznak, mégha volt is közöm hozzá (hát még ha nem). Én ha egy olyan szakmájú emberrel találkozom, akinek a területe nagyon érdekel (bármi legyen az), kérdésekkel rohamozom meg, és nem fejtegetek neki vmi olyasmit, amit nálam ezerszer jobban tud. De hát ez is arról szólt, hogy lássam, ő milyen tájékozott. Ezzel a tájékozottsággal az a baj, hogy a nagy része second hand, pl. remekül tud az új könyvekről, filmekről mesélni, de egyet sem olvasott, látott soha, csak a reklámját vagy olvasott róla egy kritikát, ajánlót. És ettől kéne nekem elájulni. Sokkal jobban bírom a többi családtagot, akiről lehet a sütés-főzésen át a bármiig beszélgetni, mindenféle produkció, feszengés és kiselőadás nélkül.

Kép
Kép
irina

Bocs: Vindo, a Te neved lemaradt az előző post elejéről

Kép
Kép
irina

Mi ma délelőtt elmentünk játszóbölcsibe. Már nem bírtam itthon a lánnyal. Annyira lefárasztotta magát, hogy hazafelé a buszon elaludt és arra sem ébredt fel, hogy feljöttünk. Majd 3 órát aludt, remélem most nem iszom meg a levét 8) :lol:

Silka megkérdeztem Marikát bármelyik kerületből lehet jönni.
Minden hétköznap 9-13-ig van ott.
1 óra 287 ft
ha ebédel is a kicsi akkor 2 órát kell maradni, nem tudom miért, és úgy 2*287+220=795 ft
mi ma ennyit fizettünk
Ha gondolod mi jövőhét kedden megyünk akár jöhettek velünk is.
A szomszédom a XVI kerületben dolgozik a könyvtárban és Ő mondta, hogy 2 hetente szerdán van ott ingyenes zenés foglalkozás. Amolyan baba-mama csoport.
Szerdán (holnap) az ingyenes mozgó játszóba megyünk.
Oda szoktunk általában szerdánként menni.
Hétfőn van ringató, csütörtökön manó torna, szombaton meg úszás.
Most, hogy végre teljesen jól újra szeretnénk járni mindre 8)

Mesi ez a szeretgetős tesós kép szuper :lol: :lol:

Fleur Lilla elbűvölő kiscsajszi :lol: :lol:
Imádom a szőke, gyönyörű kis haramiát :lol: :lol:

Irina én is egyet értek azzal, hogy van amikor be KELL adni hamarabb a gyermeket közösségbe mert igényli.
Ez nem az anyukán vagy a nevelésen múlik.

Vindo felhőtlen bulin nem is tudom mikor voltam utoljára :roll: :roll:
Megvan :lol: Garadna, 2005 május. Barátokkal. Első este elfogyott 4 liter házi pálinka és 2 rekesz sör :lol: :lol: :lol: de cserébe fergeteges volt a hangulat.
Az egész csapat reggel fejfájással ébredt :lol: :lol:
Ja 12-en voltunk :wink: :lol:
3 nap összezárva. Akkor is megállapítottuk, hogy nagyon jó összeszokott csapat vagyunk 8) :lol:

Ágica Petra nagyon ügyes :lol: :lol:

Anitja gartulálok :lol: :lol:
pont ma akartalak köröztetni mert már hiányoltalak :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Azt hittem mire haza jövök már lesz hír Senséről és Lottiról.

