A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

megjöttem a Corából.
Akit esetleg még érdekel, a Corában most van 70*140es és 60*120 as kókusz matrac, 7990 a nagyobbik.
Szerintem nagyon jó ára van.
ja és ezeket vettem :)

Kép cuccok

vettem még textilpelust, de az nem olyan izgi :)

Kép

Kép
gabka77

Nekem annó azt mondta a védőnő, hogy neki 24 órán belül ki kell jönni, ha hazajövünk, csörögjek rá, ha már tudom mikor jövünk haza.
a dokinak 48 órán belül kell kijönni, de a kórházban is fel lehet iratni, ami kell.

nálatok müködik rendesen a net?
nálam olyan lassú, hogy megörülök Tőle
gabka77

Gabka nálam is nagyon lassú :evil:
Megnézegettem a Cora katalógust, tényleg jó kis akciók vannak. Hogy bírtad megállni hogy csak ennyi mindent vettél? :lol: Kár hogy nálunk nincs Cora :(

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Papillon ez nagyon jó hogy jók az eredményeid :wink: :D
Látom a te méhszájad is már készülődik :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

De jó papillon, hogy minden rendben!!!! :)

gabka jól bevásároltál! :) Sajna nálunk sincs Cora.

Én ma a falra vettem micimacis habszivacs díszeket. Csinosítgtani a szobát... :lol:

Net nálunk is szaraxik...

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Papillon: örülök hogy jól vagy :), úgy látom nem én leszek az első :lol: :lol: az én Nicom még nagyon jól érzi magát bent zárt méhszájjal védve :lol: :lol:

Gabka:
jó cuccokat vettél. kár hogy itt sincs cora :lol: :lol: persze magyar akciókkal lenne jó :twisted: :twisted:

KépKép
KépKép
adryn

Jajj képzeljétek azt álmodtam hogy szülök :shock: És 3 lányom lett :shock: És olyan élethű volt, hogy mikor felébredtem nem hittem el, hogy még nagy a pocim :shock: És ebbe az a poén, hogy Levire nem 100%-osan mondták, hogy fiú csak én annyira szeretném ha fiú lenne, hogy reménykedek. :oops:

Vica: Milyen szépek a gyerekeid :wink: Azért voltam kíváncsi Pannára, mert nekem is van egy ismerősöm akinek Panna a kislánya és nagyon szép és kíváncsi voltam, hogy ez törvényszerű-e a Pannáknál és jelentem hogy az. :lol: :wink:

Katka: Nagyon vigyázz magatokra és mostmár ne nagyon császkálj ilyen helyekre szerintem!

Kukli: Ne aggódj Kata gyönyörű,egészséges kislány lesz! :wink:

Gabka: Tök vicces lehettem mikor olvastam ezeket a szülős írásokat itt mondtam magamba h "ilyen nincs" "ezt nem hiszem el" :oops: :lol: Szerintem tuti hülyének néztek. :oops:
Jók a cuccok, de mi az a rózsaszín? :oops: Nem ismerem föl :oops:

Szobatárs: Bella, 30 éves, 3-as ikres :lol: Van már 2 gyereke akik szintén ikrek! :shock: :lol: Mindkét terhessége lombik.
Vendég

Katka, javulást!!!

Én is rendeltem egy szoptatós melltartót, már most alig ér körbe, szorít, azt hittem kisebb méret kell. Szörnyen megnő az ember melle :x :x

Gabka, ez mi? 3 előke, azt láttom és a válfás? A pelenkázót is most vetted?

