A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Én voltam calicis az nem ilyen!!!

De ez ami nektek van?????? :shock: :shock: :shock:

Nem értem!!!

És már napok óta!!! :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Na szép kis laptetű!!!! :x

De legalább 4 napot otthon leszel!!!Tök jó!!!! :D

Kép
martik77

Benó, pénz, hát ti most vagytok a legnagyobb kiadások előtt.......

Timi,nekem egy fogágy gyulladás miatt kicsupálták a felső egészséges fogaimat, egyszerre 4et is húztak, de injekció nélkül nem nyúlhat a számba! Most mindenki szerint gyönyörű porcelán fogaim vannak, de szerintem lófogsor! :evil: :evil:

Flóra, neked egy nagyon-nagy kifekvésre van szükséged!!!!! Jobbulást drága!

Kép
muzsuzska

Szia Márti!!!!

Sajna halvány gőzöm sincs mi ez!!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Holnap reggel megyek műszakira, utána papírok intézése.

Nekem nem villanyvégszámlám van, hanem önkéntes nyugdíjpénztárram!!!!!!!!!!!

Tavaly januárban felvehettem volna a 10 év utáni hozamot, 300ezer Ft, de én jókislánymódjára, spórolok majd, gondoltam, erre eltőzsdézték és 120ezer maradt rajta!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Na ez az amit én se tudok,hogy mi a fene ez!!! :shock:

Mi minden hónapban nagy kiadások előtt vagyunk!!! :? :)

DE múltkor nem azt mondta Benó,hogy ne engedjük vásárolni!!!
Most meg ellóg a nagyival??? :)

Kép
martik77

És még jót röhögtem, hogy mindenki felvette és elköltötte, most én sírok!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Benó már csak ilyen!

Azt hiszem lelépek, eszem és pihizek egyet még!!!!! Aztán jön a hányinger.

Kép
muzsuzska

Csak pénzről ne essen szó!!!

Aki tisztességes az csak megszívja!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
martik77

Pusszancs mindenkinek!

Szilvi, cigi....Még február van......... ja amikor rám tör ez a szarság akkor nem tudok rágyújtani........ :oops:

Kép
muzsuzska

Én is eszek,majd jövök!!

Jó,hogy jöttél meg Ildó is!!!! :)

Kép
martik77

Pihenjetek délután!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

De jó, hogy jelentkezett mindenki! De remélem mikor legközelebb jöttök, jobban lesztek, velem együtt! Zsuzska, ez hihetetlen egy kórság! :evil: De hogy Te már két hete szarul vagy? :shock: :shock: Hasonlítunk, mert a hányástól én is kifekszem! :( És tavaly vehettem volna fel a nyugdíjpénztáramat és nem vettem, gondoltam spórolok öreg koromra... :evil: :evil: Most jól megszívtuk! :evil:

Kép
szilzi

Zsuzska, igen, odabújhattam volna, de nem is húzódtam el nagyon és tök kedvesen jegyeztem meg, hogy "akkor most borotválkozz meg és bújok egész éjjel"! :(

Kép
szilzi

Na legyantáztam a szemöldököm,kimostam a hajam!!! :)
Próbálom helyrepofozni magam!!
Tök jól megy!!! :D :?

És csináltam az iwiw-en két albumot.Egyik Döme képek a másik Herkules!!
Majd aki akarja nézze meg. :)
Döme képei némelyik homályos mert régi képeket fotóztam le. :)

Kép
martik77

Olyan finom bablevest főztem!!!! :D :D :D Újra megkell magam dícsérni! :lol: :lol: :lol:
Csak ez a dög hányinger ne lenne! :evil:

Kép
szilzi

Ügyes vagy Márti! :D Azért nagyon ne pofozd magad! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Lányok,nem bírok jönni. Nagyon lázas vagyok,őrülten fáj a fejem. Fekszemés alszom.

Kép
flóra 11

Szegény Ildikó! :( Pihenj!

Kép
szilzi

Jobbulást mindenkinek, aki beteg, csajok!!!! :cry: :cry: :cry: Mi a fene van veletek? :cry: :cry:

Zsuzsi, ez iszonyat sok pénzbukás, amit buktál a bunkó magánnyugdíjjal. :twisted: :twisted: :twisted: Szemétségnek tartom, hogy mások eljátszhatják a te pénzedet. :x :x :x

Visszaolvasok.

KépKép
benó

Szilzi, sajnálom, hogy így összekaptatok az A.-val. Biztos ingerültebb a munka miatt meg ilyenek, nem? Azért vagdalkozott ilyen szavakkal. :wink: Ne félj, délután simán kibékültök, biztos.