Anitja!
Gratulálok örülök :D

Mesi!
Jaj nagyon aranyosak :D

Felhőtlen buli az már nagyon régen volt tán igaz se volt :wink:

Regi!
Nem hiszem,hogy a nátha miatt lenne hisztis,
de remélem hamar túl lesz rajta.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Móni - hja, a régi szép fejfájós-émelygős reggelek :lol: :wink:
Akkor termeltetek 8)

Rugó tegnap vacsora után megevett egy fél sárgadinnyét. Most megkezdte a másik felét :shock:

Irina - hát igen, jobb, ha az ember felismeri a saját határait :roll: Na, de hát akkor nem lehetne ezeken a jó kis szituációkon szórakozni :roll:

Kép
vindolanda

még semmi hír :( pedig percenként lesem a telefonom,abbahagytam farsangi ruha varrását :(
remélem már megvan Lotti :) de az is lehet h. megint olyan hosszúra nyúlik mint Botinál :(

Irina!
szvsz. 4en másféleképp "nevelitek" Ádit és ez erőteljesen bezavarhatja.mert látja Ti Sanyival h. csináljátok,látja a szüleidet aztán hugodat,gondolom ahányan vagytok annyi stílus.Nálunk szerencsére ilyen szempontból teljesen összhang van,Idának ugye nem volt gyereke,Apu szigorú,következetes de aranyszíve van s neki tuti szót fogadnak :oops:
Talán le kellene ülnötök s tisztázni néhány dolgot,de gondolom ezt már próbáltátok :wink: már bocs,de Te a távolból mit tudsz tenni, ha hisztizik a fiad? de tényleg,felülsz a varázs-seprűdre avagy hopponálsz és pillanat alatt ott terem Anya és mindent elintéz?szerintem ilyen hülyeségekkel nem kellene hivogatnia.Sosem telefonálnak nekem,ha épp hiszti van :) max. elmondják mi volt :)
S nem csodálkozom,h. kikészülsz,padlóra kerülsz,nem érzed magad jó anyának(pedig biztos az vagy,ahányszor találkoztunknekem ez jött le 8) ) :( megoldás bölcsi lesz szeptembertől :wink: hidd el sokat fog javulni a helyzet :wink: csak addig bírd ki :wink:
Bölcsi: én spec örültem mikor Mírát felvették,de persze szomorú is voltam.De feltöltődtem,kipihentem,pöröghettem,kikapcsoltam és jó volt :) Jó volt mással foglalozni,nem csak kisgyerekes anyukákkal társalogni :) Én nem bírnám ki 3 évig itthon :oops: gyermekem életre szóló károsodást szenvedne :oops:

s még mindig semmi :( :(

felhőtlen pillanat :)
vmikor a század elején nyaralás ismerőseinkel Madonna Like a Prayer c. szám a rádióból üvölt,mi asztal tetején ropjuk barátnőmmel egy szál semmiben :oops: :lol: :lol: mindez kb. délben kicsit ittasan :) de jókat röhögtünk :) jól belepirultam most is :lol: :lol:

Anitja!
gratula :) nevet írj már,tudjuk úgy is más lesz de addigis hogy szólítsuk pocakban lakó hölgyikét :)

Mesi!
de édes a fürdős kép :) ugye milyen jó :) s milyen jó lesz ha már tudatosan figyel Gegi Zsófira :) nálunk mai napig Míra az aki el tudja hallgattatni miután kiveszzük a kádból :) Kiskarácsony nagykarácsony hamisan,de szerettel énekli :) imádom Őket :)

Niki!
Neked meg utólagosan boldog szülinapot kívánunk :)
(nem vagy benne az ünnepi táblánkban :( )

Nektarin!
-14kg :shock: :shock: nagyon ügyes vagy :) étteremnek nagyon jó neve van :)

még mindig semmi :(

de már B. rángat... :arrow:

KépKép
viranka

Anitja! Gratulálok kicsi lányhoz! :)

Irina! Nekem mindig mind3-at nézik! Nem is értem... :roll: Hát remélem, hogy azok is jók lettek volna!