Bea, Maja

Kép
bea1978

A rózseszin is előke, az Lilié lesz, a kék meg Levié :)
7 dbos előke volt 1300 ft-ért, szerintem nagyon jó ár. csak még nem csomagoltam ki

a pelenkázót is most vettem, mert a régi szétszakadt, kb 1 évet bírnak, aztán kiszakad :)

vica azért álltam meg, mert már minden megvan és nem volt több elköltendő pénzem :)
gabka77

húúú, előkét még nem is vettem :shock:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea az előkével még nem vagy lemaradva :wink: én igazából csak akkor használtam először mikor már adtam neki vmi pépes ételt, olyan 5 hónaposan, igaz van aki tesz a nyakába korábban is a büfi ellen :roll:

Nory nem semmi a szobatársad, ennyi gyerekkel :D És a kettes ikrei mennyi idősek?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Mindig belefutok valamibe, amikor azt hittem már minden megvan, a hordozó a postán, kocsit megörököljük a keresztlányomét,

viszont kell még babanapló, meg az a kiságyra tehető szerkentyű is amit nézeget :roll:

Kaptam mesekönyveket, olyanok is vannak benne, amiből annak idején még a keresztlányaimnak meséltem, olyan cukik voltak, ahogy mondták, hogy Beáta, meséljél!

Bea, Maja

Kép
bea1978

4 évesek az ikrei :roll: :)

Csajok egy kérdés: Ti milyen hálózsákot vettetek ha vettetek egyáltalán? Mert én nem szándékoztam venni, mert az unokaöcsém se tűrte el, de most Bella mondta, hogy az ő nagygyerekei csak abban tudtak jókat aludni. :roll: Szóval ujjatlant vagy ujast vettetek?Paplanost vagy simát?
Vendég

nory és sima pamut ujjatlant vettem a tescoban. 0-6 hónapos korig van és tök aranyos. :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

úúú de ideges vagyok :twisted: :twisted: Anyósomék jöttek látogatóba és akkor az alábbi párbeszéd zajlott le anyósom és köztem:
Ő: Na Nórikám ideje lenne eldöntenünk a neveket!
Én: Neveket? Már megvannak!
Ő: jaa én azt hittem, hogy csak viccelsz, hiszen megbeszéltük, hogy olasz és magyar neveik lesznek (anyósom olasz származású :twisted: )
Én: ne tessék haragudni, de szerintem a nevek csak Balázs és az én dolgom.
Ő: Hát pedig nem. Szerinted nincs beleszólásom, hogy hogy fogom nevezni az unokáimat egész életembe?

És még így tovább fél órán keresztül. :x
Ennyi erővel akkor a világ összes emberét aki majd összeköttetésbe lesza gyerekekkel megkérdezhetnénk, hogy mi legyen a nevük..milyen néven szeretnék szólítani őket. :twisted: Teljesen kiakadtam!
Aztán megnéztem az olasz nevek lehetőségeit
Fiúk: Napóleon, Rómeó, Sándor, Tasziló
Lányok több van de egyikse olyan amit adnék a gyerekemnek. :x Talán még az Amina.
MAgyar nevekkel nincs bajom mert a Jázmin,Réka az teccik fiúkból meg ugye a Levente, Szabolcs.

De én nem változtatom meg mostmár az ő kedvéért (főleg :lol: ). Nekem nagyon tetszenek és különlegesek.
Ja és a Dáviddal az a baja hogy zsidó név, a Roxána szerinte túl közönséges, a Lilien és a Doroti túl kislányos...szóval áááá :twisted: :twisted:

Szerintetek is gázak a nevek? ( Hajdú a vezetéknév)
Vendég

Nory ne hallgass rá!!!! Nekem anyukám barátnője szólta meg a Líviát de nem foglalkozom vele. És az sem nagyon érdekelne ha a családnak nem tetszene. Ez a ti dolgotok, és nagyon szép neveket választottál. :) és persze akármilyen nevet választasz, mindig lesz olyan akinek nem fog tetszeni! :wink:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Banolka üzent: "Szia!
Kh-ban vagyok. Hétfőn begörcsölt az epém. Nőgyóyilag minden ok. Puszi Mindenkinek!"