Ildó, barátom, te nyertél..... :shock: :shock: :shock: Tényleg neked volt a legszarabb éjszakád, látatlanban mondom, mert nem láttam, csak a sajátomat. :roll: :lol: Hát, ne gyere ide hozzánk se (nehogy megfertőzz minket :lol:), csak pihenj és javulj!!! És a többiek is, Szilzi, Zsuzsi! :idea: :idea: :idea:

Edina, neked meg jó randizást az esőben! :D :D :D Jó lehet. :wink:

Márti, a nagyival elmentünk egy turiba, ahová a nagyi szokott menni szerdánként, és ott taliztunk, MAGAMNAK csak egy esőkabátszerűséget vettem, egy olyan vékonyabb kabátot, tudjátok, meg vettem a kis lurkóknak 2 felsőt meg egy gatyát, mindegy, hogy nincs kettő, mert úgyis majd egyszer erre adom rá, egyszer arra..... :roll: Úgyse tudnám, melyik, kié. :oops: :D

KépKép
benó

Aztán levittem a nagyit anyuékhoz, ott dumcsiztunk, utána hazavittem. Ennyi.

Ja, és kiderült, hogy igen, alatta néhány emelettel lakik a Paradizs (nagymama persze nem igy hívja, hanem Zsuzsinak), azt mondta, nagyon aranyos lány, gondoltuk, persze, mi is. :lol:

Most majd jönni fog az a lány, akivel a szülésfelkészítőn spanoltam össze, aztán együtt mentünk a tornára is, tudjátok, Melindának hívják (Melcsi a beceneve), szóval, ő jön, visszaad dvd-ket, meg gondolom, kicsit dumálunk.

Ja, reggel volt az Adri (ig.h), aki tök gázul nézett ki, mert mondja, hogy szemétkednek vele a suliban, összecsapnak fölöttük a hullámok, annyi a meló (felvételi, érettségi adatok felvitele stb.), és még beszélni se nagyon tud kivel.... :cry: :cry: :cry: Keveset volt itt és közben is azon fosott, hogy vajon kinek fog feltűnni, hogy nem ül benn folyamatosan az irodában. :twisted: :twisted: :twisted: Tudjátok, a jóindulat; Ildó, te főleg tudod, milyenek a tanárok (tiszt. a kiv.). :twisted:
Viszont annyira sietett, hogy az adópapírt nem beszéltük meg, csak az új magyartanárnak szánt könyveket vitte el.

KépKép
benó

Annyira lassú az internet, hogy inkább elbúcsúzom tőletek most, mert nem biztos, hogy visszaenged.

KépKép
benó

Aki nem beteg, merre jár?
Meggyógyult a babanet, úgy látom.... :roll:

KépKép
benó

Sziasztok!

Ildikó, sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy, gyógyulj meg gyorsan, és pihenj sokat!
Zsuzsi, tök jó, hogy szabin leszel, legalább tudsz pihenni.
Szilzi, Te is rosszul vagy még? Főzöl?
Benó, tök jó, hogy a nagyival jársz a turiba :)

Itthon vagyok egyedül :( Miki elment évfolyamtársaival megünnepelni a vizsgaidőszak végét.
Megpróbálok borsólevest főzni unalmamban :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Volt itt a Melcsi, 4 után ment el.
Aztán hazajött a Gy., most menni akar a Petihez létráért.
Ja, nagyon meglepődtem (kiakadtam) az alábbi sztorin, amit tegnap mesélt el nekünk az anyós:
A Peti vasárnap elment templomba :shock: :shock: :shock:, a reformátusba (meg sincs keresztelve, de ő ehhez ragaszkodott :shock: :shock:), és ráadásul azzal a kolléganőmmel, akiről nem akartam nektek írni, tudjátok :x :shock: :shock: :shock: :shock:, és utána elvitte magával az anyóshoz ebédre. :shock: :shock: :shock: :shock: Szóval, minden :shock: fej ledöbbenést jelent. Most egy kicsit úgy érzem magam, mint aki egy őrülttel áll szemben. :shock: :shock: Nem azért, mert templom, lehet az ember vallásos, de a Peti nem az!!! :shock: :shock: :shock: Egyáltalán nem foglalkozott eddig vele, csak tudjátok, a múltkor volt az a nyavalyás nője, aki 20 évesen szektás, vagy mi :x :x, ne mondja senki, hogy ez normális. :shock: Nem tudom, hogy járnak-e vagy mi van. :? Most meg ez az egész.... na, csak úgy leírtam. :roll: Éjszaka azt álmodtam, hogy voltam valami óriási boltban, és mindenhol azzal az izé kolléganőmmel találkoztam, aki rosszallóan, gyűlölettel nézett, és egyik sarkon dagadt volt, folyott szét, a másikon meg csontsovány (merthogy így változott a külseje az elmúlt időszakban).