Kép

Kép
regcsiken14

A várva várt sms :)
Örömmel tudatjuk,hogy megszületett kislányunk,Sinoros-Szabó Lotti 2009.02.03-án 13:55 perckor,3660 grammal és 54 cm-rel:) mindannyian jól vagyunk :)

Gratulálunk itt is és sok boldogságot kívánunk az immár 4tagú családnak :)

KépKép
viranka

De jó végre.
Drága Sense Gratulálok Lotti babához! :D

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Gratulálok Sense, ügyesek voltatok!
Sok boldogságot kívánunk nektek :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni te következel :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Ja és azt el felejtettem:
Boldog Névnapot az immár két gyermekes apukának :D :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Senseeeee, nagyon gratulálok, Anyukám és közte van 65 kerek év:)
Sok-sok boldogságot a vadiúj 4 fős családnak!!!!

Kép
Kép
nektarin

Sok boldogságot kívánunk az egész családnak! Sense, ügyes voltál!

Kép
vindolanda

Sense! Szívből gratulálok a Kislányodhoz! Sok boldogságot kívánunk!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Drága Sense: gratulálunk szeretettel a kishölgyhöz..szép méretek..Sok sok tejcsit és egészséget boldogságot a kis családodnak. Ja Balázsnak boldog névnapot..bár gondolom ilyne boldog még nem igen volt! :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Jaj de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó Sense!!!
Gratulálok a Kislottihoz!!!! Csodás méretek!!!

Ha ennyire akarjátok: Lujzának szoktam hívni :lol: mert én már rég tudom, hogy kislány 8)

A porszívós videót meg nem tudom feltölteni :evil:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

SENSE
EZ AZTÁN AZ ÖRÖMHÍR!!!!!

Kép

Kép
granda

Silka! Én a barátnőmmel fél év különbséggel szültünk, és hetente összehozzuk a csajokat! :) Ráadásul együtt járunk tornázni is meg Ringatóra! :)

Irina! A -4 kiló nagyon szép eredmény! :) Gratulálok!

Mesi! Zsozsi igazi nagylány, ahogy foglalkozik Gegivel! :)
Gegi is cuki! :)

Kaqk! De jó Nektek, hogy ott esik a hó! Itt 2x esett, de 1x sem maradt meg... :(

LMóni! Jó, hogy kimozdultatok! :) Nem volt gond a hátaddal??? Látom írod, hogy teljesen oké! :)

Csajok! Én úgy tudom, hogy az (állami) bölcsibe csak akkor mehet a gyerkőc, ha igazolják, hogy dolgozol. Legalábbis ma ezt hallottam, hogy nálunk így van! :roll: ????

Én az EFOTT-on buliztam jót tavaly nyáron, csúcs volt! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Ja! Silka! Megcsináltam a töltött karalábét, csak kicsit másképp: felkockáztam a csirkemellet, összekevertem aprított vöröshagymával, és egy kevés tejföllel (ez volt itthon), ezzel töltöttem a karalábékat. Mellé, illetve alá zöldségkeveréket tettem, így pároltam jénaiban! :) Nyami! Nagyon finom volt, Apának is ízlett! :) Le is fotóztam! :)

Kép [/b]

Kép

Kép
regcsiken14

Drága Sense! Szívből gratulálok Lotti születéséhez! :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKépKépKép
meryke

SENSE! GRATULÁLOK A KIS LOTTI ÉRKEZÉSÉHEZ!
JÓ EGÉSZSÉGET AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Drága Sense nagyon sok boldogságot és tejcsikét kívánunk nektek!!

Kép

Kép
agica1126

Regi: Nálunk is csak úgy mehet a bölcsibe ha igazolom hogy van munakhelyem.

Kép

Kép
agica1126

Sense, gratulálunk, nagyon sok boldogságot és sok tejcsit kívánunk!!!!Ügyesek voltatok!!!!