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Megjöttem a dokitól. Méhszáj változatlan, ami azt jelenti hogy egy újjnyira vagyok nyitva viszont nincs megrövidülve :)
Viszont megint küzdök a gombákkal :evil: de most már azt beszéltük a dokival, hogy csak kenegetem, ezt a pár hetet már csak kibírom aztán szülés után mehet a gombaírtás :D
Ja mikor hazaértem a dokitól a férjem első kérdése az volt, hogy Kórház? :lol: Hát igen ilyenkor Bulcsúval rosszabbul álltam :roll:

Nory én nem vettem hálózsákot, igazából egyik gyerek sem volt az a takarólerugdosós. Bulcsúnál próbálkoztam vele, de úgy láttam, hogy annyira nem tetszett neki, mert akkor már nagyobb volt és ahogy felállt úgy állandóan rálépett a végére. Igaz ő májusi így az elején nyáron még takaró sem kellett.
Egyébként keresztfiamnak is van és nagyon szerette :roll:

Bea a kiságy fölé tehető zenélő körforgót még nekem is be kell szereznem, mert amit még Pannának vettünk az a Bulcsúnál szépen felmondta a szolgálatot. :? De anyósom valszeg azt vesz majd Nimródnak, úgyhogy erre nem kell költenem legalább. :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Moncsi
Szerintem sincs senkinek köze hozzá de akkor is nagyon felidegesített és ahogy ismerem még egy ideig hallgatjuk majd tőle. :twisted:
Nekem ez a Lívia Dóra nagyon tetszik. :) :wink:

Banolka ez nem hagzik túl jól, de a lényeg, hogy a babóval minden rendben!Jobbulást kívánok!
Vendég

hát majd abbahagyja egyszer :D :lol:

Banoklának jobbulást !! :wink:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

nory és a párod mit szólt ehhez az egészhez ??

Lívia nevében is köszi a névdícséretet :):)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Banolkának jobbulást! és kitartást!

Nory szerintem se foglalkozz vele, ez tényleg csak a ti dolgotok :wink: A nagyszülők imádnak beleszólni mindenbe.
És a nevek amiket adtatok a gyerkőcöknek szerintem nagyon szépek :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok! Köszi,. h örültök nekem :lol: állítólag 3 hete is 2100 voltam, csak akkor nem mondott számot. Most sem akart, én erőszakoltam ki belőle 8)

Nory: anyósom detttó :evil: és én is pont kórházban voltam, amikor abszolút nyugalomra lett volna szükségem. Nagyon felhúzott, jól fel is ment a vérnyomásom :shock: én direkt nem akarom senkivel, csak a férjemmel megbeszélni, mert semmi közük hozzá! Tényleg nincs olyan név, ami mindenkinek tetszik. És rohadtul nem a kórházban és nem vele akarom megbeszélni a kislányunk nevét, főleg nem akkor, amikor a férjem is bent van látogatóban, azalatt a 2 óra alatt. Na, jól meg is sértőüdött, amikor mondtam neki és még a férjemmel is sikerült összeveszni, mert, hogy az anyja hülye, mért nem hagyom rá.... :x

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

És nagyon szépek a nevek Nóri!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Ő nem volt itt mert dolgozik.De majd hívom aztán mondom neki. Kíváncsi leszek mit mond.Anyósék meg csak úgy beállítottak..nem is tudtam hogy jönnek. :x 1 órát voltak csak itt, de mondtam nekik, hogy elég ha egy héten csak egyszer jönnek. :lol:

De egyébként az előbb gondolkoztam szegény fiamat képes lenne Napóleonnak vagy Rómeónak elnevezni. :shock:

Köszönöm, hogy tetszenek nektek is! :wink: Főleg azért esik rosszul, mert én névbuzi vagyok és nagyon sokat szenvedtem mire megtaláltam azokat amik mindkettőnknek tetszenek. :oops:

Ha nem bánjátok utána is nézek, hogy a ti babóitok nevéről mit kell tudni. :oops: :wink:
Vendég

Vica, Papillon örülök a jó híreknek.
Banolka jobbulást!

