sziasztok!
a lényeget majdnem elfelejtettem!
boldog névnapot Csenge babáinknak!!!!
Dia, én 3 hósan mondtam apának, hogy akkor itt az ideje, hogy Beni külön aludjon! és bár nálunk ezidáig max. 2x ébred éjjel, akkor is észrevehetően nyugtalanabbul aludt, mikor mi is nyugovóra tértünk, szóval úgy voltam vele, hogy jobb lesz neki külön, meg nekem is, mert minden kis álomba nyöszizésre fent voltam, így én kb. 6x voltam fent éjjel a gyerekkel ellentétben, és már igencsak zombultam... :S
nálunk második este van az, hogy egyszerűen nem akar aludni Beni... nem tudom, hogy ez most a foga, vagy sem, mert duzzanat, vagy fehérség még nincs az ínyén, szóval nem tudom, hogy mi lehet a gond, de készen vagyok, mint a mateklecke, vagy, mint Mecsi... eddig el voltam kényeztetve, és simán elvolt a kiságyban, járókában, de 2 napja semmi nem jó, vagyis de, ha az ölünkben van, ezért gondolnám, hogy nem a foga! olyan szinten üvölt a járókában, vagy a kiságyban, hogy fáj a fülem tőle. nem sír, csak egyszerűen szenved, de veszettül! tegnap is, 22 után, mikor már nem bírtam, na jó, mondom szopi a nagyágyban, hát nem kellett neki, de az, hogy apja és én közöttem forgolódjon, az tetszett a fiatalúrnak, így elvoltunk még vagy 1/2 órát, utána be a kiságyba, és bedobta a szunyát! komolyan már azon gondolkozom, hogy a társaságunkra vágyik...

pedig tényleg sokat foglalkozunk vele!
viszont a másik problémám, hogy hiába alszik napi 2x, mégis úgy kel, hogy már ásít, időnként tök karikásak a szemei és nem tudom, hogy akkor miért ébred fel, ha még álmos!?

szóval nehéz ügy van nálunk is mostanában...
a holnapi napra jó időt mondanak! nem tudom, hogy mi lesz belőle, mert én is szeretnék kimoccanni...
pihiszék ügyben kb. Levi és Andris kombóját hozza Beni. első lépésben felül, majd hasra fordul, és fogja magát, és kicsúszik a pihiszékből... szóval elvagyunk!
Boni, hogyhogy mész nődokihoz? már, ha nem indiszkrét a kérdés...
én mostanában már elég ritkán tudom szopiztatni Benit, valahogy nem kell neki...

ha éjjel felkel, akkor is hamar lerendez mostanában, illetve hajnalban, mikor idehozom a kiságyból közénk, akkor tudom szoptatni már csak
Kitti, gratulálok Levi baba hízásához, na ugye! gasztrosok meg mondjanak le!
Aproo, szüléstörténet... tényleg, Te végül megírtad nekünk!?

amúgy a januári kismamában pont egy lakóparki lány írta le a szülését, Polett, ismerem is őt, tökre jó volt visszagondolni azokra a napokra, bár azért most is jó, hogy már ilyen nagyok a lurkók...
a kanalazós módszer sem jön be nektek Arpoo?
egyébként semmi gond, hogy csöriztél, csak pont akkor indultunk a fürcsibe, de le vagyok némítva, szóval nem zavartál meg semmiben minket!
Julcsi, édes Enikő, minden fotón! az alvásos képek különösen kedvesek nekem, mert az én gyerekem is képes hasonló mutatványokra! persze, ha egyszer kint ragadt a kis lábikó, akkor aztán jön a nyüszi...
JázminAndi, és ez belépős? vagy hogy működik??? mennyibe kerül? lehet, hogy elnézünk, csak tudni kéne a részleteket, ha van infód, átdobod?
köszi!