Regi, így van, Bencét is csak úgy vihettem a bölcsibe, ha vittem a munkáltatótól igazolást :? .
dettyk

Sense, Timi26 is gratulál az új családtaghoz, csak időközben vírusos lett a gépe, és telefonon érdeklődött felőletek :D .
dettyk

SENSE: nagyon sok boldogságot nektek, szívből gratulálunk!!! :D

Kép
aniko15

Hú, micsoda hír! Már én is vártam, de csak most tudtam olvasgatni.

Sense! Szívből gratulálok én is a kislányotokhoz! Jó egészséget kívánok mindannyiótoknak!
Édesapának boldog névnapot!
dmaggie

Sense, Isten éltesse az újszülött Lottit!!! Sok boldogságot kívánok Nektek!!!

Kép
Kép
irina

Sense, nagyon-nagyon gratulálok! A legjobbakat az egész családnak!

Egyébként este 500 méterre megközelítettünk Benneteket :lol:

És akkor a tábla:

Kép

Heni, Te következel! :lol: Nevetek van már? Vagy csak én maradtam le róla?

Most ennyi, holnap majd reagálok, mert mindjárt kezdődnek a feleségek :)

silka
silka

Ezt a csodás ppt-fájlt egy barátnőm küldte (feltettem a netre, mert túl hatalmas lett volna a babanetre, viszont szerintem megéri letölteni).
Lottinak és anyukájának sok szeretettel küldöm tovább, és persze Nektek is! :)
http://data.hu/get/1154594/Anyu_nincs_otthon.ppt.html

Kép
Kép
irina

Sense, nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok Nektek a kicsi Lottihoz!

Kép
dotildi

Nektarin, én is épp kérdezni akartam, melyik étteremben voltatok. Nagyon jónak tűnt az a játszósarok.
Gratula a 14 kg-hoz!

Fleur, Dorka egyelőre nem megy bölcsibe, majd csak szeptembertől, feltéve, hogy lesz hely, mert óriási itt is a túljelentkezés.
Őszig 2 hétköznapot Apa lesz vele (olyan a beosztása, hogy 3 napot dolgozik, utána 2 nap pihenőnapja van, így 2 pihenőnap mindig esik hétköznapra). A maradék 3 hétköznapot pedig bevállalta a két Nagyi. Lesz olyan nap, amikor csak 2-3 órát kell vmelyik nagyinak vigyáznia Dorkára (ha Apa épp délutános), de lesz olyan, amikor fél napot, esetleg kicsit többet.
Kíváncsi leszek, hogy működik majd ez a rendszer. Már készítem a jegyzeteket, hogy miket beszélek meg a két Nagyival (napirend, nevelési elvek stb), mindenkinek könnyebb lesz - főleg Dorkának - ha ezeket előre tisztázzuk, összehangoljuk.
Eszméletlenül sokat nőtt Lilla!, kész kis hölgy már!!

Anitja, gratulálok a kislány-pocaklakóhoz!!!

Kép
dotildi

Olyan édesek ezek a gyerkőcök a képeken! Robesz, Lilla, Rugó, Gegi és Zsozsó!!!!! Gyönyörűségesek.

Fogyizóknak nagy gratula, nálam nagyon lassan halad, de talán kezdek visszatérni a karácsony előtti állapotba. Nektarinnál rendesen leesett az állam, de Regi, Silka, Irina is milyen ügyes!!! :shock: Regi, szerintem Neked meg éttermet kellene nyitnod. :lol: Mindig összefut a nyál a számban és jó éhes leszek a soraidat olvasva. :lol:

Mónikám, rendeződik a helyzet valamennyire? Ez a hátfájás borzasztó lehet. Jó sok programotok van. :lol:

Anitja! Szívből gratulálok a kis Lujzádhoz! :wink:

Emese! Te meg csak írj, írj, írj...... !