Nory, szerintem is csak a Ti dolgotok, hogy mi lesz a gyerek neve.
Ebbe csak a szülőknek van beleszólása.
Nekünk volt ötletként az Evelin, amire anyósom közölte, hogy na azt nem, mert Győzike idióta lányát is úgy hívják, és az nem lehet.
Elvetettük a nevet, de nem ezért, hanem mert jött a Lilianna, ami nyert :)
Ja és a fiú névnél volt após csalódott, mert azt hitte, hogy a fiam lesz a 4. Balázs :) Én meg közöltem, hogy ha a 3. is fiú (azaz 2 fiú már van elötte) akkor az lehet majd Balázs, de addig nem.
Volt belőle némi durci, de engem nem hatott meg :)
Elég szomorú, ha anyósnak nem jelentenek annyit az unokáji, hogy nyugton hagyjon Téged!

Levi megtanulta magáraszívni a kupakot :)
Kép pancsi közben
gabka77

Ja azt elfelejtettem, hogy az előke persze bőven ráér, akkor amikor a gyerek elkezd fogzani, azaz nyálzani, ill az ember elkezdi a hozzátáplást. Én csak azért vettem most, mert most volt akcióban :)

Kép

Kép
gabka77

Nóri- Roxána:perzsa-görög, jelentés: világos,ragyogó
Levente:magyar, jelentés: létező
Doroti: névnap: febr.6

Katka- Péter: héber-görög-latin, jelentés: szikla

Wicca- Bálint: latin, jelentés:erős,egészséges,hatalmas

Csibb,Rszg- Máté: héber, jelentés:Jahve ajándéka

Tehuti- Szonja: görög, jelentés:bölcs,bölcsesség

Moncsi- Lívia: latin, jelentés: ólomszínű,szürke

Vica- Nimród: asszír, jelentés: szenvedélyes vadász

Gabka- Lilianna: névnap: júl.27, aug.11

Nemlajos- Döme: görög, jelentés: A föld istennőjének ajánlott

Banokla- Krisztián: latin, jelentés: keresztény

Kukli- Kata: egyiptomi-görög-német-magyar, jelentés: tiszta

Papillon- Aliz: héber-görög-francia-angol, jelentés: nemes,harcos

bocsi,hogy ilyenekkel fárasztalak titeket de nagyon unatkozok. :oops: :lol:
Vendég

na felhívtam Balimat...mondta, hogy majd intézkedik!háhhááá :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok,

Nory: Ne vedd magadra az anyóst. A szülőszobán te mondod a neveket és nem ő. Elég baj, hogy ennyire bele akar szólni az életetekbe. Szerintem ne hagyd magad, mert majd ilyenkből lesz házassági válság pár év múlva.... Komolyan.
Köszi a névlistát. Kedves tőled! :)

Banloka: Szegény Banloka! Az epegörcs nagyon tud fájni.... Remélem pár nap alatt stabalizálódsz és hazajöhetsz....

Pappilon: Nagyon örülök, hogy ilyen jól vagy! Komolyan. Pár héttel ezelőtthöz képest.... Jól csinálod. ;)

Bea: Ágy fölé forgót, csinálhatsz akár színes papírból is.... Vagy add ki valakinek a rokonságban, hogy vegyen. Úgyis mindenki akar hozni ajándékot és bajban vannak, hogy mit hozzanak. Örülni fognak, ha megmondod.....

Ja és a gyereknek meg száraz ruha, pelus, tejci és szerető család kell. A többi csak sallang, amit ránk sóznak a médiában....

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Sziasztok,

most gyorsan csak megírom mi volt a dokinál, aztán visszaolvasok.
ma mondtam a dokinak, hogy sztem énmajd csak március 10-11-én fogok szülni, mert Zsót is túlhordtam, meg nővérem is mindkét fiát túlhordta, mondta, hogy akkor lehet ... aztán felfeküdtem a vizsgáló asztalra, mire közölte, h nem biztos, h kihúzzuk márc.10-ig, mert már majd egy ujjnyira nyitva van a belső méhszájam is. igaz a papíromra 2100-t írt, de azt mondta írhatná a 2110-et is :D!!! szval én most egy kicsit örülök !!!! :) holnap NST és UH, ja és semmit nem találtak a kenetemben, sem streptococcus sem semmi egyéb (bár azért még holnap megnézi a számítógépen benn a kórházban)!
na majd még jövök, csak ki kellett örömködnöm magam Nektek :)!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Nory a névválasztás tényleg csak a ti dolgotok! Az a megfelelő név, ami nektek tetszik! És köszi a Szonja jelentését! :) Azt hittem, h orosz név, még utána sem néztem igazán.

