Helló!
Végre idejutottam. Vica remélem jobban vagy! Nem jó a nátha szülés előtt. Örülök, hogy a méhszáj legalább rendben. Nimród nem siet.

Amúgy nekem Boti zsákban alszik, Katának is van már jópár. Nekem leszedi a takarót, vagy felkel rá. Éretlen egy gyerek.

Nekem is jobban tetszik a 2. bútor. Senki nem esik senki fejére.
Gabka tök jól vásároltál. Én végül ugyanennyiért rendeltem a bébiboltban, a még apró kellékekkel együtt. Jövő héten hozzák. Beszéltetek forgóról, ott színes (sztem fontos) plüss, zenélő) már 3500 Ft-tól van. Nagyon vicces Levi a kupakkal. Remélem jobban vagy! Ezek a rohamok nagyon ijesztően hangzanak Nálad és Beánál is.
Wicca velem is mindenhol pocakosok jönnek szembe. Lehet most jobban megnézzük csak egymást????

Örülök, hogy jó híreid vannak a dokitól. Izgi nagyon.

Amúgy tényleg sokat járunk el. Még a héten van 2 progink ami egész napos. Még pár hétig nyomjuk, utána úgyis sokáig itthon ülünk a mostani élethez képest. Remélem Boti nem lesz depi tőle.
A tegnapi vezetésem már sima volt. Ráadásul Boti „énekelt” nekem hátul. Így nagyon élveztem.
Tencsi nem semmi, hogy mész nst-re. Sztem a 16-ai héten meglesz az első babánk. Csak amolyan megérzés. Adryn zárt méhszáj mellett is lehetsz még első. Neked Apa most hogy van otthon? Bocsi ha írtad, csak nem emlékszem.
Papillon örülök, hogy ilyen jól vagytok. Megéri pihizni.
Név ügybe nálunk nem volt beleszólás (apum próbálta talán emlékeztek), így is szenvedtünk vele. Sztem ez a szülőkre tartozik. Ne foglakozzatok vele.
Erpé nem is hallottam ilyen 3 éves vizsgálatról. Ez bizti izgi nekik is, nem? De jó, hogy nektek is Katátok lesz.
Adryn nekem a kh-ban láthatják Katát (neked oda nem mehetnek be?), aztán pápá 3 hétig. Botival is így volt. Mondjuk anyu az más, de anyu az anyu…..

nem beszélve arról, anyósomat nem láttuk 1,5 hónapja, mert állandóan beteg.
Nory kitartás a szobatárshoz. Nekem egy hárpiám volt amikor be kellett feküdnom a 35. héten. Napi 5x kijelentette a párnáját dobálva, hogy nem akart gyereket, a férje szerette volna csak, és ha fájni fog a szülés…. Tiszta hülye volt. 35 évesen, egy 30 éves srácnak szült egy gyönyörű babát, de tök ideg gyengén. A végén sírva kértem, engedjenek haza mellőle.

Zsolti úgy kapott vissza, hogy nem ismert rám.
Na nem regélek tovább. Megcsinálom a táblát, aztán feldobom Samuhugi-Katát.