Mi meg egy tájékoztatón voltunk. Képzeljétek (kicsit dicsekszem majd :oops: ), még a múlt héten hívott a suliból az ig.néni. Akkor tudtam meg, hogy tavaly Gergőékkel írattak egy tesztet, aminek az volt a célja, hogy kiszűrjék a tehetségesnek igérkező gyerekeket. A negyedikeseket mérték, valami ezernégyszázakárhány gyereket. Mégpedig abból a célból, hogy az országban elsőként itt kezdjék meg a tehetséges gyerekek célirányos fejlesztését. Egy egész programot dolgoztak ki erre. No, ebbe Gergő is bekerült. Mondjuk a gyerek váltig állította, hogy ő bizony nem csinált semmit, de aztán csak kiderítettük, hogy tényleg volt valami. Egyébként meg hallani sem akar róla, mondván ő nem akar stréber lenni. De én is hezitálok rendesen, leginkább azt gondolom, hogy meg kellene nézni, hogy milyen lesz ez az egész, aztán ha nem tetszik neki, akkor bármikor kiszállhat a dologból. Ez legalább pozitív benne. Egyébként kétszáz gyerekkel indul a program.
Ilyen dolgok történnek mostanság velünk.
dmaggie

Mesi, nagyon édes Zsófi, ahogy szeretgeti Gegit! :D Gegi meg milyen "katonásan" tartja magát a fürdőkádban, nagyon cuki :D
Nagyon jó olvasni, hogy Zsófi mennyire imádja Gegit! (Gondolom, fordítva is így van, csak egyelőre Gegi még kevesebb eszköztárral tudja ennek jelét adni)

Kép
dotildi

Sense!
Szívből gratulálok!!!!! :)

Regi!
Én is úgy tudom, h az állami bölcsibe csak dolgozó szülők gyerekeit veszik fel.
De finomat készítettél, ez igen!

Irina!
Ádin biztos,h sokat fog segíteni a bölcsi. Kitartás addig is!
Az egyik ismerősöm is alig várja már a szeptembert, h az ő lánya is mehessen, mert ő is teljesen kész van, semmi nem jó a gyerkőcnek.
Én kicsit más vagyok, szívesen vagyok velük - néha persze kiakadok és rájukkiabálok, aztán kellemetlenül érzem magam- , bár lehet, hogy szeptembertől, amikor sok egyidős gyerek megy majd bölcsibe és anyuka megy vissza dolgozni, másképp gondolom majd, de az már késő bánat lesz... Fleur szavaival élve: akkor "megszívtam" :)

Mesi!
Szépek a gyerekek! Milyen formás Gegi!

Maggie!
Nagyon ügyes fiad van! Gratulálok!

Fleur!
Szépek vagytok!

Anitja!
Gratulálok a kis Lujzihoz!

Hu, bocs, de nem bírok többre reagálni. Megyek aludni.

Jóéjt
Gica

Kép
gica1

Szép jó reggelt :)

Állami bölcsi munkaigazolással veheti fel csak a gyereket :!:
de csak akkor (ha emlékeim nem csalnak) akkor ha 8órás a munkaviszonyod :shock: (de lehet csak az oviban volt ez a feltétel)

Maggie!
Gergő a legnagyobb fiad? mert már keverem :oops: szerintem egy próbát megérne :wink:

Panndi is régen volt :cry: hogy vagytok,
Mini Panndiról :) Zsófiról tegyél még képet :wink: tényleg magát nézte a tvben?

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Nagyon várom a fotót a kis Lottiról! :) Kíváncsi vagyok, hogy mennyire hasonlítanak! :)

Bölcsi: ... Akkor én nem tudom pontosan, Szeli mikor megy, mert azon múlik, hogy mikortól tudok megint dolgozni. Remélem, az összegyűlt szabik ideje elég lesz a beszoktatásra! :roll:
(Én egyébként alapjában véve nem akartam volna visszamenni, de a pénz miatt muszáj, és most már látom, hogy Szelinek szüksége van rá... nem gondolhatok csak magamra! :? ;) :lol:)

Maggie! Bocsánat, de nem hagyhattam ki, hogy megmutatom a tegnapi vacsit. Olyan guszta volt! :oops: :lol:
Gergőnek gratula! :) (Vera! Szerintem ő a középső... ???)