vica nekem is megint gombám van....sztem a múltkori kúp kúrától el sem múlt igazán. Dokim azt mondta, hogy úgy kéne kezelni, h a szülésnél pont ne legyen. De sztem ez nem kivitelezhető, mert állandóan van. Kész vagyok már tőle..... :cry:

wicca akkor ez izgi.... :wink:

banoklának jobbulást!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Wicca, lehet hogy te leszel az első :roll: :D

Nory, ez jó hogy kinek milyen eredetű a neve, és úgy látom magyar nevet nem nagyon választottunk :D Én például nem is figyeltem hogy a Nimród asszír eredetű név :shock: csak a jelentésével voltam tisztában.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Tehuti, miért mi van akkor ha gombám van szülésnél, az is veszélyes a babára?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Azt mondták, h annyira nem veszélyes, de jobb ha nincs. Elvileg szájpenészt kaphat. De ha belegondolok, h a gombás "úton" kell szegénynek kibújnia..... :shock:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Ja most olvastam utána, akkor ha pl. candidám van akkor a babának meg szájpenésze lehet, ugye?
Nekem tutira volt mindkét gyereknél gombám, de végülis egyiknek sem lett semmi baja.
Meg hát a doki mondta, hogy teljesen csak olyan gyógyszerrel lehetne pl. a candidát kezelni amit csak terhesség után lehet bevenni. :roll: Így hát hiába is használunk kúpokat, kenőcsöket úgysem fog teljesen elmúlni. :( Én is már háromszor használtam kúpot, egyszer hüvelykrémet és ki tudja hányszor kenegettem Canestennel, és mégis mindig előjön :?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Én sztem vagy 5 kúrán vagyok túl....3 félével próbálkoztunk, de eredmény nem sok. Én is mondtam dokinak, h már csak abban reménykedem, h szülés után elmúlik. Azt mondta, akkor tutira elfog. Nagyon remélem.

Na jóéjt mindenkinek!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

vica: biztos, h nem én leszek az első, de azért most mégis jó volt hallani, h azért nem fogom nagyon túlhordani :)!!!! ez a gomba?! :shock: reméljük szülés után már nem lesz vele gond!!! szuper, hogy a méhszájad maradt
szorulás: hát én mióta szedem a neoferrofolgammát kétszer járok egy nap, igaz én naponta mindig ettem egy joghurtot is,. lehet az is segített!
gyerekdoki, védőnő: nekem a védőnő hazaérkezésünk másnapján jön, a dokinéni pedig 2. vagy 3. napon. azt mondták, h addigra én is tudok v.mit mondani majd a gyerekről, nyugodt-e, jól eszik, jól alszik ...stb. feleslegesnek tartják, h egyszerre jöjjenek! ez így sztem is logikusabb!
szopis melltartót én is a müllerben veszem majd meg :), egyet most vettem intersparban is, de kettő legalább kell!
papillon:: tök jó, h ilyen jók lettek az eredményeid! gratula!!!!
gabka: nagyon édi a pelenkázó
nóri: szobatárs mikorra van kiírva és neki mér kellett befeküdni? köszi, h megírtad a nevek jelentését :), tényleg nem nagyon van közte magyar név :shock: . ne foglakozz anyóssal!!! igenis el kell fogadnia azt amilyen neveket Ti választottatok nekik!! komolyan hihetetlen mi mindenbe bele akarnak szólni néha az ősök!!
nekem nem kellett előkét vennem, mert kaptam anyóstól 3-at, meg öcséméktől is már kettőt :), sztem az elég lesz!
bea: az ágyra tehetős felhúzhatós zenélős forgós játék még nekünk sincs meg, de remélem kapunk majd valakitől :)
banokla. szegénykém!! az biztos fáj :(:(:(!!! kitartás!!