Na, bocsi, muszáj volt leírnom, nem kell mondani rá semmit, de a Gy. elhajtana, ha neki mesélgetném ezt, vagy boncolgatnám a kérdést, értitek. :roll: :wink: Ti meg max. nem olvassátok el. :lol:

KépKép
benó

Helló, Edina, bocs, annyira belemerültem, hogy nem láttalak. :oops: :lol: A Peti a Gy. tesója.
Főzz csak! :D :D
Azért itt vagyok ám. :D

KépKép
benó

Szia Benó, szép kis sztori :shock:
A főzéssel ott tartok, hogy melyik a jobb: a konzerv borsó vagy a befőttes borsó? Az a baj, hogy a befőttes tök nagy, akkor a konzervből 2 db kell....szóval most ezen gondolkozom :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Nos? :roll:

KépKép
benó

Hát... nem tudom. :roll: :D

KépKép
benó

Na mindegy, majd kisorsolom, melyik borsó legyen :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

oké :lol:

KépKép
benó

Megyek mosogatni. :?

KépKép
benó

Kár volt mondanunk a fejfájást, Márti.
Akar fájni. :evil:
Megyek, lefekszem inkább, hátha erősödik. :roll:
Mindenkinek jobbulást, jó éjt, Edina, neked jó főzést is. :D

KépKép
benó

Nehogy most ess szét mikor én összeszedem magam!!! :lol:

Kép
martik77

Jól értelmeztem,hogy a lüke csajszi beakarja hálózni a Gy tesóját??!!! :roll: :roll:

Kép
martik77

Helló! Kicsit lejjebb ment a lázam és a reggeli szuri segített,azóta nem hányok.

Kép
flóra 11

Na látod,hogy jót tesz a pihenés!!! :)

Kép
martik77

Igen, nagyon jót tett.De nem is tudtam volna semmit csinálni,képtelen voltam szinte felállni is.

Kép
flóra 11

Rengeteget kell visszaolvasnom.Elkezdem. Fekszem most is, hasamon a laptop és olvasok. :wink:

Kép
flóra 11

Nyugi!!Csak olvass és pihenj!!!

Kép
martik77

Benó, nehogy most meg Te legyél rosszul, már Márti is összeszedte magát, és látom Ildikó, Te is kicsit jobban vagy.

KépKép

KépKép
nadina01

Én megcsináltam a borsólevest, de túl hamar kész lett, így most palacsintát sütök :lol: Még a végén igazi háziasszony leszek :lol:

Jaj Ildikó, annyira sajnálom, hogy így kidőltél. Akkor már nem hánysz, ugye? Mit mondott az orvos? Ez vírus? Amúgy gyógyszert valamit adott, vagy csak a szurit?

KépKép

KépKép
nadina01

Ha már ilyen jó háziasszony vagy akkor küldjél palacsintát!!! :lol:

Kép
martik77

Puszi mindenkinek.Megyek ágyikóba!!! :)

Kép
martik77

Küldenék :lol: :lol: :lol:
Puszi, jó éjt!

KépKép

KépKép
nadina01

Megyek én is pihenni, kész a palacsinta is. Nem lett túl jó, de ennyit tudtam... Még este el kell mennem Mikiért. Aztán holnaptól DOLGOZOM végre! :D :D :D Sajnos nem tudok ennyit itt lenni, de lehet már amúgy is untok :lol:
Úgy döntöttem ma végleg lezárom ezt az egész dolgot, ami az utóbbi hónapban velem történt és nem is akarok rá gondolni többet. Persze rettenetesen félek már most, hogy mi lesz, ha esetleg majd megint terhes lennék...meg attól is félek, hogy mi lesz, ha meg nem jön össze többet....de ezekre gondolni sem kéne :?

Pusszi mindenkinek! Gyógyuljatok meg! És pihenjetek holnaptól helyettem is :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Jó reggelt!
:D

Kép
muzsuzska

Jó reggelt bagoly-társam...

hát nem voltál valami bőbeszédü....:P

Ismét egy jó éjszaka,2-kor kaja,meg 5 körül felsirás...:)
Most a kiságyan játszik,gyorsan megiszom a kávém és menek etetni...:)

Látom gyenge és beteg a csapatunk....ez nem jó...:(
Mindenkinek jobbulást!!!!!!

Este corában voltunk,vettem egy halom bébiételt,most kb 1 havi adag megvan...:)

Na mentem....mára eldöntöttem hogy jó háziasszonyként egy halom dolgot el fogok intézni,igy nem nagyon leszek...:)

Szép napot mindenkinek!!!

Cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Beköszöntem, megyek viszem az autót műszakira!

Elolvastam a városi botrányt a tanárról, az egész város meg van rökönyödve! Keresztlányom is nála rajzol 10éve és imádja, rengeteg díjat nyert világszerte a lány. A gyerekek imádják, egy két kivétellel mindenki rágalmazásnak minősiti. Remélhetőleg ki is derül az ártatlansága!

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?