Mesi! Akartam már kérdezni, hogy Zsozsi végülis megkapta a pneumo oltást?

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok, mi is felébredtünk. Majd jövök később :arrow:

Maggie, a fiad nagyon ügyeske :wink: Szerintem is próbáljátok ki!

Kép
vindolanda

Sziasztok

Boldog hófordulót kicsi Gegi! :D

Borzalmas volt az éjjelünk Petra nem is tudom hányszor kelt a végén már nem is számoltam olyan 5-nél abba hagytam :?

:arrow: P ügynököt tisztába teszem

Várom én is a Lotti képeket nagyon :D

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!
Mini híradó Senséről és Lottiról :) :)
"Köszönöm,hogy drukkoltatok és gondoltatok ránk.Minden oké velünk.Lotti baba gyönyörű,ügyesen szopizik,folyamatosan cicin lenne.Én is jól vagyok.Egyszerű szülés volt,1 kemény órám volt és gátvédelemmel szültünk.
Puszi mindenkinek."

:arrow: kajabál és kukocsolni akar :) :)

KépKép
viranka

Nagyon ügyesek voltatok Sense Lotti babával! Gátvédelemmel az szupiiiiiiii!

Viranka: Bocsi,nem is mondtam megkaptam az smst még aznap csak reggel olvastam el mert már aludtunk :oops:

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Gratulálok Sense!!!
:)

Sok időm nincs,most se :(

Beninek tüszős mandulagyulladása van. Elvittem az orvoshoz,nem hagyott nyugodni,hogy nem megy le a láza antival sem,meg hányt éjjel,most derült ki,hogy ez a baj. Emelte az adagot.De már ma délelőtt hasmenése is volt,meg kijött az addigi semmi is felülről. :(
Nyügisek vagyunk én is a kialvatlanságtól,apa az ágycserétől,Domika is mert tesó nem vele alszik. Ennyit röviden tömören rólunk.

Képeket én is nagyon várom lottiról.. :)

Most már Heni következik ugye jól tudom.. :)
varga tünde

BOCSI nagy betűvel Lotti babáról. :)

Rohanok esemény van :arrow:
varga tünde

Hello Lányok,

eseménydúsan telt a ma délelőtt, végre sikerült egy közös zenebölcsit összehozni Dotildivel :D Azt nem mondanám, h marha nagyot beszélgettünk, mert ezt sem a hangos zene, sem a gyermekek utáni folyamatos szaladgálás nem tette lehetővé :)

Gremese, milyen jó látni, h Zsozsi ennyire szereti a kisöccsét :)

Móni, ráfekszünk a keddre, apával még egyeztetek kocsi ügyben. Ma mondjuk összefutottam a védőnővel, aki pont kedden akart jönni, de remélem sikerül átrakni más napra :wink: Még értekezek vele.

Lányok, úgy látom, h a felhőtlen boldog hangulat mindenkinek némi italhoz kapcsoloódik :lol: :lol: :lol: Akkor legközelebb közös nagy ivászatot kell rendezni :?: :?: :?: :lol:

Anitja, a Lujza mehet a táblázatba?

Regi, jó nektek. Itt Pesten már 2-3 kerület is akkora akadály tud lenni... Mondjuk az én barátnőm is reggel meg du hozza-viszi a nagyot oviba, már ez is borít sok időpontegyeztetést.
Egyébként istenien néz ki a kajád. Azt hiszem én is megcsinálom hamarosan. Mindent nyersen tolsz be a sütőbe? Én általában "felül majdnem készre sütős aztán a sütőben csak összesütős" kajákat szoktam csinálni.