Szép napot!
Vica
wicca

kukli: ti meg állandóan bandáztok ;) :D!!

Szép napot!
Vica
wicca

Katka :lol: :lol: , én a rokonságtól még nem kaptam semmit, egyedül a nagynénémtől(keresztgyerekeim anyja) de ő bepótolja az egész rokonságot, már 2X küldött postán csomagot, most jön a harmadik, tőle kapom a kocsit, és még sorolhatnám, próbálok is viszonozni a gyerekek felé, de hát én nem tudok annyi mindent, mint ő, tényleg csak apróságot viszek mindig

Nory, ne hagyd magad, én szinte tök egyedül döntöttem el a gyerek nevét, csak az apjával kellett kompromisszumokat kötni, innen a Glória, de család nem szólhatott bele, véleményt mindenki mondhatott, mert a Maja nem sok mindenkinek tetszett, meghallgattam, de maradt a Maja!

Banokla, szegényke, jobbulást!!!

Bea, Maja

Kép
bea1978

sziasztok:

Nory:
és mi a helyzet a Nicolay Lucassal? :lol: :lol: na mire ezt megtalálnád :lol: :lol: anyóssal ne foglalkozz, én hamar beidomítottam az enyémet szerencsére. egyébként legtöbb anyós arra való hogy idegesítse a menyüket ha hagyják..

Wicca: hurrá.. lehet te leszel az első babázó :D

Katka: kezd az én aranyerem is egyre jobban idegesíteni.. anya holnap postázza nekem a kúpot.. mert szégyellem magam elmenni a gyógyszertárba itt és elmagyarázni nekik hogy mit is akarok.. tom hogy hülye vagyok, de jobb így private :lol: :lol:

Banoklá
nak jobbulást, reméljük hamar túllesz a kórházon és csak szülni megy majd vissza :D

Gabka: nagyon helyes kissrác Levi :D látom a bohóckodás már megy ...

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok,

nem volt most laptopom néhány napig - elkevertem valahol a töltőmet, és most szereztem újat...

Gabka, jó cuccokat szereztél. És a pocid tényleg nem tűnik nagyon nagynak. Szülőket sajnálom, ez elég durva konfliktus, elhiszem, hogy mielőbb el szeretnétek költözni onnan...

Katka, aranyeres panaszokat sajnálom. Ha gondolod, ekkor elküldöm egy proktológus szakember (nő) elérhetőségét, én az 5-6. hónap környékén jártam nála, és nagyon jót tett. Kúp és egyszeri kezelés (bár nálam nem aranyér van, de ezt már írtam...). Magánrendelése a Margit körúton van, és szerencsére nagyon hamar (másnap) fogadott, amikor mondtam, hogy kismama vagyok és komoly panaszaim vannak.

Nory, sajnálom a konfliktust anyóssal, próbálj ezzel nem foglalkozni, tényleg nem az ő dolga nevet adni a gyerekeidnek. Nálunk a Samu névvel kapcsolatban volt nagy családi ellenállás, de megszokták :) és sajnálom, hogy Doroti növekedése leállt, Levinek és Roxinak gratulálok!

Vica, örülök, hogy minden OK veled és nincs rosszabbodás méhszáj ügyben.

Papillon, jó vérképhez gratulálok, méhszájjal vigyázz, pihizz továbbra is!

Én tegnap voltam védőnőnél, megbeszéltük, hogy többet nem megyek, majd ő jön szülés után :) 14 kilót híztam, és tényleg nagy a pocim, ő is 112 cm-t mért...
Samu is jött velem, megcsinálta a 3 éves státuszt (bár "csak" egy hónap múlva lesz 3 éves). Kiscsávó korának megfelelő (jól kommunikál, nappalra szobatiszta, egyensúlyoz féllábon, stb), egyedül a színek és a rajzolás iránt nem igazán fogékony, de ez egyelőre belefér. Megnézte, hogy nem színtévesztő vagy színvak, és nem az, de az tény, hogy nem érdekli őt különösebben a színek és a rajzok világa. Ő három dimenzióban nyomja, olyan dolgokat épít pl. legóból és készít gyurmából, hogy csak lesünk. A kétdimenziós fázist kihagyta :D

Most ennyire futotta, bocsi, ilyenkor már nincs agyam. Apa beteg (influ), itthon volt ma, remélem, mi nem kapjuk el.
Jó éjt!

erpé

tök ideg vagyok... arról idegesít a drágám hogy a család furának fogja találni miért nem láthatják nico-t pár hétig.. :? hát mit gondoltak sáskajárás lesz??? merthogy ez itt szokás. hát nálam nem. mondtam Mic-nek 2 hétig senkit sem akarok látni rajta kívül. erre most megy az hogy akkor majd én közlöm velük.. na szép hogy így mellettem áll .. áááááááááááááááááááááááááááááááááá
teljesen kész vagyok.. de nincs igazam???

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok :D

A nevekért nics mit legalább nem unatkoztam 10 percig. :roll: :lol:

Bár egyet kihagytam :oops: Pontosabban kettőt, de a Nicolaynak télleg neki se futok. :lol:

Bea- Maja: görög jelentése ism., Maia nimfa volt, Hermész anyja. Rómaikaknál termékenységi istennő volt. :lol:

Sajnálom a gombákat. :? Engem ez hálistennek elkerült (még) kopp-kopp-kopp.

Wicca: Lehet télleg te leszel az első? :wink:
Bella febr. 12-én programozott császárral szül. Befeküdnie a 3 baba miatt kellett :lol: Náluk semmi probléma nincs...egészséges mind3 baba. És képzelljétek egyiknek se tudják még a nemét! :shock: Azt mondták, nekik mind1, mert már van egy fiuk meg egy lányuk is. Én akkor se bírnám ki, hogy ne tudjam.

Köszi lányok anyósos dolgokat, anniyra jó, hogy rátok találtam nem is tudom mi lenne velem itt a kórházban. :roll: Így is szét unom az agyam..de ha még ti se lennétek...szerintem már leugrottam volna innen az ablakból. :lol:
Vendég

Adryn: Hát ez télleg elég bosszantó. Én 3 hetet mondtam látogatási tilalomra miután hazajöttünk a kórházból a betegségek miatt. Meg amúgyis.Elég koraszülöttek leszünk nem kell, hogy még betegek is legyenek. MEg én is szeretném kipihenni a császár hegeit, később úgyis egy csomót babázhatnak velük az ismerősök.Teljesen megértelek.Az meg hogy a párod így reagált...hát nemtudom.Próbáld eg a családdal megbeszélni,csak megértik. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.04 23:02-kor.
Vendég

Levi cuki :lol: :lol:

azt hiszem én is fekszem, ideje, holnap, hátha megint kell futnom pár felesleges kört a városban :x , mostanában üldöz a balszerencse papír-ügyekben

Jó éjt

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nory :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Adryn ne hagyd magad :wink: nehogy már más mondja meg hogy neked és a babának mi a jó.

Nory akkor nemsokára megint új szobatársad lesz :roll: jó sok emberrel megismerkedsz amíg bent leszel :D

Én még mindig a gyerekek ágyain filózok, valahogy fenntartásaim vannak az emeletes ággyal kapcsolatban, szerintem még ráérnénk 2-3 év múlva ilyet beszerezni. Olyan szeleburdiak a gyerekek, tuti leesne valamelyik :(

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Még itt vagyok :lol: , irtó lassú a net..

Adryn, még akartam írni, hogy szerintem azért elég lesz átállni, akinek még nem is volt babája, szerintem egy picit azért szokatlan is az új szerep, szóval azért egy kis időt biztos hagynak, nem rontanak rád az első nap, szerintem 2 hét az korrekt.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Na egy ilyet vagy valami hasonlót el tudnék képzelni, majdnem emeletes ágy :D és ez is helytakarékos megoldás.
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?