Maggie, nagyon okos fiad van, büszke lehetsz rá! :) Egyébkén még halványan dereng ez a "ciki tanulni és okosnak lenni" időszak. Hátha tetszik neki és a többiek is húzzák magukkal, akkor majd nem akarja abbahagyni. :wink:

De jó, h ilyen simán ment Sense szülése. Egyébként Viranka, nekem vmiért totál úgy dereng, h Boti is viszonylag hamar megvolt. Először azt akartam írni Sense-nek, h csak olyan ügyesen és gyorsan, mint Botival. Na majd, ha ír kifaggatjuk hogy is volt. Most már kíváncsi vagyok. :wink:

Szegény Beni, gyógyulj meg mielőbb. Tünde, Ti meg pihenjetek, ha tudtok.

Fogyiklub, már olyan türelmetlenül várom a szombatot (olyankor szoktam mérlegre állni), mert végre érzem, h lecsúszik a gatyám. Nagyon kivi vagyok, de csakazértis megállom szombatig :D
Tegnap végre beszereztem egy rendes sportcipőt, most már csak el kéne járni gyorsgyalogolni (a futás még odébb van) :D

silka
silka

Halihó!

Bercó nemrégiben dőlt ki, már vártam, mert du-n Momival kellene taliznunk, nem tudom mikorra ébred, meg még ebédelnie is kellene. Nem etettem meg alvás előtt, mert annyit nasizott, hogy úgy sem evett volna igazán.

Köszi lányok! Gergő a középső. :lol: Egyébként meg a teszt nélkül is tudtuk, hogy nagyon rendben van, sokszor csak nézünk, hogy miket csinál. A bátyja már a másik véglet. Pedig a génállományuk azonos, de valahogyan Dávid mindig elmismásolta a dolgokat. Pedig ő is uolyan okoska, mint a kisebbik. A habitusuk viszont nagyon különböző.

Fleur! Jaj, Drága, tegnap este meg elfelejtettem gyors gyógyulást kívánni Neked! :oops: Ez sem lehet leányálom.
Hiszti itt is van, én is sokszor a fogára gyanakszom. Most éppen talán három is jön neki, lassan 10 fogacskája lesz. :lol: Nem kapkodja el, az már biztos. Egyébként szokta is mutogatni a száját és közben mondja: au, au. :lol:

Mindenki ilyen gyorsan szül?! Tök jó, bár az enyémek sem voltak rettenetesen hosszúak, tartottam a 7,5 órás átlagot. Lotti viszont akkor nagyon kis ügyeske volt, Gegihez hasonlóan. Segítettek a mamikáknak. Jaj, nagyon kíváncsi vagyok én is.

Silka! Te aztán jellem vagy. Hogy birod ki???? Na, erre is kíváncsi lettem, biztosan nagyot fogsz majd mosolyogni az eredményen! Gratulálok!!!!
dmaggie

Felhőtlen hangulatú buli???? Tök jó! Nekem elég egy pohár bor is, már az is kiüt. :oops: :lol: :lol: :lol:
dmaggie

Elaludtam a nagy altatásba... :oops:

Fantasztikus, hogy Sense gyorsan szült és gátvédelemmel! :) Szuper hír!

Tündi! Gyors gyógyulást! Nem hangzik jól... :(

Felébredt.

Még csak Silkának annyit, hogy mindent nyersen tettem bele. Együtt párolódik, így egészségesebb sokkal, persze a mirelit zöldségkeverék (az alján) elő van főzve, úgy tudom... :) A karalábé meg roppanós lett, nem főtt szét. :)

Kép

Kép
regcsiken14

Regi, köszi. Én ilyenkor mindig attól tartok h nyers marad vmi. Meddig sütöd?
Egyébként akkor Te már hamarosan el is éred az áhított célt, ugye? Én -8 kg-ra emlékszem.

silka
silka

Silka! nem :D tegnap este megtaláltuk Apával az igazit 8) : NATASA! Ezt írd be légyszi, kösz szépen

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?